Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Een speler als Messi moet zijn erfenis veiligstellen door een WK te winnen’

Laatste update:

Argentinië moet alle zeilen bijzetten om zich te plaatsen voor het WK van 2018 in Rusland. Op dit moment bezetten de Argentijnen de vijfde plaats in de Zuid Amerikaanse kwalificatiepoule en die plek verplicht aan het einde van de rit tot het spelen van een play-off. Jürgen Klinsmann hoopt vooral voor Lionel Messi dat Argentinië zich nog plaatst.

“Er is een kans dat hij nog op het WK in Rusland kan spelen. Een speler als Lionel Messi moet zijn erfenis veiligstellen door een WK te winnen. Ik wil ook dat hij hem wint, want hij verdient het”, zegt Klinsmann in gesprek met Goal. “Ik aanbid Messi, ik heb hem altijd aanbeden. Hetzelfde geldt voor Diego Maradona, vooral omdat ik een aantal keer tegen hem gespeeld heb.”

“Maradona is een artiest, hij zag wat niemand anders kon zien. Hij wist al wat hij ging doen voordat hij de bal kreeg”, vervolgt de voormalig bondscoach van Duitsland en de Verenigde Staten. “Messi is anders, hij is een perfectionist. Daarnaast is hij nederig, dat maakt hem tot een grote persoonlijkheid. Zijn grootste kwaliteit is dat hij gemakkelijk doelpunten maakt.”

Zie jij Argentinië het WK van 2018 winnen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ongelooflijk dat er Nog steeds mensen zeggen dat Messi nederig is.
Dat is totaal niet zo. Hij scheld gewoon op scheidsrechters, hij valt andere spelers gewoon af.

Hij provoceert publiek van tegenstanders etc etc etc

17 mei 2017 om 00:59

95% van zijn carrière heeft zich gewoon nederig opgesteld, één persoon die zowat 100% nederig is is Iniesta.. Maar goed. Messi heeft in al zijn jaren zoveel rotschoppen gehad of moeten ontwijken.. dat is echt niet normaal. Logisch dat er een frustratie ontstaat.. Messi is iemamd die je nauwelijks tot nooit ziet duiken. Messi heeft altijd zijn voeten laten spreken met zijn vele doelpunten en assists, fantastische dribbels, er gaat zowat altijd gevaar uit van hem uit. Barca heeft heel wat aan hem te danken (andersom ook) maar ik heb hem nog nooit iets arrogants erover horen roepen of iets in de strekking dat hij zichzelf geweldig vind.. vind het een logische reactie van een mens om af en toe je frustratie te uiten wat hij overigens al zelden doet.. de scheidsrechter uitschelden hoort zeker niet maar het is niet zo dat hij dit iedere week doet..het is volgens mij één keer gebeurd en dat was niet eens aan de scheidsrechter gericht.. Perfect zal ik hem niet noemen maar arrogant zeker niet!

17 mei 2017 om 01:05

Nederig zijn is alles behalve een compliment. Nederig betekent dat je lage eigenwaarde en zelfrespect hebt. Je laat over je heen lopen. Ik snap niet dat er positief wordt gesproken over nederig zijn. Misschien was Messi vroeger nederig maar nu echt niet meer. Which is a good thing

17 mei 2017 om 03:07

LapAsia, nederig betekent weinig eigenwaarde en zelfrespect? Waar haal jij dat nou weer vandaan joh.

Nederig is puur dat je nooit arrogant doet. Wat dus wel een positief iets is. Al wordt het natuurlijk een trend tegenwoordig dat je zo arrogant mogelijk moet zijn. Dus het ligt er dus maar net aan wat voor opvoeding je hebt.

Als je nederig bent betekent dus echt niet dat je over je heen laat lopen.

De spelers bij Barca die, voor zover te zien is op tv, wel echt nederg waren, waren puyol en Iniesta.

Die zou je nooit eigen spelers zien afkraken op t veld. Je moet eens voor de grap beelden opzoeken toen Bojan en Tello speelde bij Barca en hoe Messi hen in t veld steeds afkraakt.

Misselijkmakend

17 mei 2017 om 08:59

@lapaisa: Nederigheid is bij mensen een houding of eigenschap die zich kenmerkt door weinig voor zichzelf te eisen en zichzelf niet op de voorgrond te plaatsen, en afkeer van gebruik van macht of aanvaarden, laat staan opeisen, van eer. Nederigheid is niet te combineren met egoïsme of egocentrisme. Nederigheid dient niet verward te worden met gebrek aan zelfwaardering.

Nederigheid, sterk verwant aan bescheidenheid, is het tegenovergestelde van hoogmoed of arrogantie. In de ethiek speelt het begrip een belangrijke rol.

17 mei 2017 om 10:31

Schoppen krijgen is een slecht argument. Hazard krijgt elke match minstens even veel schoppen of wel meer maar zie je hem ooit om kaarten vragen?

17 mei 2017 om 11:43

Je zag Messi inderdaad nooit duiken, daar heeft hij 8/9 medespelers voor.

17 mei 2017 om 12:50

Alleen gaat het in dit stuk niet om die andere spelers..Duikers vind ik echt een schande voor het voetbal en zeker als prof. Eén van de redenen waarom ik Messi één van de beste vind.

17 mei 2017 om 12:53

Ik erger me ook aan kaarten vragen.. maar Messi speelt volgens mij iets langer in de top dan Hazard. Het is me vooral de afgelopen wedstrijden pas opgevallen dat Messi om een kaart vroeg.. Ik zie het liever ook niet maar ik begrijp het wel op een gegeven moment. Ook als je bijvoorbeeld ziet hoe Casimero er telkens mee weg kwam om maar een voorbeeld te noemen.

17 mei 2017 om 05:00

Heeft ie ook geprovoceert toen ie van Marcello en klap kreeg

17 mei 2017 om 08:57

Ja door de winnende te maken. Dat is redelijk provocerend

17 mei 2017 om 17:36

Hahahaha

Alle lof voor Messi. Is één van de beste spelers ooit, maar waarom bestempelen mensen hem altijd als nederig? Vind hem zeker na de succesvolle periode onder Guardiola niet meer zo nederig als voorheen. Mekkert, klaagt, vraagt kaarten etc etc.. inderdaad net zoals iedereen eigenlijk.

17 mei 2017 om 01:08

Ja inderdaad. En bovendien is het een verschrikkelijke belediging om nederig genoemd te worden

17 mei 2017 om 01:25

Nederig vind ik hem sowieso niet, oo het veld zie je hem vaak genoeg mekkeren en kaarten vragen. Dat is mijn ogen niet nederig. Zeker niet als verhalen de ronde gaan dat hij perse spits wilde zijn in de tijd van Ibra en dat hij aangeeft wie Barca onwaardig zijn in zijn team zoals met umtiti. Niet dat het slecht is dat zo'n grootheid dat doet, maar nederig? Nah!

17 mei 2017 om 01:53

Een verschrikkelijke belediging om nederig genoemd te worden? Haha, het moet wel erg donker zijn in jouw wereld.

Messi is meer het zwijgzame, nederige type, ja. Op het veld moet je met je voeten spreken. Modric lijkt mij ook zo iemand. De Bruyne, Iniesta, Kante, ... Door zo goed te voetballen maken al die jongens de rest rond hen nederig.

Ogg deze man laat week in week uit weer zien dat hij een fenomeen is, daar heb ik geen wk titel voor nodig om daar overtuigd van te zijn

Ik gun Messi alles, een van de allerbeste voetballers aller tijden. Wat me wel steekt is zijn lof binnen de Argentijnse ploeg. Messi gaf op na de verloren finale tegen Chili, maar winnaars geven nooit op. Heeft ook nooit echt geëxcelleerd in grote wedstrijden op grote toernooien, waar hij juist bij Barcelona vrijwel altijd opstaat.

17 mei 2017 om 04:00

Omdat Argentinie ook geen fatsoenlijke coach heeft die een team opzet. Messi heeft alles gegeven voor Argentinie, en dat hij opgaf in de finale was uit pure emotie. Als je de finale terug kijkt zie je dat het Messi vs Chili is, de andere 'wereldsterren' waren nergens te bekennen.

Messi had de keuze om te kiezen voor Spanje en Argentinie maar koos voor Argentinie omdat hij er altijd al voor wou spelen, als hij geen lof had speelde hij wel bij Spanje met zijn maatjes Iniesta, Xavi(toen), Busi, Pique etc. Dan was hij wel opeens 'de beste speler aller tijd' omdat hij voor een bepaald land koos.

IK heb het geluk gehad om Maradona mee te mogen maken, ik was nog erg jong maar ik volgde veel voetbalsterren o.a Maradona, geloof mij nou, heb nog nooit iemand zoals hij zien voetballen, wat hij met de bal kon was onwerkkelijk, kan Ronaldo niet, Zidane niet, Messi niet, niemand zal het hem nadoen.

17 mei 2017 om 09:08

Ook ik heb Maradona mee mogen maken
En de dingen die hij met een bal kon, heb ik Messi ook zien doen.

Dus geloof liever mijn eigen ogen dan jou, als je het niet erg vind

Heel wat grote spelers uit het verleden zijn het er ook over eens dat Maradona en Messi
op zijn minst gelijkwaardig aan elkaar zijn (behalve Maradona zelf )

Als Messi voor Spanje had gekozen, en hij had die keuze, had hij ondertussen al 3 keer het WK gewonnen.. voetbal is en blijft een teamsport. Je blijft afhankelijk van je ploegmaten. En als je 7 jaar geleden voor 50 euro bitcoins had gekocht, dan was je nu miljonair. Of dat hij hem nu wint of niet, voor mij blijft hij de beste ooit omdat hij het nu al zoveel seizoenen achtereen laat zien. De meest pure voetballer op inzicht, techniek en versnelling met de bal.

Om prijzen te winnen met het nationale elftal, heb je toch wel geluk nodig. Aangezien voetbal een teamsport is en niet draait om de kwaliteiten van één speler, kan je niet verwachten dat Messi zomaar even een WK wint. Messi heeft de afgelopen jaren zijn land op sleeptouw genomen (samen met enkele anderen zoals Mascherano) maar door het falen van enkele ploeggenoten zoals een Higuain werden ze geen kampioen.

Roque Junior (geen slechte speler maar zeker geen topper) die het WK 2002 won, zou dan een betere speler dan Ryan Giggs zijn omdat hij wel een WK won en de Welshman niet.

Al wint Messi de komende jaren niets meer, hij is gewoon een legende.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren