Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Driessen: ‘Hemeltergend en dodelijk voor de geloofwaardigheid van Koeman’

Laatste update:

Ronald Koeman begeeft zich in zwaar weer bij Barcelona, dat na de 1-0 nederlaag tegen Atlético Madrid is afgezakt naar de teleurstellende twaalfde plaats in LaLiga. Volgens Valentijn Driessen is het hoog tijd dat de Nederlandse coach ingrijpt bij de kwakkelende middenmoter en de voetbalverslaggever denkt dat het passeren van Lionel Messi al een stap in de goede richting is voor Koeman.

"Koeman is bij Barcelona echt in een wespennest terechtgekomen", concludeert Driessen maandag in een video-item van De Telegraaf. "En opnieuw zie je dat Lionel Messi het momenteel niet kan of niet wil. Wat hij tegen Atlético Madrid liet zien is echt hemeltergend. Hij doet alleen iets als hij de bal heeft en nu doet Messi vaak ook geen goede dingen aan de bal. Waardoor hij ook balverlies lijdt op plaatsen waar je geen balverlies moet lijden. Daarna begint Messi te sjokken en dat is dodelijk voor het elftal en dodelijk voor de geloofwaardigheid van Koeman als hij Messi maar blijft opstellen."

Méér hoofdbrekens voor Koeman: ‘Dit mag Barcelona niet overkomen’

Het zijn zware tijden voor Ronald Koeman als coach van Barcelona.Lees artikel

"En drie nederlagen (in LaLiga, red.), dat komt gewoon niet vaak voor bij Barcelona", vervolgt de chef voetbal zijn harde analyse over de weggezakte formatie van Koeman, die volgens Driessen wellicht betere tijden tegemoet gaat. "Hij heeft één geluk, de presidentsverkiezingen. Daar is alle aandacht op gericht, dus dan kun je nog in relatieve rust werken. Maar stel je voor dat er een president komt die jou weg wil hebben als trainer, dan ben je héél snel weg. En is die president er en die laat jou zitten, en je blijft verliezen, dan is je als trainer ook geen lang leven beschoren."

"Hij heeft het heel moeilijk, Koeman zit op een vulkaan daar die op uitbarsten staat. En dat kan hem weleens de kop gaan kosten", waarschuwt Driessen de voormalig bondscoach van het Nederlands elftal. Er liggen volgens hem nog meer gevaren op de loer voor Koeman in Barcelona. "Op het moment dat spelers gaan muiten, heb je ook een probleem. Een muitende Messi zorgt voor onoverkomenlijke problemen voor een trainer en daar lijkt het nu wel sterk op. Als je ziet hoe hij zich gedraagt op het veld. Koeman heeft Messi tot dusver de hand boven het hoofd gehouden, maar wil je geloofwaardig blijven naar de rest van je spelersgroep, dan zal je op een gegeven moment toch een beslissing moeten nemen om niet met hem door te gaan."

Vind jij dat Ronald Koeman Lionel Messi moet passeren?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Koeman wist van tevoren dat hij hoogstwaarschijnlijk de trainer zou gaan worden die Messi moet gaan wisselen/passeren. Daar heeft ie mijn inziens voor gekozen, maar dat maakt het natuurlijk niet minder moeilijk.
Ik geloof echt dat Barcelona beter af zou zijn als Messi verkocht wordt; dan kun je tenminste aan iets nieuws gaan bouwen. Nu blijf je dat moment maar uitstellen en schiet je in de tussentijd niets op.

23 november 2020 om 11:40

Dat ziet iedereen. Guardiola zei ook niet voor niets iets in de trand van 'messi moet zijn carriere afsluiten bij Barcelona', het is gewoon een subtiele verwoording van dat Messi niet meer goed genoeg is voor Man City

23 november 2020 om 11:43

Niet meer goed genoeg? Een jaar geleden won hij de Gouden Bal. Afgelopen seizoen was hij nog de topscorer van Spanje. Misschien dat hij in het fysiek moordende speelschema in Engeland niet 38 wedstrijden kan spelen en het klopt dat hij over zijn top is, maar kom op zeg.

23 november 2020 om 11:44

Welke speler bij City is er aanvallend dan beter dan Messi? Ik hoor het graag.

23 november 2020 om 11:48

Messi speelt in Spanje toch ook alles waarom zal die het in Engeland niet aankunnen,hebben je die moord aanslagen gezien die elke jaar krijgt van Ramos of tegen Atletico daar is Engeland niets bij.

23 november 2020 om 11:59

Speelt is een groot woord, hij wandelt mee.

23 november 2020 om 12:40

Thenry_228; Aguero, Jesus, Silva, Sterling, Mahrez en Torres

23 november 2020 om 12:57

@29 daarom staat City met die aanval ook 13e met een doelsaldo van -1

23 november 2020 om 13:10

Aanvallend beter? Wat een lachertje. Als je nou algemeen beter zei en dat onderbouwde door te stellen dat Messi niet omschakelt, oke. Maar Messi's stats spreken voor zich.

23 november 2020 om 13:38

@thenry_228 aanvallend gezien is er niemand beter bij City maar in de PL moet je ook meeverdedigen als je niet zo een walkover zoals Bayern tegen Barca wil ondervinden en Messi verdedigd totaal niet mee

23 november 2020 om 13:39

@recoba19 dat zijn 4 wedstrijden per jaar. in de PL spelen bijna alle teams met die intensiteit

23 november 2020 om 18:04

@japie onzin wat denk je van clubs als Getafe,Granada,Sevilla,Betis enz daar lopen ook moordenaars tussen die liever de benen van Messi meenemen dan de bal.

23 november 2020 om 11:47

Messi zou er helemaal niet zijn, wat dacht je daarvan?
Totdat er een malloot zei
"Nee slaaf, corona of niet...of dat de competitie langer dan normaal is uitgelopen doet er niet toe.
Je hebt niet op tijd gemeld, dus wie jou wilt ophalen moet 700m betalen."
Wat bij ook voor de club betekent heeft, maakt niet meer uit.
Zijn omgeving kapot gemaakt eerst met neymar en daarna suarez....rare inkoopbeleid.
Noem maar op. Het feit dat messi niet hetzelfde gevoel heeft als Ibrahimovic bij ac Milan waardoor hij presteert valt echt wel te rechtvaardigen met de bron van problemen.

23 november 2020 om 12:29

Was in het begin al duidelijk dat Koeman gehaald is als opbouwwerker. Denk dat ie volgend seizoen wordt afgelost door het tandem Xavi Puyol,waarna Messi weer titels wilt pakken. Nu effe niet. Heeft ook geen zin in dit crisisseizoen met al die lege tribunes. Lionel spaart zn krachten tot volgend seizoen. Overduidelijk.

Wat een wanbeleid is daar toch gevoerd. Een begroting van een miljard en zo arm als de pest. Wens Koeman veel succes, want het gaat lastig worden en wat Messi afgelopen zaterdag liet zien was echt verschrikkelijk.

Driessen zegt bijzonder weinig zinnige dingen, dit klopt echter wel. Koeman zit echt in een vervelende situatie met een president (die Koeman heeft aangenomen) die is opgestapt en nieuwe verkiezingen met allerlei nieuwe beloftes van kandidaten op komst. Daarnaast een muitende Messi en een versleten selectie. Dit is echt bijna een onbegonnen strijd.

Kijk de kansen van Barcelona terug. Allemaal door of via Lionel Messi. Over het meeverdedigen, ik heb hem nu al meer meters zien maken dan in 2017 tm 2019 bij elkaar toen hij een Gouden Bal, twee landstitels en twee Gouden Schoenen won.

23 november 2020 om 12:26

Misschien moet ie dan maar gewoon helemaal ophouden met verdedigen, want op deze manier gaan de Gouden Bal, landstitel en Gouden Schoen er allemaal niet komen

Hahaha...ja Messi was slecht. Maar dat is altijd na interland periode waarbij makkelijk 40 uur wordt gevlogen. Maar wat is excuus van Griezman? Dat is de eerste die moet gaan banken op basis van een geweldige reeks slechte wedstrijden.

Zet Messi gewoon op de bank en speel aub met Puig ipv Pjanic. Als Messi zo graag weg wil dan moet ie maar 95 minuten op de bank zitten totdat Man City hem haalt ofzo en met Puig heb je weer een levend middenveld ipv een groep 50 plussers die een rollator nodig hebben om 10 meter vooruit te komen. Ik las op deze site dat Koeman wel even een bezem door de selectie zou halen en weer nieuw leven zou brengen in dat team, nou, gaat lekker tot nu toe he, Ronald? Suarez weg sturen maar wel met gasten als Busquets, Pjanic, Alba en Messi spelen.

Ik ben oprecht heel benieuwd hoelang Ronald daar nog zit, ik geef hem iig tot het einde van het seizoen voordat ie vervangen wordt door Xavi, de zogenoemde redder van Barcelona die tot nu toe alleen in Qatar gecoached heeft. Misschien verdient Barca dit wel, zelden zo'n chaotisch bestuur gezien van een voetbalclub.

Valentijn wie neemt jou nog serieus

Wat een domme reacties hier weer zeg😂😂.
Betreft Driessen: hem heb ik altijd vergeleken met een clown maar als ik dit lees......tranen.
Messi speelt al 100 jaar zo, lopen, niet meeverdedigen ed. Nu komen kenners dat Koeman hem moet passeren?
Vrees voor Koeman dat ie de kerst niet zal halen, terecht. Voegt niks meer toe dan Setien en Valverde, integendeel.

Tja, Driessen heeft wel een punt, maar Messi verdient natuurlijk wel een belachelijk hoog salaris. Dat in combinatie met z'n kwaliteiten maakt het toch verdomd lastig om die jongen op de bank te posteren. Zonder Messi blijft er sowieso niet bijzonder veel over. Ik ben het er wel mee eens dat er consequenties aan moeten zitten. Of je levert, of je werkt je gewoon het apelazarus. Dat is wel het minste wat je kunt doen als je zo'n 30 miljoen euro per jaar verdient en minstens dat bedrag aan bonussen verdient per jaar dat zelfs op kan lopen tot over de 80 miljoen euro. Maar goed, dit is allemaal niets wat Koeman zelf nog niet had kunnen weten. Hij is er ingestapt, dus hij zal een manier moeten vinden om nog het maximale uit de ploeg te halen. Dat lukt momenteel ook absoluut niet.

Hoe sneller hij ontslagen wordt. Hoe eerder hij weer bondscoach kan worden.
Misschien valt er nog iets te redden aan het Nederlands elftal.

Het is simpel, Koeman zal de schoonmaker zijn bij de club en nadat voorbij is mag hij gaan vertrekken. Chaos veroorzaken, moeilijke veranderingen aangaan en dan met de kans dat je geen resultaten haalt zoals nu en dan straks hey goed gedaan joh, bedankt voor je werk maar tot ziens.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren