Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Duizenden fans verwelkomden PEC in Zwolle: ‘De tranen in de ogen’

Laatste update:

Een grote groep supporters heeft in de nacht van zondag op maandag de spelers van PEC Zwolle verwelkomd bij het stadion van de kersverse bekerwinnaar. Enkele duizenden fans zagen hoe de bus met daarin de spelers en staf aankwam vanuit Rotterdam. Ook in het stadion werd de bekerwinnaar toegejuicht. Maandag gaat het feest verder voor de Zwollenaren.

De vaartocht door de grachten is van 15.15 tot 16.00 uur. Direct daarna is er tot 17.00 uur een huldiging op een podium in Park de Wezenlanden. PEC-voorzitter Adriaan Visser kon maar moeilijk geloven dat de Zwolse club voor het eerst in de geschiedenis de KNVB Beker had veroverd. “We hadden allemaal een droom. Dat het lang 0-0 zou blijven en dat Fred Benson dan een minuut voor tijd de winnende treffer zou maken”, erkende hij in gesprek met RTV Oost.

Na een half uur moest Visser zich even in de ogen wrijven. “Als je na een half uur met 4-1 voorstaat is dat ongelofelijk.” Visser genoot op het ereterras van De Kuip vooral van de vader van Ron Jans. "Bij Dries Jans stonden de tranen in de ogen. Dat was het meest mooie." Bram van Polen, maker van de 5-1, was door het dolle heen. “Dit heeft Ajax nog nooit meegemaakt. We leken wel een tornado in de eerste helft. We hadden dit al weken in ons hoofd. Alles kwam eruit.”

Diederik Boer kon het allemaal evenmin nog bevatten. “Het is niet eens een geflatteerde zege, we hebben zoveel kansen gehad”, analyseerde de doelman. “Het is zo mooi voor de hele club. Ik speel hier al mijn hele leven, dit is echt super man." Maar één ding wist hij al wel zeker: "Bij de huldiging gaan we drie keer door de grachten."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Enige jammere was dat het slechts 5-1 geworden is. Pec had zomaar met 8/9-1 kunnen winnen, maar who cares! Heel knap gedaan PEC en Ajax mag zich diep gaan schamen..

21 april 2014 om 08:56

Chelsea B die mag zich pas schamen dat ze het zo nog allemaal uit handen gaven en Europees lieten lopen.
En Zwolle gefeliciteerd met de verdiende overwinning en ik hoop dat jullie jezelf WEL kunnen laten zien in Europa.

21 april 2014 om 09:06

wat ben jij toch kinderachtig. Met je chelsea b en dit en dat, ajax moet zich schamen ja. een keer verliezen maar 5-1 is gewoon schandalig.

Pec, jullie hebben gisteren geweldige reclame voor het voetbal gemaakt. Zoals al vaker gezegd, jullie hadden volledig volgens de verhouding ook met 10-1 kunnen winnen, maar die 5-1 staat en zal nog lang herinnerd worden. Deze zege pakt niemand jullie meer af, veel succes in Europa!

VZ kom is op zeg. Dit is wel een dieptepunt met die foto. Het is spektakel, wat is nu weer een pectakel. Jeetje zeg, wat een niveau, toch niet zo moeilijk om de tekst te checken voor je het plaatst

21 april 2014 om 12:31

Je snapt niet dat het afleidt van PEC Zwolle?

Gisteren las ik ook al dat Ajax speelde voor PEC en bonen

21 april 2014 om 12:45

Ajax ging met PEC en veren de stad uit.

Die foto is van hetzelfde niveau als dat van Ajax gisteren.

Wat een feest gisteren! Je bent wel even 18 uur onderweg, maar het is iedere minuut waard geweest! PEC was werkelijk top! Vandaag verder feesten!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren