Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Een ster zal Zlatan vervangen, we kunnen honderd miljoen euro uitgeven’

Laatste update:

Paris Saint-Germain gaf de afgelopen jaren de nodige miljoenen uit en haalde daarvoor diverse topspelers, maar de grootste aanwinst is waarschijnlijk Zlatan Ibrahimovic geweest. De spits kwam in 2012 over van AC Milan, maar PSG bereidt zich voor op het afscheid van de 33-jarige Zweed.

/

De clubleiding van de Frans kampioen weet dat de geroutineerde aanvaller niet het eeuwige voetballeven heeft en denkt al na over wie de voormalig Ajacied op termijn zou kunnen opvolgen, als zijn contract over anderhalf jaar afloopt. Voorzitter Nasser Al-Khelaïfi vertrouwt erop dat er een waardige vervanger naar Parijs zal komen. “Ik ben ervan overtuigd dat PSG in 2016 na Ibrahimovic weer een sterspeler zal halen”, laat de preses weten aan France Football.

Al-Khelaïfi voorspelt dat de club daarbij niet zal schromen om diep in de buidel te tasten. “Ik geloof echt dat we het ons dan kunnen veroorloven om honderd miljoen euro uit te geven om ons te versterken, zelfs als dat betekent dat we dat bedrag spenderen aan één aankoop. Ik sluit ook niet uit dat sommige hoge salarissen omlaag zullen gaan, als we daardoor andere spelers kunnen kopen”, kijkt de voorzitter vooruit.

Denk je dat Nasser Al-Khelaïfi gelijk krijgt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Reus halen, Cavani in de spits ben je klaar voor 25 miljoen

24 december 2014 om 10:31

Ik wilde eigenlijk hetzelfde zeggen, dan heb je natuurlijk wel nog een goede back-up voor Cavani nodig en moet je hopen dat Reus zin heeft in Psg.
Maar ik denk inderdaad wel dat ze zich beter op een goede buitenspeler kunnen richten(iemand die echt veel assists geeft) en Cavani in de spits kunnen zetten. Anders ga je straks 50 miljoen uitgeven aan een Jackson Martinez oid terwijl je eigenlijk al een betere spits op linksbuiten hebt staan.
Wellicht Yarmolenko voor op de flank(die scoort ook veel) en dan een jongen als Zaza, Icardi oid als back-up voor Cavani. Als je bang bent dan nog niet genoeg doelpunten te hebben, dan heb je nog geld over om Talisca te halen voor het middenveld.

24 december 2014 om 10:46

Eens, maar ik denk dat ze eerder voor Falcao zullen gaan. Alleen vanwege zn naam.

24 december 2014 om 11:35

Ik denk eerder Benzema, gezien zijn sterrenstatus en omdat hij Frans is.

De eigenaar heeft toch oneindig geld, als hij wil haalt hij Messi en Ronaldo beide op so to speak.

24 december 2014 om 10:31

Ik denk niet dat dat binnen de FFP haalbaar is. Tenzij je de sanctie die zal volgen alvast voor lief neemt.

24 december 2014 om 11:32

Vandaar ook de so to speak

24 december 2014 om 10:38

zulke mensen zijn niet superrijk geworden omdat ze geld uitgeven wat ze het niet waard vinden.
Soms vraag ik me toch af hoe het komt dat mensen hier denken dat geld zomaar uitgegeven kunnen worden.
Al kan je nog 1 miljard euros hebben.. als je het niet weet wat je ermee moet doen ( waar investeren en hoe ) dan raak je het kwijt.
Dit zijn zakenlui met die weten hoe ze van geld nog meer geld kunnen maken..
dus als ze denken dat ze Messi 500 miljoen waard is dan zit er een achterliggende gdacht achter..en niet omdat ze zoveel geld hebben en even een leuke speller voor hun speelthe willen kopen..

24 december 2014 om 13:11

Je weet dat deze mensen op een oliebron geboren is, die van papa op zoon overgaat?

Voor de absolute wereld sterren is de franse competitie niet aantrekkelijk genoeg. Er zijn maar een clubs van goed niveau. Je ziet ook dat de rest van de clubs het niveau van PSG omlaag haalt, omdat de weerstand te laag is.

Top. voor dat bedrag kunnen ze net sigthorsson ophalen bij Ajax tegen die tijd

Voor 100 miljoen krijg je tegenwoordig geen nieuwe Zlatan meer, alleen Suarez had het kunnen zijn, maar ook dat kwam denk ik door enkele smetten op zijn verleden.

Ik walg een beetje van die uitspraak. Een beetje veel. Als je slim bent, kan je met een kwart klaar zijn. Je hebt al een goede spits, genaamd Cavani. Die zal zeker ook blij zijn met deze uitspraak. Verrotte club.

24 december 2014 om 11:17

Jomgen waar heb jij leren lezen? Er staat nergens dat hij nog een spits zal aantrekken cavani is de opvolger van zlatan in de spitspositie dat is toch duidelijk daar is hij voor gehaald maar als je zlatan laat gaan laat je een ster gaan die heel belangrijk is voor zijn club op mentale gebied. Ze kunnen ook een pogba halen die heeft de potentie om een grote ster te worden dat is wat ze willen en pogba is een middenvelder.

24 december 2014 om 11:25

Ik lees toch de titel en de quote in het verhaal.

"Al-Khelaïfi voorspelt dat de club daarbij niet zal schromen om diep in de buidel te tasten. “Ik geloof echt dat we het ons dan kunnen veroorloven om honderd miljoen euro uit te geven om ons te versterken"

Echt, het niveau van sommige mensen hier is pijnlijk.

24 december 2014 om 12:28

Er staat toch letterlijk dat Al-Klelaïfi Zlatan wil vervangen met een andere superster? Zlatan kun je alleen vervangen door een andere spits te halen, anders vervang je hém immers niet meer. Als je bijvoorbeeld Busquets haalt, vervang je Zlatan toch niet? Dan vervang je degene die op dat moment verdedigende middenvelder is bij Psg.

Daarnaast, voor je over het niveau van iemand anders begint zou ik eerst even kijken of er geen spelfouten in je post staan en hier en daar een leesteken gebruiken. Dan komt het toch wat indrukwekkender over dan nu.

24 december 2014 om 12:38

Vervangen in de zin van status, niet persé positie.
Reus is ook een ster. Di Maria is ook een ster, Pogba zou ook kunnen komen als superster. Frans en jong talent.

Dan ben ik benieuwd wie hem gaat vervangen, Cavani heeft genoeg kansen gehad en heeft het voor mij niet gemaakt (doet het nog wel knap als 'vleugelspeler' zo veel scoren). Maar ik denk dat niemand hem kan vervangen op gebied van aanzien, ik denk toch dat er wat meer mensen zijn die wat vaker naar de Franse competitie kijken net als ik. Dat is toch dankzij hem.

24 december 2014 om 15:11

Ik ben de grootste Zlatan-fan die er is maar ik ben er heilig van overtuigd dat Cavani, Ibrahimovic qua doelpunten zeker zou kunnen vervangen. Als er dan nog een aantal createve spelers bij zouden worden gekocht, Reus Pogba, Pjanic en misschien een goede linksback aangezien Maxwell ook op leeftijd begint te raken ga je als team kei hard vooruit.

Pogba is niet eens must met Rabiot en het zelfde geld voor Kolasinac al moet Digne zich wel verbeteren.

Sirigu
Van der Wiel
Luiz
Silva/Marqui
Kolasinac(?)
Pogba
Pjanic
Verratti
Lucas
Cavani
Reus

Lacazette zou een goeie aankoop zijn!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren