Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Elastiek bij De Graafschap staat op knappen: ‘Iedereen is bezorgd’

Laatste update:

De Graafschap dacht na de degradatie naar de Jupiler League direct mee te kunnen doen om de titel, maar de Superboeren kwakkelen momenteel op plek zestien van het tweede niveau van Nederland. Clubicoon Jan Vreman heeft veel krediet in de Achterhoek, maar oneindig is het krediet niet.

/

“Iedereen is bezorgd”, zegt technisch manager Peter Hofstede tegen Omroep Gelderland. “De play-offs zijn financieel een must om te halen. Maar ze raken wel steeds verder uit het zicht. En wat doen de mensen volgend seizoen? Blijven ze terugkomen? Dat zijn wel dingen die ons dagelijks bezighouden en waar we zorgen over hebben.”

Volgens Hofstede mag de negatieve spiraal niet te lang meer duren. Hoewel Vreman veel krediet heeft, moet ook hij zo langzamerhand vrezen voor zijn baan. “Er is niks veranderd. Tot dit moment hebben we vertrouwen in Jan, anders hadden we al lang ingegrepen. Maar ook Jan is uiteindelijk afhankelijk van resultaten”, zegt Hofstede.

Jan Vreman is de juiste coach voor De Graafschap

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
2 december 2016 om 12:58

Misschien wordt het tijd voor de Superboeren om een andere trainer aan te nemen. Vreman heeft niet het eeuwige krediet. Leuk dat hij Mr. De Graafschap is, maar dit kan zo niet langer doorgaan.

Schattig Joentje.

Guus kom naar huus want t elastiek staot op spring'n
De spelers mutt'n wark'n en er is iets an de hand,
Guus kom naar huus want d'r beur'n rare ding'n
het spel ziet d'r nie uut en er klupt neet met de stand.

Met andere woorden: Guus neem je verantwoordelijkheid want we hebb'n de schaop'n an 't driet'n an. Ben alleen bang dat t 'um weinig lief heb

Contrast met vorig seizoen, waar ze nog stonden te juichen omdat Ajax bij hun het kampioenschap verspeelde, is zo wel erg groot. De Graafschap is rijp voor de Tweede Divisie. Zo zie je maar weer dat het belangrijker is om er voor te zorgen dat je eigen club er goed voor staat dan dat je staat te juichen omdat een club dat niet eens je concurrent is faalt.

2 december 2016 om 13:57

Zucht.....

We stonden niet te juichen omdat ajax het kampioenschap verspeelde. Maar omdat we zelf een punt pakten tegen de koploper. Omdat we met een goed gevoel de nacompetitie in gingen.

Overigens vind ik al die zure en rancuneuze ajacied richting de Graafschap wel leuk.

2 december 2016 om 13:58

Al die Ajacieden die nog steeds zitten te katten op de Graafschap. Get over it. De Graafschap heeft enkel en alleen zijn sportieve plicht gedaan vorig seizoen.

2 december 2016 om 15:35

Gutogut, het draait weer om Ajax, de op één na beste club van het land. De Graafschap speelde nog verdiend bekijk ook. Get over it.

Verder is Jan Vreeman met De Graafschap gedegradeerd. Dan moet je eigenlijk altijd met een nieuwe trainer beginnen. ..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren