Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Emanuelson: 'Ik had geen haast met het maken van een keuze'

Laatste update:
/

Urby Emanuelson gaat per direct aan de slag bij Hellas Verona. De hekkensluiter van de Serie A presenteerde de zeventienvoudig Oranje-international als nieuwste aanwinst in de strijd tegen degradatie. Emanuelson was sinds afgelopen zomer transfervrij, nadat zijn contract bij Atalanta afliep. Hij trainde in de tussentijd mee bij AC Milan.

“Ik had geen haast met het maken van een keuze”, zegt Emanuelson in een eerste reactie aan La Gazzetta dello Sport. “Ik wilde per se naar een club die vertrouwen in mij heeft. Die heb ik nu met Hellas gevonden.” Naar verluidt heeft de Amsterdammer een contract tot aankomende zomer getekend. Afhankelijk van zijn prestaties zit er daarna eventueel nog meer in het vat.

Emanuelson hoopt woensdagavond al van waarde te kunnen zijn voor zijn nieuwe werkgever. Hellas gaat dan op bezoek bij regerend kampioen Juventus. “Ik ben er klaar voor. Met Milan heb ik een aantal vriendschappelijke wedstrijden gespeeld en ik ben altijd blijven trainen alsof ik me klaar moest stomen voor een wedstrijd. Ik zal nog niet in topvorm zijn, maar kan zeker mijn bijdrage leveren”, zegt de ex-Ajacied.

Denk jij dat Urby Emanuelson ooit nog terugkeert in Oranje?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Steeds een stapje omlaag. Volgend jaar Serie B?

Je had geen haast?! Ik denk dat je gewoon weinig opties had. De hekkensluiter haalt in de winterstop doorgaans niet de spelers waarmee ze even beleid gaan maken, allemaal noodgrepen om maar niet te degraderen. Dat zie je in elke competitie, kijk maar wat er in Nederland straks nog bij komt voor de degradatiekandidaten, allemaal afdankertjes, transfervrije spelers, huurlingen of andere voetballers met een vlekje erop. En in die categorie zit Urby ook.

Hij blijft ook maar sukkelen met zijn carrière, gewoon weer terug naar ajax, en een beetje tegenstand aan dijks bieden.

Haha een club die vertrouwen in me heeft. Maar vervolgens wel in een half jaar moeten presenteren voor een nieuw contract. Nou niet echt een blijk van veel vertrouwen lijkt me.

Wat een grappenmaker joh met zn " “Ik wilde per se naar een club die vertrouwen in mij heeft"....ja en daarom geven ze hem een contract van maar liefst een half jaar!

Er is zowieso nog nooit een club geweest die significante transfersom voor hem wilde betalen omdat het een waardeloze voetballer is.

4 januari 2016 om 17:33

Ligt er dus aan of ze degraderen of niet

Misschien kan deze jongen zich nog een x oprichten en toch nog iets laten zien dat ie nog wat kan, hij is gewoon blij dat ie weer ergens op de loonlijst staat.... wat de gek ervoor geeft.... En daarbij deze jongen is financieel onafhankelijk en heeft nog maar een paar jaar te gaan. Absoluut niet terug naar Ajax. Trouwens de titel van dit bericht is verkeerd, er moest staan: clubs stonden niet in de rij voor Emanuelson. De reactie dat hij aangeeft geen haast te hebben, wie wilde hem vastleggen City?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren