Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Duitse berichtgeving omtrent uitgaande transfer PSV lijkt niet te kloppen

Laatste update:

PSV hoopt toch nog wat over te houden aan het vertrek van Timo Baumgartl, zo bericht journalist Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad vrijdagochtend. Woensdag kwam Sky Deutschland met het nieuws dat de 27-jarige Duitser transfervrij mag vertrekken naar Schalke 04, maar dat lijkt niet waar te zijn. PSV wil het tot medio 2024 lopende contract niet ontbinden en zet in op een bescheiden transfersom. Baumgartl, die in 2019 voor 12 miljoen euro werd overgenomen van VfB Stuttgart, is volgens Transfermarkt nog zo’n 3 miljoen euro waard.

PSV en Schalke onderhandelen nog over de transfersom voor de centrale verdediger, die zich met de Eindhovenaren op trainingskamp in Oostenrijk begeeft. De Eindhovenaren zijn niet van plan Baumgartl zomaar ‘weg te geven’ en willen het grote verlies nog een beetje beperken. PSV hoopt overigens sowieso nog wat geld binnen te halen met uitgaande transfers, daar de nummer twee van het afgelopen Eredivisie-seizoen nog op zoek is naar minstens drie spelers. PSV lijkt zich momenteel vooral te richten op verdedigers, een controleur en een creatieve middenvelder. De aanwinst op de laatstgenoemde positie moet het niveau van Xavi Simons naderen.

Baumgartl speelde afgelopen seizoen op huurbasis voor 1. FC Union Berlin. De 27-jarige Duitser is inmiddels volledig hersteld van teelbalkanker en trainde daarna volop mee bij de Duitse stuntclub. Hij kon echter nauwelijks rekenen op speelminuten, waardoor Union PSV liet weten af te zien van de koopoptie in zijn contract. PSV hoopt de verdediger nu dus elders te slijten voor een bescheiden som. De Eindhovenaren willen daarmee een gratis uittocht voorkomen.

PSV kocht Baumgartl in 2019 voor 12 miljoen euro van Stuttgart, dat eerder deze transferperiode ook interesse toonde. Toch lijkt de mandekker te kiezen voor een dienstverband in Gelsenkirchen, indien PSV en Schalke tot een akkoord komen. In Eindhoven maakte Baumgartl nooit een onuitwisbare indruk. Onder trainer Mark van Bommel verloor hij al snel zijn basisplaats, waarna hij die niet meer terug wist te veroveren. In totaal speelde Baumgartl 36 officiële wedstrijden voor PSV, waarin hij goed was voor 2 doelpunten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ah, weer zo’n mini wedstrijdje…, waarin psv het ene beweerd en een andere partij het andere…eens kijken of het deze keer wel in het voordeel uitvalt van ons psv…

21 juli 2023 om 13:49

Ik denk dat zelfs als ze drie miljoen krijgen (de waarde volgens transfermarkt), dat je nog steeds niet echt kunt zeggen dat PSV gewonnen heeft.

Het is daarentegen wel beter dan nul.

Gelukkig maar, zou wel een classic PSV actie zijn. Ben benieuwd wat je daar nog voor krijgt. Zal wel 1-2mil zijn. Wordt tijd dat psv weer eens een fatsoenlijke scouting krijgt. Hoe kon je hier toch 10mil voor betalen

Lijkt me natuurlijk logisch dat je als PSV zijnde nog iets wil overhouden. Lijkt me dat Schalke dit ook wel kan ophoesten. Ben benieuwd wat het zal worden. Hoop dat Timo weer lekker aan spelen toekomt na zijn ziekte.



Nee, het gaat om een bonus bij eventuele promotie naar de Bundesliga.

Bei Timo Baumgartl gibt es zwischen Schalke und Eindhoven noch Gesprache bezuglich moglicher Bonuszahlungen, die dann bei Aufstieg fallig waren.



Was al verbaasd dat hij voor niks weg mocht. Er is toch 12 miljoen voor betaald.

Wat een prijs voor zo’n verdediger

21 juli 2023 om 11:20

Je kan ook 10 miljoen voor mij betalen, betekent niet dat ik daarna nog 2 miljoen waard ben. Baumgartl kan er weinig van en kan mij niet voorstellen dat PSV nog een jaar zijn salaris op de lijst wil hebben staan. Dan is een erg bescheiden bedrag een vrij logische optie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren