Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

El Ahmadi kijkt vooruit: ‘Ze zijn volgens mij alweer dikke vrienden’

Laatste update:

Karim El Ahmadi wil niet te veel woorden vuilmaken aan het opstootje tussen Steven Berghuis en Sven van Beek op de training, eerder deze week. De buitenspeler deelde een trap uit aan de verdediger, maar volgens El Ahmadi hebben ze het al bijgelegd. "Dit soort dingen gebeurt weleens als je scherp traint", vertelt hij aan RTV Rijnmond.

"Berghuis en Van Beek hebben het samen opgelost. Ze zijn volgens mij alweer dikke vrienden", voegt de aanvoerder daaraan toe. Berghuis en Van Beek worden door Feyenoord niet bestraft voor hun ruzie; naar verwachting staan ze zondag 'gewoon' in de basisopstelling tegen PSV. De beelden van het incident werden veel gedeeld op sociale media en bereikten ook Robin van Persie, die op dat moment zelf niet op het trainingsveld stond.

"Die dingen gebeuren. Of het erg is? Je hoopt dat het niet gebeurt. Belangrijk is de reactie na afloop en die was gelukkig goed", geeft de aanvaller aan. Dergelijke incidenten komen volgens Van Persie niet vaak voor. "Maar ze gebeuren wel. Vaak is het op besloten trainingen. Maar aan de andere kant, dan lekte het gek genoeg toch wel uit."

Het is terecht dat Sven van Beek en Steven Berghuis niet worden bestraft

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Bestraffen werkt natuurlijk averechts, ze weten allebei echt wel dat dit niet door de beugel kan en zijn door de massale aandacht al genoeg gestraft (net als Feyenoord). Zand erover en weer lekker voetballen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren