Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Eén van mijn doelen is laten zien dat Luis Enrique het mis had’

Laatste update:
/

Barcelona maakte donderdag bekend dat het Gerard Deulofeu opnieuw een jaar uitleent. Na zijn verblijf in de Premier League bij Everton mag de twintigjarige aanvaller zich nu profileren in het shirt van Sevilla. Luis Enrique kon Deulofeu geen speeltijd beloven in Camp Nou en vond het daarom beter dat hij op huurbasis zou vertrekken. De aanvaller zelf vindt het jammer dat zijn trainer er zo over denkt, zegt hij.

“Ik ben blij dat ik hier bij Sevilla ben. Luis Enrique zei me dat ik niet voldoende minuten zou maken bij Barcelona, dus was ik vanaf het eerste moment van plan dan naar hier te komen. Ik heb hoge verwachtingen van dit jaar”, zegt Deulofeu via de officiële kanalen van los Rojiblancos. “Dit wordt een belangrijk jaar in mijn loopbaan, maar daar zal ik niet zo zeer mee bezig zijn gaandeweg het seizoen. Ik wil graag bijleren bij deze club.”

“Mijn vertrek bij Barcelona heeft me wel een beetje verrast, ze wilden me weer terughebben van Everton en daarna vertelden ze dat ik geen minuten zou gaan maken. Maar goed, ik wil het niet teveel hebben over Barcelona, ik wil praten over het jaar dat hier voor me ligt. Ik weet dat ik verdedigend gezien nog tekortkom en daar zal ik aan werken. Eén van mijn doelen voor dit seizoen is om Luis Enrique te laten zien dat hij het mis had. Maar dat wil ik bovenal bewijzen aan mezelf”, aldus Deulofeu.

Gerard Deulofeu wordt een van de uitblinkers bij Sevilla

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Neymar, Suarez en Messi. Tja het is geen schande dat je op dit moment geen van die spelers uit de basis kan spelen.

19 augustus 2014 om 18:18

Het gaat er helemaal niet om of hij die uit de basis kan spelen. Het is gewoon weer vreemd van Barcelona aangezien ze, zoals hij zelf zegt, hem graag terug wilden hebben. Ze gaven hem het idee dat hij deel uit ging maken van de selectie en aan zijn minuten zou komen en dan word je achteraf toch nog uitgeleend.

Ik had hem er gewoon bij gehouden denk ik, Suarez mag voorlopig niet spelen en ik denk dat er zat momenten waren geweest waarop hij had kunnen spelen.

19 augustus 2014 om 18:26

Luis Enrique heeft vanaf de eerste dag gezegd dat iedereen op nul begint. Geldt ook voor Deulofeu. Dat die dan tijdens trainingen en oefenwedstrijden niet genoeg verdedigende arbeid levert en daardoor opnieuw wordt uitgeleend, is vooral zijn eigen probleem. Niks vreemds aan dus dat die wordt uitgeleend.

Wel weer wanbeleid dat zo'n nietszeggende speler als Sergi Roberto nog bij de selectie zit.

19 augustus 2014 om 18:29

Ik ben bang dat die jongen het iets te hoog in zijn bol heeft zitten wat ervoor zorgt dat hij snel ontevreden is bij weinig speeltijd. Bij Barca had hij in elk geval weinig gespeeld dit seizoen, dus is het slim geweest van Enrique om hem nog een jaartje weg te sturen zodat hij zich elders kan bewijzen.
Deulofeu klaagde vorig jaar al dat hij niet genoeg gespeeld zou hebben bij Everton, wat zou hij dit seizoen niet gezegd hebben bij Barca.

19 augustus 2014 om 18:31

@luch21

Dan is het toch geen wanbeleid ? Misschien heeft Sergi Roberto zich dan wel laten zien tijdens trainingen ? Of was hij echt zo slecht tijdens oefenwedstrijden, want ik heb Barca niet gevolgd in de pre season.

19 augustus 2014 om 18:35

Ik geloof niet zo in de uitspraak dat iedereen op nul begint. Als een topspeler verschrikkelijk speelt en een jeugdspeler blinkt uit dan staat nog altijd die topspeler in de basis. Vanaf 0 beginnen of niet, het is meestal alleen maar een praatje van de trainer om de spelers moed te geven.

19 augustus 2014 om 18:24

Ik denk dat de aanvallende jeugdspelers zeker de komende jaar zich toch niet al te veel illusies moeten maken bij Barca.

Spelers zoals Deulofeu, Dongou en El Haddadi gaan het zeer moeilijk krijgen om door te breken.

Suarez was eigenlijk een overbodige aankoop, want aanvallend geweld hadden ze goe met Sanchez, Pedro, Messi en Neymar. Eigenlijk vond ik zelfs Neymar overbodig. Het was de verdediging die versterkt moest worden.

19 augustus 2014 om 18:43

Neymar was nog te begrijpen. Iniesta speelde toen vaak als linksbuiten en die wil je gewoon op het middenveld.

19 augustus 2014 om 19:30

Maar daar lag de prioriteit niet. Je had daar Sanchez, Pedro, Deulofeu kunnen laten spelen.

19 augustus 2014 om 19:49

Hij was erg goed bij Everton, zou onderdeel uit kunnen maken van een ver sterke bank. Na die drie heb je alleen nog Pedro volgens mij en je speelt in meerdere competities.

Zeer jammer dat hij weer wordt uitgeleend. Nu heb ik wel een reden om naar wedstrijden van sevilla te kijken

19 augustus 2014 om 18:55

Die jongen is gewoon niet goed genoeg voor het niveau wat Barcelona naar verlangt. Rafinha had onder Luis Enrique bij Celta de Vigo veel laten zien en zelfs in de competitie wedstrijd tegen Real Madrid in Bernabeu speelde hij heel goed. Nu is het aan Deulofeu om bij een grote club als Sevilla vergeleken met Celta de Vigo om te laten zien wat hij in mars heeft. Ik vind Christian Tello beter dan Deulofeu momenteel.

19 augustus 2014 om 19:51

Deulo heeft veel indruk op mij gemaakt bij Everton, alleen last van wat blessures. Hij heeft meer potentie dat Tello imo.

Rojiblancos is de bijnaam van Atleti, maar goed.
Ik had altijd hoge verwachtingen van deulofeu. Die zijn tot op heden niet echt terecht gebleken. Misschien een beetje het slachtoffer geworden van het succes van Barça de afgelopen jaren. Sevilla is wel een erg mooie club om ervaring op te doen.

19 augustus 2014 om 18:34

Ook Sevilla heeft los rojiblancos als bijnaam

19 augustus 2014 om 19:47

rojiblancos betekent gewoon rood-witten, dus het is een bijnaam van ieder team dat met rood en witte shirts speelt in Spanje

Ik ben geen fan van Deulofeu, vind hem te veel wannabe cr7 en erg egoïstisch.
Misschien dat hij wat volwassener wordt bij Sevilla, hij heeft blijkbaar op de training niet genoeg gezien dus mag inderdaad nu laten zien dat Luis Enrique het mis had.

19 augustus 2014 om 19:10

Precies waar ik aan dacht tijdens de match tegen Nice. Ze hadden ruim kunnen winnen moest hij die ballen afspelen.

19 augustus 2014 om 19:17

@catalonia

Lijkt mij nou niet heel erg om een speler in de selectie te hebben die lijkt op Cr7, al moet hij dan wel minimaal 80% van zijn kwaliteiten bezitten.

19 augustus 2014 om 19:32

80% van zijn kwaliteiten bezitten zou niet slecht zijn, maar dan moet de mentale ingesteldheid wel anders. Voetbal is een teamsport. Daar ligt het probleem bij Deulofeu, want waar Ronaldo dat kan compenseren voor hem en zijn team (door zijn uitzonderlijke kwaliteiten), is dat bij Deulofeu nog lang niet het geval.

Yeah right Deulofeu, we hebben allemaal kunnen zien dat je niet goed genoeg was voor de basis bij Everton en dan wil je speeltijd eisen bij Barcelona?

Ik vond hem in de oefenwedstrijden geen sterke indruk maken i.t.t. Rafinha bv. Hij maakt bv verkeerde beslissingen en qua fysiek mag hij toch wel wat arbeid verrichten in de fitness zaal ook mag hij meer aan zijn balans werken, want hij kan best goed dribbelen, alleen op snelheid zie je hem makkelijk van de bal geduwd worden wat je niet bij Neymar of Messi meestal ziet of bij Iniesta die niet erg snel is, maar juist dankzij zijn balans goed in evenwicht blijft en makkelijk van zijn tegenstanders kan ontkomen.

Ik vind hem persoonlijk een geweldige speler en denk dat hij ooit wel aanhaakt bij barca

zeer groot talent minstens voor de tweede helft of de mindere wedstrijden als neymar rust nodig heeft

Is deze speler echt zo goed..

Ik weet dat mensen hem een groot talent vinden, maar ik heb vorig seizoen geen Everton gevolgd, ja alleen qua stand op NOS teletekst.

Maar hij heeft wel grote concurrentie, met Neymar, Messi en Suarez en bovendien hebben ze ook nog Pedro, en ik verwacht de grote doorbraak van Rafinha Alcantara.

Prima gehandeld van Luis Enrique om hem uit te lenen. Zo'n groot toptalent kun je onmogelijk op de bank zetten, hij moet spelen. Over een jaar heb je een speler van het kaliber Griezmann terug.

Barcelona heeft echt veel veeblovende spelers in de jeugd en barca b rondlopen. Met Halilovic, deulofeu en haddadi achter de hand moet barcelona het wel ver schoppen in mijn ogen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren