Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Elfrink: Pepi vandaag gekeurd, transfer Noa Lang zou ‘snel kunnen gaan’

Laatste update:

Ricardo Pepi wordt dinsdag eindelijk medisch gekeurd door PSV, zo meldt Rik Elfrink namens het Eindhovens Dagblad. De verwachting is dat de club na het inlijven van de twintigjarige spits de focus verlegt naar het binnenhalen van Noa Lang. De linksbuiten van Club Brugge is echter vooralsnog te duur voor PSV.

Lang staat al geruime tijd in de nadrukkelijke belangstelling van de Eindhovenaren. Elfrink meldde eerder al dat de aanvaller tussen de dertien en vijftien miljoen euro moet kosten. Die vraagprijs is PSV te gortig, maar indien Lang zelf aangeeft dat hij weg wil bij Club Brugge, kan het volgens de clubwatcher ‘niettemin snel gaan’. De verwachting is dat PSV in ieder geval rekening moet houden met een 'dubbelcijferig aantal miljoenen', aangezien Lang meer opties heeft dan PSV.

In de defensie kunnen er de komende weken in ieder geval ook de nodige mutaties worden verwacht. Er zullen eerst enkele verdedigers moeten vertrekken, wil PSV zich in die linie kunnen versterken. Timo Baumgartl, die de afgelopen twee seizoenen was verhuurd aan 1. FC Union Berlin, meldde zich maandag op De Herdgang. De Duitser mag uitkijken naar een andere club, al is er voor hem op dit moment nog geen serieuze belangstelling.

Thomas Beelen
Zondag werd duidelijk dat Thomas Beelen in ieder geval in beeld is om de defensie van PSV te versterken. De verdediger van PEC Zwolle stond al op het verlanglijstje van Feyenoord, AZ en FC Twente en nu willen de Eindhovenaren zich volgens Voetbal International eveneens gaan mengen in de strijd om zijn handtekening. PSV heeft zich naar verluidt nog niet gemeld met een bod bij de Zwollenaren, maar het weekblad verzekert dat PEC wel het verzoek heeft gekregen om Beelen het gesprek aan te laten gaan.

De omgeturnde middenvelder die bij PEC uitblinkt naast Van Polen & Van Hintum

Lees hier het hele verhaal van Thomas Beelen en zijn succesvolle seizoen.Lees artikel

Moet PSV 10 miljoen euro of meer betalen voor Noa Lang?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Uitstekend gehandeld als PSV het uiteindelijk lukt om Lang voor 10 miljoen naar Eindhoven te krijgen. Dat ga je er 100% weer uithalen.

4 juli 2023 om 10:55

Het 'zou snel kunnen gaan'. Het zou ook langzaam of helemaal niet kunnen gaan.
Wat een makkelijk vak hebben mensen zoals Elferink toch.....

4 juli 2023 om 12:21

Tja, niet iedereen weet alles.

4 juli 2023 om 11:35

Mocht Lang komen, dan is PSV voor eredivisiebegrippen wel heel sterk voorin, vanuitgaande dat Xavi ook blijft en op 10 komt te spelen.

Heb je Veerman nog op het middenveld en Sangare ook nog niet verkocht.

Hoef je alleen de verdediging nog te versterken en dan ben je topkandidaat voor de titel (totdat Ajax losgaat op de transfermarkt).

4 juli 2023 om 11:41

Dat zijn wel heel veel mitsen,maren en als-en,waarbij je zelfs nog eventuelen vergeet @4fredondo. En dan vervolgens daar een wel heel erg optimistische conclusie uit trekken die dus echt werkelijk nergens op gebaseerd is....topkandidaat voor de titel 🤣

4 juli 2023 om 12:23

Sangare gaat natuurlijk 100% weg en Guti is al weg. Dus er moet sowieso wat bij nog op het middenveld. Extra rechtsbuiten kan ook geen kwaad. Tweede keeper als Drommel weg is ook. Om over de verdediging maar niet te beginnen.

4 juli 2023 om 12:43

Extra rechtsbuiten is niet perse nodig naar mijn mening. Als Lang komt heb je voldoende opties, naar mijn mening. Of je moet echt een versterking halen voor die positie, voor de eerste 11 maar ik verwacht eigenlijk wel dat Bakayoko stappen kan maken. Ook heb je nog Saibari en el Ghazi.

4 juli 2023 om 13:23

Saibari moeten we stoppen met voorin zetten. Of een 6/8 van maken, of verkopen/verhuren. El Ghazi heeft wel rendement maar vind ik echt een slapzak eerste klas. Zie liever een échte concurrent komen voor Bakayoko, maar ben bang dat dat teveel gaat kosten gezien de rest van de broodnodige spelers..

4 juli 2023 om 13:43

Ik ben ook geen groot fan van die wissels, maar als Simons blijft heb je sowieso een bepaalde luxe. Hij kan namelijk ook uitstekend als rechtsbuiten en linksbuiten spelen, wat hij eerder heeft aangetoond. Dan zal guus Til weer in de basis komen, die ook echt wel kwaliteiten heeft. Het is onrealistisch om te denken dat er echt heel veel geld uitgegeven kan worden voor allerlei wissels, uiteindelijk zijn de eerste 11 toch van groot belang en zal je geluk moeten hebben dat je redelijk blessurevrij blijft.

Saibari op 6 of 8 daar heb ik toch mijn twijfels bij, zeker als je ziet wat daar nu al staat. Ik verwacht niet dat hij de kwaliteiten van een Veerman zal hebben op die positie en voor de 6 positie twijfel ik toch echt of hij verdedigend sterk genoeg is. Hopelijk kan bijvoorbeeld een Babadi een extra optie worden.

Noa Lang, de man die de Belgische competitie heet gemaakt had en voor 30 miljoen euro zou gaan vertrekken naar een Europese topclub.

Ondertussen zijn we een jaar verder, is de interesse flink bekoeld en staat die op de nominatie om voor max de helft van die 30 miljoen terug te keren naar de Eredivisie. Naar een club die qua niveau gelijkwaardig is aan Club Brugge. Het kan dus verkeren.

Gevalletje 'net niet'? Al zal hij op zich wel een goede versterking voor PSV zijn en wie weet kan hij vandaar alsnog een stap hogerop zetten.

4 juli 2023 om 10:10

Oei dan moeten wij meer maatregelen nemen als Lang de Eredivisie heet komt maken...nog meer uitstoot dus nog meer toeslagen op plastic.

on. Ze krijgen best een goed aanval. Lang Pepi Babayoko en daarachter Simons
Veel voetbal, snelheid en scorend vermogen.
Zij zullen dan wel beste aanval van NL hebben.

4 juli 2023 om 10:47

Een goede aanval was Gakpo, Luuk, Madueke en Xavi daarachter. Dit is niveaus lager.
Veel wisselvallige spelers bij elkaar.
Eigenlijk weet van dat rijtje wat je benoemd alleen Xavi wat wekelijks presteren inhoudt.
Zeer knap met zn 20 jaar. Maar ja hij is gewoon echt goed.
De rest kan een hoge piek hebben om vervolgens een dramatische ondergrens te hebben.

Neemt niet weg dat ik lang een versterking vind voor PSV puur zodat een Xavi op de 10 komt ipv hangend op links.

4 juli 2023 om 10:56

Maar de Jong en Madueke waren toch ook erg wisselvallig?

4 juli 2023 om 11:02

Madueke vooral geblesseerd.
Dat was echt zonde. Als hij speelde zorgde hij nagenoeg altijd voor remdement. Zelfs bij bagger spel kon hij beslissend zijn. Dat heeft bijvoorbeeld bakayoko stukken minder.

Luuk heeft eindstand gewoon gepresteerd en zal denk ik voorlopig nog steeds de voorkeur krijgen boven Pepi.
Yes voetballend is Luuk slecht, maar prima aanspeelpunt en o zo gevaarlijk bij de standaardsituaties.

Belangrijkste voor PSV is dat Xavi blijft. Zonder een Xavi wordt het astig.

4 juli 2023 om 11:50

@lee112

Noa Lang bij Brugge in drie seizoenen: 125 wedstrijden, 38 goals en 34 assists, wat 0.58 g/a is
Cody Gakpo by PSV in vier seizoenen: 159 wedstrijden, 55 goals en 50 assists wat 0.66 g/a is

Als je Noa Lang nu kunt halen voor 10 miljoen, die in een vergelijkbare competitie vergelijkbare cijfes neerzet als Cody Gakpo. Dan is dat een top aan koop.

Ricardo Pepi bij Groningen, 1 seizoen, 29 wedstrijden 12 goals en 3 assists.
Noni Madueke bij PSV, 3 seizoenen, 80 wedstrijden, 20 goals en 14 assists

Met Pepi en Lang op de vleugels ga je er echt wel op vooruit tov afgelopen seizoen.

4 juli 2023 om 12:28

Ik vind de Belgische comp echt niet gelijkwaardig. Zal ook verklaren waarom een Lang de ED overweegt.
Verder geef ik ook aan dat Lang een prima investering zal zijn, maar eerlijk gezegd puur met het oog op een Xavi die dan vast op het middenveld komt te staan. Daar waar ik hem nog beter vind dan als hangende linksbuiten.
Voor 10 miljoen ook prima. Voor 15 miljoen zie ik veel clubs afhaken.

Pepi zal toch centraal komen?
De stats van Noni zijn vertekend. Meerendeel van de wedstrijden als invaller..

4 juli 2023 om 10:12

Ik vind het wel heerlijk hoor. Zoveel praatjes en dan ga je vervolgens naar PSV.

4 juli 2023 om 10:21

Door de hoge vraagprijs verwacht ik niet dat Lang terug in de ED komt. Ajax heeft voor de linker flank al te veel vermogen lopen en Psv/feyenoord lijken financieel niet 15 miljoen te willen/kunnen uitgeven voor hem.

4 juli 2023 om 10:31

10-15 miljoen is niet onmogelijk voor Psv.

4 juli 2023 om 10:53

Denk dat Club zn vraagprijs gewoon zal laten zakken hoor. Wie betaald er nou 15 miloen voor Lang...
Denk dat ze 11 miljoen uiteindelijk accepteren en misschien zelfs 9 incl bonussen.
Voor nu niet nodig, want de markt is net pas open.

4 juli 2023 om 11:44

Arsenal PSV is toch een prachtige club met een rijke historie 😉 Misschien niet heel recent, maar er zijn hier parels van aanvallers ‘gevormd’.

4 juli 2023 om 12:02

Als je zegt dat je naar de Europese top gaat ga je niet naar PSV natuurlijk.

4 juli 2023 om 12:06

@lee112

Waarom zou er geen 15 miljoen voor Lang betaald gaan worden?

24 jaar, 3 jaar lang tot de top van de belgische competitie. Een g/a van 0.56 over drie seizoenen. Staat altijd in de meest gelopen KM van het team. Hij overlegd vergelijkbare cijfers als Gakpo bij PSV deed op zijn 23ste.

Je krijgt dus iemand op het niveau Gakpo alleen dan voor 20-25% van de prijs...

ik hoop werkelijk waar dat Ajax door pakt..

4 juli 2023 om 12:11

Nee want Malen, Bergwijn, Lozano, Gakpo, Madueke en Memphis zijn ook niet naar Dortmund, Spurs, Napoli, Liverpool, Chelsea en United vertrokken. Echt onmogelijk om bij PSV op de vleugel te spelen en dan naar de Europese top te gaan.

4 juli 2023 om 12:33

Why zal Ajax voor Lang gaan die het best is als LVA waar de 30 miljoen euro bergwijn staat.
Over kapitaalvernietiging gesproken.
Krijg die jongen maar eerst aan de praat of verkoop hem. Ik vond Bergwijn heel heel heel erg slecht, maar denk dat het er nog wel uit kan komen. Misschien puur gebasseerd op hoop hoor.

Zonder een Bergwijn is het logischer, maar zelfs dan hoop ik dat Ajax hoger mikt.
Gakpo vind ik echt een klasse beter. Fysiek, schot en passing is beter.
Noa wel verfijnder aan de bal en beiden snel.
Wel nogmaals een prima aankoop. Waarbij ik me niet kan voorstellen dat Club de prijs niet laat zakken. Is pas begin van de transferperiode. Zij hebben echt geen haast.

4 juli 2023 om 12:38

Daar gaat het helemaal niet om Psv-er. Lang zegt ik ga weg bij Brugge om in de Europese top te spelen. Is dat Psv? Nee dat zijn ze niet. Psv is gewoon een stap opzij tov Brugge.

4 juli 2023 om 10:29

Vind het ook een vreemde move, van Club naar PSV. Geen stap omhoog, eerder eentje langszij. Misschien gebruikt hij deze geruchten om aan de voetbalwereld te laten zien dat er wel degelijk interesse is in de voetballer Lang? Als hij nu geen grote mond had vorig jaar, dan had hij waarschijnlijk de stap kunnen maken naar AC Milan.

4 juli 2023 om 10:54

Ik ben wel blij dat die niet naar Milan uiteindelijk is gekomen, schiet denk ik wat te kort voor. Ik zie hem ook max bij een subtopper spelen in een grotere Europese competitie à la Fiorentina, Roma, Villarreal,...

4 juli 2023 om 11:22

Hij toch een onderschatte speler hoor. Is een harde werker en staat vaak in de top 5 meest gelopen km tijdens een match. Komt veel initiatief vanuit en is niet egoïstisch. Ligt ook goed in de groep ondanks z'n grote mond naar de buitenwereld toe. Zou een goede supersub zijn geweest voor Milan, maar dan wel een dure. Enig idee wat men van plan is met CDK? Misschien uitlenen aan een andere Serie A ploeg om de aanpassing te doen vlotten?

4 juli 2023 om 11:46

@vazquez:

Ik had ergens eens gelezen dat PSV interesse had in De Ketelaere maar nu ze Pepi gehaald hebben en ook nog interesse hebben in Lang, lijkt me dat onwaarschijnlijk.

Ik verwacht dat De Ketelaere 'gewoon' in Milan blijft, voor het seizoen van de laatste kans. Lijkt me onverstandig van Milan om hem al op te geven na 1 seizoen.

4 juli 2023 om 12:02

@vasquez,

Mensen kunnen niet voorbij de "grote mond" van Noa Lang kijken. Die jongen overlegd gewoon dezelfde cijfers als Cody Gakpo op vergelijkbare leeftijd in een vergelijkbare competitie. En volgens velen was Cody Gakpo de beste speler van de eredivisie. Dus wat zegt dat over Lang en wat zegt dat over de supporters?

Wanneer Lang voor ongeveer 10 miljoen op te halen is moet de top in Nederland direct toe slaan. Zoals je zelf zegt, hij loopt veel, werkt hard, is altijd aanspeelbaar en koppelt er ook nog rendement aan vast.

4 juli 2023 om 12:33

@Bergkamp:En toch ging Gakpo voor 40 miljoen naar Liverpool, daar waar bv AC Milan 30 miljoen teveel vond voor Lang.Ondertussen is Gakpo basisspeler bij Liverpool en is Lang zijn waarde gehalveerd en ipv naar Italië of Spanje te gaan, staat hij dicht bij een terugkeer naar de Eredivisie. Wat zegt dat dan over Lang? Er zal dan toch iets meer spelen dan ‘zijn grote mond’, nee? Of zie jij het beter dan de scouts van topclubs?

4 juli 2023 om 12:48

@D-Bergkamp,

Is niet helemaal terecht wat je zegt. Ik ben het zeker met je eens dat Lang echt een hele goede aankoop voor PSV zou zijn.

Maar heb Gakpo wel hoger zitten, wat hij vorig seizoen aan het doen was, was gewoon echt ijzersterk en ook op het wk was hij gewoon de beste van NL. Bij 21 goals betrokken in 14 wedstrijden is absurd, stel je voor dat hij het hele seizoen was gebleven.

4 juli 2023 om 10:43

Ik heb echt niks met zijn houding, Maar Net niet? Kijk zijn cijfers in België even na, en de prijzen plus peroonlijke prijzen die hij daar gewonnen heeft. Hij sluit Nederland niet uit omdat die een kind heeft gekregen. Hij had veel interesse maar toen raakte die geblesseerd. En ondanks zijn blessure nog steeds mooie cijfers behaald.

4 juli 2023 om 11:03

@juventus:

Exact, zijn cijfers in de Belgische competitie zijn prima (1 op 2 qua goal contributies). Maar bij een De Keteleare of Oneachu waren die ook prima... Zegt wat mij betreft niet zo heel veel.

Of gaan we een Mike Tresor volgend seizoen ook bij Europese topclub zien want die zijn cijfers afgelopen seizoen zijn beter dan wat Lang ooit gehaald heeft

Feit is dat er gewoon nauwelijks interesse is van grote ploegen en zijn marktwaarde zowat gehalveerd is ten opzichte van vorig seizoen.

Dus ja, voorlopig lijkt het op een speler die 'net niet' de stap hogerop kan maken.maar zoals ik ook aangeef: bij PSV kan hij die stap hogerop misschien later wel maken want dat hij kan voetballen is duidelijk (vandaar dat ik hem ook een goede versterking voor PSV noem)

4 juli 2023 om 11:11

Noa Lang is Noa Langs grootste vijand. Het is een gozer die zo overtuigd van zichzelf is dat er een bepaalde gemakzucht en arrogantie door ontstaat en in tegenstelling tot een Zlatan bij wie alles wat hij aanraakt in goud veranderde, zit Noa Lang zichzelf gewoon in de weg met die instelling.

Als hij het op zijn heupen heeft schiet hij de Eredivisie aan flarden. En ook in betere competities zou hij zich makkelijk staande kunnen houden wanneer hij het op zijn heupen heeft. Maar Lang is zo verschrikkelijk wisselvallig dat ik het nog maar moet zien of hij vanuit PSV een stap hogerop kan maken. Het talent zit er echt wel in, maar of Lang de mentaliteit kan opbrengen om het er ook uit te laten komen?

4 juli 2023 om 11:22

Noa Lang is niet overtuigd van zichzelf, hij is juist heel onzeker. Daarom voert hij ook deze 'ik ben zo zelfverzekerd' act op. Aangezien niemand dat soort dingen over hem zegt, is hij genoodzaakt om het over zichzelf te zeggen om zijn eigen onzekerheid te verbloemen. Hij moet schreeuwen over zichzelf hoe goed die wel niet is, om een beetje zelfvertrouwen te krijgen. Best wel aandoenlijk hoe erg hij hunkert naar enige vorm van erkenning.

Als er werkelijk meer opties zijn dan PSV, waarom zou Brugge de vraagprijs dan verlagen? En als dat de situatie is, waarom zou je hier dan een groot deel van je aandacht op vestigen? Kijk gewoon verder, dit lijkt dus geen optie.

4 juli 2023 om 12:22

Snap het ook niet helemaal.
Ik zou als vermogende club in een grote competitie het wel aandurven voor 15 miljoen. Als ik Brugge was zou ik ‘m eigenlijk ook gewoon willen houden voor dat bedrag. Heeft nog 2 jaar een contract dus volgend jaar nog een kans om hem te verkopen.

4 juli 2023 om 10:12

Ook net boven de 10 mil is Lang waard. Tot 15 miljoen zou het gewoon een topaankoop voor de NL topclubs zijn. Jongen is misschien knettergek, maar heeft zich meer dan prima ontwikkeld. Hoort nu al 2 seizoenen tot de beste spelers van Belgie.

De Rotterdamse Ajacied die naar PSV vertrok. Zou het wel een mooie aanval vinden, maar heb zo het gevoel dat het intern een toestand gaat worden. Ik zie Noa 'gewoon' met zijn Ajax tas aankomen in een Ajax trainingstenue. Om vervolgens verontwaardigd te kijken over 'haters'.

4 juli 2023 om 10:58

Ik ga stuk haha, hij is in staat t te doen, alleen al om online viral te gaan (want dat is t belangrijkste tegenwoordig).

Verder een goede voetballer hoor, alleen het irritatiegehalte gaat weer om hoog. Helemaal met simons en zijn “ik sta elk moment op huilen” gezicht. Maar goed had ze ondanks dit graag bij Feyenoord gezien met hun kwaliteiten

4 juli 2023 om 11:36

In de jeugd van Feyenoord liep meneer toch ook al met zn ajax tas rond. PSV schijnt er minder problemen mee te hebben gezien de historie met Van der Meijde (met zn tattoo) en Kluivert . Kan Lang er ook nog wel bij.

Reactie is al verwijderd, maar dat irritatiegehalte Lang, Xavi, Luuk, Tadic, Klaassen zorgt toch wel dat ik die onderonsjes misschien maar ga passeren. Al ben ik dan misschien ook wat Rotterdams gekleurd. Xavi heeft inderdaad behoorlijk dat 'smekende' gezichtje. Kan die natuurlijk ook niks aan doen

Simons-Pepi-Lang klinkt als een spectaculaire aanval op het middenveld zal er ook nog iemand bij moeten komen als Guti en Sangare vertrekken achterin nog een goede RCV halen en je bent klaar voor het seizoen

4 juli 2023 om 10:14

Tsja, PSV heeft vrijwel elk jaar een aanval waar je op papier U tegen zegt. Komt er alleen steeds maar niet uit

4 juli 2023 om 10:24

Vermoed dat Luuk nog wel de voorkeur gaat krijgen boven Pepi. Mits fit nog steeds de beste spits uit de Eredivisie. Las dacht ik dat hij ook het minst aantal minuten nodig had voor een goal/assist. Laatst liet een ander lid zien dat PSV met Luuk zo’n 0,5 punt per wedstrijd meer heeft gehaald dan zonder Luuk. Luuk is nog te belangrijk en staat er altijd in topwedstrijden. Pepi gaat wel genoeg spelen lijkt mij. Luuk heeft afgelopen seizoen ook iets van 16 wedstrijden gemist door blessureleed.

Zou overigens Xavi op 10 zetten en Bakayoko op rechtsbuiten.

4 juli 2023 om 10:35

Dus het PSV dat vorig jaar vooral verdedigend bagger was is klaar voor het seizoen als ze een RCV halen?
Vraag me dat echt af hoor.

4 juli 2023 om 12:57

Komt natuurlijk wel bij dat met Boscagli en Sambo er 2 nieuwe potentiële basisspelers terugkomen. Met een RCV erbij ben je dan dus op 3 van de 4 posities versterkt tov vorig seizoen

4 juli 2023 om 14:36

Boscagli is vooral aan de bal goed. Verdedigend in de lucht heel zwak.

Als hij komt voor 10, spendeer je 20 miljoen aan 2 aanvallers. Op die manier vliegt het geld weer de deur uit en zitten we komend seizoen bij iedere tegenaanval weer te bibberen wie dit keer de blunder begaat, Ramalho of Obispo. Zomer is nog lang, maar er zijn amper geruchten qua verdedigers. Enkel Beelen (is die echt al van niveau) en die jeugdspeler van Dortmund. Van beiden word je niet heel erg warm. Tijd dat daar eens wat spelers weggaan en we weer types als Moreno krijgen. Die moeten toch vindbaar en haalbaar zijn?

4 juli 2023 om 10:31

Ik vind dat ook maar vreemd bij jullie. Elke keer staat er aanval die wellicht de beste van de ED is, om dan een middenveld en verdediging te hebben die dat totaal niet matcht. Ik dacht dat Benitez de katalysator was die dat deed omdraaien en verwachtte nog een Argentijnse/mexicaanse slager die als leider kan fungeren van achteruit. Desondanks is Ramalho nog steeds de enige achterin qua ervaren verdediger.

4 juli 2023 om 10:36

Ja precies dat. Ramalho is het meest ervaren, maar verder niet het niveau. De beste (naar mijn mening) was Branthwaite, maar die was onbetaalbaar en weer weg. Boscagli moet ik nog eens zien hoe die daadwerkelijk is na zijn lange blessure. Teze, Obispo, Mwene is allemaal middenmoot ED niveau. Sambo is afwachten. Enkel van Aanholt (wederom huur) vind ik van het juiste niveau. Die slager mag zeker graag komen, lijkt me toch prima haalbaar mits je goed scout. Voor die 10 voor Lang, kun je zeker 2 goede verdedigers halen. Daarmee maak je niet alleen een punt, maar ook motiveer je een Ramalho om zelf op zoek te gaan naar een andere club. Je bent een topclub, maar ze handelen er niet naar.

Noa Lang zou natuurlijk wel een absolute versterking zijn voor PSV! En daar mag je best een stevig bedrag voor uittrekken!

Nog los van de vraagprijs moet je Lang toch helemaal niet in je team willen hebben? Het is echt een typetje, om het positief te brengen, en dat lijkt mij niet zo wenselijk als je met een nieuwe staf aan een nieuw team gaat bouwen.

4 juli 2023 om 14:13

Jij kent Noa Lang persoonlijk begrijp ik hier uit?

Ik kan dit als ajacied alleen maar toejuichen. Haha. Ik kan niet wachten tot deze veel te dure en vreselijk overschatte voetballer die overal voor problemen zorgt Eindhoven "heet" komt maken.

4 juli 2023 om 10:57

Zorgt helemaal nergens voor problemen. Dat hij geen populaire speler is klopt, maar dat wil niet zeggen dat hij voor problemen zorgt. Daarnaast lijkt hij mij een van de betere spelers vd eredivisie als hij komt, dus daar maak ik me al helemaal niet druk om.

4 juli 2023 om 11:28

Zorgt nergens voor problemen...? Bij elke club zijn er incidenten: provocaties, ruzies's onnodige gele kaarten, vreemde uitspraken in de media etc. Ik herinner me zo uit het hoofd al de aanvaringen met Tadic en Ten Hag bij Ajax, de aanvaring met Alderweireld en bij de laatste interlandperiode heeft Koeman nog aangegeven dat hij hem telefonisch heeft aangesproken op zijn gedrag en maniertjes. En dat vergeet ik nog 90% van de voorbeelden. Hij wekt ook niet de indruk dat hij er in de afgelopen jaren volwassener op geworden is. Daarnaast vind ik hem absoluut niet een van de betere spelers van de eredivisie. Voetbaltechnisch vind ik hem ook niet geweldig. Heeft te weinige pure snelheid voor een aanvaller en loopt alleen maar de drukte in naar binnen toe. Verder geen opvallende individuele actie. Redelijke trap maar ook niet meer dan dat.

4 juli 2023 om 12:39

Maak jij dingen niet wat groter dan ze zijn. Bij PSV heb ik wel eens vaker een speler gezien die onnodig geel pakt of ruzies maakt, bijvoorbeeld Lozano is daar een mooi voorbeeld van maar hij was wel een uitstekende speler. Heel eerlijk gezegd interesseert mij dat dus niks, dat hij ooit een speler uitdaagt. Sterker nog wat vind jij dan van gasten als Suarez, Ibrahimovic, Ramos, etc.

Natuurlijk heeft hij arrogantie wat je ook kon zien bij Ajax in die bekerwedstrijd, maar nogmaals zoiets vind ik maar iets klein.

Hij is een van de spelers bij het Nederlands elftal en was eerder een van de betere spelers van België. Denk dat er weinig aanvallers echt beter zijn dan hem. Zeker bij PSV zou hij een absolute versterking zijn, hij is echt beter dan wat ze nu hebben met uitzondering van Simons natuurlijk. Denk dat hij een mooi trio kan vormen met Simons en Bakayoko.

4 juli 2023 om 13:50

@memphisdepay,

Ik denk ook dat Lang totaal niet de speler is voor jou club of welke dan ook. Die jongen zou goed doen geestelijke hulp te zoeken.

Er zit overduidelijk een hele hoop fout in zijn hoofd. Overal waar hij komt maakt hij stennis.

Dat hij goed kan voetballen staat buiten kijf. Maar het is iemand die voor veel onrust zorgt en kaarten pakt die onnodig zijn. Je zegt Lozano deed dat ook, maar Lozano is een totaal andere voetballer.

Dat bij Lozano was temperament, Noa zit gewoon een flinke steek los. Heeft alsmaar de bewijsdrang. Hij kan beter met mensen praten die hem geestelijk bijstaan.

Ik verwacht dat zijn carrière als een nachtkaars zal uitgaan als die niet verandert van gedrag. Hij gedraagt zich naast en buiten het veld ook zo Noa. Dat is zijn probleem.

Noa lang vind zichzelf zo goed, maar waar blijft de intresse van de grote clubs?

Je moet als PSV hopen dat die jongen nooit komt. Die is geestelijk echt niet 100%!
Doet gewoon nog steeds waar die zin in heeft en teambelang bestaat niet bij hem.

Het is een goede voetballer maar die jongen heeft meer baat bij geestelijke hulp indien die nog te redden is. Zit meer dan een draadje los.

Pieter zal hier vast blij van worden 😁
Ik zag hem laatst nog iets zeggen dat hij een gruwelijk hekel had aan al die tattoo boys...
Lekker man een effant terrible binnenhalen. Ik ben niet zo kapot van Lang. Kan best leuk voetballen maar wat je er allemaal bij krijgt. Verschrikkelijk.
Ps. Nee Lierse ik ga niet in discussie met je over Lang

Lol. De wedstrijden tussen ajax en psv pakt hij sowieso rood. Is te impulsief

Snap niet dat de focus nu niet op de verdediging komt te liggen.. Oke Pepi is zo goed als binnen en misschien zijn ze met Lang ook al een eind, maar al jaren(!) is de verdediging de zwakke/kwetsbare plek bij PSV. Een topverdediger zou ikzelf als een topprioriteit zien nu.. Pepi keuren, Lang vastleggen en dan alle(!) focus op een topverdediger!! (en ja dat zijn inderdaad best wat uitroeptekens)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren