Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Engelaar keert niet terug in NAC-shirt en vindt nieuwe club in buitenland

Laatste update:

Orlando Engelaar heeft een nieuwe club gevonden. De middenvelder vertrok aan het einde van het afgelopen seizoen bij PSV en vervolgt zijn loopbaan in Australië, waar hij een contract heeft getekend bij Melbourne Heart. "Ik heb er vertrouwen in dat Orlando een van de beste middenvelders die ooit naar Australië is gekomen zal blijken te zijn", reageert coach John Aloisi.

/

De 33-jarige Engelaar heeft voor een seizoen getekend en wordt in Melbourne ploeggenoot van Rob Wielaert, die eerder al voor de Australische club tekende. Ook Harry Kewell werd aangetrokken. "De club heeft hard gewerkt om een speler binnen te halen die het middenveld kan controleren en domineren en we denken dat we de juiste man hebben gevonden", zegt Aloisi. "We kunnen niet wachten op de start van het nieuwe seizoen. Met deze aankoop hebben we de fans iets gegeven waar zij enthousiast over kunnen zijn."

Engelaar is teruggekeerd naar Nederland en zal zich volgende week weer bij Melbourne melden, waar hij direct zal gaan meetrainen met zijn nieuwe ploeggenoten. Het nieuwe seizoen in de A-League begint pas in oktober. Engelaar trainde eerder deze zomer nog mee bij West Ham United, maar verdiende daar geen contract, en hield zijn conditie op peil bij NAC Breda. De middenvelder wilde een hernieuwde samenwerking met de Brabanders niet uitsluiten, maar gaat dus naar Australië.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

1 van de beste middenvelders die ooit naar Australie is gekomen?? Dan moet het niveau echt verschrikkelijk zijn daar............

Maar toch succes Orlando, nog ff lekker cashen ipv bijvoorbeeld NAC helpen, we kennen je niet anders.

9 augustus 2013 om 08:22

Ik geef de beste man toch iets meer credits. Altijd als voorbeeldige prof gedragen bij Psv, niet zeuren. Zou ik, met zo'n salaris, eerlijk gezegd ook niet hebben gedaan, maar in de hedendaagse voetbalcultuur schijnt het erg normaal te zijn.
Mooi land, mooi weer, succes down under.

9 augustus 2013 om 08:32

Hij heeft zich idd altijd netjes gedragen, maar zoals jij al zegt, dat zou ik ook doen met zo'n salaris, waar hij alleen maar voor hoefde te trainen.

Maar ik denk als hij een beetje clubliefde had gehad voor Nac, hij daar was gaan spelen. Hij heeft al lang genoeg verdiend in zijn carriere, maar toch (zoals heel veel voetballers) wil hij nog een keer gaan cashen. Dat vind ik jammer.

9 augustus 2013 om 09:18

Cashen? Het is ook gewoon leuk toeven in Melbourne, hoor. Mooiere stad dan Breda kan ik je vertellen.

9 augustus 2013 om 09:46

En jij denkt dat het geld er niks mee te maken heeft?? Ik denk dat dat de belangrijkste reden is, welkom in de grote, boze wereld.

9 augustus 2013 om 10:33

Ik zou niet voor een grijpstuiver in Breda gaan voetballen, als ik inderdaad in een prachtland veel meer geld kan gaan verdienen met mijn hobby.

9 augustus 2013 om 10:35

Waarom denkt iedereen toch dat alles wat buiten NL is gigantische salarissen uitkeert? Denk je nu werkelijk dat hij nog even 2 miljoen gaat verdienen daar?
Australie is geen Qatar ofzo.

Welke keuze zou je zelf maken? In Breda gaan rotten of eerst nog even een jaartje Melbourne pakken?

9 augustus 2013 om 10:45

Zoveel wordt er niet betaald hoor in Australië, slechts 2 spelers mogen een hoop verdienen, de rest iets meer dan een ton. Gelukkig is het een fantastisch land en Melbourne een wereldstad, dus zelfs voor een NAC salaris zou hij doen.

9 augustus 2013 om 11:05

Auatralië heeft een salary cap. Het zal hem dus niet om 'cashen' gaan.

Erg jammer had hem graag in ons shirt gezien. Qua salaris was dit toch al onmogelijk maar hoop houd je altijd. Australië is een mooi avontuur voor hem

Als hij de Orlando Engelaar van Twente heeft binnengehaald dan heft hij een goede speler. De Engelaar van PSV is echter zeker geen grote aanwinst.

9 augustus 2013 om 14:32

1e jaar PSV was ook nog goed. Daarna is hij pas naar het voor ons bekende Engelaar-niveau afgedaald waarin hij steeds te laat en te nonchalant leek.

Met alle respect. Hij is wel een voorbeeld prof, maar denk dat hij bij de Australische competitie wel wat toe kan voegen. Die is namelijk niet van zo'n hoog niveau.

Als dit de beste speler ooit wordt is de Australische competitie ook niet van een heel hoog niveau. Een beetje een miskoop gebleken bij Psv. In zijn eerste jaar deed ie het nog niet eens zo slecht vond ik. maar heeft zich ondanks dat ie 2 jaar op de tribune gezeten heeft nooit misdragen, waar soms toch wel aanleiding voor was. Zeker na de wissel van Advocaat.
Maar op het einde van je carriere nog naar een mooi land als australie is ook niet verkeerd dus geniet er maar van zou ik zeggen.

9 augustus 2013 om 10:00

Er spelen wel wat gasten die sowieso een hoger niveau hebben gehaald dan Engelaar. Del Piero, Heskey, Kewell. Neemt niet weg dat de competitie niet van een hoog niveau is en ook niet veel bekeken wordt. 12.000 toeschouwers is al erg veel. Voetbal is ook bij lange na niet de populairste sport.

3jaar geen club kunnen vinden,meneer zn contract loopt af en tada...!!Waardeloze voetballer,karakterloos persoon.

9 augustus 2013 om 09:35

Wat een onzin. Altijd een goede speler geweest en voorbeeldig prof. Even vergeten dat hij ook zijn wedstrijden met NL elftal heeft meegepakt, of was hij daarookal van een waardeloos niveau?

Wat moeten mensen wel niet zeggen van jou en mij.... ik geloof niet dat wij een grotere stempel in de geschiedenis achterlaten.

9 augustus 2013 om 09:54

Bij Twente en jaartje oranje was ie goed te pruimen,daarna was t niks meer.En hij heeft al die tijd de boel voor de gek te houden door te zeggem dat hij geen club vinden kon.Karakterloos mannetje,zn lichaamshouding verraadt um al

9 augustus 2013 om 10:38

Magical,

Je snapt er echt niet veel van he.
Toen hij nog een contract had, moest een club nog een afkoopsom betalen. Daarbij verdient hij een redelijke stuiver, wat het voor veel clubs onmogelijk maakte om hem te halen.
Nu hebben ze in ieder geval niet meer te maken gehad met die afkoopsom. Scheelt toch weer wat knaken.

Want laten we eerlijk zijn. Zou jij nog veel geld uittrekken voor een 33 jarige bankzitter?

Heeft helemaal niets met Engelaar zelf te maken.

9 augustus 2013 om 09:41

Waarom zou je een andere club proberen te vinden als je een contract hebt bij PSV en daar miljoenen opstrijkt? Ik zou mijn kont ook lekker parkeren op de bank.

Had hem ook graag bij ons NAC gezien, maar qua salaris was dat al zeer onwaarschijnlijk. Ik begrijp heus wel dat hij voor Australië kiest, een goed salaris, een nieuw land en een goed klimaat.

Het is je gegind Orlando!

Had ik ook gedaan lkkr afbouwen.

Is toch lkkr, eerst paar haar lkkr verdienen bij Schalke en PSV en nu genieten in Australie

Mooi voor hem.als voetballer is hij mij verschrikkeijk tegengevallen , als mens een voorbeeld voor velen.
Normen en waarden betekenen nog echt iets voor hem.chapeau en succes daar.

lekker afbouwen in Australie nog een laatste avontuurtje en er is lekker weer lijkt mij ideaal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren