Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Duitsland maakt onder leiding van Toni Kroos grote indruk en wint van Frankrijk

Laatste update:

Duitsland heeft zaterdagavond een indrukwekkende zege op Frankrijk geboekt. Duitsland, dinsdag de oefentegenstander van het Nederlands elftal, won met 0-2 in Lyon. Onze oosterburen kwamen al na zeven seconden op voorsprong dankzij een beauty van Florian Wirtz. Ondanks de nodige Franse kansen wist alleen Kai Havertz daarna nog tot scoren te komen.

Bij Frankrijk werd de aanval gevormd door Ousmane Dembélé, Marcus Thuram en Kylian Mbappé. Op doel kreeg Brice Samba de voorkeur boven Mike Maignan. Bij Duitsland keerde Toni Kroos terug in het elftal. Het was voor de middenvelder van Real Madrid zijn eerste interland in drie jaar tijd. Maximilian Mittelstädt debuteerde en werd als linksback opgesteld door bondscoach Julian Nagelsmann.

Duitsland begon ongekend goed aan de wedstrijd. De aftrap leek weinig bijzonders op te leveren, totdat Kroos alles en iedereen verraste door kort te draaien en de bal direct naar voren te spelen. Kroos bereikte Wirtz, die andermaal zijn klasse etaleerde en na een korte dribbel verwoestend uithaalde via de onderkant van de lat: 0-1.

Een periode van dominantie leverde dat niet direct op voor Duitsland, dat enkele kansen van Frankrijk moest toestaan. Zo vloog een schot van Thuram een meter over het doel van Marc-André ter Stegen, die even later zijn klasse liet zien. De doelman van FC Barcelona zag Mbappé naderen en hield vervolgens het hoofd koel toen laatstgenoemde het probeerde met een stiftje.

In de fase voor rust kwam Frankrijk andermaal dichtbij. Zo had Ter Stegen nog maar net een antwoord op Dembélé, terwijl ook Adrien Rabiot meer had moeten doen met de geboden ruimte. De middenvelder van Juventus raakte de bal van dichtbij niet goed en verkwanselde zo een prima mogelijkheid.

Enkele minuten na rust toonde Duitsland waar het bekend om staat: efficiëntie. Een diepe bal kwam aan de linkerkant terecht bij Jamal Musiala, die het overzicht behield en Havertz bediende. Voor de aanvaller van Arsenal was het geen grote uitdaging om de bal binnen te schuiven: 0-2.

Frankrijk had in de tweede helft een stuk minder in te brengen dan in de eerste, al mocht Dembélé nog wel even denken aan de 1-2. De vleugelaanvaller van Paris Saint-Germain zag zijn inzet echter net naast gaan. Daarna was het vooral Duitsland dat de klok sloeg onder leiding van de uitstekend spelende Kroos.

In de slotfase hield Samba Frankrijk meermaals op de been. Allereerst had hij ternauwernood een antwoord op een vlammend schot van Mittelstädt, terwijl ook Thomas Müller en Deniz Undav stuitten op de goalie van RC Lens. Met het eindsignaal in zicht maakte Mittelstädt ongelukkig hands, waarna de bal via Antonio Rüdiger en de lat uit de doelmond vertrok. Beide ploegen vonden het daarna wel welletjes, al kwam invaller Olivier Giroud nog wel dichtbij met een kopbal.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Reacties

Had ik niet verwacht. Gaan die Duitsers toch weer goed voetballen vlak voor het EK.

23 maart 2024 om 23:12

Toch kun je dat dan wel weer verwachten 😜

24 maart 2024 om 05:05

Die Mannschaft ist noch nicht vorbei

24 maart 2024 om 05:19

Op het juiste moment pieken

Genoten van Duitsland vanavond en vooral het tandem Wirtz - Musiala. Hoe ze elkaar vinden en met passjes strooien..doet me denken aan Ozil tijden. Openings doelpunt netjes ingestudeerd, maar ik verwacht niet dat Wirtz's knal dat was. Verder prima rentree van Kroos en jammer dat Nagelsmann al zijn keus voor Neuer heeft gemaakt. Ben groot Neuer fan maar wat keepte en meevoetbalde Ter Stegen toch geweldig vanavond.
Na veel te experimenteren begint het eindelijk ergens op te lijken voor Nagelsmann. Ze zouden zomaar kunnen verassen van de zomer.

23 maart 2024 om 22:59

Zag er eindelijk ingespeeld uit. Fantastische mix van talent en ervaring wat er nu eindelijk eens uit kwam. Frankrijk was echt belabberd slecht. Mbappe levert ook niks wanneer het zo slecht begint. Erg ego en leverde bijna alles zo in. Ben benieuwd wat wij tegen dit Duitsland kunnen brengen. Als we Schotland al zo veel kansen gaven word het nog wat.

23 maart 2024 om 23:07

Klopt ja, vond Frankrijk verrassend slecht spelen en leken ook niet gretig ofzo. Veel persoonlijke en luchtduels verloren. Voor de wedstrijd zag ik dat Dembele tegenover Kimmich stond - en voor mij kwam er een onverwachte winnaar uit die strijd.

Het lijkt dat Duitsland weer terug is gegaan naar hun principes van een sterk geheel te zijn ipv teren op individueel talent. Veel meters gemaakt ook vandaag, veel jongens die willige lopers zijn.

Complimenten naar Nagelsmann om ze zo te laten spelen. Heeft ook een paar flinke keuzes gemaakt (Neuer eerste keus, terugkeer Kroos)en aardig wat spelers een debuut gegund.
Ik ben positief ingestemd.

Als ze woensdag ook zo spelen, hoop ik dat Ronald 11 potjes vaseline meeneemt naar die wedstrijd. Wat speelde Duitsland goed zeg.

23 maart 2024 om 23:16

Maak er maar 14 potjes van. Koeman zal vast en zeker 3 nutteloze wissels doorvoeren.

24 maart 2024 om 03:10

Niks aan de hand joh. Zet de Roon in om het spel van Oranje te vertragen. Dat eindeloos op balbezit achterin spelen komt nu goed van pas. Zo geef je de Duitser geen kans...problem solved!

24 maart 2024 om 08:49

Wat een idiote reactie. Juist De Roon is voor zulke partijen bruikbaar. Je persoonlijke en nogal kinderlijke haat op hem alleen etaleren slaat werkelijk nergens op.

Waarmee ik overigens niet zeg dat De Roon een topper is, maar hij is bruibaarder dan dat gebrabbel van jou

24 maart 2024 om 10:52

Goedenmorgen zeg!
Gevoel voor humor zit er nog niet in. Dat kan gebeuren in de ochtend.

De clue was dat de Duitsers zo min mogelijk de bal hebben. Dan zijn ze juist minder gevaarlijk. Ik heb het voor je ontcijferd......dat ik het nu nog moet uitleggen zucht.

Jij en ik weet heus wel dat dat niet gaat gebeuren.

24 maart 2024 om 09:47

Woensdag mogen ze best zo spelen dan is er geen vuiltje aan de lucht voor Oranje aangezien ze op dinsdag tegen Duitsland moeten 😉

24 maart 2024 om 19:00

Ja shit, ik hoopte de Duitsers op het verkeerde been te zetten.

Ik heb lang niet zo'n Duitsland gezien! Ze lieten niets aan het toeval over met soms fenomenaal positiespel. Oranje staat een hele lastige wedstrijd te wachten, wat echt een generale wordt (helaas zonder Frenkie)!

23 maart 2024 om 23:01

Nagelsmann. Staat ook in de tekst.

23 maart 2024 om 23:04

Hansi Flick haha. Die kerel is ontslagen. Nagelsmann zit er al een tijdje hoor.

De rust van Kroos en Gundogan is werkelijk een genot om naar te kijken. Wat een geweldige spelers zijn dat voor Duitsland.

23 maart 2024 om 23:17

Gundogan? Die man speelt als een drol voor Duitsland doe mij maar gewoon Musiala, Wirtz en Sane.

Slim van Kroos om wat later in te stappen. Zo ontloop je al die andere onnodige oefenwedstrijden. En kan je nu richting het EK het elftal bouwen rondom Kroos. Als ik de opstelling zo zag dan is het helemaal geen verkeerd team van Duitsland. Maar favoriet voor de titel zou ik ze niet noemen. Maar onderschatting zou verkeerd zijn.

Ben zeker benieuwd komende dinsdag. Kijken wat Nederland tegen een sterke tegenstander kan klaarspelen.

Zowel deze pot als Engeland-Brazilie aan het kijken geweest en dan wist Duitsland mij toch het meest te entertainen en vooral verbazen.
Speelden eigenlijk best fris voetbal. Met Musiala en Wirtz hebben ze toch echt twee pareltjes lopen. Ik vind Wirtz sowieso een beetje ondergewaardeerd. Hij wordt veel minder genoemd dan spelers zoals bijvoorbeeld een Foden terwijl hij echt niet veel minder is in mijn ogen.

Frankrijk was trouwens enorm zwak. Mbappe had het vandaag niet en achteraan hebben ze het toch nog niet op orde daar.

Mocht Engeland op tijd hun draai vinden en spelers als Saka en Kane zijn er weer bij, vind ik hen de favoriet voor het aankomende EK.

23 maart 2024 om 23:22

Diegene die Wirtz niet opnoemen die hebben geen verstand van voetbal.

23 maart 2024 om 23:29

Ben ik het volledig mee eens.
't Is dat ze hem niet kunnen betalen maar wat zou ik hem graag in Barcelona zien.

23 maart 2024 om 23:34

Is zelf ook een Barca fan. Maar inderdaad kunnen we niet betalen. Zou wel een ideale speler zijn om weer met een Trequartista te spelen. De ideale speler voor die rol.

Kroos masterclass zeg! Zet zijn vorm bij Real door bij Duitsland en dat na bijna 3 jaar afwezigheid. Zijn consistentie en rust is echt bizar. Ken geen andere speler dan Kroos die nooit zenuwachtig is. Kan zelfs onder hevige druk uitspelen. Een oase van rust zeg. En zo zie je ook dat talenten zoals Wirtz en Musiala hun eigen ding kunnen doen.

23 maart 2024 om 23:10

Daar zijn er maar weinig van. In het Engels noemen ze dat soort spelers 'press resistant'.
Wat is de verwachting bij Real Madrid? Gaat hij blijven volgend seizoen?

23 maart 2024 om 23:53

Verwacht geen problemen. Kroos mag zelf beslissen of die wil blijven. En met dit niveau gaat die wel een extra jaartje bij plakken.

24 maart 2024 om 03:28

Ballack had wat je op noemt ook hoor, of bedoel op dit moment. Dan moet ik je wel toegeven dat Kroos één van de weinigen die dat kwaliteiten heeft.

Poeh oranje kan de borst nat maken. Wat een goed spel zeg, dit is toch echt een van de smaakmakers van aankomend EK als ik ze zo zie spelen en dat werd ook echt wel een keer tijd, voor de Duitsers. Ma goed ben benieuwd tegen ons oranje

23 maart 2024 om 23:45

Volgens mij vonden die Fransen het ook allemaal wel best hoor. Die hadden er weinig zin in

24 maart 2024 om 09:47

Tuurlijk nu vond Frankrijk het best.
Geef eens een keer de credit aan de winnende ploeg. Duitsland was gewoon veel sterker en lieten zien dat ze niets onderdoen voor Frankrijk.

Frankrijk vind ik sowieso overhyped.

24 maart 2024 om 15:42

De Franse selectie blijft overall echt veel sterker dan de Duitse selectie. Die hebben elke positie dubbel bezet met wereldklasse spelers.

Die Mannschaft is terug. Onbegrijpelijk dat Bayern Nagelsmann zomaar heeft laat gaan. Die man gaat weer een machine van dit Duitsland maken.

23 maart 2024 om 23:35

Duitsers moet je nooit onderschatten. Staat echt een goed team en vandaag was een voorproefje. Wirtz is een generational talent. Misschien nog iets meer dan Musiala imo. Sane hebben ze ook nog. Leuk elftal en vind de tenues prachtig moet ik bekennen.

23 maart 2024 om 23:44

Klopt en iedereen zeurt over dat ze een zwak elftal hebben terwijl je met Wirtz, Musiala, Sane, Kroos, Kimmmich, Rudiger, Tah, Neuer, Gundogan, Muller etc toch voldoende kwaliteit hebt.

24 maart 2024 om 00:03

Ik ga in ieder geval ervoor zitten als Nederland het tegen ze opneemt. Ben benieuwd. Kan Duitsland hetzelfde niveau aantikken? Kan Nederland tegen een echt sterke tegenstander beter voor de dag komen?

24 maart 2024 om 01:54

Mooi toch ook. Wat is een EK zonder een goed Duitsland? Ik ben verbaasd dat het me verrast. Eigenlijk moet je dit van ze verwachten. Middenveld was aan de bal echt heel solide, aanvallend leuk en beweeglijk. Knap hoor.

Duitsland echt goed, Toni Kroos was geweldig

Goed om Kroos weer terug te zien bij de nationale elftal. Alsof hij nooit was weggeweest.
Daarnaast wil ik Deschamps vriendelijk bedanken dat hij niet met Saliba heeft gespeeld zodat hij met wat meer rust terugkomt.

Sinds wir wieder da???

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren