Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Er is een probleem bij FC Utrecht, want met deze spelers kom je niet ver’

Laatste update:

FC Utrecht presteerde het afgelopen seizoen uitstekend met een vijfde stek in de eindrangschikking, maar dit voetbaljaar is de ploeg uit de Domstad dramatisch begonnen. Het Europese avontuur eindigde tegen de amateurs van Differdange 03 uit Luxemburg en in de competitie pakte het elftal van trainer Jan Wouters slechts een punt in drie wedstrijden.

/

Volgens oud-spelers Frans Adelaar en Gert Kruys kan trainer Wouters weinig doen aan de tegenvallende prestaties. “Hij kan er ook niks aan doen dat de club zijn huiswerk niet heeft gedaan”, laat Adelaar optekenen in het Algemeen Dagblad. Spelers als Jan Wuytens en Mike van der Hoorn vertrokken uit Utrecht, maar goede vervangers werden er niet gehaald. Volgens Adelaar is er ‘te weinig voetbalkennis’ aanwezig.

“Je wist nota bene vorig seizoen al dat Van der Hoorn weg zou gaan. Dat is dus amateurisme en dat wijt ik aan de onervarenheid van de mensen die daar nu zitten”, aldus Adelaar. Volgens Kruys ‘is er best wel een groot probleem’. “Want met deze spelers zul je niet ver komen”, klinkt het.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Verdedigend zeer achteruit gegaan en halen ze derijk als versterking!?!?wat een giller

21 augustus 2013 om 13:52

Ik denk dat ze bij Utrecht gewoon zwaar beperkt zijn in de opties.
Ik betwijfel namenlijk dat er van het geld dat binnen komt dankzij transfers veel beschikbaar is voor nieuwe spelers.

21 augustus 2013 om 17:11

Utrecht moet gewoon terug naar de kern
Dat is echte Utrechtse jochies binnenhalen die voor minder het gras opvreten.

Neem nou "poesje" van der Maarel. Daar wordt je toch niet bang van? En dat is notabene ook nog aanvoerder. Totaal geen uitstraling. Had dan maar de Ruiter gekozen tot aanvoerder.

Je hoeft geen Utrecht fan te zijn, maar Utrecht is altijd een aanwinst geweest voor de eredivisie.

21 augustus 2013 om 18:36

Die jochies die voor minder het gras opvreten zijn nergens meer te vinden. Tijden zijn veranderd. Het zijn bijna allemaal arrogante jochies met te grote auto's, een te groot salaris en een veeeel te groot ego. Voetbal is ziek

21 augustus 2013 om 13:53

Ze hebben nog geïnformeerd naar Thiago en Luiz. Salariseisen lagen jammer genoeg buiten het budget..

21 augustus 2013 om 14:14

@ Wilfried Zaha

Was volgens mij niet grappig bedoelt door Viswinkel maar eerder sarcastisch omdat C. Eriksenn met een opmerking komt die totaal nergens op slaat.

Iedereen weet inmiddels van de beperkte financiële middelen bij Utrecht, wat ga je dan verwachten?
Dat er een speler van hetzelfde (of hoger) kaliber kan worden teruggekocht? Mogen blij zijn dat we Derijck hebben kunnen oppikken, moet je nagaan.. Blij zijn dat Derijck is gekomen!

21 augustus 2013 om 16:38

Je bedoelt vast dat vd Hoorn idd een beetje overschat is en dat Derijck niet zoveel slechter is als hem. Laat staan als Wuytens. Het is natuurlijk onzin dat het vertrek van Wuytens en vd Hoorn de enige reden zijn van de prestaties van een team. Derijck heeft het zelfde niveau als 1 van hen. Dan wordt er dus gezegd dat er 1 speler reden is voor wanprestatie. Raar verhaal....

wordt altijd moe van die clubs die op magische manier goed presteren, vervolgens paar van hun sterkhouders te verkopen (om wat voor reden dan ook)
en dan is het opeens crisis zodra ze in het nieuwe seizoen paar potten verleizen.

ze hebben gewoon boven hun stand geleefd vorig seizoen.

die overwinning van die luxemburgers zei genoeg lijkt me. utrecht is niet meer hetzelfde als vorig ja

21 augustus 2013 om 14:09

@ Oreely

Je spreekt jezelf behoorlijk tegen door te zeggen dat ze hun sterkhouders kwijt zijn. En vervolgens zeg je dat ze boven hun stand geleefd hebben?

Volgens mij zeg je laatstgenoemde puur omdat het meer geroepen is maar als je Utrecht gevolgd hebt, hebben ze vorig seizoen niet boven hun stand geleefd. Als je een team hebt wat zo goed op elkaar is ingespeeld en al je concurrenten bijna uit-en thuis verslaat, leef je niet boven je stand. Dan heb je een goed seizoen waar je concurrenten een minder seizoen hadden misschien.

(al was Heerenveen eindelijk in vorm en won 5 maal achter elkaar tot Utrecht op bezoek kwam.. Toeval of kwaliteit?)

Ik zie het ook somber in voor Utrecht dit seizoen, zeker nu Ruiter geblesseerd is en er interesse vanuit Wales blijkt te zijn voor zo wel Toornstra als Mulenga..

Mochten die 2 beiden vertrekken, gaan we nog spannende wedstrijden krijgen (nacompetitie promotie/degradatie).

21 augustus 2013 om 14:19

@oreely:

Ja man! Echt schandalig van dit soort clubs dat ze hun beste spelers laten wegkapen door rijke clubs en dat er dan opeens crisis is! (sarcasme)

Jij leeft volgens mij een beetje in een omgekeerde wereld. Je kan het die clubs toch niet kwalijk nemen dat hun sterspelers verkocht worden?! Dat dit gebeurt is te wijten aan clubs die overal alles wegkopen voor veel te veel geld. En nee dan heb ik het niet over ploegen als Ajax die dat bij ploegen als Utrecht doen (want bij Ajax gebeurt precies hetzelfde), maar over ploegen die hoger in de food chain staan. Ja inderdaad ploegen als Zenit en Shaktar.

21 augustus 2013 om 15:27

Dan begrijp je niet wat er staat. Wat hij zegt is dat dat soort clubs die een seizoen boven hun stand leven niet moeten gaan doen alsof dat voortaan structureel van de club verwacht moet gaan worden. Utrecht is vorig seizoen vijfde geworden en dat is heel knap, maar normaal gesproken zou je met die selectie rond de tiende plaats eindigen. Vervolgens vertrekken er een paar spelers en dan kan het inderdaad zomaar zijn dat je laag staat, dat is niks raars en dan is er zeker geen sprake van een crisis. Veel beleidsbepalers vergelijken het huidige seizoen met het vorige en dat is begrijpelijk maar het norm stellen van de vijfde plaats is verkeerd.

21 augustus 2013 om 15:37

@jordinhoo

Ik heb Oreely's stukje herlezen na jouw reactie gelezen te hebben. Ik moet teogeven dat jouw interpretatie van wat Oreely probeert te zeggen, heel goed kan kloppen. Hij verwoordt het dan in ieder geval wel op een vreemde manier.

Wat er overigens dan alsnog mis is met zijn redenatie, is dat hij zegt moe te worden van de clubs omdat zij zeggen in een crisis te zitten. Het punt is dat de club Utrecht nooit gezegd heeft dat ze in een crisis zitten. Van Schaik heeft gisteren of eergisteren nota bene zelf gezegd dat Utrecht vorig jaar boven hun stand leefde! Crisissen worden in eerste instantie altijd aangepraat door de media, supporters en andere buitenstaanders (zoals Adelaar en Kruys). De clubs hier de schuld van geven (en dat is mijn interpretatie van het 'moe worden' ) is dus onterecht.

Klopt, enkele reis Jupiler League. Maar dat wisten wel al toen ze twee keer faalde tegen Differdange.
Geen geld, geen kwaliteit. Utrecht moet dit jaar hopen om erin te blijven en daarna weer met frisse moed opnieuw beginnen. Succes!

Open deurtje dit. Vooral die backs zijn dramatisch, werden echt aan alle kant voorbij gelopen zondag.

21 augustus 2013 om 14:09

En dat zijn juist 2 spelers die vorig jaar veelvuldig speelden in het successeizoen.

Mulenga, zal die nog vertrekken, anders wordthet probleem nog groter?

Juist. Je kunt wel blijven saneren en de 'club gezond maken', maar welke betekenis heeft dat als je publiek straks wegblijft en je tegen degradatie speelt?

21 augustus 2013 om 14:01

Dit dus!

Volgens mij is er bij Utrecht financieel weinig mogelijk, dus hoe kun je dan verwachten dat ze vervangers regelen? Beetje goedkoop scoren bij de achterban van Utrecht, lijkt me.

Geen sympathie voor Utrecht meer sinds ze Ton du Chatinier hebben laten gaan. Die man bracht ze Europa in, als ze daar in God geloven mogen ze die daar op hun blote knieeen voor bedanken, en vervolgens laten ze hem gaan omdat hij iets minder presteert in de Eredivisie. Waanzin gewoon. Nu verprutsen ze het zelfs tegen een team uit Luxemburg. Natuurlijk ligt dat bij Twente die vorig seizoen op het einde helemaal ingezakt waren, maar het ligt ook bij Utrecht die ervoor kiezen om heel kortzichtig te denken. Laat ze maar lekker degraderen.

21 augustus 2013 om 14:12

@grotevuurbal

Ik kan je nu al op een briefje geven en wil er best nog voor geld om wedden dat Utrecht niet gaat degraderen dit seizoen.
Ze zijn 1 vd 4 clubs die nog nooit gedegradeerd zijn. Dat gaat ook dit seizoen niet gebeuren, evenals het linkerrijtje niet gaat gebeuren.

Plaats 13, 14 of 15 zal het worden. Lager niet.

21 augustus 2013 om 14:20

// Ze zijn 1 vd 4 clubs die nog nooit gedegradeerd zijn. \\

Dat zegt helemaal niets. Sparta was bijvoorbeeld ook ooit een club die nooit was gedegradeerd. FC Utrecht moet hoe dan ook oppassen.

21 augustus 2013 om 14:30

@ Malloot

Sorry, ik snap dat het verwarring kan opleveren

Ik bedoelde niet dat ze niet zullen degraderen omdat het nog nooit gebeurd is.

Ik wilde meer aangeven; Het is nog nooit gebeurd, en zal ook niet gebeuren..

Desalniettemin zullen ze moeten oppassen maar ze gaan echt niet degraderen dit seizoen. Komt goed

21 augustus 2013 om 16:27

Alle clubs waren ooit nooit gedegradeerd..

21 augustus 2013 om 18:23

Als je als de FC zo gaat denken ben je te simpel voor woorden. Natuurlijk bestaat die kans, zeker als je in het begin al een onoverbrugbare achterstand opbouwt. Ben al mijn hele leven Utrechtsupporter, en 1 doelpunt minder in de jaren '90 tegen Twente en je had er wel bijna uitgelegen. Daarnaast, met welke spelers wil je nu punten gaan halen?? Vorig seizoen was Van der Maarel een van de betere op het veld, en dit had met 't evenwicht in het veld te maken. Men liet elkaar beter voetballen. Dat evenwicht is nu weg, en inderdaad Van der Maarel zakt gigantisch weg.

21 augustus 2013 om 16:10

Ga jij maar eens even opzoeken wat voor spelers we toen hadden. Het is schandalig dat we zo laag eindigden met dat materiaal.

21 augustus 2013 om 18:14

Utrecht was gewoon niet berekend op de belasting die Europees voetbal met zich meebracht. Dat neemt niet weg dat als je als Utrecht zijnde door Celtic heen jezelf plaatst voor de Europa League en het daar redelijk doet, dat dat zo ongeveer het hoogtepunt is dat als je als Utrecht zijnde kan bereiken. Daar moet je trots in nemen. Zo een negende plek? Lekker boeien. Ik snap dat nooit, bij Feyenoord ook al. Feyenoord doet het al seizoenen prut, leuk dat ze 2e of 3e worden, maar ze halen de Europa League nog niet eens en zetten zichzelf keer op keer voor schut tegenover de hele wereld.

Du Chatinier heeft Utrecht 1 seizoen op de kaart gezet terwijl Utrecht nu waarschijnlijk de aankomende tien jaar als een grijze muis zal spenderen. Lekker boeien als je een keer 4e of 5e eindigt, je wordt herinnerd voor of Europese resultaten of voor het winnen van prijzen. Als Utrecht meer aan het tweede zou hechten dan zouden ze nou niet een jaar lang, en hopelijk nog langer dan dat, te horen krijgen hoe schandalig het is dat ze van een stelletje halve amateurs uit Luxemburg klop hebben gekregen.

Ze hebben anders wel meer punten dan Feyenoord

Jammer dan FC Utrecht dit seizoen niet in staat is/was om goede vervangers te halen voor de vertrokken spelers. Daarnaast ook nog eens de pech dat van der Gun en Duplan geblesseerd raakte.

Dit zal wel even een tussenjaar van ze worden, maar hopelijk zullen zij niet tegen degradatie moeten strijden

Helemaal mee eens, je wist allang dat dit ging gebeuren en we moeten nu nog scouten, maar het huidige bestuur weet totaal niks van de club, Utrecht heeft het altijd moeten hebben van lengte, we waren bazen bij vrije ballen, kijk wat er nu rond loopt, Tagaki, Oar, Schepers, v/d Maarel, Zullo, Martenson en als ze nou eens konden voetballen dan maakt het niet uit maar ze kunnen er geen kut van. Er word maar wat gedaan.. En dan laten ze elke keer ook Wilco het woord doen, niemand maar dan ook niemand in heel Utrecht neemt die gozer serieus, FvS kom een keer op RTVU ofzo en leg het uit wat er gaande is. Zoals Willy het uitlegd snappen we er geen kut van! Jij bent degene die de club lijd, als je zegt, over 2 jaar staan we er weer dan is dat te accepteren, maar dat doen we niet van een of andere pipo de clown

21 augustus 2013 om 14:43

Willen we als supporter zijnde Utrecht nog over een paar jaar zien spelen? Dan moet het inderdaad nu blijven bezuinigen. Het tekort is al aardig weggewerkt, met hopelijk in 2015 een gezond Fcu. Dit seizoen verwacht ik geen wonderen, al wil ik wel graag Strijd zien in het veld! Come ON Utreg!

Ik wist dit een club ook dat succes heeft moet tog altijd vrezen dat hun beste spelers kwijt gaan raken, dat hoort erbij en ik wist ook dat het deze seizoen ,heel moeilijk ging worden ,zoals Pacos de Ferreira gister tegen zenith vorige seizoen ook boven hun stand geleefd deze seizoen gaan ze ook geen 3de worden, maar ook met de slechte vervangers voor van der hoorn en wuytens ,je moet tog gewoon van differdange winnen tog ,maar ,echt een slechte naam gegeven voor NL hoor!
en die gejuich na de laatste fluitsignaal tegen twente iedereen vloog elkaar in de armen we gaan Europa in alsof ze de CL hebben gewonnen en vervolgens uitgeschakeld worden door postbodes !
zelfde als Vitesse na de laatste wedstrijd van de seizoen,we gaan Europa in (shirts en al) iedereen blij,maar als je die groepsfase eens haalt,
ik weet nu waarom mensen zeggen everything happen for a reason, want als Vitesse doorging moesten ze tegen Swansea bony de nieuwe club!

Volgens deze theorie kon Wouters er vorig jaar ook weinig aan doen dat ze 5de werden. Ze hadden nu eenmaal goede spelers. Het enige probleem wat Utrecht heeft is het hoge verwachtingspatroon. Met deze selectie kun je prima in de middenmoot meedraaien. Iedereen weet dat Utrecht niet veel te besteden heeft. Dat ze het geld waarvoor ze spelers verkocht hebben niet konden herinvesteren. Laten ze nou eerst maar eens zorgen dat ze volledig gezond zijn. Tot die tijd niet in de degradatieproblemen komen. Dat is nu ook absoluut niet nodig. En daarna verder bouwen. En niet teveel afhankelijk zijn van 1 persoon.

Niks aan de hand geef ze wat tijd en dan komt het goed. Alleen bulthuis naast derijck zetten. Wanneer mulenga verkocht wordt schalk halen.

Ruiter
Maarel derijck bulthuis teijsse
Schepers ayoub toornstra oar
Ridder schalk

21 augustus 2013 om 14:24

Met dit elftal gaan ze de oorlog niet winnen. Toornstra en De Ruiter zijn uitstekende spelers, maar dan houdt het wel zo'n beetje op. Daarnaast houdt het wat betreft de bezetting op de bank ook niet over.

21 augustus 2013 om 15:55

Schalk staat helemaal nergens op een lijstje dus totale onzin !

Ze moeten bij FC Utrecht niet in paniek raken. De vijfde plaats zien ze daar gelukkig als een toevalligheid. Nu het na drie wedstrijden met een matig team waarin jeugdspelers moeten wennen zo slecht gaat, moet de club gewoon even op de koop toenemen. Net als een twaalfde of dertiende plaats die dit tot gevolg heeft. Wat overigens wel een beetje jammer is achteraf is dat FC Utrecht de interesse voor Toornstra zo resoluut afwees door het belachelijke bedrag van 10 miljoen te vragen. Als Utrecht genoeg had genomen met 6, hooguit 7 miljoen had men de hele as kunnen versterken met 2, 3 goede spelers.

21 augustus 2013 om 14:35

@gomes1psv

Als ze Toornstra hadden verkocht, hadden we alsnog niks kunnen terughalen. Laat staan 2 of 3 goede spelers.
Door het geld wat van Seumeren erin heeft gepompt, is er wel het een en ander gekomen maar hij heeft gezegd dat hij het een keer mooi geweest vindt.

Hij wil nu zelf ook wat terugzien van zijn investering. Het is immers een zakenman (wel met Utrecht hart gelukkig).
Dus mocht hij voor 7 miljoen verkocht zijn, ziet Utrecht daar 0,00 euro van terug. Dus ben blij dat hij (nog..) bij ons speelt.

Ja als je je beste speler verkoopt voor slechts 3,8 miljoen(had nog contract tot 2016) en je hebt geen opvolger op het oog, dan ontbreekt het je aan visie.
Ik kan als trouwe fan overigens geen enkele logica bedenken in het beleid, hoor het van Seumeren nog zeggen toen hij kwam, een stabiele middenmoter die elk jaar mee strijd om de plaatsen 5 tot 9.
Dit gaat echt niet gebeuren als je elk jaar maar weer je beste spelers verkoopt hoor!

Hiermee ontkrachten Frans Adelaar en Gert Kruys wat menig fan allang wist. Er word enkel met schaduwlijstjes geschermd, maar er daadwerkelijk mee werken ho maar.
Overigens liever nu Toornstra verkopen voor 8 miljoen, dan volgend seizoen als hij nog steeds meerjarig vasligt voor 4 miljoen. En steek dat gelijk in het wegwerken van de laatste schulden, want dan kan je als club in ieder geval volgend jaar weer op professionele wijze aankopen gaan doen.

Ach, dit is gewoon een tussenjaar. We zullen heus niet degraderen. Alleen al van de gedachte schiet ik in de lach, zo absurd klinkt het. We moeten proberen de play-offs te halen, daar ligt ons doel.

Vanuit een zonnig Turkije kijk ik toe hoe mijn cluppie voorschut staat tegenover heel Nederland.
Het is een redelijke selectie die 'gewoon' tot de middenmoot behoord.
Utrecht is een club die geen financiele mogelijkheden heeft, ondanks dat we een zeer vermogende eigenaar hebben.
Ik vind dat hij als zowel eigenaar als supporter wel wat mag investeren.. Ik heb met Frans een biertje gedronken in Liverpool en daar gaf hij mij het gevoel van een echte clubman. Trek dan ook ze portemonnee en haal tenminste een degelijke verdediger.
Zodra Mulenga word verkocht hebben we weer wat adem, hier komt minimaal een spits voor terug. Dus aub Zenith of Toulouse koop deze man.

Sorry hoor maar ik vind van Seumeren geen clubman hoor, ok hij heeft er geld ingepompt maar dan moet je ook op de blaren zitten als het minder gaat vind ik!!!!

Het is toch onvoorstelbaar als je het beste voor hebt met de club dat je niet in staat bent om een paar goede vervangers te halen, ik vind het ronduit schandalig en al helemaal naar de supporters.

FC Utrecht staat aan de rand van de afgrond, zondag wordt er verloren van AZ en de week erop krijg je PEC uit.

Uiteraard sluit ik mij bij beide heren aan.
Deze selectie is gewoon niet goed genoeg.
''met deze selectie worden we hoogstens achtste'' aldus schreeuwerd van Schaijk.
Nee je eindigt 7 plekken lager.
Wees nou eens reeel bestuur.
Ik verwacht niet meer dat Mulenga zal vertrekken,maar hij moet weg, is het voor 6 ton,pak je die toch nog effe mooi mee,inclusief de salariskosten.
Packagedeal voor Swansea?
Toornstra en Mulenga voor 12 miljoen samen?
Zal waarschijnlijk niet gebeuren,maar ik acht de kans niet onmogelijk.
Arsenal heeft namelijk 42 miljoen euro geboden op Michu en Williams van Swansea.
Houden ze er nog 30 over, en kun je definitief opnieuw beginnen met bouwen.
Dan kun je zeker 3 tot 4 gerichte aankopen doen om je kop te redden.
Nee,het moet echt anders.
Deze opstelling zou ik hanteren,nilsson zal het toch niet veel slechter doen dan Heerings,die compleet door het ijs is gezakt?
Zooitje gerichte aankopen doen,sno transfervrij ophalen,broeckaert en Depoitre van KV Oostende,en Tim Vayrinen van FC Honka.
Heb je weer een beetje je selectie op pijl,voor 2,5 miljoen aangekocht,en dan de overige 9,5 miljoen om de plooien glad te strijken waarna je weer op 0 begint.
Dit is namelijk wel een goede ploeg

Havekotte
Broeckaert
M.Nilsson
Derijck
Bulthuis
Sno
De Ridder
Ayoub
Oar
T.Vayrinen.
Depoitre

Tja als FC Utrecht fan is dit natuurlijk niet prettig. De verdediging is belabberd slecht met als dieptepunt onze aanvoerder van der Maarel. Het middenveld is uit balans, Sarota moet snel terugkomen en onze aanval schiet niet meer met scherp. En dan Verhoeven...die kan beter naar de topklasse gaan. Haal Kaya van Fortuna Sittard maar op.

zal toch ook met geld te maken hebben neem ik aan. Wouters zal zijn lijstje vast doorgegeven hebben maar was niemand haalbaar. Als oud speler is het makkelijk om van de zijlijn wat te roepen misschien zou steun beter zijn. Overigen als ik utrecht was zo ik bij ajax informeren naar spelers om te huren. Lopen daar echt wel een paar spelers rond die voor utrecht een versterking vormen.

mortensson eruit en heerings eruit.. snap überhaupt niet dat derijck als vervanger wordt gehaad voor van der hoorn.. lachertje! het beleid van FC U zet ons serieus voor schut. Het begon met Jan Willem van Dop die niet goed omging met financiële zaken en nu op de blaren zitten..

Bulthuis had een slechte dag, die man is normaal gesproken erg consequent en kan een aanvaller uitschakelen. van der maarel is altijd een lachertje geweest, een blind paard die zn team niet op sleeptouw kan nemen als aanvoerder zijnde.

heerings te jong nog, moet nog veel leren.. maar die mortensson zeg. enige wat ie doet is een balletje breed of een balletje terug. nooit een x vooruitkijken en in zo'n vertraagd tempo. hoe wil je mulenga en/of de ridder dan bereiken? wanneer van der gun en duplan terugkomen is het voorin beter maar achterin en centraal op t middenveld ligt het probleem. ontzettend zonde dit

zou crowdfunding niet de manier zijn om als nog een versterking te halen?
ik wil zelf best wel een bijdrage leveren aan een eventuele versterking.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren