Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Emery schaamt zich voor Emiliano Martínez: ‘Ik heb dat nog nooit gezegd’

Laatste update:

Unai Emery zegt zich te schamen voor de laatste tegentreffer die Aston Villa om de oren kreeg tegen Arsenal (2-4). De ploeg uit Birmingham leek lange tijd op weg naar een punt tegen de koploper van de Premier League, maar twee late treffers gooiden roet in het eten. Doelman Emiliano Martínez maakte in blessuretijd een ongelukkig eigen doelpunt en in een poging om de 3-3 te maken ging de Argentijn mee naar voren bij een hoekschop. Dat leidde tot de beslissende 2-4. Emery schaamt zich voor de vierde tegentreffer. "Ik heb nog nooit tegen mijn keeper gezegd dat hij naar voren moet gaan."

Ollie Watkins zette Villa op voorsprong, waarna Bukayo Saka voor de gelijkmaker zorgde. Phlippe Coutinho schoot de thuisploeg weer op voorsprong en in het tweede bedrijf zette Oleksandr Zinchenko the Gunners weer op gelijke hoogte. Daar leek het lange tijd bij te blijven. In blessuretijd belandde een schot van Jorginho echter tegen de lat, waarna de bal via het lichaam van Martínez alsnog over de doellijn rolde. Omdat de doelman vervolgens zijn 'fout' goed wilde maken, kreeg Arsenal vrij spel om via Gabriel Martinelli de 2-4 te maken. "Ik schaam me voor het laatste doelpunt", laat Emery weten in gesprek met de BBC. "Ik heb mijn doelman nooit verteld om mee naar voren te gaan. We moeten onze gedachten vrijhouden en slim zijn."


"Vandaag besloot hij zelf om naar voren te gaan", vervolgt de ex-manager van Arsenal. "Het was zijn beslissing. Hij weet het nu." Emery zag dat zijn ploeg niet altijd wist te overtuigen. "We moeten doorgaan met waar we mee bezig zijn. We moeten vertrouwen opdoen, maar soms moet je fouten maken om te verbeteren. Niet een fout maken en het dan weer herhalen. Voor de wedstrijd waren we heel blij met hoe het team deze week gewerkt heeft, hoe we ons hebben voorbereid op de wedstrijd. Tijdens de wedstrijd speelden we echter slechts soms goed", eindigt Emery met een kritische noot.

Door de nederlaag blijven the Villans steken op de elfde plaats in de Premier League. Het is de derde wedstrijd op rij die de ploeg van Emery verliest, nadat het eerder onderuitging tegen Leicester City (2-4) en Manchester City (3-1). Tegenstander Arsenal kent daarentegen een uitstekend weekend. Na de late overwinning op Villa Park zag de ploeg van Manager Mikel Arteta dat titelconcurrent Manchester City op 1-1 bleef steken bij Nottingham Forest. Arsenal staat nu twee punten voor op de ploeg van Josep Guardiola. Bovendien hebben de Londenaren een wedstrijd minder gespeeld.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Je merkt wel echt aan alles dat emery die martinez een löl vindt. Mooi man.

18 februari 2023 om 21:25

Zullen er buiten de Argentijnen om weinig zijn die dat niet vinden. Wat een peuter.

18 februari 2023 om 21:30

Martinez wil na dit seizoen weg bij Villa, hij wil CL spelen. Ben benieuwd welke club hem wil hebben.

18 februari 2023 om 22:08

Geen enkele. Na zijn WK gedrag wil geen club daarmee geassocieerd worden.

18 februari 2023 om 22:11

Zal vast wel ergens een Conference League club zijn die hem wil hebben

18 februari 2023 om 23:37

Denk dat een Sporting Portugal oid er geen problemen mee zou hebben hoor. Vraag is alleen of Martinez dan ook in een 'b-competitie' wil spelen.

Misschien moet Mbappe even met een pop van deze clown door Parijs gaan lopen. Wat een idioot die vent!

19 februari 2023 om 02:18

Onzin, je moet je niet verlagen tot zulke acties. Dan noem je Mbappe daarna zeker ook een idioot?

Nee, Emery vindt Martinez niet leuk. Heerlijk.
Maar sinds Emery er is, gaat het een heel stuk beter met AV. Coutinho lijkt vaak ook weer de oude, genieten dus!
Soms zie je dan toch dat het wel degelijk nut heeft, zo'n trainers wissel.

Ik heb weinig met Martinez. Niet vanwege het Nederlands elftal, maar meer door zijn gedrag. Maar dat hij mee gaat met de corner is niet gek toch? Vrijwel elke keeper zal dit doen op dat moment bij die stand

18 februari 2023 om 22:05

Niet de beslissing van de keeper. Gaat vrijwel altijd in overleg met de trainer, dus begrijp waarom hij zich niet goed voelt.

18 februari 2023 om 22:22

Overdreven reactie van Emery. Of Martinez nou in overleg met de trainer naar voren ging of niet, ik snap niet wat het punt is om negatief over je keeper te zijn bij de pers hierover. Was sowieso de laatste aanval van Villa dus waarom niet proberen ja, zie keepers dit zo vaak doen.

19 februari 2023 om 11:08

Het is geen finale ,dat keeper mee naar voren hoeft te gaan. Gewoon zo dom die keeper is zo dom doet ie op veld ook

19 februari 2023 om 12:20

Ik snap het probleem ook niet helemaal, je staat toch al achter dus je hebt niets te verliezen.

Snap niet waarom? Liever toch 3-3 met wat chaos creëren met de keeper mee te sturen.

18 februari 2023 om 23:23

Precies dit. Of je nu verliest met 2-3 of 2-4, wat boeit het. Maar bij een kans op 3-3, zo laat in de wedstrijd moet je gewoon met zoveel mogelijk mensen voor de goal komen.

Eh is toch niet raar als je het de allerlaatste mogelijkheid van de wedstrijd is? Dat Arsenal vanuit daar scoort is gewoon prima gedaan maar dat Martinez naar voren ging vond ik niet vreemd. Tuurlijk heeft die zijn gedrag niet mee maar hier was niet zoveel vreemds aan…

Emery mag hem duidelijk niet meer sinds dat WK gebeuren.

Treurig gedrag van Emery om je eigen speler zo onder de bus te gooien in een interview. Je staat in de laatste minuut 3/2 achter en je keeper besluit mee te gaan om een 3/3 uit het vuur te slepen en uit de counter wordt het jammer genoeg 4/2. Hopelijk kan Dibu komende zomer naar een beter team en de CL in, zou hem gegund zijn

18 februari 2023 om 21:44

Zou hem helemaal niet gegund zijn, daarbij is er geen enkel CL team die de vingers gaat branden aan deze totale clown.

18 februari 2023 om 21:56

Dat is natuurlijk onzin. Dibu is een betere keeper dan Onana (Inter), Remiro (Sociedad), Nubel (Monaco, maar terug naar Bayern), Pau López (Marseille), Pope (Newcastle), Blaswich (RB Leipzig) om maar een paar keepers te noemen van teams die momenteel op CL staan in de grote competities.

18 februari 2023 om 21:59

Imago is tegenwoordig ook wat waard voor die clubs op dat niveau. En Martinez is nou niet dusdanig veel beter dan de keepers die jij opnoemt dat je hem daarvoor gaat inruilen.

18 februari 2023 om 22:06

Klopt een keeper als Onana heeft inderdaad een meer dan prima imago met een verleden van bewezen doping gebruik... Martinez is in het Argentijnse elftal over een langere periode een belangrijke punterpakker gebleken en is mede verantwoordelijk voor 3 prijzen in 2 jaar tijd.

18 februari 2023 om 22:08

Pope is wel random om te noemen in je lijstje, die is zowat de beste keeper in de PL momenteel

18 februari 2023 om 22:12

Plaspillen zijn geen doping. Ze zijn verboden omdat ze vroeger als maskeringsmiddel gebruikt werden.
Dus je uitspraak over Onana raakt kant noch wal.

18 februari 2023 om 22:19

Als het niet op de doping lijst had gestaan, had hij niet geschorst geweest. Dus je kan nu wel heel bijdehand gaan doen, maar hij heeft gewoon verboden middelen gepakt

19 februari 2023 om 10:00

Martinez is een prima keeper, maar natuurlijk helemaal niet (zo overduidelijk) beter dan het rijtje dat je hebt benoemd. Vind hem juist van het niveau Pau Lopez.

Verder inderdaad zwak van Emery. Had hij een aandeel gehad in een 3-3, dan had ie niet gezegd dat ie zich schaamt.

18 februari 2023 om 21:45

En dat Martinez goed kon koppen had hij toch al bewezen. Prima kopper!

18 februari 2023 om 22:10

Martinez heeft na die WK winst ook iedereen onder de bus gegooid. Nu krijgt hij een keer een koekje van eigen deeg

Iedereen schaamt zich voor deze kleuter. Waarom zo je hoofd verliezen en in blessuretijd je doelpost verlaten als er geen afspraken zijn?

19 februari 2023 om 10:07

Hoezo hoofd verliezen?
Was de laatste aanval van villa en bij een achterstand gaan keepers dan wel vaker mee naar voren... 2-3 of 2-4 maakt dan ook niet meer uit.
Ben geen fan van deze clown, maar wat de trainer nu zegt is ook zwaar overdreven.

Bij de beste keeper uitreiking op het wk had ik al schaamte voor zijn gedrag (de beker voor zijn kruis plaatsen).

Heerlijke karma. Dat deze niet zo’n sympathieke keeper m zo om de oren krijgt.

Hij is zelf een sukkel man . Ik heb hem.niet naar voren gestuurd blijkbaar ook niet naar achteren dan. Als je op de bank zit en je ziet je keeper vertrekken dan roep je hem terug als je dat niet wil . Maar deze man laat het gaan en zeg niks. Oooooo had hij de 3-3 binnengekopt was hij de speler van de wedstrijd. Beetje hippokriet dit voor een trainer die denk dat hij een top trainer is terwijl je de coach van astonvilla ben man

Dat hij naar voor gaat om zijn fout goed te maken getuige juist van de goeie winnaarsmentaliteit. In dit geval was het om nog een punt te pakken. Verliezen gingen ze anders toch doen. Of dat dan met 2-3 of 2-4 is, wat maakt het uit.

19 februari 2023 om 08:15

Is totaal geen fout geen fout eigenlijk maar enorm unlucky voor Martinez. Wellicht dat dat hem wel heeft gemotiveerd om mee naar voren te gaan ja.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren