Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Duidelijk interview van zaakwaarnemer biedt Feyenoord-supporters hoop

Laatste update:

Sebastian Szymanski keert na dit seizoen niet terug naar Dinamo Moskou. Dat heeft Mariusz Piekarski, de zaakwaarnemer van de 23-jarige middenvelder, bevestigd bij het Poolse Bez Sciemy. Feyenoord huurt Szymanski dit seizoen van de Russische club en kan hem voor ruim tien miljoen euro definitief overnemen. Er is alleen nog geen duidelijkheid over de toekomst van de Pool, aldus Piekarski.

“De vraag waar Sebastian volgend seizoen speelt kan eind mei of begin juni beantwoord worden”, begint de zaakwaarnemer. Piekarski geeft aan dat Szymanski gelukkig is bij Feyenoord. De middenvelder was dit seizoen tot dusver goed voor negen doelpunten en zeven assists in 35 wedstrijden. “Hij is erg blij met deze transfer. Tot nu toe is het een schot in de roos gebleken. Nu de Eredivisie zijn einde nadert, voeren we meer en meer gesprekken”, aldus Piekarski.

Feyenoord maakte afgelopen zomer gebruik van een regeling van de FIFA. De wereldvoetbalbond stond spelers in Rusland en Oekraïne namelijk toe om hun club tijdelijk te verlaten wegens de oorlog. De Rotterdammers wisten daar in de zomer van 2021 ook Guus Til mee binnen te halen. Normaal gesproken keert Szymanski deze zomer weer terug naar Dinamo Moskou, waar hij nog tot medio 2026 onder contract staat. “Maar hij wil niet terug”, aldus Piekarski.

“Er is oorlog, er gelden sancties. We zullen zien hoe het loopt. Sebastian keert niet terug naar Rusland.” De koopoptie in het huurcontract van Szymanski bedraagt ruim tien miljoen euro, al is het afwachten of Feyenoord dat bedrag inderdaad gaat neerleggen voor de Pool. De kans bestaat dat de FIFA komend seizoen opnieuw besluit om spelers tijdelijk te laten vertrekken uit Rusland en Oekraïne. Daar is op dit moment nog geen duidelijkheid over.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik hoop dat hij blijft

22 april 2023 om 14:36

Met de miljoenen die binnen gaan stromen moet dit toch lukken.

22 april 2023 om 14:45

Van de wedstrijden die ik van hem gezien heb ik eigenlijk nooit kunnen begrijpen waarom ze bij Feyenoord zo gek zijn op deze jongen. Op CL niveau komt hij straks toch gewoon te kort? Voor de rest een prima speler voor de eredivisie. Echter, denk dat ik dat Feyenoord zich op de “10” positie en buitenspelers moet versterken voor komende seizoen.

22 april 2023 om 14:52

Dan heb je niet genoeg wedstrijden gezien denk ik een speler met specifieke kwaliteiten en van een hoog niveau.

22 april 2023 om 14:58

Nou alle 11 komen ze op CL niveau gewoon tekort, misschien dat er 1 of 2 uitzonderingen zullen zijn, maar meer ook niet. Dit is toch gewoon een van de betere spelers van Feyenoord. Je kan niet in een keer je niveau zo erg omhoog gooien dat je spelers kan kopen waarmee je in de cl overwintert.

Ik zou die optie gewoon lichtten, alleen de vraag is hoe je dat gaat doen met een Russische club.

22 april 2023 om 15:01

Kan je een top wedstrijd benoemen waar hij echt uitblonk? Meeste wedstrijden die ik van Feyenoord heb gezien vielen mannen als Gimenez, Hartman, Wiefer, Kokcu, Hancko en Geertruida mij op als echte uitblinkers en dragers. Bv, laatste twee wedstrijden tegen Roma vond ik Szymanski onzichtbaar terwijl nummer 10 toch echt een cruciale positie is in zulke wedstrijden.

22 april 2023 om 15:05

@memphis, Ik vind Hancko, Geertruida, Kokcu en Wiefer toch enigszins van CL niveau. Atleast ze kunnen makkelijk mee. Hoewel Smalling Gimenez in zijn broekzaak had denk ik dat hij ook van CL kan zijn, alleen moet hij wel goede ondersteuning krijgen van gelouterde/ kwalitatieve goede buitenspelers. Met Idrissi en Alizera kan je echt niet CL in.

22 april 2023 om 15:24

Je kan ook niet opvallen en een hele goeie wedstrijd spelen.
Die jongen maakt zoveel nuttige meters voor Feyenoord.

22 april 2023 om 15:26

Met jou redenering kan Niemand mee uit de eredivisie op cl niveau, beter maar gewoon bij voorbaat die tickets inleveren, heeft toch geen zin dan haha.
Nee grapje hoor, ik snap wat je bedoelt.
Inderdaad gewoon de optie lichten.

22 april 2023 om 15:46

@carribean je geeft aan dat Santi niet goed was tegen Roma maar wel CL aankan maar Sebas twijfel je bij, terwijl ze één jaar in leeftijd schelen.

Tegen Lazio was Sebas de beste op het veld, tegen AZ uit en Ajax was hij één van de betere op het veld.

Die jongen heeft een mindere periode gehad na zijn blessure maar je kunt niet ontkennen hoe belangrijk hij dit seizoen is geweest voor Feyenoord, zowel in de Eredivisie als Europees. Ik denk dat er nog veel meer in zit gezien zijn leeftijd.

Mag toch hopen dat we hem niet laten lopen, geweldige speler om te zien. Speelde na zijn blessure een aantal mindere wedstrijden, maar laatste 2 weken vind ik hem weer als vanouds.

Indien zijn salaris binnen de perken kan worden gehouden hoop ik dat we hem morgen nog definitief vastleggen.

Goede speler en pas 23 jaar. Deze moet Feyenoord met de CL-miljoenen binnen halen. Kan nog beter worden en dan kan je over 2 jaar echt op hem gaan cashen.

Prima speler en super belangrijk bij het druk zetten. 10 miljoen is niet niks voor Feyenoord maar wil je een beetje meedoen in de Champions League dan heb je zulke spelers wel nodig.

22 april 2023 om 14:37

We waren kennelijk ook bereid om 8m voor een dertien in een dozijn voetballer als Zerrouki neer te leggen, dan is 10m voor Sebas een no-brainer.

Het zal vooral zijn salaris zijn dat het struikelblok gaat vormen.

22 april 2023 om 14:39

Zerrouki is natuurlijk geen dertien in een dozijn speler...

22 april 2023 om 14:41

Daarover verschillen wij dan van mening.

22 april 2023 om 14:50

Zit je nou met een stijf plassertje te wachten op reacties van tukkers? Wanneer jij Zerrouki een dertien in dozijn speler vindt zegt dit echt genoeg over jouw voetballen is. De moeite niet waard om op te reageren.
Geen absolute topper, maar zeker goed genoeg voor subtoppers als Feynoord, Wolfsburg, Koln, As Roma etc

22 april 2023 om 14:57

Je hebt me door Prem, het kan totaal niet zo zijn dat ik anders naar voetbal kijk dan jij en dat er één objectieve waarheid is om voetbal te duiden, niks subjectiefs aan het spelletje.

Ik vind Zerrouki geen verkeerde speler, ik snap de hype gewoon niet en hoop oprecht dat we hem niet kopen. Vertel mij nou eens hoe hij heeft aangetoond zo ver boven de rest uit te steken dat hij geen doorsnee voetballer is?

Als jullie er zo blij mee zijn dan geef hem een verdubbeling van zijn salaris en een 5-jarig contract en hou hem lekker daar, zijn wij ook van de transferperikelen af.

22 april 2023 om 15:07

Zanazanyan

Ik zou hem voor 4/5 miljoen wel zien willen komen. Mag die het mooi uitvechten met Timber en Wieffer, wellicht nog een vervanger voor Kokcü (voor zover dat mogelijk is). Alles boven de 5 miljoen vriendelijk bedanken. Het is een leuke speler hoor, maar we moeten we normaal om blijven gaan met geld en Zerrouki is idd niet dat type speler die je ten koste van allee moet halen. Dan liever extra miljoenen voor Szymanski.

22 april 2023 om 15:13

Vind die positie gewoon al goed bezet met Wieffer en Van den Belt, evt. Timber nog die er kan spelen.

Ik zie liever dat we al het beschikbare geld aan Szymanszki, 3 buitenspelers, Chavez als vervanger van Kokcu en een goeie reservespits uitgeven. Dat heeft de prioriteit lijkt me.

22 april 2023 om 15:22

Tsja Geeninspiratie: als je structureel de betere van een Ajax en PSV wilt zijn zoals dit seizoen, moet je juist wel willen investeren in "zekerheidjes". Als je gaat bedanken voor alles boven de 5 miljoen, wat echt bedragen zijn van 2010 voor een Nederlandse topclub, ga je er nooit komen. Szymanski deed het alleraardigst in de EL en Feyenoord moet komend seizoen een team klaargestoomd hebben voor nog een niveau hoger. Daarbij komt dat Szymanski in een prachtige leeftijdscategorie zit. Met zijn 23 jaar en nog 1 of 2 topseizoenen bij Feyenoord levert hij 25-50miljoen op als hij 25 is. Je moet het kapitaal dat je straks in de CL gaat verdienen ook al op het veld hebben, daarom kon Ajax enkele jaren zeer lekker meekomen in de CL.

22 april 2023 om 15:31

@myvision GeenInspiratie heeft het natuurlijk over Zerrouki als hij aangeeft niet meer dan 5m te willen uitgeven, niet Szymanszki.

22 april 2023 om 15:34

Bedragen zeggen ook niet zoveel als je hier schetst hoor.
Vind dat ie wel een valide punt heeft en zegt ook, liever meer voor symansky betalen, dan een zerouki halen die momenteel niet veel zou toevoegen behalve in de breedte.
Feyenoord is nog niet in een positie dat ze dat geld neer gaan tellen voor een 2e/3e keus.

Via de regeling voor spelers in de Russische liga ivb met de oorlog in Oekraine is hij zonder transfersom te halen. Zou wel zo chique zijn gezien alle embargo’s en ook nog handig voor de portemonnee.

Feyenoord zal proberen hem zo goedkoop mogelijk binnen te halen. Of nog jaar huren.... Maar ook Seba blijft gewoon!

zou mooi zijn als hij kan blijven bij feyenoord.
of de transfersom uiteindelijk wel of niet betaald moet worden is nog even afwachten. vind hem sowieso wel het geld waard. liever een 10mil aan szymanski dan 8mil aan zerrouki (ja niet zelfde type speler maar ter vergelijking).

Zou mooi zijn als hij blijft. 10 miljoen is prima te doen met al het geld dat binnenkomt en winst ga je er toch wel op maken. Hij zelf is volgens mij ook erg tevreden hier dus kans zal groot zijn dat hij blijft.

Dit kan Feyenoord helaas niet zo makkelijk betalen, is voor hun gewoon erg veel geld. Desondanks wel nodig als je nog een beetje wilt meedraaien in de CL volgend jaar.

22 april 2023 om 14:55

Juist met die CL-gelden kan Feyenoord hem wel betalen. Daarbij gaan er echt wel een paar sterkhouders voor heel veel geld weg. Neem aan dat een Kokcu makkelijk 40-50 miljoen moet kunnen opleveren.

22 april 2023 om 15:36

En waarom niet?? Inkomsten gaan aanzienlijk omhoog aankomend seizoen.
Denk dat kokcu en Geertruida ook voor grote bedragen verkocht gaan worden.

10 miljoen euro is best veel geld, maar als dit een investering blijkt te zijn die zichzelf terug verdient, is het de moeite waard.
Overigens wat betreft Zerrouki, dat lijkt me toch ook een versterking voor Feyenoord?
Voor het komende seizoen mag de club best wel over een grotere/betere selectie beschikken, om Europees te presteren, en eventueel de titel te prolongeren.

Iedereen heeft het maar over die 10 miljoen, maar hij verdient iets van 4 miljoen per jaar; da's natuurlijk een veel groter probleem.

22 april 2023 om 15:03

Ik denk dat hij wel genoegen neemt met een salarisvermindering. Hij wil echt niet meer terug naar Rusland en weet waarschijnlijk ook dat het moeilijk wordt om hetzelfde te gaan verdienen.

22 april 2023 om 15:18

Plus je moet in deze wel kijken naar de constructies die ze bij Ajax hanteren/hanteerden bij een Blind, Tadic en Ziyech. Tekengelden/bonussen en eventueel een percentage aan doorverkoop bonus als hij ooit weggaat bij Feyenoord.

Met het 433 van slot gewoon buitenspelers halen. De rest zit wel goed mits iedereen blijft.
Reza en Idrissi zijn niet stabiel, ongeacht ze kwaliteiten hebben.
Wellicht een terugkoop van sini? Of toch de pot open trekken voor Karlsson en Cherny? Dan hoef je niet ver te zoeken en is fnoord denk ik op CL niveau!

22 april 2023 om 15:17

Sinisterra lijkt me na één seizoen terughalen niet haalbaar. Die gast ging voor een bedrag dat met bonussen kon oplopen tot 30 miljoen euro. Het viel me wel op dat Sini het hele seizoen toch aardig wat wedstrijdjes heeft meegepikt maar geen enkele keer 90 minuten op het veld stond. Hoe dat zo? Te licht voor de intensieve PL?

22 april 2023 om 15:50

Sini gaat echt niet terugkeren, doet het goed en zelfs als hij wil kost het teveel. Karlsson zou 20 miljoen moeten kosten? Dan ben je echt gek als ze dat doen. Tevens heb je geen enkele garantie dat hij daar zou presteren. Cherny komt veel te kort.

Daar moet Feyenoord toch hun best voor gaan doen. Staat die 10 miljoen vast of is dat nog onderhandelbaar? Lijkt mij de investering wel waard. Zodra Feyenoord definitief kampioen is wordt er snel meer duidelijk, gok ik. Je weet dan dat je definitief een bepaald bedrag aan CL inkomsten kan bijschrijven.

22 april 2023 om 18:17

Het is geen verplichte koopoptie, dus het is vrij onderhandelen. Voor 10m mogen ze hem sws kopen, maar het staat vrij om minder te bieden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren