Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Eindhoven strikt Koeman als vervanger voor naar PSV vertrokken Faber

Laatste update:

FC Eindhoven is er in geslaagd om Erwin Koeman te strikken als nieuwe hoofdtrainer. De voormalig middenvelder maakt het seizoen af bij de eerstedivisionist en na dit seizoen zal er worden gesproken over een eventuele verlenging van de samenwerking. Koeman staat maandag al als hoofdtrainer voor de groep, zo meldt het Eindhovens Dagblad.

/

De Zaankanter zat zonder werk sinds zijn vertrek bij FC Utrecht en is in Eindhoven de opvolger van Ernest Faber, die aan het begin van deze week naar PSV vertrok. "Het is voor ons een geschenk dat wij een trainer van dit kaliber aan onze organisatie kunnen toevoegen", zei algemeen directeur Hans Smulders van FC Eindhoven in een eerste reactie. "We hebben er alle vertrouwen in met hem de nacompetitie te halen."

Eindhoven staat momenteel derde in de Jupiler League en maakt theoretisch gezien nog kans op de titel. De Brabanders hebben zeven punten minder dan FC Zwolle, maar de koploper heeft ook nog een wedstrijd tegoed. Eindhoven speelt volgende week uit bij Telstar en dan zal Koeman voor het eerst op de bank zitten bij zijn nieuwe werkgever.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een duure trainer
En nooit iets bewezen dus ik zou niet bij zijn als ik Eindhoven supporter was

17 maart 2012 om 22:53

idd hij zal wel vreselijk duur zijn voor die 8 wedstrijden. ik denk dat koeman alleen verder zal gaan bij eindhoven als hij weet te promoveren met eindhoven. Anders zal hij misschien kijken of er andere clubs zullen zijn die een trainer zoeken.

18 maart 2012 om 00:04

Ik denk dat Erwin dit even als tussenstap neemt. Volgend seizoen wil hij natuurlijk weer Eredivisie coachen. Ik denk Roda als vervanger van van Veldhoven.

19 maart 2012 om 10:43

dat bedoelde ik ook dat hij zou kijken of hij misschien nog een eredivisie club kan gaan coachen. de kans dat hij naar roda gaat is denk ook niet zo groot. Roda jc is volgens mij bezig om ruud brood als trainer te krijgen. Maar misschien is koeman dan een mogelijkheid voor Rkc.

17 maart 2012 om 23:09

Een erg kortzichtige reactie hoor. Had hij dan bij Feyenoord beter moeten presteren met op dat een erg matige selectie? Of had hij Hongarije naar het WK moeten loodsen, wat op het laatste gelukt was in 1974? Dat is zijn enige trainerservaring, met uiteraard Utrecht, maar dat verhaal is bekend.

En zal ook wel niet heel duur zijn voor die paar wedstrijden. Ik vind het een prima trainer voor Eindhoven.

18 maart 2012 om 00:42

Heel goed hoor, jammer genoeg fout:
1998 - 2002 PSV Eindhoven jeugdtrainer
2001 - 2004 PSV Eindhoven assistent trainer
2004 - 2005 RKC Waalwijk hoofdtrainer
2005 - 2007 Feyenoord Rotterdam hoofdtrainer
2008 - 2010 Hongarije bondscoach
juli - 18 okt. 2011 FC Utrecht hoofdtrainer

Dat is dus sinds 1998. Vooruit hoofdtrainer sinds 2004. Is pas 8 jaar natuurlijk.

Maar verder, hij zal vast niet zo duur zijn. Dat budget heeft Eindhoven gewoon niet daarvoor, ik bedoel Eindhoven is nota bene de BVO met de laagste begroting. Ze werken maar met anderhalf miljoen!!!

grappig, waar zijn die mensen die zeiden dat erwin koeman nooit naar eindhoven zou gaan omdat hij daar te goed voor is?

Leuke trainer , Leuke club ,super!
Hoop dat die het goed gaat doen bij FC Eindhoven.

Goeie zet van FC Eindhoven, mischien kan hij ze nog naar de 2de plek loodsen en daar ook blijven.

Zal PSV een fixe vergoeding voor Ernst hebben betaald? Het is iemand met naam die je in huis haalt, goed voor de uitstraling van fce. Vind wel dat Erwin zich moet gaan bewijze, Eindhoven staat al boven zijn kunnen, dus ben benieuwd.

18 maart 2012 om 11:14

@psvnum1

Zo groot hoeft die vergoeding niet te zijn, Eindhoven werkt met slechts 1,5 miljoen, dus als psv 1 miljoen betaalt, dan hebben ze al 2/3 van de begroting erbij gekregen door van trainer te wisselen. Maar om Koeman een geweldige trainer te noemen vind ik te ver gaan. Je zag bij Utrecht hoe slecht het bij hem kan lopen. De ene ploeg krijgt hij aan het voetballen, bij de andere lijkt het of ze het zijn verleerd sinds zijn komst.

18 maart 2012 om 12:03

Voor een club met de laagste begroting is Koeman wel een stunt, ik denk niet dat psv 1 mil heeft betaald om Ernst binnen te halen, dat lijkt me wel heel veel.

18 maart 2012 om 12:57

@psvnum1

Die 1 miljoen was maar een voorbeeld. ;
En dat Koeman binnenhalen voor Eindhoven een stunt is ben ik niet met je eens, hij krijgt geen andere aanbiedingen en blijft maar tot het einde van het seizoen. Dan kan hij zich weer in de kijker spelen.

En daar zijn de trainingsfaciliteiten velen maken beter?

17 maart 2012 om 23:44

Ja, en hij is bekend in de omgeving hier en voelt zich thuis in Eindhoven zou ook wel meespelen

18 maart 2012 om 09:51

Misschien zijn de trainingsfaciliteiten beter afgestemd op de ambitie van de club?

zitten bij eindhoven ook oude menssen te kaarten in de kantine ( of rijd die nu in een bmw ,audi mercedes benz want die skoda was ook niet goed genoeg voor meneer zijn zit vlak.

Lijkt me geweldig voor Eindhoven. Had Erwin Koeman ook wel een Eredivisie club gegund. Het lijkt me een uitstekende trainer voor een club als Roda Jc/groningen etc. Ben benieuwd hoe Eindhoven het onder zijn leiding gaat doen.

Ik wordt daar een beetje ziek van dat psv een trainer wegkaapt bij Eindhoven als de zaken daar bij Psv niet goed gaan, ze zullen wel een samenwerkingsverband hebben en ook jeugd bij Eindhoven laten spelen.

Maar vind dat Eindhoven een goede trainer niet zomaar seizoenmiddens mag wegkapen, anderzijds is Koeman wel een goede trainer die het goed kan doen bij Evv Eindhoven, hopen voor die club dat hij daar gaat blijven na de zomer.

17 maart 2012 om 23:52

Fc Eindhoven is de kleinere broertje van PSV , er is hier in de stad ook totaal geen rivaliteit tussen de 2 juist het tegenovergestelde, dus zo raar is et niet .
Misschien voor mensen buiten EHV maar hier totaal niet.

ik denk een foute beslissing om hem als trainer te nemen.
beter iemand die niet beschadigd is en gewoon vrij kan beginnen aan de stap Eindhoven.
maar goed dat is mijn mening

Ik snap die negatieve reacties ook helemaal niet.
Natuurlijk heeft Psvzich ook hiermee bemoeit, dat geeft toch niks?
Is Eindhoven er zo slechter op geworden dan ?
Dacht het niet, ze worden lekker tweede, spelen nacompetitite en dan zien we wel in Eindhoven of ze bij ons komen spelen. Zou mooi zijn, 2 eredivisieclubs uit de slimste regio ter wereld!

Erwin Koeman, Erwin Koeman, Erwin Koeman, wij worden kampioen
Geweldig voor Eindhoven dat hij het nu overneemt.

Als het met Eindhoven niet lukt met Koeman is er ook geen man overboord, hij springt er midden in maar is wel ervaren natuurlijk en kan de spelers een hoop meegeven, Vanenburg had een paar jaar geleden ook een ploeg onder zijn hoede maar heeft daar ook een hoop van geleerd.

Hoop dat Koeman Eindhoven ver kan brengen in de nacompetitie waar ik wel zeker van ben dat zij daarin terecht komen.

Nou zijn geloofwaardigheid is ie ook lekker kwijt. Wil niet bij onderste regionen clubs trainer van de Eredivisie omdat daar zijn ambitie niet lag maar wel bij Fc eindhoven trainer worden. Hoop voor hem dat hij eens wat laat zien want tot dusver is het net zo dramatisch als zijn broer

De laaste kans eigenlijk voor Erwin nog niets gepresteerd dus alles of niets voor.

Ik hoop dat de trainingsfaciliteiten ok zijn, anders is ie zo weg! ;
Dit maakt al met al zijn verhaal van vertrek bij FC Utrecht wat ongeloofwaardiger.

Koeman stapt per direct op bij Fc Eindhoven aldus smulders, koeman kon niet werken aan de omstandigheden van Fc Eindhoven. Trainen met plastic ballen, contract getekend met een potlood, omkleden in een bouwkeet, een kant geen tribune, geen auto van de zaak, ja zijn buskaartje van de hermes werd vergoed zolang het kon, geen rust op zijn kantoor pfff hoe ongeloofwaardig kan je zijn Koeman van zo iemand als jou nooit verwacht.

18 maart 2012 om 08:52

Ja echt he

Nee Erwin je zit jezelf wel heel erg te verlullen.je bent absoluut niet eerlijk geweest.en zo besluit je fc Utrecht maar in de steek te laten.alsof die sportacomadatie daar wel zo goed is:

Eindhoven is meer zijn niveau, jupiler league. Maar dat komt wel goed, de omstandigheden zijn erg goed, mooi groot stadion, grote supportersschare en het allerbellangrijkste de op-en-top trainigsaccomodatie, beter bekend als Eindhovenello.

Koeman gaat dit aan om vriendschappelijke redenen.br Ook heeft koeman respect voor de club. br Eindhoven is een opleidersclub daar waar koeman zich mee kan identificeren.

Ik denk dat psv die laatste 8 wedstrijden plus nacompetitie wel zal betalen.
Eindhoven heeft geen rooie stuiver dus hoe ze zelf Koeman moeten betalen is mij een raadsel.

18 maart 2012 om 10:33

Het zal mij niks verbazen als PSV gewoon mee betaald, want zij hebben Faber weg gehaald.
Misschien zien ze Koeman wel als toekomstige trainer van PSV

18 maart 2012 om 10:36

Dat eerste zei ik dus al .
Dat tweede zie ik niet zo gauw meer gebeuren.ik denk dat erwin teveel gekrenkt is in zijn trots wat psv betreft.
Het was weliswaar een andere directie maar hij is als oud vuil behandeld door psv toendestijds met het aantrekken van huubke.

18 maart 2012 om 11:10

Klopt dat er binnen de begroting geen geld is voor hem maar gelukkig hebben we hele dikke grote sponsoren die die dat buiten de begroting makkelijk kunnen ophoesten.
We zijn ook een van de weinige clubs in nederland zonder een cent schuld.
Dat scheelt!

Zal het trainingscomplex van Eindhoven wel goed genoeg zijn ? Hopenlijk heel veel privicy, en afgeschermd van de buitenwereld.

Erg verrassend dat Erwin hier voor open stond, het is nou niet echt een club waarvan je trots kan zijn dat deze op je palmares staat.
Misschien doet hij het onder het mom van:
"one step back, two steps forward?"

Nee one step forward and two steps back :P

Volgens mij woont Erwin toch al jaren in Acht en niet in "zaankant". Ik weet niet of ie er zelfs geboren is?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren