Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘English bulldog’ blijft scoren bij Tottenham: ‘Hij heeft die ultieme drang’

Laatste update:

Tottenham Hotspur was op Boxing day met 1-2 te sterk voor Leicester City en voor de derde keer in de laatste vier uitduels opende Harry Kane de score namens the Spurs, en zorgde Christian Eriksen voor de winnende goal. De krant Daily Mirror spreekt van een English bulldog and a Great Dane.

/

Kane had slechts 58 seconden nodig om de score te openen en kan op de complimenten van manager Mauricio Pochettino rekenen: “Ik ben erg blij voor hem. Hij scoorde omdat hij de ultieme drang heeft om te scoren en om te schieten. Hij probeert altijd te scoren en dat geldt ook voor Eriksen.” De 21-jarige Kane staat dit seizoen al op vijftien doelpunten in 24 officiële wedstrijden voor Tottenham.

De aanvaller hoopt de huidige vorm met zijn medespelers vast te houden: “We willen doordrukken en de kerstflow waar we nu inzitten, behouden. We willen blijven winnen en dan zien we wel waar we terechtkomen. Het ligt in de top vier in ieder geval helemaal open”, aldus Kane. Tottenham staat na achttien speelronden met dertig punten op de zevende plaats in de Premier League.

Denk jij dat Harry Kane dit seizoen de topscorer van Tottenham Hotspur wordt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kan iemand iets over hem vertelllen? Is hij echt goed?

27 december 2014 om 11:59

Denk dat het meer een kwestie is van niet beter hebben. Ik vind hem wel vrij compleet, maar niet echt speciaal.

27 december 2014 om 14:00

Toch wel Soldado op de bank gewerkt, ookal is Soldado niet in zijn vorm is het toch wel knap.

27 december 2014 om 11:59

Volgens de wedstrijden die ik hem al heb zien spelen is hij echt een goeie spits. Redelijk groot, technisch begaafd en een neus voor doelpunten.
Het laatste hebben we nog niet gezien van deze man!

27 december 2014 om 12:08

Werkt ook altijd hard!

27 december 2014 om 13:24

Vind hem altijd een beetje lijken op Luuk de Jong, maar dan net iets beter. Kan een toekomstige topper worden, want hij scoort makkelijk en is op meerdere plaatsen inzetbaar.

27 december 2014 om 13:49

Zit ergens tussen luuk de Jong en Thomas Muller in.

27 december 2014 om 15:09

Ik vind kane een heerlijke speler, een met passie en hard werken en hij blijft maar scoren

27 december 2014 om 17:36

Ten eerste is Kane eigen jeugd. Verder werkt hij erg hard, veel passie in zijn spel, meeverdedigen en is dit seizoen erg belangrijk. Kane is een allrounder. Kan koppen, vrije trappen nemen, meevoetballen, maar is in alles niet de beste.
Dit seizoen heeft hij eindelijk het vertrouwen van zijn trainer gekregen en beloont dit.

Kane kan een levende legende worden op White Hart Lane!

27 december 2014 om 18:58

1 seizoen meer dan 20 goals maken en hij is weg bij Tottenham.

27 december 2014 om 19:36

Nee, ik ben ervan overtuigd dat Kane jaren voor de Spurs zal spelen. Het is immers een jeugdproduct. Vergeet ook niet dat hij nu pas het vertrouwen van de trainer heeft. De supporters zingen niet voor niets: 'harry Kane, he's one of our own.' Ik zie Kane niet snel vertrekken bij de Spurs.

28 december 2014 om 04:21

Tja, dat dachten wij ook met Gotze en Lewandowski. Die voetballers kun je tegenwoordig niet meer sturen met clubliefde patatje, daar heb je geld voor nodig..

En toch blijf ik het zeggen: het was een draak van een wedstrijd.
Zulke wedstrijden horen echt niet thuis in de P L.
Spijtig dat er een winnaar was.
Ik heb sterk de indruk dat Mauricio Roberto leid aan dezelfde ziekte als F. De Boer:geen passie in zijn ploeg krijgen.

27 december 2014 om 13:33

Wie is Mauricio Roberto?

27 december 2014 om 13:43

Als het je 4 titels op rij oplevert... Waarom niet??m

Eriksen by far beste speler van Tottenham, wordt nauwelijks. Gewaardeert. Dat merk je aan alles in het veld. Het lijkt alsof zijn medespelers hem misgunnen. D.m.v de bal niet Passen , zelf voor eigen succes gaan terwijl Eriksen er beter voor staat. Zeer triest ploegje is dat en dan bedoel ik vooral ; Rose, adebayor en Lennon townsed als die spelen.

Eriksen moet zo snel mogelijk weg daar hij is veelste goed voor dat zooitje ongeregeld.

27 december 2014 om 12:58

Viel mij idd ook op
En helemaal mee eens hij moet daar weg!

27 december 2014 om 13:04

Waar haal jij deze onzin allemaal vandaan? Iedereen bij Spurs is juist heel blij met Eriksen en hij scoort vaak bepalende doelpunten. Alleen speelt hij soms gewoon helemaal niet goed. Dat rijtje namen die jij opnoemt is al helemaal gelul. Townsend speelt meestal alleen in de EL en dan speelt Tottenham ander voetbal, en zelfs dan gebeurt het niet dat hij niet afspeelt of iets dergelijks. Lennon en Rose zijn beiden hele harde werkers en geven vaak de bal af. Adebayor ontvangt 9 van de 10 keer juist de bal van Eriksen, dus afspelen? Dat zou geen enkele spits doen.

27 december 2014 om 13:44

Dat zooitje ongeregeld speelt wel altijd en overal om te winnen 4 verdedigers 2 controleurs en de rest vol op de aanval met backs die meer aanvallen als verdedigen Coys

27 december 2014 om 17:08

Lloris is de beste speler van de Spurs. Zonder Lloris stonden de Spurs ergens rond de 14e plaats. Echter omdat er geen berichten over Lloris geplaatst worden, maar wel over Eriksen, wordt er een andere indruk gewekt.

Eriksen is de topscorer in de pl van tottenham met 7 goals, dus ik denk erikse

Het is een soort mitchu....redelijk alround ....leuke speler !

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren