Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Eigenlijk heb ik letterlijk gevraagd: ‘Trainer, wanneer krijg ik mijn kans?’’

Laatste update:

Mimoun Mahi heeft zich in positieve zin laten zien bij FC Groningen in de eerste periode van dit seizoen. De jonge middenvelder scoorde als invaller tegen zowel Excelsior (tweemaal) als sc Heerenveen en AZ. Toch bleef Erwin van de Looi hem inzetten als invaller, tot kort voor de interlandonderbreking. Toen mocht Mahi van begin tot eind meespelen tegen Vitesse.

/

In een interview met Voetbal International vertelt Mahi dat het fijn is om als invaller waarde te hebben voor de ploeg: dat geeft hem een geweldig gevoel. “Maar je wilt elke week spelen. Vandaar ook dat ik met de trainer heb gesproken over mijn situatie”, aldus de supersub. “Eigenlijk heb ik letterlijk gevraagd: trainer, wanneer krijg ik mijn kans? De trainer zei dat ik geduld moest hebben. Dat het goed ging en dat mijn tijd vanzelf wel zou komen.”

Mahi zegt dat dat best lastig is, dat hij een rasvoetballer is en elke week wil spelen. Maar zijn kont tegen de krib gooien doet hij niet bij FC Groningen. Het is van groot belang dat hij positief blijft denken, zegt de 21-jarige Mahi. “Weet je, twee jaar geleden speelde ik in de Jupiler League, nu speel ik Europees. Ik mag niet klagen.”

Denk jij dat Mimoun Mahi dit seizoen tot tien goals komt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Op zich een talentvolle jongen, hopen dat hij zich in deze lijn kan blijven doorontwikkelen. Weet iemand trouwens waar deze jongen vandaan komt?

15 oktober 2015 om 19:20

Hij speelt voor jong oranje dacht ik. Dus ergens hier vandaan. Zijn ouders zullen van wat verder weg komen gok ik zo

15 oktober 2015 om 19:35

Marokko

15 oktober 2015 om 19:22

Haagse jongen, komt uit de opleiding van Sparta.

Als deze goser koelbloedig voor de goal word dan kan die binnen de kortste keren ook kiezen tussen Marroko of Nederland, zag hem laatst in die wedstrijd tegen Vitesse waarin je hem toch wel hét lichtpunt mocht noemen vanuit Gronings perspectief, loopvermogen, diepgang, techniek, en veel inzet, kan een goede worden.

15 oktober 2015 om 19:48

Klopt, het is een talent. Alleen zijn rendement moet echt omhoog wat betreft acties. Heeft nog zeer veel balverlies op ongunstige momenten. Qua beslissende goals en frivoliteit zit het wel goed met zijn ontwikkeling.

15 oktober 2015 om 20:14

Ja, bij ADO worden talentvolle Marokkaanse jongens genegeerd, Ali Boussaboun en El Omari waren de laatsten die uit jeugd kwamen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren