Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dunga aangesteld om olympische droom Brazilianen waar te maken

Laatste update:

Dunga werd na afgelopen zomer aangesteld als bondscoach van het Braziliaans elftal en heeft er nu een tweede functie bij: de 51-jarige oefenmeester wordt ook de eindverantwoordelijke bij Jong Brazilië, dat in 2016 moet gaan deelnemen aan de Olympische Spelen van Rio de Janeiro.

/

Het WK in eigen land liep afgelopen zomer onder leiding van Luiz Felipe Scolari uit op een deceptie voor de Brazilianen: in de halve finale werden de Goddelijke Kanaries vernederd door de latere wereldkampioen Duitsland, terwijl de strijd om de derde plaats vervolgens met 3-0 werd gewonnen door Nederland. Dunga volgde Scolari op en moet Brazilië naar het WK van 2018 in Rusland loodsen.

Voor het zover is, staat er echter nog een ander toernooi op het programma en na het echec van 2014 moeten de Olympische Spelen in Rio de Janeiro over ruim een jaar wél een succes worden voor de Braziliaanse voetballers. De voetbalbond van Brazilië is ervan overtuigd dat Dunga de aangewezen coach is om de olympische droom waar te maken en heeft hem aangesteld als vervanger van Alexandre Gallo.

Denk je dat Brazilië in 2016 olympisch kampioen wordt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dunga selecteerd nog steeds de verkeerde namen! Met Dunga word je nooit Kampioen! Kijk zijn selectie voor de Copa maar op na!

9 mei 2015 om 11:44

Dunga vindt zichzelf te belangrijk. Was nooit de beste voetballer vond ik(voornamelijk in clubverband) maar wel een leider. Maar als trainer heeft hij echt nog geen respecf afgedwongen. Heel vreemd dat hij een nieuwe kans krijgt. Ieder ander was in mijn ogen beter geweest

9 mei 2015 om 11:57

Sluit ik me bij aan. En word als coach nooit beter!

Ze hebben wel veel veel vertrouwen in deze man. Snap niet waarom. De laatste keer dat ik een selectie van Brazilië zag zaten er weer een heleboel matige spelers bij.

9 mei 2015 om 11:55

Inderdaad. Brazilië heeft geweldige spelers en dan worden gasten als Elias, Jô en Henrique opgeroepen. Als ik Dunga was, zou ik op de volgende manier spelen:

Júlio César
Dani Alves
Thiago Silva
Dante
Marcelo
Hernanes
Luiz Gustavo
Willian
Oscar
Neymar
Hulk
9 mei 2015 om 12:04

Daar kan ik me wel mee leven maar ik zal Luiz Adriano toch wel in de spits zet. Op de doel zal ik Diego Alves zetten. En als rechtsback zet ik Danilo neer. Op de plaats van Hernandes zie ik liever Ramires. Voor de rest vind ik je opstelling prima.

9 mei 2015 om 12:14

Ik geef de voorkeur aan Miranda en Anderson. Twee sterke spelers. En César zou ik ook wegdoen. Daarnaast gewoon drie behendige en bewegelijke spelers voorin....ze moeten afstappen van de Hulk, Jo etc. gewoon met drie handige spitsen spelen, op z'n Braziliaans.

Diego Alves
Dani Alves
Silva
Miranda
Marcelo
Gustavo
Anderson(LZ)
Hernanes
Oscar
Neymar JR.
Coutinho
9 mei 2015 om 14:13

Waarom niet Neymar-Hulk-Lucas/Willian

9 mei 2015 om 14:14

Hulk is niet slecht naar mijn zeggen

9 mei 2015 om 14:23

Omdat ik denk/vind dat Neymar de nieuwe doelpuntenmachine van het nationaal elftal moet worden. Zoals Ronaldo en Pelé dat ooit waren. Aan de zijkant zal hij ook scoren, maar in het midden nog meer. Daar win je prijzen mee, en niet met een Hulk die er misschien 2 inschiet. Overigens was Hulk op het WK echt dramatisch

hele braziliaanse bond en dunga moeten opstappen! alleen behoudend spel en vriendjes politiek!
met deze mensen komt brazil nooit meer terug.

Olympic Gold zal dan voor het eerst zijn voor het bra voetbal

Viva! Brazil

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren