Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Engelse media rekenen op trainerswissel en schuiven Klopp naar voren

Laatste update:

Brendan Rodgers moet serieus rekening houden met het verliezen van zijn baan. De coach is er in drie seizoenen tijd niet in geslaagd om een prijs te pakken met Liverpool en hij staat hevig onder druk, zeker na de beschamende 6-1 nederlaag van zondagmiddag tegen Stoke City. Rodgers heeft aangegeven dat hij graag wil blijven, maar het is twijfelachtig of hij die kans zal krijgen.

/

De Engelse bookmakers én media geloven in ieder geval niet dat Rodgers het nog een seizoen mag proberen bij Liverpool en zij schuiven Jürgen Klopp naar voren als mogelijke opvolger. De Duitser neemt na de bekerfinale tegen VfL Wolfsburg afscheid van Borussia Dortmund en wil graag in de Premier League werken. Hij is ook in verband gebracht met Arsenal en West Ham United, maar laatstgenoemde club lijkt voor Slaven Bilic te kiezen en Arsenal neemt nog geen afscheid van Arsène Wenger.

Liverpool lijkt hierdoor de meest realistische Engelse optie te zijn voor Klopp, die sinds 2008 bij Borussia werkzaam was en daarvoor jarenlang bij FSV Mainz 05 voor de groep stond. Ondertussen wacht Rodgers op een signaal van de clubleiding. "Als de clubeigenaren mij weg willen hebben, dan ben ik vertrokken: zo simpel is het", zei de Noord-Ier zondag nog. "Maar ik wil graag blijven en heb het gevoel dat ik nog veel te bieden heb aan deze club."

Liverpool moet Brendan Rodgers ontslaan

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit lijkt me nou een mooie club voor klopp

25 mei 2015 om 11:33

Ja mij ook! Liverpool heeft in het algemeen goede voetballers maar qua strijdlust is het allemaal erg magertjes. Klopp is een trainer die spelers erg goed kan motiveren en ophitsen. Past perfect in het plaatje van Liverpool

Vorig jaar was hij anders wel redelijk dichtbij..

25 mei 2015 om 11:29

Nee vorig jaar waren de spelers dichtbij. Had niets met rodgers te maken.

25 mei 2015 om 11:49

Had wel degelijk met Rodgers te maken! Anders heeft het dit seizoen ook niets met Rodgers te maken dat het slecht gaat...

Rodgers heeft vorig seizoen veel goede beslissingen genomen en dit jaar veel verkeerde... Erg ondankbaar die Liverpool fans, wat zogenaamd de mooiste aanhang van de PL moet zijn.

25 mei 2015 om 12:11

Vorig seizoen was het lfc Suarez. Nu is er gewoon een chronisch gebrek aan motivatie en kwaliteit.

Het is denk ik wel duidelijk dat Rodgers niet de coach is waarop gehoopt werd bij Liverpool. Vorig seizoen was meer te danken aan individuele spelers dan aan Rodgers.

25 mei 2015 om 10:48

Wat?? Rodgers heeft ze fantastisch laten spelen. Als het slecht gaat ligt het aan hem maar als het goed gaat niet?!

25 mei 2015 om 10:55

Zeker, en daarvoor kreeg hij ook veel credits. Dit seizoen laat hij echter niets zien: veel wisselende en slechte tactieken + een slecht aankoopbeleid.

25 mei 2015 om 11:10

Liverpool draaide het seizoen 2013/2014 als een tierelier. Dit was mede te danken aan de tandem Suarez en Sturridge, maar ook zeer zeker aan Rodgers, die het team om deze twee had gebouwd.101 doelpunten voor en 50 tegen en 82 punten. Sinds mensenheugenis deed Liverpool weer serieus mee om de titel, Benitez deed het in het seizoen 2008/2009 nog iets beter met 86 punten. Dit seizoen was het niet met een 6e plaats met 62 punten niet best, maar kijkend naar de statistieken komt dit overeen met het gemiddeld aantal punten wat ze in een seizoen behalen. Liverpool kan nu eenmaal niet mee met het financiële geweld wat ze wat plaatsen kost. Rodgers heeft één fout gemaakt en dat is het aantrekken van Balotelli. Gerard was ook niet meer de speler die het was en het is daarom goed dat ze daar afscheid van hebben genomen. Rodgers moet het volgende seizoen gewoon verder bouwen. Sturidge en Origi in de aanval en wellicht heb je dan weer een mooi duo.

25 mei 2015 om 11:25

Flauwekul, met je financiële geweld. Liverpool is een big spender, alleen doen ze dat gewoon slechter dan anderen.

25 mei 2015 om 13:47

Het is wel degeliik Rodgers zijn schuld dat het dit seizoen zo dramatisch gaat. Hij maakt vrijwel elke wedstrijd een lachwekkende opstelling, zet spelers op de verkeerde posities en faalt tactisch ook vaak. Hij speelt vaak met middenvelders als buitenspelers, aanvallers als backs, en heeft na 1 jaar nog steeds niet door dat Lambert, Lucas en Toure zeer matige spelers zijn en stelt ze nog steeds regelmatig op terwijl hij bijvoorbeeld Ibe,lallana en soms zelfs Coutinho gewoon op de bank houdt.

25 mei 2015 om 13:51

Sturridge is blessuregevoelig en Origi is overrated.

25 mei 2015 om 15:49

1 foute transfer? Ik tel er minstens 10. Wat dacht je van Assaidi, Borini, Lambert, Balotelli, Aspas, Ilori, Alberto, Origi, Moreno en Lovren? En dan heb ik het nog niet over spelers als Lallana en Allen waar veel te veel voor betaald werd. Hij heeft tot nu toe 3 echt goede transfers gedaan, Coutinho, Sturridge en Can.

Een man als Klopp met ontzettend veel passie past perfect bij Liverpool. Ik hoop het!

Ideale club voor Klopp. Hopelijk stellen ze hem aan.

Voor mij is dit echt waar een droom !!ben al sinds jongetje fan van liverpool samen met ajax en doet gewoon pijn hoe ze er nu voor staan. En klopp is weer 1 van me favoriete coaches en naja 1 en 1 is 2 hea. Zou het een hele mooie combinatie vinden en denk dat het vuur bij liverpool weer terug komt en als er iemand met een team om kan gaan die het met net onder de top materiaal kan doen is het klopp wel !!

25 mei 2015 om 11:09

Liverpool en Ajax zijn wel 2 totaal verschillende clubs. Hoe is dat zo gekomen bij jou?

25 mei 2015 om 11:24

Haha nou alleen al om die pracht speler stevie g, en het youll never walk alone heb al vanaf kinds af aan indruk op mij gemaakt en vind het een prachtige club met geweldige supporters en een geweldige historie !! Dus ja vandaar en ik hoop echt dat klopp komt want is een geweldige coach die al heeft bewezen om te kunnen gaan met spelers die geen wereldtop zijn

Het scorende vermogen van Liverpool lag laag dit seizoen. In de PL is Gerrard met 9 goals topscorer van Liverpool. Ze hebben het verlies van Suarez slecht opgevangen. Ook hadden ze pech met de blessures van Sturridge.
In hoeverre kun je Rodgers hier de schuld van geven? En Van het slechte aankoop beleid?
Waarom haal je grote risico's als Balotelli en Lambert. Zou dit op voorhand van Rodgers zijn gebeurt?
Want wanneer je 80 miljoen incasseert, moet je wat beters halen. Hoop dat ze dit komende maanden gaan doen.

25 mei 2015 om 11:09

Ze krijgen ook gewoon te veel tegen. Ook vorig jaar kreeg Liverpool veel te veel doelpunten tegen. Rodgers heeft nog nooit bewezen dat hij de defensie goed kan neerzetten.

25 mei 2015 om 12:15

Hij neemt ook vaak risico door 3 man achterin op te stellen. Maar inderdaad met 48 tegengoals in de PL, ben je verdedigend ook niet sterk voor een topploeg/subtopper.

25 mei 2015 om 12:18

Drie, of Vijf? Bij drie impliceer je dat Liverpool 1 op 1 speelt achterin, en dat is zeker niet het geval. Wel is het zo dat twee verdedigers vaak zwemmen omdat zij zich met z'n drieën bezig moeten houden met een eenzame spits.

Nee de grootste reden is dat het middenveld tactisch niet in staat is om wedstrijden te controleren. Daardoor komt de defensie eigenlijk consequent onder druk te staan als Liverpool niet de bal heeft.

25 mei 2015 om 12:27



Maar dus eigenlijk heeft Liverpool ook een goede cdm nodig, voor meer balans op het middenveld?

25 mei 2015 om 12:30

Ja, meer dan dat. Een voetballende leider. Vroeger hadden ze daar Xabi Alonso, sinds zijn vertrek is het bergafwaarts gegaan. In Can hebben ze een speler die het middenveld (en daarmee het team) kan leiden, maar die wordt steeds rechtsback gezet.

25 mei 2015 om 15:50

En Can is dus absoluut geen RB. Gisteren verzoop hij gewoon tegen Arnautovic, hij werd echt helemaal dolgespeeld.

Hopen op Klopp, Rodgers was teleurstellend, ik had meer van hem verwacht. Countervoetbal gaan spelen met Klopp, heerlijk.

Ik moet nog maar zien of hij het in Engeland aan kan. De concurrentie is veel groter daar dan in Duitsland. Ook vind ik dat Klopp veel net niet spelers heeft aangetrokken bij Dortmund de laagste tijd. Wat dat betreft past hij natuurlijk wel perfect bij Liverpool maar daar moet je vanaf willen vind ik. Liverpool heeft er geen succes mee gehad de laatste jaren en ik zie het ook niet gebeuren dat ze er wel succes mee gaan krijgen.

25 mei 2015 om 11:54

Mwah Duitsland heeft niet voor niets ook 4 CL tickets. En behalve Schalke en Leverkusen staan nu ook Wolfsburg en Gladbach op.

En denken we dat klopp zijn aankopen het wel goed doen? Vond de laatste aankopen van hem nou ook niet echt een gat in de markt.

25 mei 2015 om 11:11

De aankopen van Rodgers zijn matig, maar er is echt wel wat uit dit team te halen. Klopp kan in ieder geval de defensie goed neerzetten en passie terugbrengen. Bovendien heeft hij een netwerk in Duitsland, daar lopen zat haalbare spelers die wel wat toevoegen aan dit Liverpool.

25 mei 2015 om 12:05

Woow Zizou, cheers voor de dit keer serieuze en leuke reactie haha

Ik kan je alleen maar gelijk geven!

Matig bedoel ik dan wel dat Rodgers er niet uit heeft gehaald wat er in potentie in zat, want zo'n Markovic leek mij echt wel te groomen tot waardevolle speler. Hij was te druk met balotelli denk ik

25 mei 2015 om 12:13

Daar waar de keeper, de aanval en de defensie bij Liverpool altijd de schuld krijgen, is de eerste linie die stabiel moet worden het middenveld. Dan heb je eigenlijk de ideale speler in huis gehaald, zet je hem rechtsback :D. Rodgers liet zijn beste spelers steevast uit positie spelen. Alleen al door de juiste mensen op de juiste plek te zetten, en vastigheid te creëren ipv eeuwig te rouleren, valt er een hoop winst te behalen.

25 mei 2015 om 12:22

Can haha ja inderdaad, dat roep ik al even en als hij daar meer had gespeeld was hij al veel verder geweest. Nu is het niets meer dan een solide halve CV.

25 mei 2015 om 12:33

Ja ik snap dat niet. Liverpool heeft best veel keuze achterin, maar dan zet je de speler die je middenveld een klasse beter maakt, daar neer. De CDM positie is zoveel belangrijker dan de rechtsback of derde centrale verdediger positie.

Ook hoe hij Sterling steeds gebruikt. Ik snap echt wel dat Sterling weg wil. Dat heeft denk ik niet zoveel te maken met Liverpool de club, maar wel met een trainer die hem overal neerzet behalve waar hij hoort te staan.

Ik zei in het begin dat Rodgers niet de juiste man was voor de job, na vorig seizoen en een goede periode dit seizoen dacht ik toch dat hij wel de juiste man was voor de job.
Maar helaas, gewogen en te licht bevonden.. zijn idee was prima, zijn visie deel ik eigenlijk ook wel, maar het mocht niet zo zijn, paar logische aankopen die niet (nog) niet goed uitpakken(lovren, Lallana, Balotelli, Lambert, Moreno.

bedankt Rodgers, West Ham niks voor hem?

Klopp zou ik echt toejuichen

25 mei 2015 om 12:09

Hij liet ons elk seizoen bittersweet achter vond ik. Die goede reeks heeft hem dit seizoen bij veel fans en misschien ook bij de eigenaren wel gered.

Maar omdat het zo bittersweet is vind ik dat we na 3 jaar de knoop door mogen hakken. Hij heeft een goede kans gehad.

Deel wel het idee van Rodgers dat we als Liverpool high intensity moeten blijven voetballen en toch lekker met talenten en spelers uit eigen land verder moeten gaan. Goed voor het beeld van de club, marketing en gewoon leuk om naar te kijken. Het beste van Engeland's spelers wil dan op den duur gewoon bij Liverpool spelen....

Maar mochten er vroege aankopen komen, weet je dat hij niet ontslagen gaat worden....

Van Die Gelbe Wand naar The Kop, zou mooi zijn!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren