Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Een fantastisch jaar voor Milik als hij topscorer wordt'

Laatste update:

Arek Milik is de laatste tijd niet te stoppen. De aanvaller van Ajax prikte er zondag tegen PEC Zwolle weer twee in, heeft nu in zes competitiewedstrijden op rij gescoord en staat al op achttien competitiedoelpunten in dit seizoen. Milik heeft nu nog twee spelers voor zich staan op de topscorerslijst in de Eredivisie: Luuk de Jong staat op negentien goals, Vincent Janssen op twintig.

/

In de resterende vijf competitiewedstrijden van dit seizoen hoopt Milik de spitsen van PSV en AZ nog in te halen. “Als Milik topscorer wordt, zou dat een heel mooi signaal zijn, want dan worden wij waarschijnlijk kampioen”, glimlachte Frank de Boer voor de camera van Ajax TV. “Want dat betekent dat hij doelpunten maakt voor ons en als je doelpunten maakt, is de kans groter dat je wint. Dus laten we het hopen, dat zou ook heel mooi uitkomen voor ons.”

De Boer gunt het Milik ook persoonlijk: “Het zou echt een fantastisch jaar voor hem zijn als hij het redt”, stelde de coach, die de aanvaller eerder dit seizoen nog wel eens buiten de basiself liet. De Boer legt uit dat het elftal toen nog zoekende was en dat Milik niet bracht wat de coach voor ogen had. “Op dit moment laat hij veel meer goede dingen zien dan negatieve, dus dan laat ik hem gewoon staan.” Ajax speelt dit seizoen nog tegen SC Cambuur (uit), FC Utrecht (thuis), sc Heerenveen (uit), FC Twente (thuis) en De Graafschap (uit).

Denk je dat Arek Milik topscorer van de Eredivisie wordt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die gaat na dit seizoen vertrekken bij Ajax denk ik, hij scoort nu aan de lopende band en de interesse van andere clubs zal nog meer aanwakkeren na het EK. Ik denk dat hij bij een goed bod dan niet meer te houden is voor Ajax. Hopelijk kan Ajax er minimaal 20 miljoen voor vangen.
Huntelaar zie ik graag zien komen als zijn vervanger. Mocht Ajax CL spelen dan is een internationale ervaren speler als Huntelaar zeer belangrijk. Verder hoop ik dat Ajax ook voor Ziyech zal gaan, Ajax zou op hem ook veel miljoenen winst kunnen maken. Verder verwacht ik ook dat Bazoer voor de hoofdprijs verkocht gaat worden(45-50 miljoen).

----------Cillessen
Tete Veltman Riedewald Dijks
Klaassen Ziyech Gudelj
El Ghazi Huntelaar Younes

Reserves:
Onana
Owusu Vd. Hoorn, Fosu Mensah(huren), Viergever
Vd. Beek, Sinkgraven, Schone
Cerny, Solanke(huren), Andersen

5 april 2016 om 16:53

Ajax heeft geen geld nodig en Milik staat nog jaren onder contract, dus ik zou niet weten waarom Milik weg zal gaan.

Daarnaast is er een grote kans dat mocht hij naar Ajax komen, Ziyech op de flanken terecht zal komen in de Schöne rol, dus ipv El Ghazi, om de simpele reden dat hij alleen maar met zijn eigen actie's bezig is en niet weet wat meeverdedigen is en FdB zal de balans op het middenveld willen bewaren. Daarnaast gaat Bazoer nergens heen, want hij is meer bezig met zijn ontwikkeling dan met een grote transfer, dus die blijft nog minimaal een jaartje. Ik zie Klaassen (helaas) eerder gaan.

5 april 2016 om 17:03

Wat kom jij nu ineens met ziyech aanzetten...tover eens een konijn uit je hoed zou ik zeggen...

5 april 2016 om 17:09

Ik zie Overmars geen nee zeggen tegen een geweldig bod voor Milik en Bazoer. Bazoer zijn broer heeft al een gesprek gehad bij Chelsea dus kamp Bazoer is wel degelijk geïnteresseerd in een vervolgstap.
En ik denk dat Frank Ziyech ook op zijn mee verdedigen gaat aanspreken. Bij Ajax kan Ziyech zich op dat vlak nog ontwikkelen. Hij zal moeten leren om meer te moeten doseren.

5 april 2016 om 17:11

Klaassen had toch al gezegd te blijven?

5 april 2016 om 17:42

Bazoer gaat niet weg. Die heeft aangegeven te willen blijven bij Ajax om zich te ontwikkelen.

5 april 2016 om 17:43

En hij gaat ook niet weg voor 40 - 45 miljoen, haha... jij speelt fifa 16 zeker!

5 april 2016 om 17:47

Geloof niet dat je dan heel goed op de hoogte bent van kamp Bazoer. Natuurlijk is hij geïnteresseerd in een vervolgstap, maar hij en vooral zijn moeder en broer weten zelf ook dat hij die nu niet moet maken..

Bovendien, als we weer CL spelen, hoeven we niks te verkopen om een gezonde balans te draaien. Misschien alleen wat bakzitter oid.

5 april 2016 om 17:50

Afgelopen winterstop was Napoli bereid om 25 miljoen vast plus 25 miljoen variabel te betalen voor Bazoer.

5 april 2016 om 17:53

Ik zie Bazoer niet voor minder weg gaan. Dan heb ik het wel over een bedrag inclusief haalbare bonussen/termijnen. De markt blijft zich over de kop jagen en Bazoer is gewilder dan Depay was (ik zeg hier niet dat hij beter presteert).

5 april 2016 om 17:54

Bazoer gaat gewoon weg als er een interessante club voor hem komt die met een goed bod komt. Ondanks de praatjes dat hij voor zijn ontwikkeling bij Ajax wilt blijven. Zie je hem al nee zeggen tegen bijvoorbeeld Barcelona?

5 april 2016 om 19:16

Je praat al of ziyech bij jullie speelt. Keep on dreaming.

5 april 2016 om 17:47

Tuurlijk niet fosuh mensah huren. Waarom opnieuw investeren in hem als je er niks aan hebt.

5 april 2016 om 17:56

Een jaartje huren is prima, Ajax zit niet ruim in de centrale verdedigers. Vd. Hoorn gaat mogelijk vertrekken na dit seizoen.

5 april 2016 om 18:14

Waarom zou je een talent huren? Ze zijn ontzettend wisselvallig en de ontwikkeling van dat talent draagt niks bij aan Ajax omdat je hem niet mag houden of verkopen.
Voor de breedte huur je gewoon een routinier of laat je een talent doorstromen.

5 april 2016 om 18:28

Welke CV talenten staan er achter Veltman en Riedewald klaar dan?

5 april 2016 om 21:24

Je gaat geen spelers huren om ze reserve te zetten. persoonlijk vind ik dat Ajax alleen moet huren met optie tot koop zoals bij Milik, anders lekker laten zitten waar ze zitten.

5 april 2016 om 19:32

Als Bazoer in een andere competitie had gespeeld, was dat bedrag misschien meer realistisch geweest. Clubs gaan echter geen 40-50 miljoen betalen voor een speler uit de eredivisie.

5 april 2016 om 21:23

Napoli was afgelopen winterstop bereid om 50 miljoen voor Bazoer neer te leggen. Weliswaar variabel maar toch.

6 april 2016 om 14:51

Niet alles geloven wat de media schrijft meneer.

7 april 2016 om 21:01

Ik heb toch liever dat Milik blijft

Op dit tempo wordt hij makkelijk topscorer, volgend jaar elke wedstrijd laten spelen en in deze vorm maakt hij er dan gewoon 30

Hoeveel penalty's heeft milik gemaakt?

5 april 2016 om 16:40

geen dacht ik. Samen met de Jong en Janssen evenveel velddoelpunten: 18 (De Jong 1 pingel en janssen 2)

5 april 2016 om 16:41

Geen 1

5 april 2016 om 18:50

Geen 1, daarnaast krijgt ajax al zeer weinig penalties.

6 april 2016 om 08:10

Wanneer krijgt Ajax penalties?

Heeft een goede kans op de topscorerstitel, gezien het programma van Ajax. Zou ook een bijzonder knappe prestatie zijn.

5 april 2016 om 16:54

Iedereen doet alsof Ajax een makkelijk programma heeft, maar ik zie voornamelijk lastige potjes waar je zomaar punten kan verspillen en dus ook niet zo maar veel goals gaat maken.

5 april 2016 om 17:06

Oohh dat zeg ik ook niet, maar Cambuur, Heerenveen, Twente en De Graafschap zijn wel de teams in de Eredivisie met de meeste tegendoelpunten.

5 april 2016 om 18:36

Ik zie dat niet. Deze teams hebben allen laten zien er zo doelpunten door te laten. Ajax gaat misschien nog 1, max 2 keer gelijkspelen, omdat ze tegen al deze tegenstanders er minimaal 2 gaan maken.

Milik wordt waarschijnlijk geen topscoorder meer. Als hij vanaf wedstrijd 1 eerste keus zou zijn zou hij nu op nummer 1 staan denk ik.

5 april 2016 om 17:06

Hij staat maar 2 doelpunten achter op Janssen en 1 op de Jong, als je er nu nog 4-5 acoort maak je een hele goede kans op die topscorerstitel

5 april 2016 om 17:20

Ja als, ik denk dat hij een goede kans maakt in deze vorm.
Als je de wedstrijd neemt tegen Zwolle afgelopen weekend.
Daar kreeg Milik ze toch wel erg makkelijk,nu weet ik wel je moet ze er,
ook nog in zien te krijgen.maar zulke wedstrijden krijg je niet elke,
weekend.

5 april 2016 om 17:31

Die tweede goal was allesbehalve makkelijk, die was te danken aan zijn uitstekende linker. 1e goal is ook gewoon goed geanticipeerd. Beetje een slap verhaal dus. Heeft sowieso meer moeilijke goals gemaakt dan intikkers dit seizoen.

5 april 2016 om 17:11

Tuurlijk wel, de jong scoort bijna niet meer, janssen ook niet op hetzelfde tempo als milik. Milik heeft de laatste 6 wedstrijden 9 doelpunten gemaakt

5 april 2016 om 17:12

Correctie: niet 'tuurlijk wel' maar 'natuurlijk kan hij nog topscoorder worden'

Is dit dezelfde man die in december nog heel hard riep om te kijken naar een andere spits? Het kan verkeren, maar ik krijg een beetje een Jekyll and Hyde gevoel bij Frank.

5 april 2016 om 17:13

Frank had ook gelijk, aan het begin van dit seizoen liep milik er als een zoutzak bij maar niet geeft hij veel assists en scoort veel

5 april 2016 om 17:59

Correctie
Niet moet nu zijn

5 april 2016 om 17:50

Een trainer die een speler niet opstelt als hij uit vorm is en wel opstelt als hij is vorm is? Dat is een unicum in de voetbalwereld. Die De Boer is echt een uitzondering zeg.

5 april 2016 om 18:11

“het zou echt een fantastisch jaar voor hem zijn als hij het redt” staat hier boven. Het spijt mij, maar is het niet zo dat met name de laatste 6 weken Milik aardig op dreef is en dat Frank (al dan niet terecht) keek naar een andere spits. Wat ik dus bedoel is dat je voor de winterstop geen blad of krant open kon slaan waarin stond dat Frank een andere spits wilde en nu het een paar weken goed gaat spreekt hij over een fantastisch jaar, dat maakt in mijn ogen nogal een verschil. Maar goed het zal aan mij liggen maar nuances zijn vaak ver te zoeken, degene die voor de winterstop het hardst zaten te schreeuwen om de vertrek van Milik staan nu vooraan in de rij om een handtekening te bemachtigen.

7 april 2016 om 21:11

Dat Milik in het begin niet voldoende was kun je meer op het conto van Frank de Boer schrijven . In het begin stonden er Fischer en A el Ghazi vaak die louter alleen voor eigen eer gingen . Nu met Younes er bij is Milik ook beter gaan draaien .

5 april 2016 om 18:04

Ja, wat als Milik nu geblesseerd raakt? Dat wordt een probleem

6 april 2016 om 08:13

Twee redenen waarom De Boer dat zei. Ten eerste speelde Milik echt niet goed. Scoorde weinig belangrijke goals en was qua spel ondermaats (veel balverlies). Ten tweede vond De Boer dat Ajax een tweede spits mist, wat natuurlijk zo is. Alleen El Ghazi kan nog in de spits.

Zou wel heel leuk zijn als we eindelijk weer een topscoorder hebben die doorgaat tot 30 doelpunten in een seizoen!

5 april 2016 om 17:38

Hopen dat hij blijft, maar als milik er 30 maakt volgend seizoen is hij zo weg!

5 april 2016 om 17:52

Ik denk dat het al moeilijk wordt om hem nu te behouden, maar moet Ajax natuurlijk vol voor gaan. Heeft nog 3 jaar contract, als hij er volgend jaar 30+ maakt, zal hij net zo veel opbrengen.

Als je ziet hoe Dolberg zich manifesteert, heeft Ajax de vervanger ook al binnen. Moch Milik verkocht worden, verwacht ik een jaar Huntelaar. Die is dan makkelijk te betalen, voor minder dan 30 zal Milik niet verkocht worden.

5 april 2016 om 17:47

Ach ik heb liever 3 spelers die er 15/20 maakt dan 1 speler die 30/35 goals maakt maar dat is mijn mening. Milik zit in een lekkere fase en zou mooi zijn als hij ze er zo makkelijk in blijft leggen dan zou een topscorers titel er misschien nog wel in kunnen zitten wie weet. Met een goed Ek erbij kan die jongen meteen een leuke transfer maken als hij zou willen dan.

Grootste pluspunt is dat Milik eindelijk eens duels aangaat (en wint!), meters maakt en daardoor over de hele lijn veel meer toevoegt aan Ajax. Dat hij een goede linkerpoot heeft en prima kan koppen had iedereen al kunnen zien. Maar zijn passiviteit was heel storend. Wist tot 2 maanden terug vrijwel elk duel te verliezen. Een wereld van verschil met de Milik van nu. Als hij dit doortrekt overtuigt hij mij ook.

Ongelofelijk, de man speelt eerst 6 maanden ruk, nu 1 maand goed en hij gaat meteen weg voor tientallen miljoenen. Hier heeft Ajax hem toch voor gehaald? Hij doet nu pas wat van hem gevraagd wordt.

5 april 2016 om 18:38

Ajax speelt nu heel anders he. De aanvoer op Milik is veel beter nu hij Younes, Schone en Veltman op de flanken spelen dan Tete, Fischer en El Ghazi. Daar ligt het grote verschil.

Wat is sport toch iets vreemds. 2 maand geleden kon die er geen bal van volgend kenners en de media, en nu is het ineens een wereldspits.

5 april 2016 om 18:39

Haha, jazeker opportunisme op zijn top. Hij kan goed voetballen maar is inderdaad geen wereldspits. Ajax is geen wereldploeg dus....hij doet het prima hier.

Heel apart wederom. Hij zou zich moeten schamen om slechts net zoveel gescoord te hebben als een Dirk Kuyt die niet eens bij een kampioenskandidaat speelt en al 35 is!
Juist, dat is pas een prestatie die ver uitstijgt boven die van deze recent nog verguisde speler!
Maar, ajax wil centjes vangen straks, dus schrijven we hem gewoon de hemel in om ze hierbij te helpen.
Zoals we van de VZ journalisten gewend zijn.

5 april 2016 om 19:19

Je vergeet er alleen bij te vertellen dat Kuyt iets van 7 penalty's heeft gescoord en Milik 0. Als Ajax net vaak als Feyenoord geholpen werd door de scheids had hij nou op 25 goals gestaan.

Ipv Milik Kuyt en ipv de Boer v Bronkhorst, dan klinkt het artikel beter...:-)

5 april 2016 om 21:28

Kwestie van perspectief, zeker als je de positie op de ranglijst bekijkt.

" en als je doelpunten maakt is de kans groter dat je wint".
De Boer op zn Cruijffiaans!

5 april 2016 om 19:40

ik dacht precies hetzelfde hahaha

6 april 2016 om 08:14

Ja haha dat dacht ik ook!

Matige productie dit jaar weer in de eredivisie.

Memphis ook maar met 22 goals topscoorder vorig jaar..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren