Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Enes is weer goud waard voor FC Twente in matige vertoning

Laatste update:

FC Twente is zondag opgeklommen naar de zesde plaats in de Eredivisie. Het team van René Hake was de beste, of misschien de minst slechte in een matige ontmoeting met Vitesse (2-1). Enes Ünal tekende voor de eerste goal van de middag en tilde zijn seizoenstotaal naar zes treffers en in de laatste fase namen Bersant Celina en Lewis Baker nog de 2-0 en 2-1 voor hun rekening. Vitesse incasseerde de tweede uitnederlaag op rij en zal het volgende week een stuk beter moeten doen als het bezoek krijgt van FC Groningen.

/

Vlak voor de wedstrijd van start ging zwaaide het publiek in Enschede ex-speler Hakim Ziyech uit, die afgelopen zomer vertrok naar Ajax. Na een aftastende openingsfase, met slechts een schot van Adnane Tighadouini als lichtpunt, was het Enes die FC Twente weer bij de hand nam en de 1-0 liet aantekenen. De van Manchester City gehuurde aanvaller profiteerde van goed voorbereidend werk van Dejan Travkovski en tikte de bal langs Eloy Room.

Vitesse incasseerde vervolgens een domper, toen Milot Rashica uitviel en vervangen moest worden door Mitchell van Bergen. De bezoekers uit Arnhem raakten er echter niet door van de wijs en bleven de aanval zoeken. Nick Marsman moest tweemaal ingrijpen en zag Tighadouini voorlangs schieten, terwijl de inzet van nieuwkomer Van Bergen niet scherp en hard genoeg was om het de doelman echt lastig te maken. Met de rust in zicht kwam FC Twente vervolgens zélf op 2-0, maar die goal ging niet door.

/

Scheidsrechter Jeroen Manschot keurde de treffer van Yaw Yeboah af, hetgeen niet in goede aarde viel bij het thuispubliek. Yeboah zou een overtreding hebben gemaakt voordat hij Marsman in de korte hoek passeerde, maar daar was geen sprake van omdat Ricky van Wolfswinkel slechts weggleed en dus werd FC Twente bestolen van de zuivere tweede goal. In de tweede helft had Yeboah bijna een assist in huis, maar ging uit zijn pass een schot van Enes naast het doel. Even later liet Enes zich vervangen door Jari Oosterwijk.

FC Twente bleef zoekende naar een tweede goal om een veiligere voorsprong te verkrijgen, maar schoten van Fredrik Jensen en Peet Bijen waren niet krachtig genoeg om Room te verontrusten. Vitesse ploeterde ook behoorlijk in De Grolsch Veste, creëerde nauwelijks serieuze kansen en wist Van Wolfswinkel ook maar weinig te lanceren. Vijf minuten voor tijd gooide FC Twente de wedstrijd echt in het slot, met de 2-0 van Celina. Na voorbereidend werk van Oosterwijk en Chinedu Ede kwam de bal bij Celina, die de hoek vond met een droog schot. De fraaie tegengoal van Baker in de tweede minuut van de blessuretijd kwam daarna te laat

Zie jij FC Twente dit seizoen in het 'linkerrijtje' eindigen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Enes? die jongen heet unal.
Terechte winnaar. Wanprestatie vitesse

25 september 2016 om 16:25

die jongen heet enes unal

25 september 2016 om 16:38

Dat weet ik, maar je zegt toch ook niet dat Luuk, Ricky of Kasper scoorde?

25 september 2016 om 16:43

In Turkije worden voetballers meestal bij hun voornaam genoemd,voetbalzone neemt dat over.

25 september 2016 om 16:45

In Turkije spreken ze de voornaam uit van de spelers, niet de achternaam.

25 september 2016 om 16:45

Waar maak jij je druk om jongen?

Twente is een rare ploeg dit jaar.
Scoren 4 keer uit bij groningen. Rollen ado thuis makkelijk op. Winnen nu thuis van vitesse.
Maar anderzijds verliezen ze ook thuis van utrecht en excelsior en zakken ze flink door het ijs.
Al met al zijn ze zeker geen degradatie kandidaat wat velen voor af aan het seizoen voorspelden.
Geef ze een paar jaartjes en ze zijn terug aan de top, en zelfs nu al kunnen ze verassen.

25 september 2016 om 16:29

jeugd he, excelsior was de eerste wedstrijd. utrecht thuis keepte ruiter erg goed en kreeg twente een lullige(grensrechter) 2-1 tegen met als gevolg ook nog een 3-1. Ik vind het tot nog toe meevallen qua resultaten, gewoon dikke prima

25 september 2016 om 16:44

Hoe speelde Klich? Kan hij een beetje voetballen?

25 september 2016 om 16:47

klich speelde prima, verdedigend goed en verdeelt het spel.

25 september 2016 om 16:31

Excelsior was 1e wedstrijd van het seizoen... amper in die samenstelling gevoetbald toen nog , spelers moesten nog aan elkaar wennen... En tegen Utrecht afgelopen donderdag kon allebei de kanten op... Ben toch blij met dit elftal wat er staat

25 september 2016 om 16:32

Mwa, dat verwacht ik toch niet. De huurlingen blijken dit jaar echte versterkingen, maar kunnen in andere jaren zomaar tegenvallen. Daarmee zullen ze niet diret degraderen, maar om bij de top aan te sluiten is meer nodig. Prima overwinning verder.

25 september 2016 om 16:41

top gaat twente niet halen en moeten ze niet aan denken. aankomende zomer lopen er veel contracten af en het is afwachten wie er dan overblijven. Daarbij gaat ted weg die veel goede aankopen gedaan heeft. Een positief iets is dat twente met klich thesker vd lely andersen bijen ter avest jensen vd heijden holscher veel eigen jongens heeft die toekomst bij de club hebben en waar twente aan kan gaan verdienen in de toekomst.

Zo mag fc Twente altijd wel blijven! Leuk team 😊

25 september 2016 om 17:46

Met huurspelers gaat dat niet lukken. Met Enes en Celina heb je toevallig twee klasbakken. Kijk maar naar cambuur, Rusnak was een voltreffer in tegenstelling tot Bytiqi(?).

Matige pot, maar zeer blij met de punten!
Hopelijk valt de blessure van Enes mee.

25 september 2016 om 16:31

FC Twente speelde gewoon een fantastische wedstrijd hoor, die Vitesse helemaal klem heeft gevoetbald met strijd en passie. Vitesse was matig, Fc Twente was zeer goed.

25 september 2016 om 16:37

Complimenten voor de tactiek van Hake! Mede daardoor kwam Vitesse niet in het spel voor.

25 september 2016 om 16:43

het tempo van vitesse lag veel te laag, dat ligt grotendeels aan vitesse zelf.

25 september 2016 om 16:47

klopt, en er staat totaal geen middenveld bij Vitesse. Alleen Foor

25 september 2016 om 21:13

Ja, lekker counteren in eigen huis en drie echte kansen krijgen waarvan er twee in gaan. Inderdaad erg fantastisch. Twente was net zo matig als Vitesse...

Ongelofelijk dat die goal van Jeboah wordt afgekeurd. Je kan iets verkeerd inschatten, maar dit ging nergens over. Mooie spelhervatting trouwens, waar die goal uit kwam.

25 september 2016 om 16:30

Yeboah*

dik verdiend, vitesse had eerste helft meer balbezit maar echte kansen kregen ze niet. Tweede helft was twente dreigender. Een zware onvoldoende voor de scheids. 2e goal zwaar onterecht afgekeurd en je kan een penal geven bij yeboah, de neger die op de voet blijft staan van trajkovski vind ik rood

25 september 2016 om 16:38

Vitesse en balbezit...een beetje het Nederlands elftal vaan een tijd terug!!! Ik zie de hand van fraser totaal niet terug. Ze willen mooi voetbal spelen. Verder gaan wat bosz heeft neergezet, maar dat gaat je toch niet lukken. Dit team is bijna hetzelfde als die van vorig jaar, dan vind ik het zeer schrijnend dat je geen 1 uitgespeelde kans kunt bewerkstelligen!!!!!!

25 september 2016 om 16:45

dat hebben ze idd niet, door het feit dat twente zwaar benadeeld werd en vitesse geen kansen kreeg zag ik een lullige gelijkmaker maken in de laatste seconden. gelukkig niet gebeurd door de goal van celina. Vitesse speelde ook in een veel te laag tempo, daar ga je geen wedstrijden mee winnen.

25 september 2016 om 21:16

Die neger heet Nakamba, een beetje respect voor iemand met een donkere huidskleur mag best. Verder was er maar 1 iemand die rood verdiende vandaag en dat was Trajkovski met die idiote tackle na het afgekeurde doelpunt wat gewoon een doelpunt was. Dat die afgekeurd werd snap ik nog steeds niet...

25 september 2016 om 21:22

excuses wist zijn naam niet. Ik heb de samenvatting gezien en trajkovski had rood mogen hebben idd, de evt. penal bij yeboah vond ik niks

26 september 2016 om 01:42

Sorry Silvana

Erg leuke wedstrijd om te zien, ben het totaal niet eens met de schrijver van dit stuk.

Daarna de grootste onzin om alleen Unal te vermelden: deze jongen is prima in afmaken, maar er staat gewoon echt een goed team achter dat voor elkaar knokt en af en toe echt goed voetbal laten zien.

So far kudos voor van Leeuwen en Hake!

26 september 2016 om 10:41

Was vorig seizoen toch ook zo met Ziyech?
Ziyech was Twente. Zonder Ziyech zou Twente degradatiekandidaat nr 1 zijn.
Twente dankte alle punten aan Ziyech.....etc etc etc
Zie nu dat Twente meer is dan alleen Ziyech.
Ook dus meer dan Unal.
Dus ik geef je groot gelijk!

Weer zakt Vitesse door het ijs heen, Geen tempo in de wedstrijd en het eerst laten gebeuren om vanuit achterstand proberen te voetballen. Dat tempo is Vitesse onwaardig. met deze resultaten achter elkaar verwacht ik Vitesse in het rechter rijtje. plaats 9-10 dit jaar

Zeer verdiende overwinning voor FC Twente, niet omdat Vitesse slecht was maar ook omdat het gewoon veel beter was. Veel meer passie en beleving bij vele tegenstanders van Vitesse. En wat betreft mijn club, om te huilen zo slecht en slap. Fraserlijk

Wel verrassend dat Vitesse vandaag bij Twente heeft verloren. Ik dacht aan het begin van het seizoen dat Vitesse gezien de kwaliteit die ze hebben met Feyenoord gingen strijden voor de derde plek maar dat gaat nu erg lastig worden. Ik verwacht dat Vitesse nu met AZ gaat strijden om de vierde plek en als spelers als Adnane en van Wolfswinkel het erg goed gaan doen bij Vitesse dan denk ik dat Vitesse vierde wordt.

25 september 2016 om 16:40

Nou, ik denk dat Vitesse blij moet zijn wanneer het linker rijtje behaald word. En zelfs daar twijfel ik over. Adnane moet even een half jaar meetrainen op Papendal samen met Daphne Schippers. Baker moet...... ach laat maar. De enige spelers die niet veel te verwijten valt zijn Room, Nakamba en van Bergen

Wat negatief geschreven zeg. Ik vond het een leuke wedstrijd waarin veel gebeurde en genoeg te zien was! Heerlijke spelers die 3 van City die voorin staan. Toch jammer als dit talent straks weer op de tribune van City zit.

25 september 2016 om 16:39

Leuk al die huurlingen, maar op die manier heb je als Twente supporter geen binding met de spelers op het veld. Lijkt net of ik naar City 2 aan het kijken ben

25 september 2016 om 16:49

op het middenveld en verdediging staan gelukkig wel veel twentse jongens

25 september 2016 om 16:50

Zolang ze ziel en zaligheid geven voor FCT zal het ons niets uitmaken

25 september 2016 om 16:52

@nemert Vind het raar dat jij dit zegt. Dus jullie hebben de laatste jaren helemaal geen binding met de Chelsea huurlingen? Huurspelers moeten wat toevoegen en dat doen deze 3, dus het publiek omarmt ze.

25 september 2016 om 16:59

Ben jij Twente supporter? Denk het niet, we hebben op die 3 na namelijk een heerlijk team met veel eigen jeugd.

25 september 2016 om 17:01

Niemand ziet mijn knipoog haha

25 september 2016 om 17:11

Sarcasme is niet iedereen gegeven....

25 september 2016 om 17:14

Snel op de teentjes getrapt? Hij zegt het met een knipoog!

25 september 2016 om 17:41

dat hij het met een knipoog zegt wil niet zeggen dat het sarcasme is, dat woord word toch zovaak misbruikt.....

25 september 2016 om 17:47

Volgens mij spelen we met meer tukkers (en omstreken) dan in de afgelopen twintig jaar met Marsman, Bijen, vd Lely, ter Avest, vd Heyden en Hölscher

25 september 2016 om 18:02

@ Nemert haha die knipoog heb ik inderdaag gemist. Mobiele app he

25 september 2016 om 19:42

Zijn het niet bij alle teams alleen maar huurlingen, misschien de top 10 clubs blijven er misschien 3 a 4 hangen tot hun 30ste
maar that's it

25 september 2016 om 21:41

Grappig om te lezen dat Twente-supporters die ons jarenlang een vreemdelingenlegioen noemden (met al die jaren minimaal 5 zelfopgeleide spelers in de selectie!) en zeiden dat er geen binding was met huurlingen over hun eigen huurlingen nu ineens iets anders zeggen en het goed praten. Daar is een woord voor, wat was dat ook alweer? Oh ja, hypocriet!

26 september 2016 om 07:34

Noodzaak of hypocriet? Dat Twente huurt is niet uit luxe geboren...

25 september 2016 om 16:43

Ze zullen eerder verhuurd worden aan een hogere clubs. Gelukkig konden jullie club hun overhalen om in Nederland spelen.

Vind het wel leuk dat zo een jonge Turkse speler van waarde is voor een mooie club als Twente. Je gaat zo een Twente dan toch extra volgen als Turk zijnde. Misschien kan Galatasaray volgend jaar een serieus bod plaatsen bij City. Een bod van €8-10m, want bij City zal hij nooit 1e spits worden. Die kopen liever dan dat ze zo een jonge gast de kans geven.

25 september 2016 om 16:47

Ik denk eerlijk gezegd niet dat hij snel zal terugkeren naar Turkije. Hij is juist vroeg weggegaan om zichzelf te ontwikkelen in Europa, dus al zou hij niet bij City spelen, zijn er genoeg (sub)topclubs waar hij het kan proberen.

25 september 2016 om 17:31

Inderdaad. Zou ook jammer zijn als hij weer terugkeert naar Turkije. Daarnaast denk ik dat hij nog lang niet klaar is om bij een club als GS in de basis te staan. Daar zal die dan ook op de bank belanden. Laat hem nog maar een jaartje of 2 in de Eredivisie spelen. De laatste Turkse talentvolle spits waar ik hoge verwachtingen van had, speelt nu bij Sanliurfaspor. Ik wil niet dat hetzelfde gebeurt met Enes Ünal.

Een verdiende overwinning voor Twente. Moet wel zeggen dat de spelers van Twente zich erg vervelend gedragen. Op diverse manieren tijd rekken en de scheids die het gewoon toelaat. Eerst de bal in een hoekje spelen en daar blijven draaien en gewoon de ingooi of intrap niet willen nemen. Jammer, was bij een 2-0 stand niet nodig.

Fraser moet snappen dat Van Bergen een leuk talent is die gebracht kan worden in wedstrijden waar je voorstaat of een zwakke tegenstander hebt. Op dit soort momenten moet er ervaring gebracht worden. De wissel van Nathan was ook niet te begrijpen. Die heeft alleen de eerste wedstrijd van dit seizoen leuk gespeeld. Adnane kan nog eens een verrassend schot hebben oid.

Vitesse moet nu een keer twee of drie wedstrijden achter elkaar winnen, anders wordt het weer plek 8 of 9.

25 september 2016 om 16:43

Noem het vervelend. Ik wil het eerder volwassen noemen. Het is vaak zat gebeurd in het verleden dat wij dit juist niet deden, en naif door bleven spelen, en vervolgens alsnog gelijkspeelden of verloren...

25 september 2016 om 17:00

De wedstrijd was gespeeld (2-0) en Vitesse had nog geen fatsoenlijke kans gehad. Balletje achterin rond spelen of het spel vertragen oke, maar dit is gewoon niet normaal een wedstrijd uitspelen. Voorbeeld wat ik in mijn hoofd heb is Brazilie-Duitsland. De Duitser gingen niet treiteren etc, maar speelde de wedstrijd gewoon netjes uit. Geen frustratie wat dat betreft bij Brazilie.

Wat Nakamba deed was inderdaad niet netjes. Geel vond ik wel terecht, rood zou te zwaar zijn.

25 september 2016 om 17:33

Als Twente met 7-1 had voorgestaan denk ik dat ze het tijdrekken ook wel achterwege hadden gelaten.
Verder kun je Twente niet verwijten dat voetbal een achterlijke sport is waar ze niet in staat zijn een klok stil te zetten.

25 september 2016 om 18:39

Ook tegen Utrecht waren de spelers na 75 minuten leeg gespeeld. Ik denk dat dat meer de reden van 'tijdrekken' is dan bang zijn voor de tegenstoot bij 2-0.

Verdiende 3 punten. 2-1 (wat 3-1 had moeten zijn natuurlijk -onterecht afgekeurd doelpunt-) helaas wel een (overigens schitterend) tegendoelpunt. Eigenlijk niet in de problemen gekomen en Vitesse veelal aan de bal gelaten. Fijn om te weten dat de jonge jongens het goed oppakken en zich goed doorontwikkelen. Ook wel lekker dat we Andersen en Mokotjo nog achter de hand hebben die nu nog geblesseerd zijn. Op naar de volgende wedstrijd, en dan hopelijk opnieuw een goed City-trio!

Ik denk dat twente zeer dankbaar zijn aan manchester city. Unal en celina is de waardige opvolgers van ziyech voor de goals en de techniek. Helaas kunnen de tukkers dit seizoen bewonderen van die aanvallers, vroeg of laat zullen ze naar een grotere club om te ontwikkelen.

25 september 2016 om 20:09

@the batman,

Je schrijft een beetje gebrekkig, maar ik begrijp wat je bedoeld,
Maar of het nu huurspelers zijn of gekochte of eigen opgeleide spelers als ze beter zijn dan gemiddeld dan worden ze toch wel weggekocht, Promes en John speelden ook net 1 jaar goed en werden toen al voor veel geld verkocht, dus als de huurlingen zo doorgaan sja dan zal city ze of moeten verkopen aan belangstellende andere clubs of ze zelf bij de eerste selectie halen en dat zie ik zo 123 niet gebeuren.

"Voordat hij Marsman in de korte hoek passeerde"?? Room heet de keeper van Vitesse, ELOY ROOM!

25 september 2016 om 19:02

En inmiddels uren later heeft Yeboah nog steeds Marsman gepasseerd. Dan ben ik maar blij dat dit doelpunt is afgekeurd ;-)

25 september 2016 om 20:10

sja

Nu niet alles meer om Ziyech moet draaien bij Twente, doet de club goed. Andere spelers kunnen nu uit hun schulp kruipen.

Al 12 punten. Nog 22 punten te gaan om handhaving veilig te stellen. Het zou erg fijn zijn om met de winterstop zo goed als veilig te zijn. Dan kan er op tijd begonnen worden met het elftal voor volgend jaar met hopelijk minder huurlingen.

25 september 2016 om 17:14

prima als we elk jaar 2 of 3 huurlingen met dit niveau kunnen krijgen. Gemixed met eigen jeugd en wat ervaring. Tig keer leuker om naar een potje te gaan dit jaar ipv vorig seizoen. Clubliefde onder de spelers bestaat toch al lang niet meer. Ik kijk 10 keer liever naar deze huurlingen die vol overgave spelen voor het team dan naar de solist Ziyech die ook niets met twente heeft.

25 september 2016 om 17:32

Ik kijk ook liever naar dit team dan het team van vorig jaar. Maar om aansluiting te vinden met de subtop zal er ook geld gegenereerd moeten worden. Hopelijk kunnen we daarom in de winterstop al talentvolle spelers met een aflopend contract binden. Die kunnen geld gaan opleveren.

25 september 2016 om 17:42

Vergeet niet dat Twente, Klich voor maar 50k (!) heeft binnengehaald. Toch een speler met de nodige ervaring, kwaliteit en ook nog doorgroeimogelijkheden. Hij zou ons zo enkele miljoenen op kunnen gaan leveren wil hij zich verder ontwikkelen en deze goede lijn doortrekken. Prima werk van Ted, en een goede keuze van Mateusz!

25 september 2016 om 17:45

En wat dacht je van Joachim Andersen? Groot talent dat al de nodige ervaring heeft opgebouwd ondanks zijn leeftijd. Hij staat toch te boek als groot talent dat de afgelopen transferperiode in verband werd gebracht met Cristal Palace! En niet geheel onbelangrijk; hij is te vervangen zoals vandaag zichtbaar was. Thesker en Bijen (ontwikkelt zich erg goed!) stonden prima! En we hebben Katsikas nog als back-up.

25 september 2016 om 17:51

Ik vind Trajkovski ook heel goed trouwens

25 september 2016 om 18:03

Begint steeds beter te spelen inderdaad! Zowel aanvallend als verdedigend. Gehuurd met optie tot koop, toch?

25 september 2016 om 18:50

Klich is zeker een goede aankoop en gaat hopelijk geld opleveren. Ook Mokotjo heeft nog Transferwaarde. Alleen lopen de contracten van Andersen en Mokotjo in 2018 af. Deze zullen verkocht worden verwacht ik en dan niet voor de hoofdprijs. Hopelijk kunnen we daar in de winterstop op inspelen ipv huren

25 september 2016 om 19:34

Dat zou kunnen, mits wij gauw in categorie 2 komen. Dan kunnen we eindelijk inversteren. Hopelijk dan wel een mix van huur en transfervrije / jonge spelers. We spelen dit seizoen / komende seizoenen voor spek en bonen. Dus veel geld uitgeven aan ervaren spelers heeft niet veel zin.

25 september 2016 om 19:51

verademing tov Schilder

25 september 2016 om 21:43

@jopie : moet Twente niet sowieso in categorie 2 komen bij het volgende meetmoment om de licentie te behouden?

26 september 2016 om 15:21

ja maar dat gebeurt ook

De drie punten zijn dik verdiend thuisgebleven in Enschede. De sfeer in het stadion was weer als vanouds. Trotse Tukker hier!

Overigens.. Wat een slecht geschreven stuk dit, als je al niet eens de keepers uit elkaar kunt houden 😒

25 september 2016 om 21:45

Sfeer? Ik vond het maar mat vanuit een club die zichzelf de beste supporters van Nederland noemt. Pas na de 1-0 en vlak voor tijd ging het even los, verder veelal stil. Wat me verder opviel waren de vele lege plaatsen. Ik geloof er niets van dat er bijna 23000 man in het stadion zat. En maar zeiken op Vitesse dat het zo leeg is...

Schandalige vertoning van de scheidsrechter. Bij die 2-0 was er helemaal niks aan de hand. Dan keur je hem af wat al fout is. Vervolgens maakt FC Twente uit frustratie van het onterecht afekeuren nog een smerige overtreding waar je rood voor moet geven.

25 september 2016 om 17:44

als hij die rode kaart wel gegeven had, dan had hij de grolsch veste niet overleefd. yeboah had een penal kunnen krijgen (vond hem wat makkelijk vallen maar was geen bal in de buurt). nakamba had je rood kunnen geven voor dat op de enkel blijven staan doelbewust

Mooi dat hij blijft scoren. Als hij slim is, blijft hij nog minimaal 1 jaartje in de Eredivisie voetballen. Speelminuten bij City zit er niet in, zeker niet nu Iheanacho het zo goed doet. Één talent kan geen kwaad bij City, twee talenten in de spits, daar beginnen ze niet aan.

Gewoon lekker in Nederland blijven. De perfecte competitie voor een jonge spits om zich te ontwikkelen. Hoeft niet per se bij Twente. Volgend seizoen kan die ook een stapje hogerop, AZ bijvoorbeeld, in ieder geval ergens waar de druk groter is.

25 september 2016 om 18:06

Mooi om te zien hoe zijn ontwikkeling verloopt inderdaad. Maar Enes, moet wel grote stappen blijven maken wil hij uiteindelijk het niveau City kunnen benaderen. Daarom raad ik Enes aan, mits hij zo doorblijft gaan en er minimaal 15 in schiet, zich laat verhuren buiten Nederland. Of de top 3 moet zich gaan melden voor hem.

25 september 2016 om 18:36

Ja, zo denk ik er ook over. Dit seizoen zal hij denk ik wel de 15 doelpunten halen, maar nog een seizoen FC Twente is niet goed voor hem. Tenzij ze opeens voor de titel gaan spelen, maar dat zie ik op korte termijn niet gebeuren. AZ zie ik wel als een goede club voor hem, ik denk niet dat de top 3 interesse gaat tonen. Misschien Feyenoord, maar Ajax en PSV zullen hem toch meer zien als een wisselspeler.

25 september 2016 om 18:53

az is nu wel een stap vanaf twente maar te klein. unal is echt een groot talent en als hij er minimaal 15 inschiet moet hij bij de top 3 wel een kans kunnen krijgen.

25 september 2016 om 19:36

Met Janssen ging het ook snel he? En toen toonde PSV ook interesse. Stel dat Enes een zelfde ontwikkeling als Vincent vorige seizoen gaat doormaken, dan kan hij Luuk de Jong 'zo' vervangen.

25 september 2016 om 20:16

@clutch,

Sinds wanneer is az een stapje hogerop??
hooguit een stapje zijwaarts, maar hogerop neeuu, vooral al niet kwa ambiance en stadion en gewoon de hele club, ik zou als speler iig zeker liever in de grolsch veste spelen.

25 september 2016 om 20:35

Ik ben ook gek op Twente hoor, maar AZ is echt wel een stap hogerop. We hebben geluk dat de huurlingen het goed doen, maar anders is het vechten tegen degradatie. Daarnaast kunnen we Europees voetbal voorlopig wel vergeten en is er financieel nog een flinke slag te slaan. Het zal nog een tijd duren voor we bij AZ in de buurt komen.

25 september 2016 om 21:47

Het realisme is er nog niet Fctexper? AZ is zeker een stapje hogerop, hoezeer jullie ook geloven dat Twente nog een topper is. Ja, de sfeer en het stadion van AZ zijn niet fantastisch, maar zo super was het bij Twente ook zeker niet met de vele lege plaatsen.

Begin ernstig te twijfelen aan Fraser, deze wedstrijd lijkt wederom een voorbeeld dat Fraser geen visie of idee hoeft hoe er gevoetbald moet worden. Geen aanvallend spel (zoals onder Bos), geen countervoetbal, geen systeem, niks.
Met welke opdracht stuurt hij die jongens het veld in? Het hangt als los zand aan elkaar en alleen toevalligheden en individuele klasse leiden tot doelpunten.
Het voetbal is sinds het begin van het seizoen niet om aan te zien (en hetzelfde geldt voor de resultaten - gezien de spelers die Fraser tot zijn beschikking heeft).

25 september 2016 om 19:37

100% mee eens. Fraser is niet de ideale trainer voor Vitesse, maar wel het vriendje van Mo Allach.....

Kan iemand mij uitleggen waarom in godsnaam bij een goal van Twente het volkslied van Schotland wordt gespeeld in een soort dance uitvoering?

25 september 2016 om 21:32

Kon ik het maar... want ik vind het niks. Voorheen was het The Saints (reds) are comming. Dat gaf veel meer boost.

26 september 2016 om 12:32

Echt ontzettend rare combinatie. Die van The reds are coming is nog begrijpelijk. Maar Scotland The Brave bij Twente? Que?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren