Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Er is geen enkel persoon op deze wereld die niet vervangen kan worden'

Laatste update:

Bayern München houdt rekening met een vertrek van Josep Guardiola, zegt algemeen directeur Karl-Heinz Rummenigge. De Spaanse succescoach beschikt over een aflopend contract en hoewel men in Duitsland er vertrouwen in heeft dat Guardiola bij zal tekenen, is er nog altijd geen duidelijkheid. Pas in de winterstop zal er verder gesproken worden, zegt Rummenigge.

/

Guardiola richt zich momenteel volledig op de resterende wedstrijden in de eerste seizoenshelft en gaat na de wedstrijd tegen Hannover 96, op 19 december, weer met Bayern aan tafel. “We zijn niet van plan om die datum naar voren te halen”, zegt Rummenigge. “We hebben altijd gezegd dat er in 2015 nog nieuws zal komen. Ik weet dat de fans lang moeten wachten, tot net voor Kerst, maar we gaan echt pas na de wedstrijd tegen Hannover met elkaar in gesprek.”

Bayern maakt zich geen zorgen over de beslissing van Guardiola: “Wat er ook gebeurt, het leven gaat door”, vervolgt Rummenigge. “Er is geen enkel persoon op deze wereld die niet vervangen kan worden. Zo werkt het gewoon: spelers komen en spelers gaan, zo werkt het ook bij trainers. In 1977 vertrok Franz Beckenbauer naar New York Cosmos en volgens de kranten was dat het einde voor Bayern. Maar na drie lastige maanden pakte de club de draad weer op.”

Denk je dat Josep Guardiola bij Bayern München blijft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Voor deze groep maakt het biet uit welke trainer je zet kampioen worden ze wel en ze blijven ook een belangrijke kandidaat voor de CL. Guardiola zorgt er alleen voor dat er geen rust wordt genomen en wedstrijden die dik gewonnen kunnen worden ook dik gewonnen worden. Wat dat betreft is hi de juiste trainer maar zoals hier gezegd zeker niet onvervangbaar.

26 november 2015 om 16:10

Als het toch niet uitmaakt hoop ik op een Duits Bayern icoon. Ballack of Kahn ofzo (geen flauw idee wat die mannen vandaag de dag uitvreten).

Gewoon lekker naar City komen Pep. Bayern is al af en is geen uitdaging meer. City bakt er op dit moment niks van, dus je bent van harte welkom.

26 november 2015 om 13:18

Bayern is pas af als hij de CL weet te winnen.

26 november 2015 om 13:22

Dat zie ik helaas niet gebeuren. Ze pieken veelste snel.

26 november 2015 om 13:37

Daar zit hem dan ook de uitdaging in, om het team constant goed te laten spelen, ondanks dat ze in het voorjaar waarschijnlijk alweer kampioen zijn.

Niet iedereen is te vervangen. Wel is het gemis of de leegte die achter wordt gelaten op te vangen. Bijvoorbeeld de blessure van Messi die met 2 vingers in de neus is opgevangen door Neymar en Suarez.

26 november 2015 om 15:43

Tegen de lamme en de blinde ja. Ze hebben welgeteld 0 wedstrijden tegen degelijke tegenstanders gespeeld zonder Messi.

27 november 2015 om 01:28

Real Madrid ? Wedstrijd was al beslist zonder Messi.

Gaat van Barcelona naar Bayern. Denk dat ik en ieder ander als trainer kampioen zou worden bij die twee clubs, dat soort teams draaien vanzelf, hebben weinig nodig om de beste te zijn.

Ik ben benieuwd of Guardiola echt een succes trainer is.. Laat hem eens aan de slag gaan bij een Bremen, Schalke, Valencia of Spurs.. Als hij daar goed werk kan leveren ben ik pas overtuigd van hem..
Wat jullie??

26 november 2015 om 13:26

Dat vind ik altijd zo stom als mensen dat zeggen "dat ieder ander persoon ze kampioen kan maken"! Nee dat is niet zo, want toen Tata Martino voor de barca ploeg stond, kon hij ze ook geen kampioen maken. dus nee, niet iedereen kan met een sterrenelftal kampioen worden!!!

26 november 2015 om 14:51

Je snapt wat ik bedoel..
Wat doet Guardiola anders dan zijn voorganger bij Bayern? Wat doet de huidige trainer van Barca anders dan Guardiola?! Helemaal niets, sterspelers behouden en/of andere sterspelers kopen.. Bayern en Barca zijn al jaren geoliede machines waar het niet uitmaakt wie er voor de groep staat, het draaid wel. Laat Guardiola een ander team maar eens coachen..

26 november 2015 om 14:52

Draait*

26 november 2015 om 15:38

Volgens mij onderschat je het toch wel een beetje hoor. Er is natuurlijk wel een verschil tussen een manager van een topclub dan een manager voor een degradatiekandidaat. In de manier van spelen, tactiek en opstelling zit daarin natuurlijk al een wereld van verschil. Maar je kan niet ontkennen dat de speelwijze van Bayern is veranderd met de komst van Guardiola. Dat is toch zijn hand. Daarnaast moet je al die sterren tevreden houden (de peoplemanager).

Guardiola hoeft Robben natuurlijk niet te leren hoe hij moet voetballen, maar hij moet hem wel goed gebruiken en moet de looplijnen/ tactieken erin brengen. Dat soort dingen gaan niet 'puur op gevoel' maar zijn geleerd. Wie wanneer diep, wie wanneer naar binnen e.d. Naar de bal of juist niet. Dat is de hand van Guardiola.

26 november 2015 om 17:02

Tuurlijk is dat de hand van Guardiola, hij is een prima trainer maar ik zie graag het Ron Jans effect van wat hij doet bij PEC Zwolle.. Dan ben je in mijn ogen een goede trainer en dat wil ik Guardiola ook zien doen.

Garcia buiten, Guardiola in :-). Heeft trouwens nog een verleden bij Roma :-).

Mijn mammie is onvervangbaar!

Maar verder heeft hij natuurlijk helemaal gelijk. Zeker in clubvoetbal (en met de financiele middelen van Bayern) is alles mogelijk. Ik hoop dat er weer een Duitser aan het roer komt daar. Misschien Ballack ofzo. Weer een Bayern op zijn Duits, dat vind ik veel mooier. Net zoals ik houd van Engelsen in de Premier League en Spanjaarden in de Primera Division.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren