Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Elfrink weet wat ‘vooral het issue’ is tijdens de gesprekken tussen Bosz en PSV

Laatste update:

Peter Bosz en PSV voeren ‘een aantal stevige gesprekken’ en er wordt ‘druk gewerkt om een deal mogelijk te maken’, zo meldt clubwatcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad. De nummer twee van het afgelopen seizoen, dat enkele weken geleden Ruud van Nistelrooij zag vertrekken, hoopt deze week iets aan te kunnen kondigen. Elfrink schrijft echter dat er één ‘issue’ is tijdens de gesprekken met Bosz en PSV. De 59-jarige oefenmeester wil namelijk ‘bepaalde garanties over de spelersgroep’.

Volgens Elfrink verlopen de ‘stevige gesprekken’ tussen Bosz en de Eindhovenaren voorspoedig. De salariseisen van de trainer vormen geen struikelblok en ook het feit dat hij een aantal mensen wil meenemen voor zijn technische staf is geen probleem. Daarnaast schrijft de clubwatcher dat het met het persoonlijke vertrouwen tussen Marcel Brands, Earnest Stewart en Bosz ook goed zit. Het feit dat laatstgenoemde bepaalde garanties wil over de spelersgroep, is ‘vooral het issue’. “Bosz is zeer ambitieus en wil met PSV de titel pakken én de Champions League in, zo klinkt het”, aldus Elfrink.

Zo is het bijvoorbeeld nog onzeker waar de toekomst van Xavi Simons ligt. De uitblinker van het afgelopen seizoen eindigde samen met Anastasios Douvikas als topscorer met negentien doelpunten, maar zou in de belangstelling staan van Arsenal en kan middels een speciale clausule in zijn contract ook nog altijd terugkeren bij Paris Saint-Germain. Elfrink is daarnaast van mening dat PSV minimaal een nieuwe tweede keeper, een rechtsback, twee centrale verdedigers, twee middenvelders, een extra spits en een linksbuiten nodig zal hebben. “Daarbij is gerekend met verwachte transfers van bijvoorbeeld Ibrahim Sangaré en Érick Gutiérrez, een aantal spelers die PSV zou kunnen doorselecteren (André Ramalho, Phillipp Mwene) en een aantal andere vertrekkers (Jarrad Branthwaite, Fábio Silva, Thorgan Hazard).”

“Bosz zal met de directie van PSV goede afspraken moeten maken over het proces naar een nieuwe selectie en ook rekening moeten houden met de raad van commissarissen van de club. Die houdt de boekhouding bij PSV strak in de gaten en duldt geen enkele geur van onverantwoordelijkheid of zware risico's op een nieuwe scheur in de PSV-broek”, vervolgt Elfrink. De clubwatcher van de Eindhovenaren voegt eraan toe dat Bosz momenteel de enige trainer is waarmee PSV spreekt. De ex-trainer van onder meer Ajax, Heracles Almelo en Vitesse werd vorige week nog gezien in het centrum van Eindhoven. Dat bleek achteraf gezien voor een privé-gelegenheid.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Logisch dat Bosz garanties wil maar met clausules voor Simons en Sangaré is dat onmogelijk voor PSV.

Daarnaast is iedereen bij een Nederlandse club te koop voor het juiste bedrag. Er moet onderling vertrouwen zijn dat dit soort zaken goed opgelost worden maar garanties krijg je nooit.

6 juni 2023 om 10:31

Ik zag gisteren al wat berichten vanuit Frankrijk op Twitter dan PSG Xavi graag in de selectie wilt gaan opnemen volgend jaar. Met wat daar weg gaat, komt er ook best wat kansen voor hem daar. Zou mij niet verbazen als hij gaat, even afwachten hoe het gaat lopen, maar kan best een goed moment worden voor hem om daar weer in te stappen.

6 juni 2023 om 11:48

Dat PSG Xavi terug zou willen was al duidelijk op het moment dat hij bij PSV tekende natuurlijk, dus dat is opzich geen nieuws. De grote vraga blijft wat Simons zelf wil, en ik denk dat hij dat laat afhangen van vCL.

6 juni 2023 om 12:19

Dat was grote onzin. Gebaseerd op een poll onder fans van PSG.Simons blijft nog een jaar.

Terecht dat Bosz dat wil. PSV moet doorselecteren en meer kwaliteit binnenhalen.

6 juni 2023 om 10:14

De heren Brands en Stewart moeten nu echt een keer investeren in de verdediging. Ongekend dat dit jaren lang zo is verwaarloosd.

6 juni 2023 om 10:20

Het is echt bizar hoe slecht de verdediging van PSV is het afgelopen decennium. Alleen toen Moreno er liep was het van topclub niveau en toen overwinterde je gelijk in de CL.

6 juni 2023 om 10:26

Ongekend hoeveel doelpunten je de afgelopen seizoenen tegen krijgt. Zelfs met een nieuwe goede keeper in Benitez is het niks veranderd.

6 juni 2023 om 10:40

Sangare en Guti hebben ook allebei nul voetbal vernuft. Luuk de Jong hadden ze nooit terug moeten halen en ook El Ghazi is een droevige aankoop. Bosz kan helemaal niets met dit materiaal en mocht Xavi weggaan, dan blijft er helemaal niets over.

6 juni 2023 om 10:41

Klopt, maar het moet een ok mogelijk zijn (financieel). Als je Xavi kan houden, zou alleen Sangare het nodige geld binnenbrengen. Ik denk persoonlijk niet dat dat voldoende is om alle genoemde posities in een keer te versterken.

6 juni 2023 om 10:43

Als ze voor Sangare 10+ miljoen krijgen, moeten ze er direct een strik er om doen. Wat een non-voetballer is dat, die gemiddeld 4 keer wedstrijd levensgevaarlijk balverlies lijdt.

6 juni 2023 om 10:47

Zo, de azijn smaakt goed deze ochtend. In welk universum moet je 10 miljoen accepteren voor Sangare? Heb je lopen slapen de afgelopen periode dat je de interesse niet mee hebt gekregen of wil je gewoon even spuien?

6 juni 2023 om 10:54

Ben juist hartstikke vrolijk vandaag. Mijn inziens kan de gemiddelde PSV supporter erg slecht tegen kritiek, alles is altijd maar rozengeur en maneschijn (vooral als ze winnen). Er is een reden dat het voetbal in Eindhoven al een jaar of 10 niet om aan te gluren is.

Ik heb niet meegekregen dat er serieuze interesse voor deze kerel is. Ik vind het een voetballer van niks die zich 5x per wedstrijd vastloopt en (nogmaals) 4x per wedstrijd levensgevaarlijk balverlies lijdt. Ook weet hij niet waar zijn kwaliteiten liggen, anders zou hij wel zo snel mogelijk de bal inleveren ipv gaan dribbelen of de steekpass geven.

6 juni 2023 om 13:01

Zo vrolijk dat je tot tweemaal toe echt ongefundeerde meuk moet plaatsen. Waar heb jij in hemelsnaam PSV supporters gezien die niet zelfkritisch zijn? En al helemaal claimen dat de gemiddelde PSV supporter zo in elkaar zit is echt bizar. Ik kan je een greep geven uit de gemiddelde reacties op dit forum de laatste tijd, maar je weet zelf ook wel beter.

Dat je een waardeloos statement over Sangare plaatst, maakt het nog niet de waarheid. Maar goed, dat zal jouw 'vrolijke' opinie zijn. Ik laat mijn eigen gevoel liever bevestigen door meerdere websites die stats en ratings bijhouden. 4x per wedstrijd levensgevaarlijk balverlies is echt het overstatement van de eeuw haha. Bijzonder dat er een groot aantal clubs achter zo'n levensgevaarlijke maniak aan zitten, je moet het maar durven.

6 juni 2023 om 14:29

"waar heb jij in hemelsnaam PSV supporters gezien die niet zelfkritisch zijn?" Ik heb zelf 8 jaar in Eindhoven gewoond en ben naar tal van wedstrijden geweest. Daar heb ik dat vandaan. In Eindhoven is eigenlijk alles goed, zolang er maar gewonnen wordt.

Ongefundeerde meuk? Omdat mijn mening anders is dan de jouwe, maakt mijn mening niet ongefundeerd of andersom. Ik heb geen statistieken van Sangare om mijn gelijk te bewijzen, maar ik kijk gewoon naar de wedstrijdeen van PSV. Als er druk wordt gezet op die jongen, dan zie je gewoon dat hij aan de bal erg kwetsbaar is.

Blijf vooral star achter je mening staan, dan kun je weer verontwaardigd zijn als PSV de voorrondes niet doorkomt. Het spel van PSV is gewoon al jaren dramatisch, en dat komt onder andere door spelers zoals Sangere. Ik zei overigens 2 jaar geleden ook hetzelfde over Guti, toen werd ik ook verguisd.

6 juni 2023 om 17:55

Sangare is gewoon dit jaar de beste cvm geweest in de ED. Hij heeft soms laconiek balverlies maar hij verovert daartegen weer veel ballen. Wint elk duel, Sangare gaat gewoon voor 37,5 mil weg. En dat komt door de clausule in z'n contract anders was hij (denk ik) voor meer weggegaan.

6 juni 2023 om 10:58

Mooi hoe mensen kunnen omkeren, toen Bosz met Ajax was gelinkt was hij toch die man zonder prijzen en kamikaze voetbal? Nu hij wsl naar Psv gaat is hij weer DE man... vreemd.

6 juni 2023 om 19:00

Het zelfde gebeurd nu andersom ook. Je hebt overigens wel gelijk maar het werkt twee kanten op haha.

In iedergeval versterken in de verdediging, anders gaat het sowieso niks worden.

Een volkomen normale discussie trainer wil het beste eruit halen en dus de beste spelers, bestuur wil wel succes maar is bang voor financiële gevolgen bij mislopen. Niet echt nieuwswaardig lijkt me

Niet meer dan terecht. Er zal veel moeten veranderen in de selectie om het voetbal dat Bosz wil spelen ook echt te kunnen spelen. Vooral achterin. Ook zullen er plannen moeten zijn mocht Xavi alsnog vetrekken. Je hebt zeker twee nieuwe Cv's nodig, twee nieuwe verdedigende middenvelders, een linksbuiten en een spits. Genoeg werk voor Brands en Stewart.

Er zal wel flink geïnvesteerd moeten worden om een Bosz waardige selectie te krijgen. dat gaat minstens 2 seizoen duren omdat voorelkaar te krijgen.

6 juni 2023 om 10:46

En de vraag is of Bosz die tijd ook krijgt, want PSV kan eigenlijk niet nog 2 jaar zonder landstitel. Er zullen vast bepaalde garanties aan Bosz gegeven worden, maar wil je de hele club omgooien voor een trainer? Tenminste, als ik mag geloven dat Bosz het echt volledig op zijn eigen manier wil doen (en zelfs de videoanalyticus en fysio eruit wil hebben).

Je hebt nu Feyenoord dat weliswaar spelers gaat kwijtraken maar eindelijk weer fatsoenlijk voor de dag komt. Ajax gaat alles op alles zetten om niet nog zo'n seizoen mee te maken én kan ook met geld smijten indien nodig (verwacht ik niet zozeer). PSV moet wel hoog inzetten en hoewel het aantrekken van Bosz als trainer een goede stap is vraag ik mij wel af hoeveel geld PSV in transfers kan stoppen. De verwachtingen zullen nog hoger zijn als PSV tientallen miljoenen gaat uitgeven.

6 juni 2023 om 11:02

Met een beetje geluk levert de ED de komende jaren 2 ploegen direct aan de groepsfase CL, dus kom je ook weg met een 2e plaats. Als Feyenoord stabiel blijft dan wordt het wel dringen aan de top. Op een of andere manier denkt iedereen dat Ajax zich relatief snel zal kunnen herstellen, maar kan PSV dat ook?

6 juni 2023 om 11:04

De hele club omgooien, omdat hij een andere fysio wil en een videoanalyticus? Is dat niet wat overdreven, volgens mij zijn er van beide functies sowieso verschillende mensen actief bij het eerste. PSV kan makkelijk 2 jaar zonder landstitel, de laatste jaren zijn ze ook geen kampioen geworden en was er geen enkele kritiek op de trainer, zeker nu de 2e plek een directe plaatsing voor de cl oplevert is een kampioenschap van veel minder groot belang. Voor de supporters en spelers is het natuurlijk fantastisch maar financieel maakt het nog nauwelijks een verschil.

Bij PSV moeten ze er maling hebben wat er in Amsterdam en Rotterdam gebeurt, zij moeten zelf als club vooruit. Al wordt je derde maar zie je dat je spelers beter worden en heb je meer weten te overtuigen dan voorheen in Europa dan is er nog niet veel aan de hand, zeker als je de voorronde van de cl kan overleven dit seizoen.

Ik hoop vurig op deze deal. Heb het idee dat Bosz PSV naar een hoger niveau kan tillen, zowel voetbal als selectie als rust organisatorisch. Ik had echt veel vertrouwen in RvN maar hoop dat Bosz zo snel mogelijk komt!

Doe toezeggingen zijn niets waard. Vraag maar aan Van Nistelrooij.

Is natuurlijk geeen probleem. Zegt genoeg dat hij bepaalde eisen heeft aan de spelersgroep. Hij ziet ook wel dat zijn voetbal met deze selectie zelfmoord is.

Dit is dus de grote kanttekening als je Bosz binnen probeert te halen. Absoluut een goede trainer, maar wel een enorme controlefreak en vooral een man met een handleiding. Als het niet gaat op de manier waarop hij dat wil, dan is het mot. Een trainer laten meebepalen met de transfers is eigenlijk een garantie voor een fiasco; dat is namelijk een korte termijn visie. De TD moet daarentegen een visie voor de lange termijn hanteren, dat is waar het vaak botst.

Een eigen staf samenstellen is natuurlijk logisch, maar als hij ook nog mag gaan bepalen wie de performance coach, kok, toiletjuffrouw en materiaalman gaat worden, dan gaat dat wat ver. Blijft een lastig verhaal voor zowel PSV als Ajax. Je haalt met hem een uitstekende trainer binnen, but at what cost?

6 juni 2023 om 10:42

Als je een trainer binnenhaalt die verzorgd wil voetballen, dan is het toch logisch dat hij voetballers eist die iets met een bal kunnen? Die trainer gaat daar tenslotte op beoordeeld worden.

6 juni 2023 om 11:31

We hebben een paar spelers die echt puur voetbal zijn Boscagli Veerman en Simons, de rest moeten dan allemaal vervangen worden, dat gaat een duur grapje worden

6 juni 2023 om 11:50

Allemaal? De keeper doet het volgens mij uitstekend en op de back posities kom je ook nog wel weg met Sambo en van Aanholt verwacht ik. Buiten dat heb je nog Guti en Sangare die naar mijn mening het niveau ook gewoon aankunnen, vertrekken zij dan moeten er nieuwe spelers komen. Ik verwacht van Bakayoko dat hij de volgende stap kan zetten aankomend seizoen en Luuk de Jong legt er nog steeds genoeg in het mandje.

6 juni 2023 om 14:36

Zou Van Aanholt goed genoeg zijn? Ik betwijfel het. Sambo moeten we ook nog maar zien, maar daar heb ik wel vertrouwen in. Teze is alleen goed genoeg op CV, Sangere en Guti hebben mijn inziens niet de techniek om verzorgd voetbal mee te spelen. Net zoals Luuk de Jong en El Ghazi, Bakayoko heeft ook nog niet zo heel veel laten zien. Kortom, ik ben het eens met Lampen.

Ik snap wel waarom hij garanties nodig heeft met de clausules maar je zou als PSV ook kunnen afspreken tot deze datum doen we uitgaande transfers en daarna is het klaar, andersom mogen er vanuit PSV ook garanties zijn op realistisch en verzorgd voetbal van Bosz want als Bosz voor kamikaze gaat de eerste paar maanden zou het wel is een heel kort seizoen kunnen worden voor hem.

Dit gaat een moeilijk verhaal worden om Bosz te strikken.er moet te veel veranderen aan de selectie.
Bosz heeft een leuke aanvallende manier van spelen maar met de huidige verdediging gaat dat niet lukken.er zal nu toch echt geinvesteerd moeten worden in de verdediging en er moeten echte verdedigers gehaald worden.maar traditiegetrouw doet PSV dat toch weer niet.ze halen al jaren alleen maar middenvelders en aanvallers.het is echt te belachelijk voor woorden dat ze in de erediviesie 40 doelpunten tegen krijgen.en dan tel ik de EL en de bekerwedstrijden nog niet mee want dan kom je al gauw aan 50 of 60 tegendoelpunten. Echte verdedigers dus en niet een of andere bankzitter bij zijn huidige club want daar heb je niks aan.als ze dat niet doen hoeven ze ook niet aan Bosz te beginnen want dat word zelfmoord.

Nu heb ik 3 of 4x gelezen dat Rik Elfrink de club watcher is van PSV? Na 1x weet ik dat ook wel.
Verder snap ik Bosz wel die wil natuurlijk wel een leuk tot redelijk elftal overhouden in plaats van dat deze zomer alles vertrekt en hij eerst 2 seizoenen bezig is om weer een nieuw team er neer te zetten.

Ik ben benieuwd welke garanties PSV kan geven. Iedereen die het voetbal volgt weet toch dat er bijna tot geen garanties zijn. Als tegen het einde van de transferperiode bij club de paniek toe slaat kunnen ze met transfersommen komen die niet te weigeren zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren