Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Eerste spits van PSV aan het einde van het seizoen? Dat hoop ik zeker, ja’

Laatste update:

Sam Lammers maakt sinds donderdag officieel deel uit van de hoofdmacht van PSV, dat het nieuws een dag later wereldkundig maakte. De aanvaller was erg blij toen hij het nieuws uit de mond van hoofdtrainer Phillip Cocu hoorde. Ook Dante Rigo en Pablo Rosario zijn definitief overgeheveld naar de Eindhovense hoofdmacht.

"Na de training moesten we naar het kamertje van de trainer komen en werden we om de beurt naar binnen geroepen", vertelt Lammers aan het Eindhovens Dagblad. "Toen hoorden we het goede nieuws. Ik voelde het natuurlijk wel een beetje aankomen, maar ik ben blij."

In tegenstelling tot Rigo en Rosario maakte Lammers vorig seizoen al zijn debuut in de hoofdmacht. De teller staat inmiddels op zeven optredens. Cocu vertelde Lammers dat hij tevreden is over de afgelopen maanden en dat hij de promotie naar de hoofdmacht moet zien als een beloning. "Hij had alleen goed nieuws dit keer, dus dat was wel mooi. Als ik het goed doe bij m'n invalbeurtjes en ik de kans krijg, hoop ik dat het vanzelf komt. Eerste spits aan het einde van het seizoen? Dat hoop ik zeker, ja."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ben benieuwd. Hoor altijd positieve dingen over Rigo.
De rest ken ik niet.
Maar dacht ook dat Bergwijn verder zou zijn in zijn ontwikkeling.

Zou mooi zijn als deze jongen de lijn door kan trekken zoals hij nu bezig is! Dat wordt nog een mooie strijd denk ik tussen de 3 spitsen van PSV.

Sam weet toch wel dat hij voor PSv speelt ? Nou dan hoort hij te weten, dat eigen jeugd heel veel geduld moet hebben. Hendrix en Brenet weten daar alles van, zij waren als 2oplussers afgelopen seizoen nog steeds backup.

De Jong is aanvoerder en soort van onaantastbaar.... En wat is PSv met Locadia van plan nu Lozano de nieuwe linksbuiten wordt ?

8 juli 2017 om 09:14

Brenet is lang waardeloos geweest die mag blij zijn dat PSV juist veel geduld had met hem. Afgelopen seizoen mocht hij dan weer meer spelen vond ik idd.

Wat PSV qua buitenspelers wil is sowieso onduidelijk want met alleen lozano ben je er niet vind ik. Locadia ramselaar en pereiro zie ik daar liever niet. Bergwijn viel tegen. Dan hou je alleen lozano over. Ik hoop echt dat cocu niet weer geforceerd 433 speelt dan.

8 juli 2017 om 10:10

@fcbogarde:

Brenet is nog steeds backup om de simpele reden dat hij niet goed genoeg is voor de basis. Ik mag hopen dat die backup blijft...

Hendrix heeft denk ik vooral pech gehad. Hij is het afgelopen seizoen begonnen als basisspeler, in de eerste elf wedstrijden van het seizoen mocht hij steeds starten. Daarna raakte hij langdurig geblesseerd en toen hij weer fit was, koos Cocu ervoor om zijn middenveld niet meer te wijzigen.

Had verwacht dat onze IJslandse vriend Gudmundsson ook wel naar het eerste overgeheveld zou worden...

8 juli 2017 om 10:26

Ja ik ook . Dat was toch veruit de beste speler van jong PSV vorig jaar.

8 juli 2017 om 12:05

Ja, stuur m maar weer terug naar Heerenveen. Doodzonde dit

Kenneth Paal toch niet goed genoeg ?

8 juli 2017 om 10:13

Kenneth Paal heeft een flinke terugval in zijn ontwikkeling gehad. Die was afgelopen seizoen zelfs bij Jong PSV lang niet altijd basisspeler.

Zou mooi zijn als de jong vertrekt. Daarna dit seizoen locadia in de spits en lammers als backup. Dan komt hij wel aan zijn minuten. Dan volgend jaar locadia goed verkopen en lammers eerste spits maken. Wel zorgen dat zijn contract goed in orde is en we hem niet voor een paar euro kwijt zijn.

De spits positie gaat wel een echt probleem worden bij PSV . LUuk de Jong komt gewoon te kort, Lammerts lijkt me er nog niet klaar voor en LOcadia vind ik eigenlijk meer iemand voor achter de spits; of als buitenspeler die naar binnnem knijpt. Je hebt iver het algemeen een spits nodig die er 20+, minimaal 15+ inlegt ; en die heeft PSV niet. Zo'm spits waarvan je weet dat hij er in de 70e minuut wel eentje inlegt als het nog 0-0 is; dat laat een heel team relaxed voetballen. PSV gaay die spits missen die net die doelpuntjes maakt op cruciale momenten en daarmee punten pakt.

8 juli 2017 om 11:08

Luuk de Jong heeft letterlijk een seizoen gehad waarin het niet liep, de twee seizoenen daarvoor scoorde hij aan de lopende band en nu zou hij het niveau niet meer hebben. Ik denk dat de Jong dit seizoen gewoon weer op niveau zal spelen en tussen de 15 en 20 goals zal maken.

Als ik de trainer was, had ik deze jongen al zo veel eerder een basisplaats gegeven. Deze jongen is veel minder statisch dan de Jong en heeft ook een goed schot. Ik zou zelf denk ik liever Lammers hebben. We zullen t zien. Ben alleen benieuwd wat er met Locadia gaat gebeuren.

Luuk de Jong is allereerst beter en bovendien vind ik Lammers niet echt een toptalent. Een leuke speler en een aardig talent, maar een basisplaats bij PSV zie ik eigenlijk niet gebeuren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren