Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Enfant terrible' per direct ontslagen na gebruik van cocaïne

Laatste update:

Dani Benítez zit per direct zonder club. De middenvelder is betrapt op het gebruik van cocaïne en is daardoor meteen weggestuurd door Granada, de club die de Spanjaard al sinds 2009 huurde van Udinese. De Italiaanse club heeft Benítez na het nieuws over het druggebruik ontslagen.

De 26-jarige Benítez liep tegen de lamp na een dopingtest na de wedstrijd tegen Real Betis, vorige maand. In dit competitieduel werd de middenvelder overigens al een kwartier na zijn invalbeurt naar de kant gestuurd met een directe rode kaart. Benítez had dit seizoen geen basisplaats bij Granada, dat momenteel elfde staat in de Primera División.

Benítez staat sowieso bekend als een 'enfant terrible': vorig seizoen gooide hij nog een waterfles naar het hoofd van scheidsrechter Carlos Gómez. Door deze actie werd hij uiteindelijk drie maanden geschorst door de Spaanse bond. Die straf had hoger kunnen uitvallen, als het flesje het hoofd van Gómez ook daadwerkelijk had geraakt.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Pff, ben je een profvoetballer waar velen van dromen en dan doe je dit voor doms

28 maart 2014 om 12:43

Daar ben ik het volledig mee eens. Voetballers snappen soms niet welke luxe ze hebben

28 maart 2014 om 13:10

Dat geldt bijna voor elke persoon met welke gradatie van luxe dan ook.

28 maart 2014 om 13:49

True gnarby, mensen beseffen vaak niet wat ze hebben tot dat het te laat is. Maarja in het geval van voetballers is het wel extreem natuurlijk, ze zijn supersterren in Europa maar kunnen zich er niet naar gedragen. En dat is misschien af en toe lastig maar dat weet je als je een carrière als voetballer neemt. Deze gast heeft dit seizoen zoveel kaarten gepakt trouwens dat ik het idee heb dat ie strak op het veld stond

28 maart 2014 om 16:42

Ik wil dit niet goed praten, zeer zeker niet. Maar je weet nooit waarom hij gebruikt. Misschien heeft hij zelfkennis en kan hij zonder niet presteren. Als andere mensen afhankelijk zijn van jouw carierre, en jij door gebruik kan blijven presteren... Zijn veel mensen die Alles doen om voor hun familie te kunnen zorgen. Nu weet ik uiteraard de reden niet. Maar het is jammer dat het gebeurd inderdaad.

Zoo.. dag dag carrière. Erg zonde en dom dit natuurlijk. Hoe haal je het bij je hoofd vraag ik me af..

28 maart 2014 om 14:09

Ik schrok van de titel, ik dacht dat het over balotelli ging

28 maart 2014 om 14:43

Met een Spaans vlaggetje ervoor zeker.

28 maart 2014 om 14:49

Licht ook geheel aan je karakter, persoonlijkheid en afkomst. Ik keur het niet goed maar kan het wel begrijpen dat sommige jongens gekke dingen gaan doen, als ze ineens veel gaan verdienen.

28 maart 2014 om 15:17

Afkomst?

28 maart 2014 om 15:41

Ik denk dat hij bedoelt de omstandigheden waarin iemand opgegroeid is, niet religie of geboorteland

Dertien geel en twee rood? En dat zonder basisplaats? Dit soort jongens hebben niets in de sportwereld te zoeken. Goede beslissing van zijn beide clubs.

Terecht!! zulke spelers zouden eigenlijk nooit meer aan de bak mogen komen.

Lekker hoor om zo je leven te vergooien geen medelijden mee.

Achja, ligt er natuurlijk ook aan wat je waard vindt. Als deze jongen heel experimenteel is, dan kan het hem juist meer waard zijn om verschillende staten van bewustzijn mee te maken dan om profvoetballer te zijn.

Haha vergeleken met Benitez is Ramos een lieverdje. Nou dat is einde loopbaan, alhoewel, het zou mij niets verbazen als hij bij een club met een vage eigenaar aan de slag kan.

13 gele en 2 rode in 1 seizoen? Daar kan zelfs Jean Paul de Jong niet eens aan tippen haha.

28 maart 2014 om 13:16

en dan nog gepresteerd zonder een basisplaats...gewoon een gek dus

Waar haalt VZ die statistieken vandaan? Die gozer heeft amper 10 wedstrijden gespeeld dit seizoen, 13 gele en 2 rode kaarten lijkt me erg sterk...

28 maart 2014 om 13:39

Haha inderdaad. Volgens hun eigen statistieken heeft hij 9 wedstrijden gespeeld dit seizoen, met één gele en één rode kaart tot gevolg.

28 maart 2014 om 15:25

Tenzij de rode kaarten resulteerden uit een tweede gele kaart? xD

Terwijl het toch een talentvolle vleugelspeler is/was..
Zonde..

Geen basisplek, 13 gele en 2 rode kaarten, rood binnen een kwatier... Die jongen komt nergens meer aan de bak. Einde carrière en lekker naar je thuisland gaan om daar als een koning te leven! (Dat zeg ik puur omdat daar het leven veel goedkoper is dan in Spanje)

Ik vind het ook wel leuk dat iedereen naar die statistieken kijkt van de kaarten (die volgens mij ook niet kloppen). Het eerste wat mij opviel was dat die jongen dus al vijf (!!) jaar verhuurd wordt aan één en dezelfde club. Dat is toch bizar?

Ik kan alleen maar zeggen : opgeruimd staat netjes.
Zonde voor de club want dit is pure kapitaalsvernietiging.niemand die zo n malloot nog aantrekt nu.
Maar als club kan je niet anders.

Hij was altijd bij de zijlijn te vinden. Nee echt dom van hem om dit te doen. Ik zal graag zijn salaris hebben en zal nooit meer een biertje aanraken

Tja verleidingen zijn menselijk he , wel oliedom in zijn positie natuurlijk

Erg dom natuurlijk,probeer nu maar eens een nieuwe club te vinden. Terecht dat hij ontslagen is.

Dit soort jongens geven coke een slechte naam

Grootste spelers die zijn carriere hebben verpest door cocaine zijn toch wel Adriano (inter) en Jardel. Jardel werd zelfs topscorer met 40+ goals in Portugal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren