Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Duo van Chelsea imponeert: ‘Ik weet niet of hij de ontbrekende schakel was’

Laatste update:

Met ieder twee doelpunten waren Gonzalo Higuaín en Eden Hazard zaterdagmiddag de grote uitblinkers tijdens de 5-0 overwinning van Chelsea op Huddersfield Town. Na afloop prijst trainer Maurizio Sarri zich gelukkig met het optreden van de Argentijnse debutant en met de wisselwerking tussen beide aanvallers. "Ik ben heel blij, want afgezien van de doelpunten kreeg ik ook het idee dat ze goed bij elkaar passen."

Higuaín had maar een kwartier nodig om zijn doelpuntenaccount in Engeland te openen. Op slag van rust maakte Hazard er 2-0 van vanaf elf meter; in de tweede helft zorgde de Belg voor de 3-0 en de Argentijn voor de 4-0. Het slotakkoord kwam van David Luiz. Met de overwinning herpakte Chelsea zich van opeenvolgende nederlagen tegen Arsenal (2-0) en Bournemouth (4-0). "Ik weet niet of Higuaín de ontbrekende schakel was. Toen hij hier kwam, zat hij fysiek niet op de top van zijn kunnen. Inmiddels gaat het een stuk beter", zegt Sarri, die Higuaín al kende van hun gezamenlijke periode van Napoli.

"De speelstijlen van Eden en Gonzalo sluiten goed op elkaar aan. Daardoor kunnen ze beiden veel gaan scoren", vervolgt Sarri in de Engelse pers. "We moeten er wel voor zorgen dat we in de toekomst geen nederlaag nodig hebben om extra gemotiveerd te zijn. We moeten werken aan onze consistentie en onze mentaliteit. Vandaag waren we heel gemotiveerd, maar we moesten ook wel reageren na de 4-0 nederlaag in de vorige wedstrijd. Onze motivatie moet elke wedstrijd hetzelfde zijn."

Hazard spreekt na afloop van 'een van de beste wedstrijden van het seizoen' van Chelsea. "Ik denk dat Sarri blij is, want hij wilde een reactie zien van ons en die hebben we gegeven. Higuaín is nieuw in de ploeg, maar hij weet wat de manager eist. Hij is een geweldige spits die veel doelpunten kan gaan maken. Het voetbal is anders in Engeland dan in Italië en Spanje, maar hij heeft de kwaliteit", zegt Hazard tot slot over de Juventus-huurling. Chelsea staat op de vierde plek in de Premier League en neemt het volgende week op tegen Manchester City.

Wordt Gonzalo Higuaín een succes bij Chelsea?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik had hem al lang en breed afgeschreven en ik ben ook blij dat hij weg is, maar ik hoop dat hij bij Chelsea gaat knallen, dat gun ik hem zeer zeker.

2 februari 2019 om 20:08

Higuain is een uitstekende spits voor de clubs waar hij heeft gespeeld. Bij Real Madrid heeft hij een tijd goed gepresteerd. Bij Napoli is hij boven zichzelf uitgestegen en bij Juventus deed hij het ook prima. Ac Milan was een ongelukkige keuze, maar dat was t ook voor Bonucci. Higuain heeft alleen niet zijn prijskaartje van 90 mil waargemaakt, maar die prijs is ook alleen maar betaald omdat Juve t geld had en Napoli niet wilde verkopen.

2 februari 2019 om 21:07

Hoop ook dat hij gaat knallen, maar moeten nog even wachten met polonaise lopen. Het was maar tegen Huddersfield, die zouden in de Championship nog geen boten breken.

2 februari 2019 om 19:56

Je hebt helemaal gelijk. Jorginho had vandaag wel een goede dag, maar in een wedstrijd met een tegenstander die hem vastzet, is hij best nutteloos. Kovacic laat ook niks zien, loopt zich constant stuk. Ik zou ook liever zien dat er met de punt naar voren wordt gespeeld op het middenveld. Op die positie zou zowel Willian als Barkley prima kunnen staan. Op de buitenposities dan Hazard en CHO en dan kan kanté iets inzakken op het middenveld met Jorginho ernaast. En misschien nog wel het belangrijkst: christensen voor David luiz en Rudiger weer basis. Maar dit is allemaal een utopie, want Sarri houdt niet zo van verandering.

3 februari 2019 om 00:10

RLC is terug van blessure. Mijn voorkeur gaat naar een middenveld van Kante, Barkley en RLC. Hazard, CHO en Higuain voorin en Azpi, Rudiger, Christensen en Emerson achterin.

3 februari 2019 om 01:11

Voor mij hetzelfde. Ik zou alleen nog steeds alonso boven Emerson kiezen. Emerson heeft mij echt nog niet overtuigd. Het probleem is alleen als je Luiz en Alonso beiden aan de linkerkant van de defensie zet. Dan zet je een defensief heel kwetsbare kant neer.

3 februari 2019 om 01:21

Emerson heeft mij ook nog niet helemaal overtuigd, maar ik vond Alonso de laatste wedstrijden zo slecht en Emerson had een paar redelijk goede wedstrijden en combineerde ook leuk met Hazard, vandaar mijn voorkeur voor Emerson.

Ze zochten elkaar ook veel op, leuk om te zien. Dat kan nog wel eens een gevaarlijk duo worden. Het is wel weer eens tijd om een succesvolle spits te hebben.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren