Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Droomkandidaat ver weg voor Ajax: ‘Die heeft bijna Premier League-salaris’

Laatste update:

Kjetil Knutsen lijkt de belangrijkste kandidaat om de nieuwe trainer van Ajax te worden, maar de komst van de coach van FK Bodø/Glimt ligt gecompliceerd. De Noorse succestrainer strijkt door een bijzondere constructie in zijn contract namelijk een bedrag op dat bijna alleen voor clubs uit de Premier League betaalbaar is, zo weet Mike Verweij te melden in de podcast Kick-off van De Telegraaf.

Verweij legde zijn oor te luister in Noorwegen. "Volgens collega's uit Scandinavië heeft Kjetil Knutsen nogal een bijzonder contract bij Bodø/Glimt", zegt Verweij. "Hij zou vijftien tot twintig procent meedelen bij transfers. Dat is bij Ajax uit den boze. Dat gaat niet gebeuren bij een coach. Door die constructie schijnt hij bijna een Premier League-salaris bij die club op te strijken, dus Ajax zou wel echt in de buidel moeten tasten." Knutsen ligt bovendien nog een jaar vast bij Bodø, waardoor ook een afkoopsom benodigd zal zijn.

Peter Bosz zou een veel goedkopere optie zijn en staat bovendien al weken te popelen om naar Ajax te komen. De Amsterdammers gaan tot verbazing van Verweij niet eens het gesprek aan met de Apeldoorner. “Ik vind het écht onbegrijpelijk. Hij heeft het Ajax-dna, al kun je twisten over wat het Ajax-dna is. Maar Peter Bosz heeft Ajax naar de Europa League-finale gebracht. Met écht Ajax-voetbal. Ajax moet sowieso een gesprek aangaan met Peter Bosz. Het is ongelooflijk dat het nog niet gebeurd is.”

Ook Valentijn Driessen had Bosz uitgenodigd voor een gesprek. "Het is iemand die zich heel goed kan verkopen, die een goed verhaal heeft, ook naar de spelers toe", zegt Driessen. "Hij heeft internationale ervaring en heeft Ajax al een keer heel ver gebracht in de Europa League. Hij kan zijn stempel op een team drukken." Het is voor Driessen gissen wat Ajax tegenhoudt. "Het is wel iemand met een sterke eigen mening. Daarom is hij ook bij Ajax weggegaan. Hij had bonje met Dennis Bergkamp en toen heeft hij gezegd: 'Hij eruit of ik eruit.' Dus misschien zijn sommige clubs een beetje huiverig."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Liever geen Bosz met zijn kamikaze voetbal. Laat maar naar Eindje gaan.

3 juni 2023 om 01:02

Nee bedankt. Bosz met deze verdediging is zelfmoord. Dan liever Cocu, die zich aanpast aan de selectie, of een buitenlander.

3 juni 2023 om 06:36

Liever Cocu? Liever saai slaapverwekkend voetbal

3 juni 2023 om 08:38

Ja, die pakt prijzen met een verdediging die verschrikkelijk is. Isi, Schwaab, Brenet en Hendrix er voor is niveau middenmoot Eredivisie.

3 juni 2023 om 10:41

Mensen die praten elkaar maar constant na he. Bij Ajax heeft hij in 1 wedstrijd heel veel kansen tegen gehad en dat was tegen Lyon. In de Eredivisie zelfs ontzettend weinig tegengoals.

3 juni 2023 om 11:17

Met Bosz attractief voetbal finale EL gehaald, en net geen kampioen, maar veel meer punten dan kampioenschappen met De Boer.

Nou nou wat een vet pot. Ze verkopen nou niet spelers voor tientallen miljoenen dus dat klinkt leuk 15-20% maar gaat natuurlijk wel om wat voor bedragen. Geloof dat ze rond de 10 miljoen hebben verkocht dat zou dan 1,5-2 miljoen zijn. Nou toch niet zo schokkend of een struikelblok.

3 juni 2023 om 00:33

Krijgt daarbij dan ook nog een gewoon salaris en zal er nog wel op vooruit willen gaan ook. 3 mio per jaar voor een trainer vind ik dan best veel, maar dat is wel waar je aan moet denken als je hem op wil halen.

3 juni 2023 om 00:42

Al is het 5 miljoen per jaar. Dat is het dubbel en dwars waard. Wat kost het dit seizoen wel niet dat je met geweldenaars Schreuder en Heitinga geen CL voetbal haalt.. Dan is een paar miljoen voor een capabele trainer echt peanuts.

3 juni 2023 om 00:47

Tot die niet zo goed blijkt en je diezelfde miljoenen ook mag meegeven als je hem ontslaat.

3 juni 2023 om 00:54

Hoezo? Bodo/glimt is op papier de beste club die hij ooit gecoached heeft tot nog toe (qua prestaties). Daar ga je niet zomaar even 3 miljoen euro per jaar voor betalen.

3 juni 2023 om 01:07

Als je 5 miljoen per jaar gaat betalen kun je net zo goed wel achter alle onmogelijk geachte namen aan gaan.

3 juni 2023 om 10:25

Dat komt ook mede door de selectie, slecht ingekocht.
Makkelijk om schreuder de schuld te blijven geven, maar het team is ook gewoon niet zo denderend als op voorhand gedacht werd.

3 juni 2023 om 07:29

Er is een site, waar alles bij wordt gehouden van spelers en clubs, Transfermarkt. Daar heb ik ff gekeken. Deze trainer is sinds 2018 aan het roer bij Bodo Glimt.

inkomsten 2017/18: 1,45 M, uitgaven: 200 K;
inkomsten 2018/19: 580 K, uitgaven: 0;
inkomsten 2019/20: 4,06 M, uitgaven: 835 K;
inkomsten 2020/21: 7,16 M, uitgaven: 0;
inkomsten 2021/22: 12, 54 M, uitgaven 400 K;
inkomsten 2022/23: 10,35 M, uitgaven: 12 M.

Dus als hij 20% van alleen de inkomsten, en niet de uiteindelijke balans, zou krijgen, dan heeft hij in het beste jaar, 2021/22 bijna 2,51 M extra verdient. Ik gok niet at hij ook een standaard salaris heeft van een miljoen of 5, dus waar dat PL-salaris dan vandaan moet komen, dat vraag ik me af.

Valentijn Driessen was van de week bij Vandaag Inside ook al niet heel positief over hem. Nu Ajax echt met hem in gesprek gaat komen ze bij de Telegraaf met dit soort verhalen. Het lijkt inderdaad dat Bosz heel erg gepusht wordt.

3 juni 2023 om 10:03

Oftewel ze zitten er gewoon flink naast en dachten dat het om euro's ging ipv kronen. Of naja dat wisten ze eigenlijk wel maar dit stookt zo lekker

3 juni 2023 om 10:19

De anti-Knutsen/buitenlandse-trainer/iedereen-behalve-Bosz campagne begint sneu te worden. Anderzijds de lat bij de Telegraaf en Verweij ligt al bijzonder laag.

3 juni 2023 om 10:24

Nja, die cijfers die ik hier boven vermeld had ik binnen 3o seconden op het scherm getoverd. Zoiets heet fact-checking toch? Dat had die Verweij van De Telegraaf ook kunnen doen. Maar denken die gasten soms dat wij debiel zijn? Dat we domme schapen zijn die alles wat hun zeggen voor waarheid aannemen?

Je maakt jezelf compleet belachelijk op die manier. Niet een klein beetje belachelijk, maar echt totaal!

3 juni 2023 om 10:39

80% Neemt dat gewoon voor waar aan. Zeker van de krantlezers.

3 juni 2023 om 12:21

En dat is het trieste eraan. Want daardoor blijft het maar door gaan.

3 juni 2023 om 13:00

Dus 2.51 + 1 miljoen salaris, dan kom je toch wel uit op rond de 5 miljoen als je het wilt verbeteren.
Klopt dan toch gewoon?

3 juni 2023 om 13:11

Niet als je het vergelijkt met het PL-salaris van Guardiola, want dat ligt boven de 20 miljoen. Maar als je het met het laagste PL salaris vergelijkt klopt het wel, maar dat is een bedrag wat Ajax ook gewoon kan betalen. Dus het is sowieso een vreemd verhaal wat niet klopt.

En een verbetering kan ook een sportieve zijn, dat hoeft niet alleen maar in geld uitgedrukt te worden. Nederlandse competitie is toch nog wel een verbetering t.o.v. de Noorse.

3 juni 2023 om 14:31

De trainer heeft geïnvesteerd en gaat nu langzaam de vruchten plukken. Afgelopen zomer 10 miljoen. Deze zomer wellicht 20 miljoen. Voor de middenvelder die een persoonlijke overeenkomst heeft met Feyenoord en Club Brugge verlangen ze 8 miljoen of meer.

Bij Ajax zal hij deze constructie verdisconteerd willen zien in het salaris en je dient een afkoopsom te betalen. Het is niet of Ajax dit niet kan, het is de vraag of je dit wilt. Een trainer die eigenlijk nog niks heeft laten zien een salaris betalen van 3 miljoen of meer ?

3 juni 2023 om 14:43

Ah, hij heeft nog niets laten zien? Dacht dat deze trainer juist werd aanbevolen omdat hij al flink wat ervaring en resultaat had gehaald....

3 juni 2023 om 18:50

In Noorwegen is hij de Arne Slot van NL. En Arne heeft buiten NL ook nog niks laten zien en om die reden wilde Spurts haar portemonnee niet trekken..

3 juni 2023 om 19:07

Ik, als Ajaxsupporter vond het behalen van de Conference finale toch best wel een prestatie van Feyenoord. Maar daar denk jij, als fan van de club dus anders over? En Ik denk dat Feyenoord ik heel hoog bedrag vroeg voor Slot en zijn assistenten. Ik weet niet of het waas is, maar ik heb ergens gehoord, 20 miljoen voor slot en 5 miljoen voor 4 andere stafleden die Slot mee wilde nemen. Nou denk ik sowieso niet dat er voor die trainer van Bodo Glimt zo'n bedrag op tafel moet komen.

Maar al bij al vind ik het een bijzondere reactie van je.

Kan iemand dit bevestigen over die Noorse coach ? Ik heb een gevoel dat ze bosz pushen omdat die een mol was bij Ajax voor de Telegraaf (?) Net zoals ze nooit iets negatiefs zeiden over Schreuder maar zelf na een halve finale cl van ten Hag negatief over hem waren

3 juni 2023 om 00:43

Hi ja ik kan het bevestigen. Nee even serieus hoe zou iemand op VZ dit nieuws voor je kunnen bevestigen?

3 juni 2023 om 00:47

Ik luist die podcast regelmatig deze ga ik later nog luisteren. Zoals ik eerdere posts aangeven je hebt helemaal gelijk. Hamstra en Schreuder waren het lek binnem Ajax sinds deze weg zijn heeft Mike geen nieuwtjes meer letterlijk alles wisten ze opeens en nu is het alleen sugereren en meningen. Ik weet niet of Bosz een type is die zou lekken. Het lijkt me altijd een integere man.
De Telegraaf wilt gewoon een ervaren Nederlander die zijn met die Nederlandse media makkelijker denk ik.

3 juni 2023 om 01:00

Hoe zit dat met Hamstra dan? Van Schreuder was bij Twente al bekend dat hij een lek was. Van Hamstra heb ik dat nooit gehoord.

3 juni 2023 om 01:22

Een aantal mensen roepen het, maar ik heb er weinig van gemerkt als ik eerlijk ben.
Voor Schreuder, tijdens Schreuders eerste periode, na schreuder, weer tijdens schreuder en weer na schreuder, er komt net zo veel naar buiten. Ik weet niet beter dan dat Ajax wat dat betreft zo lek is als een mandje.

Verweij en Driessen doen al jaren niet anders dan hun mening geven en een enkele keer komen ze met een nieuwtje. Zoals afgelopen week toen ze als eerste naar buiten brachten dat vd Sar op zou stappen en vervolgens ook als eerste naar buiten brachten dat Heitinga definitief te horen heeft gekregen dat hij volgend seizoen niet de hood trainer is. Ik ga er niet van uit dat ze dat van Hamstra, Schreuder of Bosz hebben gehoord.

3 juni 2023 om 06:39

@london calling….Ze hebben al tig keer aangegeven dat schreuder geen lek was en dat er al jarenlang dingen lekken bij Ajax mede door spelers. Praat anderen toch niet zo na zeg.

3 juni 2023 om 08:12

@london calling,
Doe anders ff een Pantelic podcastje. Een van de redenen dat ik steeds meer weg ben van Mislintat is zijn werkwijze op een need to know basis. Er lekt helemaal niets uit momenteel. 0,0. Het zijn niet alleen de nietvintegere verweij en valentijn het is niemand. Daarom vliegt het zo alle kanten uit met geruchten in de media. Vervolgens persconferentie en daar legt mislintat beweegredenen en plannen zeer transparant uit en laat hij weten welke coach hij interessant vindt en in welke fase de onderhandelingen zitten. De Branco donderslag lijkt eerder regel dan uitzondering en dat is exact wat Ajax nodig heeft.
Wat betreft Heitinga, hij en Verweij zijn gewoon vakantie vriendjes. En dat van Van der Sar hoorde ze dusdanig laat dat ze het geen eens in de krant konden publiceren en een bericht op de site hetvenig mogelijke was als ze met een primeur wilde komen.

3 juni 2023 om 08:24

Ik ging voor de Corona periode naar een Gym waar Mike Verweij vaak kwam trainen, samen met Johnny Heitinga, Kenneth Perez en een of andere youtuber. Wel vaker een gezellig babbeltje mee gehad. Die wetenschap gaf me toch een iets ander perspectief op het ‘nieuws’ wat zowel Kenneth als Mike brachten. En vooral ook wat ze niet zeiden. Vond vooral Perez erg relaxed. Johnny ook een leuke gozer.

3 juni 2023 om 08:31

@Soccerfan, want zulk lui zijn op hun mooie blauwe ogen te vertrouwen? Zelfs zij zijn niet zo dom om hun bron te verklappen.

3 juni 2023 om 08:47

Deze reactie is zo goud, een journalist zegt natuurlijk nooit zijn bron, dan is de carrière over en je bron dood. Ik kan je vertellen dat Schreuder wel degelijk (zowel direct als indirect) de bron was, niet alleen bij de Telegraaf, maar van bijna alle Ajax watchers. De naam Hamstra slaat nergens op, vind het ook mooi dat iemand Bosz integer noemt, Bosz lekt namelijk niet achter de rug om, hij zegt namelijk gewoon alles meteen op camera, wat ook niet erg integer is. Als Bosz zo goed in Amsterdam lag, dan was hij wel kandidaat nummer 1, maar zelfs onze geliefde Overmars liet hen redelijke makkelijk gaan. Misschien zijn daar wel redenen voor geweest, waardoor hij nu niet op nummer 1, 2 of zelfs 3 staat.

3 juni 2023 om 10:21

Bij Bosz krijg ik ook altijd het gevoel wanneer hij begint te praten dat hij degene is die het uitgevonden heeft en de rest simpelweg dom is. Hij wil niet voor niets zijn eigen staf meenemen (ook de reden dat hij bij Ajax wegging). Andere geluiden luistert hij niet naar en/of kan hij niet hebben.

3 juni 2023 om 00:52

Je hebt helemaal gelijk Marrie. Verweij en Valentijn hebben geen bron meer binnen Ajax en je merkt dan ook dat er helemaal geen noemenswaardig nieuws uit die hoek komt. Daarom waren ze ook zo pro Heitinga, die Mike Verweij zelfs een keer heeft meegenomen naar een VIP tafel op Ibiza. De T schuift graag een trainer naar voren waarmee ze korte lijntjes hebben. Dat is met een Bosz natuurlijk veel meer voor de hand liggend dan met Knutsen.

3 juni 2023 om 06:40

Zelfs nu nog hè, vriendje Heitinga tot op het bot verdedigen. Alleen Valentijn ging daar tegenin. Mike is echt zo doorzichtig

3 juni 2023 om 01:20

Heb je daadwerkelijk naar de podcast geluisterd? Niks negatiefs over Schreuder? Stop eens met elkaar blind napraten, stelletje papegaaien.

3 juni 2023 om 02:05

@MarrieAanDeBal

Ik kan bevestigen dat dit niet waar is. hij is wel de best betaalde coach in Noorwegen. Hij krijgt 8 miljoen kroner per jaar, dat is ongeveer 600.000 euro per jaar. Bodø voerde aan dat ze zijn salaris kunnen betalen via spelerstransfers, wedstrijden in Europa en door de succes in de competitie. Het is echt niet zo dat hij 15-20% van alle transfers meedelt.

3 juni 2023 om 02:14

De tweede best betaalde trainer van Noorwegen is de trainer van Vålerenga. Die krijgt rond de 3 miljoen kroner per jaar, wat neerkomt op rond de 255.000 euro per jaar. Dus Knutsen staat dik op nummer een als het gaat om de best betaalde trainer van Noorwegen.

3 juni 2023 om 08:17

@wawa17
Dat is toch echt een PL salaris, voor de groundsman ofzo. Dat Bosz pushen begint doorzichtig te worden. Hij is echt niet voor enkel een sterke mening overal eruit gegooid. Zal meer te maken hebben met het niet zijn van een lange termijn oplossing, waar Ajax wel naar op zoek is.

3 juni 2023 om 06:37

Kan iemand dit bevestigen? Wat is dat voor vraag als ik vragen mag? Zijn wij goed ingevoerde journalisten of familie van deze Knutsen? Nee toch? Niemand weet of dit waar is. Maar iedereen weet dat Mike er wel eens naast zit. Misschien heb je daar iets aan?

3 juni 2023 om 06:54

Nou ja, er worden hier op VZ door leden nogal vaak dingen geroepen die nonsens zijn, maar als waarheid worden gebracht en er worden vaak genoeg ook berichten bevestigd of ontkracht door feitelijkheden. Dus wat is er vreemd aan deze vraag op een forum? Daar doe je zelf toch ook aan mee hier.

Ik zie alleen in dit artikel al discussie gevoerd op allerlei aannames.

3 juni 2023 om 10:38

Het gaat er niet zo zeer om of het waar is dat de clausule er wel of niet in staat, maar of dat deze trainer echt een PL salaris heeft. Wat is trouwens een PL-salaris? Want Guardiola verdient meer dan 20 miljoen, terwijl er ook trainers zitten tussen de 5 en 10 miljoen?

Maar wat ik binnen 30 seconden had gevonden zijn de transferopbrengsten van Bodo Glimt van de afgelopen jaren. De laatste 4 jaar hebben ze 4, 7,2, 12,5 en 10,4 miljoen euro ontvangen met uitgaande transfers. Het laatste jaar stond daar wel 12 miljoen aan transferuitgave tegenover. Maar laten we stellen dat hij 20% van het ontvangen transfergeld ontvangt. Dan is dat de afgelopen jaren dus 0,8, 1,44, 2,5 en 2,1 miljoen extra verdient. Om in de buurt te komen van de laagste PL-salarissen zou hij naast die transferbonus een vast salaris van minstens 2,5 miljoen euro moeten verdienen. Slot heeft nu een contract getekend en gaat 4 miljoen bij Feyenoord verdienen toch?

Waarom zou Ajax dan ook geen 4 of 5 miljoen salaris aan een trainer kunnen betalen?

3 juni 2023 om 10:43

Vier uur voordat je deze reactie plaatst, bewijst er gewoon iemand je ongelijk.

3 juni 2023 om 11:56

Grappig dat je ze zelf beticht van geen factchecking en dit vervolgens zelf ook niet doet. Als je zoekt op PL salarisen kom je er achter dat uiteraard niet iedereen even veel verdient als Pep.

“At the lower end, Thomas Frank and Steve Cooper are thought to take home around £1.5m per year at Brentford and Nottingham Forest respectively.“

Als je bedenkt dat ten Hag 1 miljoen kreeg bij Ajax dan is die 2.5 miljoen bonus die een nog vrij onbekende coach krijgt uiteraard geen kattenpis.

3 juni 2023 om 10:32

Dit is gewoon een onzin bericht waarmee zoals je zelf zegt de telegraaf gewoon zit te pushen voor bosz anders hebben ze straks geen nieuwtjes!! Ajax moet vol voor Knutsen gaan voor mensen die meer info willen hebben lees dit artikel https://coachhall.substack.com/p/fk-bodglimt-2020-season-tactical

3 juni 2023 om 10:34

Tis gewoon onzin verhaal vanuit telegraaf.

Ben ik nu de enige die doodmoe word van dat al maandenlange gepush en geleur met Bosz?

3 juni 2023 om 00:49

Moe niet, maar Bosz gold al als ideale kandidaat voor Ajax, Feyenoord (toen Slot weg zou gaan) en gisteren nog in Eindhoven . Alsof het NL journaile aandelen heeft in Bosz...
Geen slechte trainer, maar toch ook geen geweldenaar van het niveau ETH, Slot?

3 juni 2023 om 00:50

Hey Ruud jij zoekt ook een nieuwe club zeker ?

Deze twee doen aan riooljournalistiek. Ik snap niet dat je als krant met deze 2 medewerkers geassocieerd wilt worden... ze lullen maar wat en dragen niks nuttigs bij...

3 juni 2023 om 10:23

Het verkoopt. Men praat erover. Informatieve doelstelling hebben ze allang niet meer bij de Telegraaf.

Mocht dit kloppen, dan kunnen we toch echt wel zeggen: Peter Bosz lonkt! Wat zullen veel Ajacieden verheugd zijn. Eindelijk weer die attractieve, aanvallende voetbal. Een coach zonder een ingewikkeld gewenningsperiode. Hij kent Ajax al. De meeste Ajacieden zien zijn komst graag. Toch zijn er van die azijnzeikerds die hem veel te aanvallend vinden, alleen maar dit argument gebruiken en dit verder borduren over het vervolg van zijn carriére om hem af te kraken. Het scheelde maar één doelpunt in een hele lastige, lange seizoen en hij kon een heldenstatus krijgen. Maar dat kan nu allemaal veranderen. Ik wacht de ontwikkelingen af.

3 juni 2023 om 08:24

Vervolg van zijn carrière is dat hij overal weg is binnen twee seizoenen. Vooral dat aspect maakt hem verte van de geschikte kandidaat. Hij lijkt niets te willen leren. Zijn idee is op een hoger niveau maar heel kort succesvol en stort daarna in. Dat is coach Peter Bosz en dat is absoluut niet het Ajax dna.

Misschien neemt hij wel genoegen met minder salaris , immers staat Ajax beter op je CV dan Bodo

Beste Voetbalzone,

Zou het mogelijk zijn dat jullie bij een artikel die vanuit verweij en driesen of de rest van de telegraaf hoek komt in de titel kunnen aangeven dat het vanuit die hoek komt?

Scheelt weer onnodig iets aandrukken en een hoop irritatie.

Dit is namelijk amper voetbal nieuws, dit is gewoon roepen om het roepen. Beetje zoals ome Johan is geworden.

In een willekeurig voetbalkantine hoor ik betere dingen dan wat deze lamlullen uit kramen

Als dit klopt is dat wel een struikelblok. Ik ben heel enthousiast over Knutsen maar hij is ook nog nooit coach geweest van een grote club waar de druk hoog is en waar hij met vedettes moet omgaan. Een salaris van 2 miljoen og meer lijkt me dan ook niet terecht.

Wellicht een constructie met doelstellingen? Haal je de CL wat met Ajax komend seizoen geen onmogelijke opgave moet zijn dan een fikse bonus. Net als bij overwinteren in Europa op CL (jaar daarna) of dit jaar in de EL. Dan zit je bij een eventueel ontslag niet vast aan die miljoenen maar heeft de trainer ook wel een goede kans op de bonussen.

Lijkt mij weer een gevalletje uit de hele grote duim. Ik geloof eerder dat Verweij weer aan het pushen is om Bosz naar Ajax te lullen

Heel simpel. Ga je voor Knutsen, dan weet je bepaalde voorwaarden. Wil of kun je daar als club niet aan voldoen, dan direct een deur verder. Je kunt als Ajax zijnde niet tot in het oneindige wachten met het aanstellen van een trainer. Bosz is ook beschikbaar, dus simpeler hoeft het niet te wezen. Dus vol voor Knutsen, of voor Bosz. En anders moeten de spelers maar voor zichzelf gaan trainen. Als ook deze soap lang gaat duren.

3 juni 2023 om 10:46

Ik hoop ook dat we überhaupt gauw doorschakelen. Gewoon naar Bosz. Waarom zo moeilijk doen voor een plaatselijke held uit Noorwegen. Weet niet wat allemaal waar en niet waar is, maar feit is dat het wel al lang duurt.

Ze hebben bij de TG weer een bel horen luiden maar weten niet waar de Kjetil hangt

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren