Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dumfries trefzeker tijdens probleemloze avond voor Internazionale en Onana

Laatste update:

Internazionale heeft in de tweede groepswedstrijd in Poule C een probleemloze 0-2 uitzege kunnen boeken op Viktoria Plzen. Al voor rust kwamen I Nerazzurri op voorsprong door een doelpunt van de 36-jarige Edin Dzeko. Na rust speelden de Italianen, mede dankzij een rode kaart voor Pavel Bucha van Plzen, de wedstrijd op eenvoudige wijze uit. Denzel Dumfries was verantwoordelijk voor het tweede Italiaanse doelpunt.

Waar Stefan de Vrij in de Serie A basisspeler is bij Inter, zat hij in Tsjechië op de bank. Dumfries kon wel rekenen op een plek in de eerste elf van trainer Simone Inzaghi. André Onana mocht zich, net als vorige week tegen Bayern München (0-2 nederlaag), weer bewijzen onder de lat. Romelu Lukaku is nog steeds geblesseerd, waardoor Dzeko dinsdagavond naast Joaquin Correa in de spits plaats nam. Lautaro Martínez moest daardoor genoegen nemen met een rol als wisselspeler, terwijl Nicolò Barella in de Doosan Arena juist wel weer mocht starten in het miljardenbal.

De Italianen waren in de eerste helft heer en meester en grepen de Tsjechen direct bij de strot. Na een grote kans voor Francesco Acerbi, tekende Dzeko al in de twintigste minuut voor de 0-1. De gelouterde spits ontving de bal op een presenteerblaadje van Correa, waarna hij die beheerst met de binnenkant van zijn voet in de verre hoek achter keeper Jindrich Stanek plaatste. Vlak voor rust kreeg Dzeko een uitgelezen kans om de score te verdubbelen, maar ditmaal kon Stanek zijn poging keren.

Na rust wist Stanek zich wederom te onderscheiden toen hij eerst een kopbal van Alessandro Bastoni keerde, waarna hij ook de rebound van Milan Skriniar uit zijn doel wist te houden. Ook een nieuw schot van Dzeko bleek een makkelijke prooi voor hem. Vervolgens kreeg Dumfries een grote kopkans, maar hij zag zijn poging over het doen van Stanek vliegen. Na een uur spelen moest Plzen verder met een man minder, na een gemene overtreding op Barella. Bucha leek er eerst vanaf te komen met een gele kaart, maar kreeg na ingrijpen van de VAR alsnog rood.

Na de rode kaart leek Plzen de schroom van zich af te gooien, waarna een aantal kleine mogelijkheden ontstonden. Net toen de thuisclub er een beetje in leek te komen gooide Inter de wedstrijd op slot. Dzeko lanceerde de opstomende Dumfries, die de Tsjechische uitblinker Stanek verschalkte: 0-2. Daarna namen Plzen en Inter gas terug, waardoor het elftal van Inzaghi probleemloos drie punten kan bijschrijven in Groep C van de Champions League.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Denzel dumfries de enige speler met van dijk die een basisplek heeft bij europese topclub. Wie had dat ooit gedacht XD

13 september 2022 om 20:44

Als je kijkt naar de motivatie, inzet en het scorend vermogen als back die hij toonde bij PSV, kon je wel een inschatting maken. Daarnaast wordt eens te meer duidelijk dat Denzel de onbetwiste rechtsback voor Oranje is.

13 september 2022 om 20:53

Ik zou toch zeggen subtop. Inter is wel onder het niveau van de echte Europese top. Desalniettemin erg knap van Dumfries. Met zijn drive en passie gewoon heerlijk om in je team te hebben.

13 september 2022 om 21:55

Topclub ? 😂 Geen enkele Italiaanse club is een topclub meer Subtop.

Het is wel geinig om te zien hoe geweldig Dumfries het doet bij Inter. Heel Nederland had het over zijn beperkte talent en dat hij helemaal niet zo speciaal is. Jongens als Donny werden naar Real gepraat. De Jonc en De Ligt waren wereldtoppers en zouden Bonnuci en Busi wel 1,2,3 de basis uitspelen. Maar nee niks blijkt minder waar. De Jong bakt er al bijna 4 jaar niks van en De Ligt lijkt ook geen wereldtopper te zijn. Om maar over Van de Beek te zwijgen. Maar heel goed van Dumfries

13 september 2022 om 20:51

Een beetje ala dirk kuijt elke keer denk je dat hij het niveau niet aan gaat kunnen. Maar bewijst dan toch het tegendeel. Al schat ik dirk kuijt toch wel hoger in.

14 september 2022 om 11:33

Kuijt had op zijn positie ruim 30 spelers die beter waren dan hem in de tijd dat hij actief was. Bij Denzel zou ik het knap vinden als je er meer dan 10 kan opnoemen.

13 september 2022 om 20:57

Zo makkelijk dit, je gooit wat onwaarheden naar buiten en op basis van die onzin ga je zeggen dat Dumfries het beter doet dan hen. Waarom niet gewoon zeggen dat Dumfries het goed doet en klaar? Niemand praatte vd Beek naar Real, en niemand dacht dat de Jong en de Ligt de legendes bij hun nieuwe clubs wel even uit de basis zouden spelen, hoe kom je daarbij?

14 september 2022 om 00:29

Wat een riedeltje onzin zeg. De Jong is op Messi na de beste speler van het team en dat zal ook gezegd worden door bijna alle (niet-Nederlandse) Barca fans. De Ligt doet het blijkbaar zo slecht dat hij nu al twee keer voor 80 miljoen is gekocht door, ten tijde van de transfer, een van de top drie clubs ter wereld.

En Donny zou inderdaad waarschijnlijk beter bij Real passen dan United. Betekent niet dat hij het daar zingenden gehaald, maar iedereen zei juist dat hij niet aan United moest beginnen. Bij Real zie je juist dat op het middenveld jong talent de kans krijgt en op aanvallend gebied de selectie wel een beetje licht is.

14 september 2022 om 10:44

Klopt daarom bankt zowel De Jong als De Ligt bij hun huidige clubs. Frenkie is idd beter dan Pedri, Busi, Lewandowski klopt helemaal. Het is misschien een nieuwe strategie van de coaches om hun beste speler op de bank te poseren. Verkocht worden voor een bepaald bedrag heeft niks te maken met hoe goed een speler is vraag dat maar aan Harry flopguire. Anthony voor 100mil is bijvoorbeeld nog zo een voorbeeld. En nee Donny mag niet eens op de parkeerplaats van Real staan laat staan spelen in het team.

14 september 2022 om 11:16

Ik heb zelf nooit iets gezegd over kwaliteit van al die spelers die jij hebt opgenoemd, maar wat wat me wel opvalt is dat jij net als veel mensen hier altijd alles blijven herhalen. Mijn hemel hoe vaak is dit wel niet gezegd.

Dumfries moet toch gewoon de rechtsback van het Nederlands elftal worden?

Fantastisch bezig die gast.

Maar goed, ik ga er vanuit dat een ajacied wel weer rechtsback zal staan zoals altijd met een Ajax bondscoach.

13 september 2022 om 20:49

Ik zou Dumfries niet eens meenemen.
Rensch is op dit moment de beste back up achter Frimpong. Timber kan er evt ook nog spelen.

13 september 2022 om 20:58

Ja juist. Als die 2 niet kunnen zou Veltman nog een optie kunnen zijn.

13 september 2022 om 20:50

Hij is al de vaste RB..

13 september 2022 om 20:56

Worden? Hij is allang vaste RB en 1 van de weinigen die 100% zeker weet dattie gaat spelen op het WK.

13 september 2022 om 20:58

@Marksen.. Je bedoel die Ajax bondscoach die in 2014 zowat heel Feyenoord mee nam?

Gemakkelijke overwinning. Niet teveel energie verspeeld. Al hadden ze wat mij betreft bij Inter nog een tandje erbovenop kunnen doen om aan doelsaldo te werken zeker toen ze met man meer waren. Overal blij met de drie punten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren