Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dumfries brengt Inter in slotseconden met kunst- en vliegwerk drie punten

Laatste update:

Denzel Dumfries heeft zaterdag in de allerlaatste seconden een valse start voor Internazionale voorkomen. De ingevallen rechtsback bezorgde zijn ploeg op bezoek bij promovendus Lecce diep in blessuretijd de drie punten door een hoekschop met kunst- en vliegwerk binnen te lopen: 1-2. Zo beginnen i Nerrazurri aan de Serie A met de drie punten waar ze zo hard naar op zoek waren.

Bij Inter keerde Romelu Lukaku, die gehuurd wordt van Chelsea, terug in het befaamde spitsenkoppel met Lautaro Martínez. Robin Gosens, die in januari overkwam van Atalanta, bestreek de linkerflank, terwijl Denzel Dumfries na 68 minuten mocht invallen aan de rechterzijde van het beroerde veld in Lecce. Stefan de Vrij begon als een van de drie centrumverdedigers in de basis. André Onana bleef als verwacht op de bank.

Lukaku beleefde een gedroomde terugkeer in Italië door binnen twee minuten te scoren. De spits profiteerde van voorbereidend werk van Matteo Darmian, die de bal bij de tweede paal onbaatzuchtig panklaar neerlegde voor een intikker van de Belg: 1-0. Inter had in de eerste helft niets te duchten van de thuisploeg, maar kwam zelf ook niet meer tot een echte kans.

De Milanezen werden drie minuten na rust verrast door een vlijmscherpe counter van Lecce. Assan Ceesay ontving een steekballetje van Federico Di Francesco en plaatste de bal simpel langs Samir Handanovic in de verre hoek: 1-1. Inter moest dus op zoek naar een nieuwe treffer. Dumfries kwam daar via een karakteristieke rush naar het doel dichtbij, maar zag zijn kopbal op de paal eindigen. Lukaku zag kort daarna een doelpunt afgekeurd worden, omdat de spits de bal uit de handen trapte bij doelman Wladimiro Falcone. Het leek er niet meer in te zitten voor Inte, maar in de allerlaatste seconde bracht Dumfries uitkomst door een verlengde hoekschop binnen te lopen met het bovenbeen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Lekker zeg! Denzel held. Ik had me al voorbereid voor een onnodige puntenverlies tegen Lecce. Inter wint de wedstrijd op "pazza" style. Allerlaatste minuut van de wedstrijd. Heerlijk.

13 augustus 2022 om 22:57

Waarom zat hij uberhaupt op de bank? Fitheid? Lijkt me dat hij het vorig seizoen toch prima gedaan heeft.

13 augustus 2022 om 23:05

Darmian is voor serie A begrippen ook gewoon degelijk. Vandaag ook een assist. Al verwacht ik wel dat Dumfries de bovenhand zal krijgen gedurende het seizoen.

13 augustus 2022 om 23:09

Darmian is gewoon een hele goede backup. Dus Dumfries zal er af en toe wel naast staan ja

Hahaha mooi voor Dumfries! Ook het geluk van de kampioen volgens de commentator. Niet van afgelopen jaar van het jaar ervoor natuurlijk :’D

Denzel de held! Blijft een enorm beperkte voetballer maar zo zie je maar dat je met een beetje drive toch ver kan komen.

Blijft onwerkelijk hoe deze jongen het geflikt heeft tot speler van Inter en ook nog eens punten voor ze binnensleept. Echt een voorbeeld voor elke jongen die begint met voetballen of midden in die droom zit om voetballer te worden. Gun t bijna niemand zo erg als Denzel Dumfries.

14 augustus 2022 om 02:23

Zou ik mogen vragen wie jij het meer gunt dan Denzel Dumfries? Hier ben ik benieuwd naar.

14 augustus 2022 om 04:49

Voor mij de beste voetballer aller tijden: Lionel Messi. Die gun ik nog een wereldtitel. En daarnaast de beste Armeense voetballer ooit: Henrikh Mkhitaryan, die nu teamgenoot is geworden van Dumfries. Die gun ik nog ook een mooie Italiaanse dubbel, maar daarmee gun ik Dumfries die dus ook😉. Ja dat waren tot zover mijn persoonlijkhe voorkeuren.

Inter door het oog van de naald vandaag. Ik vond ze een beetje arrogant spelen in de 2e helft. Het ging in de eerste helft vrij makkelijk en dus drukten ze niet door in de 2e. Dan verpsil je bijna punten tegen een relatief makkelijke tegenstander. Nog genoeg werk aan de winkel voor Inzaghi, want het sterke inter van de afgelopen 2 jaar was vanavond vrijwel onzichtbaar

Niet onze beste wedstrijd maar gelukkig 3 punten overgehouden. Vond het ook weer zo typisch dat die 1-1 viel, omdat Inter niet gewoon die 0-2 maakte in de 1e helft terwijl het wel gewoon de betere ploeg was. Hopelijk komt de ploeg snel in vorm aangezien September een zware maand gaat worden met de derby en Champions League wedstrijden.

Denzel, wat een held blijft t ook haha

Inter kan snel telefoontje verwachten van Man U

Je kan zeggen wat je wilt, maar deze man zou gelijk een held worden bij Man U.

13 augustus 2022 om 23:16

Nee, hij zou meedoen in het verzaken. Man United is een club die zo gedoemd is. Die hele club moet heropgebouwd worden. Eigenlijk hoeft dat niet. Ze kunnen veel beter gewoon jou of mij daar als coach nemen. 1 ding doen ze namelijk altijd fout: die verdomde McTominay en Maguire gebruiken. Als ze die nou eens steevast thuis op de bank laten, pakken ze misschien nog hier en daar wat puntjes. Ongelooflijk hoe je Martinez voor 60 miljoen haalt en dan Maguire ernaast zet. Zelfs prime Ramos of prime Maldini kunnen de wanprestaties van Maguire niet compenseren.

13 augustus 2022 om 23:21

Chelsea wou hem ook en speelt CL schijnt 40 miljoen te kosten. Als hii naar chelsea gaat wil Inter hem wel kwijt. Man u gaat hij niet denk ik

13 augustus 2022 om 23:42

Ja precies! Nu zit je naar Dalot en Wan Bissaka te kijken. En, sowieso heeft Manchester United veel te veel lethargische spelers, Dumfries is het medicijn. Was niet voor niets captain bij PSV. Hij jaagt de hele boel aan.

Dumpa is een fenomeen daar. Goeie cijfers vorig jaar. Denk volgende weer basis. Darmian is echt matig

13 augustus 2022 om 23:23

Dumfries een fenomeen en Darmian matig noemen is echt heel raar. Jij kijkt sowieso weinig Inter of bent een type die graag de Nederlandse spelers ophemelt.

Hier moet Manchester United vol voor gaan. Inter rouleert nu met de backs omdat ze er twee van topniveau hebben, en zou blij zijn met de financiële impuls. Dit is in die zin een buitenkans want top rechtsbacks zijn schaars. Ik denk zelfs dat Dumfries de enige is die eventueel te koop is. De rest heeft gewoon het predikaat onvervangbaar.

He blij met de 3 punten op de valreep maar Inzaghi moet de ploeg echt beter gaan laten spelen. Nu kom je goed weg maar als het 1-1 was gebleven had iedereen hem afgemaakt dat terwijl nu het 1-2 wordt de wedstrijd niet ineens beter was. Afgelopen seizoen was het op het eind al vaak matig spel. De hele voorbereiding maar 1 echte oefenpot gewonnen. Zodra de tegenstanders van een beetje naam kwamen kon Inter niet winnen. Nu ook weer een matige vertoning. Ik snap ook echt niet waarom Asllani die de hele voorbereiding goed heeft gespeeld op die positie van Brozovic niet erin komt op het moment dat Brozovic wordt gewisseld maar Mkhytarian. En die keuze voor Darmian en Di marco vond ik ook maar raar en nergens op gebaseerd.

14 augustus 2022 om 00:17

Zeker Bastoni op de bank is gewoon niet te verklaren. Gewoon de beste verdediger van Inter op de bank zetten voor een kerel die echt niet geschikt is voor een plek centraal achterin (te klein).

14 augustus 2022 om 05:31

Dimarco centraal achterin ia vreemd inderdaad maar op linkshalf is het toch wel een hele leuke speler

14 augustus 2022 om 12:23

Zeker. Grote fan van. Samen met Hakan dan gewoon de beste trap van de selectie.

Straks laatste 5 minuten bij NL we hebben een goal nodig. storm rammen Dumfries L. De jong en Weghorst erin

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren