Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Duitse club probeert Rutten te verleiden tot vertrek bij Feyenoord’

Laatste update:

Fred Rutten heeft nog altijd geen nieuw contract getekend bij Feyenoord en langzaam maar zeker komt er een geruchtenstroom op gang. Rutten wordt genoemd als directeur bij FC Twente, maar hij zou volgens Voetbal International ook in de belangstelling staan van Red Bull Leipzig.

/

Red Bull Leipzig, dat door een Duits verbod op sponsornamen tegenwoordig officieel RasenBallsport Leipzig heet, heeft Ralf Rangnick in dienst als directeur. Dat verklaart volgens het weekblad de interesse in Rutten: de twee werkten eerder samen als combinatie bij Schalke 04. De ambitieuze club uit Leipzig staat momenteel achtste in de 2. Bundesliga.

Volgens het medium kan Rutten in Rotterdam nog maar op weinig steun rekenen. “In Rotterdam is zijn flirt met Twente nu ook bekend. Iedereen weet nu wel dat de trainer een terugkeer in Enschede als technisch directeur wel ziet zitten, het werken in de luwte aan de wederopbouw van de club die hij als speler een carrière lang diende", zo meldt het blad.

Denk je dat Fred Rutten bij Feyenoord blijft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het lelijke eendje van Duitsland als ik mij niet vergis, omdat ze zichzelf verkocht hebben aan het energiedrankje.

25 februari 2015 om 18:16

Ach, onzinnige propaganda welke vooral verspreid word door clubs die zelf ook eigendom zijn van een bedrijf of op hun huidige niveau zitten dankzij een rijke suikeroom.

Bayer Leverkusen en Wolfsburg zijn beide eigendom van een bedrijf.
Wolfsburg krijgt jaarlijks absurde bedragen van VW waardoor ze nu bovenin meedraaien, als VW de geldkraand dicht draait zaken ze direct weer weg.
En Leverkusen word door Bayer gebruikt om deel van de winst weg te sluizen.

En grappig genoeg zijn het vooral deze 2 (en een paar andere clubs die of in dezelfde situatie zitten of geen extra concurrent willen) welke het hardste zeuren om RB Leipzig.

25 februari 2015 om 18:26

Leverkusen en Wolfsburg zijn beide opgericht door die bedrijven voor hun werknemers, dat is al een groot verschil met Red Bull die een random club kopen, shirt, logo en naam veranderen, om er vervolgens geld in te pompen ter promotie van hun drankje.

Overigens vind ik Wolfsburg ook maar nep, samen met Hoffenheim en Ingolstadt. Bayer vind ik eerder vergelijkbaar met PSV.

25 februari 2015 om 18:36

Met het grote verschil dat Bayer en VW de clubs opgericht hebben om de medewerkers te kunnen laten sporten en Red Bull de licentie van Markranstädt opkocht en de club verhuisde naar een nieuw stadion. Hierdoor ontstond een marketingclub zonder geschiedenis en cultuur. Binnen Leipzig is de club vooral gehaat bij de voetballiefhebbers.

Tel daarbij op dat ze op een zeer creatieve manier met de regels voor eigenaars omgaan en het is duidelijk waarom de club nog meer gehaat wordt dan Hoffenheim

25 februari 2015 om 20:05

elke ploeg is begonnen zonder geschiedenis en cultuur . volgens jouw redenatie is er nooit plaats voor een nieuwe club omdat ze geen geschiedenis hebben . ook ajax en feyenoord zijn ooit gestart zonder geschiedenis .

25 februari 2015 om 20:49

Nee,99% van de clubs zijn opgericht uit liefde voor de sport. En dan kun je ook bouwen aan een geschiedenis en een cultuur. Ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat dat bij een energiedrankjesclub toch minder speelt...

26 februari 2015 om 23:26

Top, vandaar mijn gedeeltelijke vraag ook hoor. Ik was niet helemaal goed op de hoogte. Ik dacht wel dat ze door Redbull flink gehaat werden in Duitsland.

25 februari 2015 om 21:00

Hadden 5 jaar geleden ook hoofdsponsor willen worden van FC Twente ......
Had Munsterman toen maar toegehapt , FC Redbull Twente , Red bull Veste en elk jaar 8 miljoen tot 10 miljoen in the pocket en een mega investeerder voor de lange termijn binnenboord .

Voetbalzone : kap eens met die onverwachte reclames die of heel hard op de speakers binnenkomen
( dan heb ik het nog niet eens over die reclames die je eerst moet zien voordat je verder kan )

Als hij graag had willen blijven had hij al bijgetekend denk ik. Vrees voor de Feyenoorders dat hij vertrekt. Maarja de meningen zullen verschillen over de vraag of dat nu juist goed of slecht is.

Dit nieuws is al een paar dagen oud.. Ruttens zaakwaarnemer heeft al aangegeven dat er niets van waar is.

Strik eromheen en ik breng hem met de fiest naar leipzig

25 februari 2015 om 17:40

Rutten staat keurig derde nadat ze het centrale duo en de beste spits van de eredivisie zijn verloren? Snap niet dat jij niet blij bent met Rutten?

25 februari 2015 om 17:43

rutten is geen slechte trainer, maar in mijn ogen wel een net niet trainer. Na de winterstop is het meestal gedaan met zijn teams.

25 februari 2015 om 17:47

Rutten is niet degene die om spelers als Kazim, Te Vrede, Immers, Boula, Mathijsen, etc. gevraagd heeft. Hij doet het prima met dit materiaal.

Ik heb het idee dat Feyenoord gewoon een leuke selectie heeft, waar alleen nog niet alles uitkomt. Rutten is een goede coach hoor, maar stabiel heeft hij het niet gekregen en hij moet toch zeker vervangbaar zijn. Het is nou niet zo dat die ploeg instort zonder zijn leiderschap, lijkt me.

Wel chill dat dit elke dag een issue blijft terwijl er gezegd is het minimaal over Roma heen te tillen.. Kieft maakte maandag wel een goede opmerking: De Boer geeft in maart uitsluitsel, dat is goed en brengt rust, Rutten doet hetzelfde maar de meeste trekken een tegenovergestelde conclusie.

Het alle ballen op Pelle Feyenoord, mag z'n handen dichtknijpen met Rutten. Met alle respect maar Koeman heeft niet 1 speler betergemaakt. De vrij ging zelfs voor zichzelf trainen omdat hij op de training niet beter werd. BMI heeft 3 jaar stil gestaan. Janmaat viel op de wk door de mand, toen Louis uit ging leggen wat hij moest doen snapte hij er niks meer van. Rutten is op nul begonnen en heeft nu al een geweldige indruk op de spelers gemaakt.
Het enige wat Koeman heel goed heeft gedaan, is Pelle naar de kuip halen. Rutten haalt meer punten, dan Koeman, is europees door, is onder Koeman nooit gebeurt. . Rutten heeft eisen en daar heeft hij recht op.

25 februari 2015 om 18:18

Ja teveel mensen verbloemen de tijd onder Koeman.
Ze hebben het in de competitie toen inderdaad goed gedaan maar dit was toch wel grotendeels te danken aan Guidetti en Pelle welke het absurd goed deden.

25 februari 2015 om 18:41

Rutten heeft volgens mij tot nu toe minder punten behaald dan Koeman. En ik vind dat je hier Koeman te kort doet. Hij zorgde ervoor dat Boëtius geweldig speelde, dat kreeg Rutten niet voor elkaar. Hetzelfde geldt voor Vilhena.

25 februari 2015 om 19:29

Koeman had minimaal 1x kampioen moeten worden. Rutten had een paar weken geleden meer punten dan Koeman na evenveel wedstrijden. Nu gaat het minder goed. Volgens mij kom dat vooral door de onrust die Vermeer steeds vaker veroorzaakt. Het is hetzelfde liedje als bij Ajax.. Hij maakt zoveel fouten dat iedereen daar onrustig wordt. Bijvoorbeeld tegen Twente had hij 2 mooie reddingen en maakte hij 3 grote fouten waar zelfs 1x een goal uitkwam. Het gekke is dat iedereen geilt op die 1 of 2 prachtige reddingen maar de ogen sluit voor de vele vele fouten die hij maakt. Dat is ook het enige wat ik Rutten verwijt. Had een betrouwbaardere keeper gehaald.
Boetius moet een kerel worden dat komt echt wel goed, Vilhena vind ik minder talentvol. Ik vind Koeman best een aardige trainer, maar uiteindelijk denk ik dat Rutten meer inhoud heeft en bovendien een echte persoonlijkheid. We hebben van de week weer in collegetour kunnen zien dat Koeman dat in ieder geval niet is.

25 februari 2015 om 20:21

Koeman had nooit kampioen kunnen worden. Wij hadden toen een redelijk basiself maar heb je ook gezien wat toen onze bank was? Met spelers zoals Vormer, Goossens, Singh.

Dit seizoen hebben wij een bredere selectie dan onder Koeman.

Vind dat Feyenoord best blij mag zijn met Rutten. Is gewoon een capabele en ervaren coach die ook in menselijk opzicht goed in elkaar lijkt te steken. Dus snap dat geroeptoeter niet zo goed. Net of hij zo'n uitgebalanceerd team tot zijn beschikking kreeg. Pffff. Zoals de centen nu verdeeld zijn is Feyenoord gewoon de nummer drie van Nederland, zoals het dat met tussenpozen eigenlijk al vanaf eind jaren zeventig is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren