Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Engels elftal op de schop: ‘De fans zijn teleurgesteld en gefrustreerd’

Laatste update:

Roy Hodgson wijzigt het elftal van Engeland op negen plaatsen voor de laatste groepswedstrijd tegen Costa Rica. Alleen Gary Cahill en Daniel Sturridge blijven staan. Dat maakte de 66-jarige bondscoach van de al uitgeschakelde Three Lions daags voor het treffen met Costa Rica op de persconferentie bekend.

/

“Veel spelers hebben nog niet gespeeld, daarom wil ik hen deze wedstrijd gunnen”, aldus Hodgson in Belo Horizonte. “We beseffen dat onze fans net zo teleurgesteld en gefrustreerd zijn, maar ze zijn er nog steeds om ons te steunen. Ik hoop dat we tegen Costa Rica kunnen presteren.” Wayne Rooney, die in Engeland flink wordt bekritiseerd, moet dus op de bank plaatsnemen, net als Steven Gerrard.

De aanvoerdersband zal worden gedragen door Frank Lampard en voor de 36-jarige middenvelder zou het weleens zijn laatste interland kunnen worden. “Ik heb nog geen beslissing genomen, na de wedstrijd ga ik er pas over nadenken”, verklaarde Lampard volgens de Engelse media.

Opstelling Engeland: Foster; Jones, Cahill, Smalling, Shaw; Milner, Lampard, Wilshere, Barkley, Lallana en Sturridge.

Wat verwacht jij van Costa Rica - Engeland?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit is ook geen misselijk elftal. Had dit toernooi sowieso wel wat meer van Milner willen zien ook.

24 juni 2014 om 00:06

Geen misselijk elftal? Het is pure middelmaat, net als die 9 anderen. Engeland zal nooit iets presteren zolang ze daar geen 6+5 regels invoeren.

24 juni 2014 om 00:41

Pure middelmaat? Dit is nou echt een team dat potten had kunnen breken. Jong, fris en heel veel anders dan wat we normaal van Engeland gewend zijn. Laat dat nou net zijn wat ze nodig hadden als je het mij vraagt.

De verdediging daar was niet veel mis mee de eerste wedstrijden, maar het middenveld wat er nu gaat staan is toch vele malen beter.

Het is allemaal de schuld van Hodgon sorry, maar Welbeck en Rooney op de flanken en Sterling op 10? Die staat er trouwens niet in, maar zet hem erbij en je kan ervoor gaan, maar dan wel op de flank.

24 juni 2014 om 00:45

Het is ook wel frustrerend voor Engeland als ze zien dat de USA en Australië eigenlijk beter zijn.

Zul je zien dat Engeland nu ineens wel kan winnen tegen het al geplaatste Costa Rica. Jammer voor de fans bij engeland, ze speelden niet eens zo slecht, maar toch missen ze een topper als van Persie of Robben of Suarez die echt wedstrijden beslist.

23 juni 2014 om 23:28

You must be jokin' ... Engeland was
dit toernooi schandalig slecht ! Er zat
werkelijk helemaal niks goeds in dit
elftal !!!

23 juni 2014 om 23:57

Hoe bedoel je "niet eens zo slecht"? Er zat totaal geen idee achter het spel van hun.

Prima elftal.
Dit is ook meteen het probleem van Engeland, veel goede spelers maar (bijna) geen echte hele goede spelers. Wel veel talent, dus wie weet over twee of vier jaar.

Het maakt helemaal niets uit wie er wint want Costa Rica is al door en Engeland ligt er al uit ongeacht de uitslag. Net als Spanje Australië dus alleen lagen die er allebei uit. Gewoon een voor spek en bonen partijtje.

24 juni 2014 om 00:02

Costa Rica is nog niet 100% zeker van de eerste plek, die zullen toch wel minimaal nog een puntje willen halen om die eerste plaats te halen. Zou toch liever tegen Ivoorkust/griekenland spelen dan tegen Colombia.

24 juni 2014 om 00:06

Colombia is inderdaad iets sterker dan de Ivoor kust alhoewel geen slecht team.
ik geloof niet dat Griekenland een kans maakt

24 juni 2014 om 00:10

Costa Rica wint trouwens volgens mij gewoon van Engeland.

Jammer, ik gun het ze wel altijd. Vind het allemall leuke spelers maar het komt er nooit echt uit, jammer!

Had sws over het hele toernooi meer minuten voor barkley en shaw verwacht hun zijn samen met sterling en sturidge gewoon de toekomst en ik vind ze sws al beter dan henderson en baines

Hart
Jones
Cahill
Smalling
Shaw
Gerrard
Barkley
Lallana
Sterling
Welbeck
Sturridge

Lekker dit! Wou dat ik dit had geweten voordat ik 5 minuten geleden mijn toto op England heb gezet -_-

Sinds 1996 geen halve finale meer bereikt.
Dit land stelt al toernooi na toernooi teleur. En dat voor het zogenaamde voetbalwalhalla.

Het probleem van Engeland is dat hun competitie bestaat uit veel buitenlanders. Geen een speler is beslissend / sterspeler voor zijn club in deze selectie, misschien Rooney, maar niet in deze vorm. Nu zit er wel een talentvolle lichting aan te komen met namen als Barkley, Shaw, Stones en Sterling (speelde uitstekend tegen Italië). Deze lichting kan weer eens succes betekenen voor Engeland. Ik denk dat de wedstrijd in een gelijkspellertje eindigt.

24 juni 2014 om 01:04

Phil Jones van ManU.

Vind het grappig hoe Engeland steeds middelmaat wordt genoemd. Maar bekijk de clubs eens waar die gasten spelen, toch allemaal in Engeland. En toch ook allemaal best belangrijk voor hun club. En toch ook in belangstelling van een topploeg daar. Als ik het vergelijk met de Belgische selectie vind ik nog steeds die Engelse selectie beter.

24 juni 2014 om 02:44

Vind jou redenering grappig.
Een team met grotere namen wil niet zeggen dat het een beter team is.
Perfect voorbeeld haal je aan want België is zeker een beter team en dat voor een team wat nog groot en deels uit jonge talenten bestaat die alleen nog maar kunnen groeien zowel als team als individu

24 juni 2014 om 03:28

Ze zijn toch bepalend voor hun club en wie bepalend is voor een club, kan en moet dat zeker zijn voor z'n land. Stel dat Engeland in onze poule had gezeten , de zwakste van het hele WK, dan hadden ze zich zeker gekwalificeerd en zouden ze ver kunnen komen. Nu zitten ze gewoon in de gedeelde zwaarste poule. Speelden ook gwn zeer goed, het komt alleen op details aan waarom ze zijn uitgeschakeld. Gerrard die onbedoeld de bal verlengt en zo Suarez in stelling brengt...

26 juni 2014 om 18:03

Tuurlijk niet, als je uitblinkt bij je club betekend dat niet automatisch dat je dat bij je land ook doet. Jij kan echt totaal niet redeneren en ik heb er geen zin meer in om er nog op in te gaan haha .

Wat is dat toch met het Engels elftal.Ze spelen allemaal bij top clubs,maar kunnen geen geheel vormen met zijn allen... volgens mij is de rivaliteit ook groot in het team.ze kunnen elkaar niet aanstaan...misschien de nieuwe lichting.Van Costa Rica winnen ze wel mef 2-0

24 juni 2014 om 10:25

Dat komt omdat alle topclubs in Engeland worden aangevuld met Engelse spelers. De echte voetballers in Engeland zijn de buitenlanders. Een Rooney en een Sterling kunnen nog wel wat leuks met een bal, maar de rest is "hoog, hard en ver". Bonkerige spelers die eendimensionaal een bal voorgeven of van afstand schieten. Je kunt ze niet echt aanspreken op hun passie, want dat zit dit WK echt wel goed. Normaal spelen ze ook nog zonder inspiratie.

24 juni 2014 om 12:08

tactisch zijn ze van een heel matig niveau. En ze kunnen ook maar op 1 manier spelen, al sinds 1950 zo. 4-4-2 met werkende lopende middenvelders en wat snel rondrennende vleugels. Rooney is dan zogenaamd het genie maar die is ook niet zo briljant als sommige ons doen willen geloven, verre van.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren