Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dybala schrijft geschiedenis en schittert met hattrick voor Juventus

Laatste update:

In zijn honderdste officiële wedstrijd voor Juventus heeft Paulo Dybala zijn elftal een overwinning bezorgd. Met drie doelpunten werd de aanvaller zondag de grote uitblinker op bezoek bij Sassuolo: 1-3. Dybala werd de eerste speler ooit van Juventus die tot scoren kwam in elk van de eerste vier competitieduels van een nieuw seizoen. Juventus, dat zich goed herstelde van de midweekse 3-0 nederlaag bij Barcelona, heeft nog altijd de volle buit in de Serie A.

Dybala had slechts een kwartier nodig om zijn mijlpaal van honderd wedstrijden op te luisteren met een treffer. De Argentijn werd vanaf de linkerflank bediend door Mario Mandzukic, dacht niet na en schoot in één keer op doel. De bal zeilde op fraaie wijze binnen in de bovenhoek; keeper Andrea Consigli stond als aan de grond genageld. Het was geen onverdiende voorsprong, want Juventus had de overhand en was al gevaarlijk geworden via Miralem Pjanic en Gonzalo Higuaín. Hun vroege schoten werden nog wel gepareerd door Consigli.

Dybala liep na zijn treffer exact één op twee, met vijftig doelpunten in honderd wedstrijden. In het restant van de eerste helft was gevaar aan beide zijden schaars. Diego Falcinelli dwong Gianluigi Buffon wel tot een redding, maar stond volgens de arbitrage een fractie buitenspel. In de tweede helft sloeg Dybala nog tweemaal toe. Hij vijzelde zijn doelpuntentotaal op van 50 naar 52, door de 0-2 en de 1-3 voor zijn rekening te nemen. Kort na rust betekende een puntertje op aangeven van uitblinker Cuadrado de margeverdubbeling voor Juventus.

Sassuolo vond de aansluiting via Matteo Politano, die bij de tweede paal stond om binnen te tikken nadat Claud Adjapong doelman Buffon te slim af was en de bal met wat moeite voor het doel kreeg. Lang bleef de spanning echter niet in de wedstrijd. Na ruim een uur legde Dybala net buiten het strafschopgebied aan voor een vrije trap, die hij over de muur en in de rechterhoek plaatste. Blaise Matuidi was vervolgens dicht bij de 1-4 en een dreigend schot van Cuadrado werd geblokt. Daardoor bleef de marge twee in Turijns voordeel. Dybala kreeg in de slotfase een staande ovatie, toen hij werd gewisseld voor Federico Bernardeschi.

Wordt Paulo Dybala topscorer van de Serie A?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

In elk van de eerste vier neem ik aan, en een op twee ipv een op een. Erg knap in elk geval, wat een heerlijke speler toch ook.

17 september 2017 om 14:26

Supercoppa Lazio: 2
Cagliari: 1
Genoa: 3
Chievo: 1
Sassuolo: 3

Totaal: 10

17 september 2017 om 17:12

Het is te hopen dat Argentinie zich wel plaatst voor het WK. Zie ze echt als kanshebber met Messi een Dybala

17 september 2017 om 18:21

Dan moet Argentinië wel het beste naar boven halen uit die 2 en dat hele elftal, want tot nu toe zijn die 2 een wereld van verschil vergeleken met de prestaties voor hun clubs.

Dybala is echt een fenomeen! Acht doelpunten in vier Serie A matches, in de Supercoppa scoorde hij ook nog twee keer, dus hij heeft er al 10 in het mandje liggen dit seizoen.

De verdediging is nog wel een zorgpuntje. Rugani overigens opnieuw uitstekend, mag zich zeker meten met toptalenten als Varane. Higuain opnieuw teleurstellend, als hij deze vorm vast blijft houden is het een kwestie van tijd dat we Mandzukic in de spits gaan zien met Douglas Costa op de flank.

17 september 2017 om 14:28

Wat denk jij dat de top 5 wordt van de Serie A?

17 september 2017 om 14:32

1. Napoli
2. Juventus
3. Inter
4. Milan
5. Roma
6. Lazio
7. Fiorentina

17 september 2017 om 14:38

Ik denk
1. Juve
2. Inter
3. AC Milan
4. Napoli
5. Lazio
6. AS Roma
7. Fiorentina

17 september 2017 om 16:02

1. Juve
2. Inter
3. Napoli
4. AS Roma
5. Lazio

17 september 2017 om 16:38

1 milan
2 juventus
3 inter
4 napoli
5 roma.

Milan heeft paar gerichte aankopen gedaan. En ze hebben de beste verdediger van de serie A. Bonucci. En vergeet de keeper niet dat is de nieuwe buffon. Verder scoren ze makkelijk.

17 september 2017 om 16:50

1 Juventus
2 Roma
3 Napoli
4 Milan
5 Inter

17 september 2017 om 14:31

Is dit niet een betere opstelling voor Juve momenteel?

Buffon
Barzagli
Rugani
Chiellini
Bernardeschi
Marchisio
Matuidi
Alex Sandro
Pjanic
Higuain
Dybala
17 september 2017 om 14:36

En Douglas Costa dan?

Die Dybala begint langzamerhand echt een fenomeen te worden zeg als ie dat niet al is. Niet normaal zeg we wisten dat hij magisch was maar nu komt er ook nog rendement bij. Genieten van deze Argentijn.

Dybala met alweer een hattrick, wat is hij toch aan het veranderen in een absolute wereldster. In minder dan 3 en een halve wedstrijd al 8 goals terwijl hij er vorig jaar 11 had in totaal. Die nieuwe verantwoordelijkheid als de nummer 10 en een leider van het elftal neemt hij ontzettend goed op zich.

Bij Juve kon het verdedigend nog wel wat beter, Sassuolo kreeg wel een paar gevaarlijke mogelijkheden tot scoren. Higuain moet echt beter want dit lijkt nergens op zo. Fijn dat Mandzukic en Chiellini weer fit zijn, je ziet meteen hoe belangrijk die zijn.

17 september 2017 om 15:48

Wat een heerlijk spelertje. Lekker lenig en er zit ook een lekker koppie op. Een knap voetballertje!

Een vrije trap is voor Dybala hetzelfde als een penalty. 9 van de 10 keer dat ie achter de bal gaat staan, is het een doelpunt. Er zijn talloze spelers die ik 'vrije trappenspecialist' genoemd heb horen worden, maar voor mij is Dybala de enige echte vrije trappenkoning.

17 september 2017 om 14:59

Dus die heeft dan 90 vrijetrappen van de 100 weten te scoren?

20 september 2017 om 18:10

So! Jij kan goed rekenen!

Il Fenemeno! Wat een speler, rugnummer 10 heeft hem goed gedaan en dit wordt zijn jaar! Wat een inzicht en wat een dribbel heeft La Joya!

Higuain weer onzichtbaar, laat hem maar een tijdje banken en Mandzukic in de spits, Douglas Costa viel goed in met uitstekende acties maar die Letschert blijkt toch een boom te zijn want qua fysiek had de Braziliaan het lastig met hem, Rugani uitstekend!

Dit Juve gaat vanzelf weer naar een draaiende machine toe!

Juve Per Sempre!

Dybala is echt on fire heeft er al 8 in de competitie in liggen. Echt een van de kanshebbers in de topscorer lijst. Ik hoop echt dat hij elke wedstrijd de bal mag meenemen! wat een speler is dit toch!

Wat een geweldige speler is dit zeg hij moet alleen verbeteren in de topwedstrijden.

Geweldenaar die Dybala. Gevaarlijkste speler van Juve. Moeilijk te stoppen. Voor concurrentie in de Serie A is het fijn als hij een maandje of 6 geblesseerd is .

17 september 2017 om 15:22

Liever niet, vorig jaar heeft hij al genoeg blessures gehad
Ik ben benieuwd of Inter deze vorm voort kan zetten en of Napoli stappen kan maken dit seizoen.

17 september 2017 om 16:01

Daar ben ik ook naar benieuwd. Strijd gaat dit jaar denk ik tussen Juve en Napoli. Inter' s selectie is niet breed genoeg. Er zijn nog wat versterkingen nodig. Top 4 is mogelijk dankzij Spalletti.

17 september 2017 om 16:59

Zou inter niet te snel afschrijven, zie een solide ploeg onder spalletti staan. Veel vooruitgang geboekt sinds zijn aanstelling

Dybala! Meer moet ik niet zeggen! Dybala!

Ohja, en higuain mag best effe naar de bank ten faveure van Mandzukic.

17 september 2017 om 17:01

Inderdaad, denk dat die niet selecties voor het nationale elftal hem meer doen dan ik dacht, zo afwezig heb ik hem nog niet gezien

Echt een fantastische speler! Potentiële goudenbal winnaar wat mij betreft.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren