Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Enorm ontgoochelde’ Vreven: ‘No way, ik verander mezelf voor niemand’

Laatste update:

Stijn Vreven is 'enorm ontgoocheld' en 'bijzonder teleurgesteld' door het nieuws dat zijn schorsing blijft staan. De trainer van NAC Breda werd op 12 december na afloop van het verloren duel (1-2) met FC Twente nog officieel weggestuurd door scheidsrechter Siemen Mulder nadat hij verhaal ging halen bij de arbiter. In hoger beroep bleef zijn schorsing staan van drie wedstrijden, waarvan één voorwaardelijk.

Volgens Vreven bewijzen de camerabeelden dat hij veel te zwaar is bestraft. "De aanklager probeerde het te verwoorden door, weliswaar stamelend, te zeggen: 'Dit soort emotie moet uit het voetbal.' Nou, daar ben en blijf ik het volledig mee oneens", maakt Vreven duidelijk aan Voetbal International. "Ik ben 25 uur per dag, 8 dagen per week bezig met het behalen van een goed resultaat. Vervolgens mag ik dus niet emotioneel, en nogmaals: wel fatsoenlijk, reageren. Daar ben ik enorm ontgoocheld over."

De Belgische oefenmeester moet op de tribune plaatsnemen tijdens de competitiewedstrijden tegen FC Utrecht, PEC Zwolle (beiden uit) en VVV-Venlo (thuis). Daarna zal er geen 'andere' Vreven langs de lijn staan, biecht hij alvast op.. "Ik zal in de toekomst proberen binnen de lijntjes te kleuren, maar ik ga mezelf absoluut niet veranderen voor dit soort instanties. No way, voor niemand. Dan verlies ik de meerwaarde die ik als trainer denk te hebben."

Is Stijn Vreven te zwaar bestraft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als je meerwaarde als trainer is dat je je zo nu en dan moet gedragen als een idioot, zou ik toch eens nadenken over een mogelijke carriereswitch.

18 januari 2018 om 20:14

Volledig mee eens. Bij een degradatiekandidaat als NAC lopen 11 katten in het nauw op het veld. Als de meest verantwoordelijke voor het resultaat zich dan wekelijks manifesteert als de meest ontoerekeningsvatbare, heb je als coach - en dus als club - een probleem. Liever heb je een trainer die 'boven' de groep en de emoties van die groep staat; een vaderfiguur die vooral de realiteit in het oog houdt. Vreven is gewoon de emotionele vechtjas gebleven die hij bij FC Utrecht was. Dat siert hem wel ergens, maar als beginnend trainer lijkt me het een manco als je zo onbeheerst jezelf en je ploeg weet te benadelen.

18 januari 2018 om 23:47

Vreven is juist meestal achteraf erg realistisch. Weet dat het ook een gebrek aan kwaliteit is als je zoveel niet wint en steekt de hand in eigen boezem.

Feit blijft dat Mulder voor de derde wedstrijd op rij bij een wedstrijd van nac een penalty niet gaf (ik weet dat Twente er ook een had moeten hebben). Feyenoord uit, waarna Feyenoord voor een duikeling er wel een kreeg. VVV uit, had 3 punten op kunnen leveren en nu in de laatste seconde. Als daar dan vervolgens ook nog een (zeer terechte) rode kaart uit volgt voor je keeper dan ontstaat er wel emotie. Bij iedere trainer zou dat zo zijn.
Overigens weet ie langs het veld met zijn gedrevenheid de ploeg op momenten aan te jagen, wat we graag zien in Breda. Liever zo iemand dan weer zo’n lulletje rozenwater als bijv Dijkhuizen.

Passie en emotie horen in het voetbal.dus Steijn blijf jezelf,maar wel binnen de lijnen.en gewoon de straf accepteren.

Deze gast gaat volledig uit zn plaat tijdens zo een wedstrijd. Tijd dat die wat volwassener met zn temperament omgaat. Wat een gekkie ben je ook steijntje!

18 januari 2018 om 21:54

Zo een wedstrijd? Volgens mij was dit een hele belangrijke wedstrijd

Ik snap al die negatieve reacties niet.. Als er iemand leeft voor het voetbal is het Stijn Vreven wel! Idioot, dit dat.. zulke mensen moet je koesteren. Dit maakt voetbal! Hij heeft NAC naar de ere gebracht mede door zijn passie, strijd en voetbal inzicht! Elke dag voor 110% bezig zijn om zijn team beter te laten functioneren en dan voor de zoveelste keer door een arbitrale blunder weer gestraft te worden. Hierdoor een hoop punten verloren.. Dan snap ik zeker dat je je eigen bijzonder kwaad kan maken (blijft binnen de perken). Het imago van Stijn als speler volgt hem als trainer.. Ten nadele als trainer..

19 januari 2018 om 07:49

@thom
ik kan wel wat vinden in jouw verhaal maar ik denk dat Nederlandse trainers niet snel zo reageren.
Misschien op Advocaat na.
Maar bij Twente had je destijds Preud'homme die ook als gek en clown en weet ik niet wat allemaal uitgemaakt werd. Terwijl het toch een toptrainer was.
Of tenminste, een topprestatie met Twente geleverd.
Gewoon jammer dat we zulke fanatieke trainers als idioten beschouwen.
Ze brengen juist meer leven voor de groep.

19 januari 2018 om 10:23

Je kan denk ik moeilijk ontkennen dat hij zich als een dorpsidioot gedraagt langs de lijn?!
Daar zijn er overigens meerdere van te vinden, wat de grootste der aarden(van t moment) zijn dorpsidioten langs de lijn.
Klopp, Guardiola, Mourinho, Simeone & Conte. Stuk voor stuk dorpsidioten langs de lijn.
Enige die volgens mij zich nog relatief normaal en rustig gedraagt langs de lijn zijn Zidane en Pochettino....

Op het moment dat je niet presteert of niet uitmuntend presteert, wat Vreven op t moment gewoon niet doet, dan is het een probleem en is het negatief.
Heb sowieso wel het gevoel dat je als buitenlandse trainer in NL toch wat minder mag dan een Nederlandse trainer. Ik kan me v Basten nog herinneren bij Heerenveen waar hij compleet uit zn plaat ging, maar er niet voor werd bestraft....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren