Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Engelse media: Manchester United wil na 8 augustus geen zaken meer doen

Laatste update:

Manchester United is niet van plan om Paul Pogba na de deadline van de Engelse transfermarkt nog van de hand te doen, zo verzekeren Engelse media zondag. Net als een jaar geleden kunnen de Engelse profclubs uiterlijk tot 8 augustus 18.00 uur ingaande transfers realiseren. In het restant van de maand augustus kunnen voetballers nog wel aan buitenlandse clubs worden verkocht, maar dat gaat naar verluidt niet voor Pogba op.

Volgens de laatste berichten uit Engeland weigert Manchester United om na het sluiten van de Engelse transfermarkt nog een buitenlands bod op Pogba te accepteren. De Premier League verlangt 165 miljoen euro voor de middenvelder, die recent aangaf dat het wellicht tijd is voor een nieuwe uitdaging. “Na het afgelopen seizoen en alles wat er tijdens dat seizoen is gebeurd, denk ik dat dit wel een goed moment kan zijn om ergens anders aan een nieuwe uitdaging te beginnen.”

“Ik heb mijn beste jaar voor Manchester United achter de rug en geef eerlijk toe dat ik wel serieus nadenk over het aangaan van een nieuwe uitdaging bij een nieuwe club.” Ook zaakwaarnemer Mino Raiola was duidelijk. “Iedereen bij United, van de manager tot de eigenaar, is op de hoogte van de wens van Paul. Men weet dat Paul ervoor open staat om verder te gaan, we zitten midden in dat proces”, vertelde de Nederlandse Italiaan enkele dagen geleden.

Real Madrid lijkt de enige mogelijke bestemming voor Pogba, maar de Spaanse topclub is hooguit bereid om 110 miljoen euro neer te tellen. De Spaanse topclub wil bovendien eerst afscheid nemen van spelers als James Rodriguez en Gareth Bale, alvorens men een formeel bod zal uitbrengen. In Spanje sluit de transfermarkt pas op 2 september, maar Manchester United is na 8 augustus naar verluidt niet bereid om nog een bod te accepteren, ongeacht de hoogte van het voorstel.

Engelse media schrijven ook dat Manchester United van zins is om de vraagprijs naar tweehonderd miljoen euro te verhogen als Pogba en Raiola zich in het openbaar blijven uiten over de vertrekwens van de wereldkampioen. Het bestuur wil Pogba, die nog een contract tot medio 2022 heeft, niet verkopen en wil alleen tegen de best mogelijke prijs alsnog akkoord gaan. Manchester United telde medio 2016 liefst 105 miljoen euro neer om Juventus tot verkoop over te laten gaan; dat was destijds een recordbedrag.

Denk jij dat Paul Pogba deze zomer een transfer gaat maken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Groot gelijk dat United zich zo opsteld.

Begrijp United wel maar denk niet dat Real hier van schrikt. Perez weet wat hij wilt dit seizoen en hij weet echt wel dat het middenveld Pogba goed kan gebruiken. Denk dat Pogba echt kan excelleren bij Real omdat het niet allemaal van hem moet komen, zoals bij United het geval is. Bij Juve was hij ook zo goed omdat hij in staat werd gesteld om te excelleren door andere topspelers om hem heen.
Ik denk uiteindelijk dat Real met een deal van tussen de 80-100 miljoen Bale aan komt zetten en dat dat voldoende zal zijn. Mocht dat niet zo zijn, dan zie ik Real nog wel hoger gaan.

125 miljoen is al binnen en daar komt nog minimaal 50 bij van James, plus rond de 40 voor Mariano en Vazquez.

Ik hoop dat Zidane ballen heeft en gaat proberen om met twee spitsen te spelen. Mocht dat niet werken, kun je alsnog een spits er af halen en Asensio, Rodrygo of Vinicius brengen. Verder hoop ik dat hij ballen heeft om Modric of Kroos te laten banken gezien vorig seizoen en dat hij gezien het afgelopen ek Ceballos al het vertrouwen gaat geven.

In de onderstaande opstelling zou Kroos met de punt naar achter spelen, in een verdedigende rol. Mocht dit niet werken kun je altijd Casemiro brengen, blijft genoeg creativiteit over met Ceballos, Modric / Kroos, Pogba. Zou het liefst een creatieve cdm daar zien staan, zoals Veratti, Fabian Ruiz, Ndombele.

Courtois
Carvajal
Militao
Varane
Mendy
Ceballos
Kroos
Pogba
Hazard
Jovic
Benzema
14 juli 2019 om 08:49

Kroos als cvm werkt niet, laat constant zijn man lopen. Casemiro is de beste optie, nu Llorente en Kovacic weg zijn.

14 juli 2019 om 09:01

Eens met jou James. Kroos is alles behalve een bijtertje. Fantastische pass, inzicht en een dribbel. Maar fysiek legt hij het af tegen veel spelers. Casemiro is een betere optie.

14 juli 2019 om 09:39

Real hoeft niet tegen elke ploeg met een cdm te spelen. Tegen de absolute top is Casemiro gewenst. Ik had persoonlijk graag Kovacic gezien op de plek van Kroos, die is toch wat gebalanceerder. Porbleem met Casemiro is gewoon dat hij voetballend geen absolute topper is, verdedigend wel, maar zou lekker zijn als hij een goede pass in de benen had en inzicht. Man, wat mis ik Xabi Alonso toch. In mijn ogen de beste verdedigende middenvelder ooit.

14 juli 2019 om 09:06

Bale is met dit hoge salaris als dat tenminste waar is gratis niet weg te geven en geen club gaat dat betalen , verder hoop ik dat United zijn poot stijf houd en Pogba aan zijn contract houd want ook United is niet gek hoor die willen ook weer hogerop .
Met een of twee goede verdedigers zal ook united weer een rol gaan spelen in de PR en dan gaan ze echt niet hun beste speler verkopen .

14 juli 2019 om 10:52

Met een of twee transfers. Dat hoor ik nou al 6 jaar. Natuurlijk wil United terug hogerop, ontevreden vedettes met een dik salaris gaan je daar echter niet bij helpen. Een stapje terug doen en jonge, gretige spelers halen met de bewuste keuze om 2-3 jaar voor top 6 te spelen. Dat lijkt mij de beste optie. Liefst ook Engelse jongens die met trots voor united spelen

14 juli 2019 om 11:16

Denk dat de supporters, bestuur en sponsoren daar niet mee eens zullen zijn. Om pas over 2a 3jaar in die top 6 te raken. Daar zitten ze nu al in he.
Je kan wel alleen jonge gretige spelers halen. Maar wat ervaring en spelers met kwaliteit. United moet wel aantrekkelijk blijven om voor te spelen.
Als ze Pogba behouden. Met paar leuke aankopen. Kunnen ze dit seizoen mss wat uitlopen op Chelsea (mogen niks kopen) en Arsenal (die bijna nooit groots kopen)
Dan moet de top 4 haalbaar zijn. En speel je gewoon CL volgend seizoen
Met het seizoen daarop weer wat aankopen. En zouden ze mss nog hogerop kunnen. En mss dat Pogba dan deze uitdaging dan aan wilt gaan. En bij United blijft.
Iemand met de kwaliteiten van Pogba vind ie niet zo snel.

14 juli 2019 om 11:17

Dat is exact wat ze hebben gedaan met wan-bissaka en die jongen van swansea.

Bale is niet nodig maar een oude mentor die als 2e viool zou willen spelen is geen overbodige luxe. Bijvoorbeeld een mandzukic die dan als stormram kan komen maar martiaal en rashford wel vee kan leren

14 juli 2019 om 12:21

Precies. Als ik United was ging ik voor Cook en/of Neves voor het middenveld, gaf ik wat jeugd de kans volgend seizoen, ging ik voor een jonge Verdediger i.p.v. Maguire en bouw je alles rond Rashford en Martial. Terug naar een ouderwetse 4-4-2 met offensieve, energieke wingers. Ontbreekt het alleen aan kopkracht voorin. Mandzukic kan dat op lossen inderdaad. Eventueel De Gea laten gaan als iemand 70-80 mio wil betalen en Donnaruma halen

Raulista

"begrijp United wel maar denk niet dat Real hier van schrikt. Perez weet wat hij wilt dit seizoen en hij weet echt wel dat het middenveld Pogba goed kan gebruiken. Denk dat Pogba echt kan excelleren bij Real omdat het niet allemaal van hem moet komen, zoals bij United het geval is. Bij Juve was hij ook zo goed omdat hij in staat werd gesteld om te excelleren door andere topspelers om hem heen.
Ik denk uiteindelijk dat Real met een deal van tussen de 80-100 miljoen Bale aan komt zetten en dat dat voldoende zal zijn. Mocht dat niet zo zijn, dan zie ik Real nog wel hoger gaan."

Ik begrijp je reactie eerlijk gezegd niet zo goed. Een dergelijk statement is natuurlijk niet bedoeld als afschrikmiddel, maar om duidelijkheid te scheppen. De boodschap is duidelijk en geldt niet specifiek voor Real, maar voor alle clubs: De club die Pogba wil inlijven, moet zorgen dat de deal voor 8 augustus beklonken is, anders gaat het feest niet door. De argumenten die je aandraagt, zijn daarbij volgens mij irrelevant.

14 juli 2019 om 09:37

Het is niet direct bedoelt als afschrikmiddel, maar wat ik ermee wil zeggen is dat ik niet verwacht dat Real nu wanhopig binnen een week deze deal per se afgerond wil hebben omdat United een zogenaamde deadline stelt.

14 juli 2019 om 11:28

Dat denk ik ook niet. Maar United zal eerst Pogba moeten verkopen om een vervanger terug te halen. Ook daar zullen ze tijd voor nodig hebben. Aangezien elke club hoog in de boom gaat zitten als United een speler wilt halen.
Ik denk dat het een erg lastige situatie zal worden om Pogba nog te halen deze transfer perdiode

14 juli 2019 om 15:50

Raulista

"het is niet direct bedoelt als afschrikmiddel, maar wat ik ermee wil zeggen is dat ik niet verwacht dat Real nu wanhopig binnen een week deze deal per se afgerond wil hebben omdat United een zogenaamde deadline stelt. "

OK bedoel je dat. Dat denk ik eerlijk gezegd ook niet en zou ook niet logisch zijn omdat die deadline pas op 8 augustus is. Ik denk sowieso niet dat Real Pogba gaat halen voor het bedrag dat Manu voor hem vraagt. Ik betwijfel ook sterk op hij dat waard is en of Real het zich na al de uitgaven die er zijn gedaan, nog kan permitteren om een dergelijk bedrag uit te geven zonder de FFP regels met voeten te trden. Tenzij de club nog een extreem verkoopresultaat weet te behalen.

James is toch wel iets voor dit zoekend United lijkt me? Als James zelf niets tegen een overstap heeft drukt dat de transfersom al flink. In een ideale wereld slijten ze Bale ook meteen aan United, dat is natuurlijk een utopie

14 juli 2019 om 14:10

In een ideale wereld helpt Real United gelijk even van Alexis af. Die kant op zou ik het gesprek eens voeren als ik Woodward was, maar dat is helaas ook een utopie.

Zou mooi zijn voor united als ze nog winst maken op hem,ik vond het al een rare aankoop voor 110 miljoen, terwijl hij paar jaar daarvoor in je eigen jeugd speelde,als ze hem nu voor 160 miljoen verkoop,blijft het gek genoeg een slimme investering te zijn geweest....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren