Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

EK is volgens Bosz nog helemaal geen verloren zaak voor Noa Lang

Laatste update:

Noa Lang kwakkelt al het hele seizoen met hamstringklachten, maar desondanks blijft Peter Bosz optimistisch gestemd. De trainer van PSV hoopt dat de vleugelaanvaller dit seizoen nog in actie kan komen en sluit zelfs deelname aan het EK met het Nederlands elftal niet uit.

"Er is nog steeds hoop dat hij dit seizoen in de eindfase in actie kan komen en hopelijk haalt hij dat", wordt Bosz vrijdag op het persmoment voorafgaand aan het uitduel van PSV met NEC van zaterdag geciteerd door onder meer het Eindhovens Dagblad.

"Als hij het EK dan kan spelen, krijgt de bondscoach er een frisse en fitte speler bij. Wanneer Noa weer met de groep kan trainen, weten we nog niet precies", zegt Bosz over de buitenspeler die eind januari voor het laatst in actie kwam voor PSV en sindsdien herstelt van de zoveelste hamstringblessure.

De laatste interland van Lang dateert van september vorig jaar, toen hij als invaller tien minuten meedeed in de met 1-2 gewonnen EK-kwalificatiewedstrijd tegen Ierland. De zes interlands van Oranje daarna moest de aanvaller, die op tien duels voor het Nederlands elftal staat, laten schieten wegens blessureleed.

Debuut als international


Walter Benítez maakte deze week zijn debuut bij Argentinië, dat vriendschappelijk met 3-1 won van Chili. "Walter glom van trots. Dat is ook logisch, als je net international bent geworden. Dit seizoen is het niet altijd veel over hem gegaan en vaak is dat een compliment", toont Bosz zich tevreden over zijn keeper.

Toekomst Bosz


Bosz gaat op het persmoment in het Philips Stadion tevens kort in op zijn eigen toekomst in Eindhoven. Zijn contract loopt door tot medio 2026 en er is volgens de trainer geen enkele reden om eerder te vertrekken. Daarnaast wil Bosz liever alleen over de eerstvolgende wedstrijd van zijn team praten.

"Zo hebben wij het het hele seizoen gedaan. Alles op de volgende wedstrijd richten en dat is nu NEC. Daarna kijken we weer verder", aldus Bosz, die met PSV nog ongeslagen is in de Eredivisie en hard op weg is richting de landstitel.

Moet Noa Lang mee naar het EK?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als hij helemaal fit is en geen risico neemt dat hij te snel wilt, dan moet hij zeker mee naar het EK.
Maar ik ben bang dat hij overhaast te werk gaat en uiteindelijk weer geblesseerd raakt

29 maart 2024 om 16:09

Waarom meenemen? We hebben genoeg opties voorin. Lang is geen speler die het elftal beter maakt, zeker niet zijn huidige staat.

29 maart 2024 om 16:14

In zijn huidige staat niet, maar het EK is over drie maanden.

29 maart 2024 om 16:20

Waarom meenemen? We hebben genoeg opties voorin. Lang is geen speler die het elftal beter maakt, zeker niet zijn huidige staat.
Reageren


Niet mee eens. Een fitte Noa Lang is garandeert een aanwinst.

29 maart 2024 om 16:47

Zou een onberekenbare speler als Lang er graag bij hebben. Kan uit het niks wat creëeren.
Bij 532 is er echter geen positie voor hem, maar ben sowieso meer fan van 433, daar hebben we ook prima spelers voor.

29 maart 2024 om 16:53

Hij is toch niet beter dan Gakpo, Memphis of Malen? Dan hebben we verder nog een Brobbey, Zirkzee, Xavi, voor in principe twee posities voorin waarschijnlijk.

29 maart 2024 om 17:03

Net alsof beter een zwart wit iets is? Lang heeft bepaalde kwaliteiten die beter zijn dan Gakpo en Malen. Zeker als je iets moet forceren is iemand die makkelijk een man voorbij komt goed om in te kunnen brengen.

29 maart 2024 om 17:07

Als je iets moet forceren lijken mij andere smaken veel meer voor de hand liggen. Maar goed smaken verschillen.

29 maart 2024 om 17:41

FR10FRDAM, in de basis ben ik het met je eens, heb ook een voorkeur voor 433. Maar we hebben zoveel topverdedigers, daar moeten er gewoon 3 van spelen. Sterkste team moet er staan.

Vond het tegen Duitsland zeer behoorlijk achterin.

Lang blijft een vraagteken. Vind hem stukken meer volwassen geworden in België. Maar hoe staat hij er voor? Als je maar 23 man mag meenemen denk ik dat hij afvalt en zou ik eerder spelers als Malen en Gakpo meenemen.

29 maart 2024 om 16:23

Waar zou je hem neerzetten? We hebben geen systeem met een linksbuiten

29 maart 2024 om 16:25

Hoezo zeker mee? Lang heeft vooralsnog alleen in middelgrote competities gespeeld en in competities als de CL is het vaak blaffen, maar niet bijten. Hij is absoluut creatief, maar nog lang geen onmisbare schakel. Als hij nauwelijks wedstrijdritme heeft, ga je hem natuurlijk niet meenemen.

29 maart 2024 om 16:51

Maar dat vaak blaffen, maar niet bijten lijkt ook van toepassing op Gakpo, Malen en zelfs op Xavi

29 maart 2024 om 16:55

Nou die hebben toch wel even heel veel meer bewezen op een veel hoger niveau. Mij een raadsel waar die Lang hype vandaan komt.

Aub geen speler erbij die het hele seizoen geblesseerd is geweest, we hebben genoeg keuzes, en het is nou niet dat deze speler een onmisbare schakel voor het Nederlands elftal is geweest.

Koeman zei een tijd terug over J. Timber nog dat wanneer hij maar een of twee wedstrijden heeft gespeeld het niet logisch is hem te selecteren, vraag me af of hij bij Lang er net zo over denkt. Op de positie van Timber heb je makkelijk lullen met vier goede alternatieven namelijk, dat is op Lang’s positie toch een stuk minder het geval.

29 maart 2024 om 15:46

Als we daadwerkelijk 523 gaan spelen blijven er heel weinig plekken over in de selectie. Memphis, Gakpo, Malen, Simons zijn denk ik zeker van hun plek. Dan heb je twee plekken vrij voor Brobbey, Zirkzee, Weghorst, Lang en Stengs. Ik denk dat Koeman helaas voor Weghorst zal gaan en de laatste plek zal kiezen worden tussen Brobbey en Zirkzee.

29 maart 2024 om 16:13

Waarom drie pure spitsen selecteren voor een systeem waarin je nooit echt met een diepe spits speelt? Je hebt zelfs Gakpo die er nog kan spelen.

Zou dan eerder voor Lang of Stengs kiezen die beiden de creativiteit op de flanken kunnen brengen wanneer je switcht naar 433. Indien je uiteindelijk toch 26 spelers mag meenemen zou ik ze beiden meenemen plus een extra middenvelder.

29 maart 2024 om 16:13

Koeman heeft Lang het afgelopen jaar wel vaak opgesteld, dus het lijkt me dat Koeman het wel in hem ziet zitten?

29 maart 2024 om 16:56

De vraag is dan ook niet of hij het in hem ziet zitten maar of hij hem langs dezelfde lat legt als J. Timber.

29 maart 2024 om 16:23

Maar Lang heeft ook alles nog te bewijzen. Je hebt Gakpo, Malen, Memphis, Simons en eventueel Stengs en Bergwijn voor de buitenposities. Dan heb je centraal voorin nog de keuze uit Weghorst, Brobbey en Zirkzee, terwijl Memphis en Gakpo daar eventueel ook kunnen spelen.

Lang moet altijd mee, puur door z’n versatile. We hebben weinig spelers met zijn profiel in de selectie.

Dubbel gevoel bij een eventuele oproep. Ik vind de alternatieven op zijn positie niet voldoende, wat betreft kwaliteit hoort hij er zeker bij te zitten. Maar aan de andere kant denk ik, pak nou gewoon even een zomer rust en werk aan je optimale vorm.

Mooi voor Benitez! Dat was een langgekoesterde wens van hem. Na Gomes hebben wij lang gezocht naar een adequate keeper. Tyton wil ik niet meerekenen door zijn zware blessure toen, maar voor de rest hebben we toch een vliegenvangers op doel gehad. Ook Unnerstall was geen schim van de Twente keeper van nu. Om over de rest maar te zwijgen. Hopelijk wil Benitez zijn contract verlengen, maar kan me ook voorstellen dat hij nog één keer een stap wil maken. PSV is leuk, maar de Eredivisie blijft natuurlijk een niet al te aansprekende competitie. In dat geval zou ik hem liever in 2025 transfervrij laten vertrekken dan deze zomer verkopen.

Noa valt nog niks zinnigs over te zeggen. Komt tijd, komt feestje.

lang kan wel iets extra's brengen... maar een summerville vind ik beetje zelfde type. Helaas is die nog niet uitgeprobeerd dus zal wel als te onervaren worden bestempeld en dus 0% kans maken.

29 maart 2024 om 16:20

Beide heren hebben alles nog te bewijzen en zijn in Oranje simpelweg nog vervangbaar. Ik heb ook niet het idee dat ze verder zijn dan Gakpo, Malen of Memphis.

Kan het te maken hebben met voeding van de spelers, want Depay en Noa Lang gooien voor zover ik het kan horen en lezen vaak troep naar binnen. Depay die energiedrankjes drinkt en Noa Lang die zak chips eet. Niet bepaald goed voor je lichaam als je topsport uitoefent. Je kunt de spelers niet verbieden, maar wel zeker iets om naar te kijken als club zijnde.

Dit heeft geen zin. Lang is sowieso niet beter dan Gakpo, Malen of Memphis en als hij tot het EK nog geen handjevol wedstrijden gespeeld heeft, heb je er ook niets aan. Lang is een goede speler, maar het is ook niet zo dat hij al veel krediet heeft in Oranje. Dat risico ga je dus niet nemen als bondscoach. Met name in de laatste fase van een aanval moet hij zich nog wel ontwikkelen, vooral als het tempo omhoog gaat.

29 maart 2024 om 16:26

Koeman heeft hem afgelopen jaar altijd geselecteerd en opgesteld in Oranje, dus ik ga ervan uit dat hij normaal gesproken wel bij de zes aanvallers hoort. Maar alles zal afhangen van hoe fit hij is over 3 maanden.

Liever niet. Één narcist in de selectie is wel genoeg.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren