Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Dries Mertens gaat akkoord met tweejarig contract en salaris van vier miljoen’

Laatste update:

Dries Mertens beschikt over een aflopend contract bij Napoli en de 33-jarige aanvaller werd in de afgelopen maanden veelvuldig in verband gebracht met een vertrek uit het Stadio San Paolo. Naast interesse uit de Premier League zou ook competitiegenoot Internazionale nadrukkelijk in de markt zijn geweest voor de Belg. Mertens lijkt nu echter de beslissing te hebben genomen om zijn verblijf in Napels verder te verlengen.

De doorgaans goed ingevoerde Sky Italia-journalist Gianluca Di Marzio meldt maandagavond laat namelijk dat Mertens en Napoli akkoord zijn over een nieuw contract voor de aanvaller. Voorzitter Aurelio De Laurentiis was in eerste instantie niet bereid om het aanbod dat Inter Mertens deed te evenaren, maar is volgens de berichtgeving nu toch overstag gegaan.

De Rode Duivel zal in de komende dagen zijn handtekening zetten onder een nieuwe, tot medio 2022 doorlopende verbintenis. Mertens gaat volgens Di Marzio 4 miljoen euro, exclusief bonussen, per seizoen opstrijken en krijgt na het signeren van zijn nieuwe verbintenis ook een tekenbonus van 2,5 miljoen toegeschoven. De routinier lijkt hiermee ook zijn zin te krijgen, aangezien hij in Italië alleen voor Napoli wilde spelen. De concrete aanbieding uit het buitenland waar Mertens eigenlijk op aasde is naar verluidt uitgebleven.

Mertens lijkt zodoende zijn loopbaan af te gaan sluiten bij de club die hem in 2013 overnam van PSV. De aanvaller speelde vooralsnog 311 wedstrijden in het blauw van Napoli en was daarin goed voor 121 doelpunten, wat hem samen met Marek Hamsik gedeeld topscorer aller tijden van i Partenopei maakt. De kans is overigens aanwezig dat Mertens na 2022 eveneens aan Napoli verbonden blijft: de club heeft eerder al uitgesproken plek voor hem te hebben als hij gestopt is met voetballen.

De beste keus voor Dries Mertens?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit zou ik toch wel echt gaaf vinden! Mertens wordt met deze contractverlenging gegarandeerd een legende bij Napoli, als hij naar Inter was gegaan was hij toch veel minder geliefd geworden bij de fans. Hopen dat hij er nog een paar in kan schieten in die twee jaar om zijn topscoorders record nog wat aan te scherpen!

19 mei 2020 om 03:58

Dus dat. Dat lijkt me toch veel meer waard en het financiële verschil is volgens mijn niet heel groot. Dan denk ik dat het inderdaad niet waard is, om je status bij Napoli zomaar te vergooien. Die is weergaloos bij die club. Kijk als je bij Inter echt een grote kans zou hebben om kampioen te worden oke, maar die is niet groot. Soms zijn deze keuzes het beste en ook straks na je carrière. Lijkt me toch mooi om daar als een grote held gezien te worden en wie had dat ooit gedacht, de Kleine Driesje. Echt zeer netjes en zoveel goals gewoon, wordt haast al snel alleen nr 1 op de scoringslijst aller tijden van de club.

19 mei 2020 om 14:13

Is volgens mij ook dicht bij het doelpuntenrecord van napoli. Dat zou prachtig zijn. Na Maradona dan wellicht de grootste napolitaan ooit. Wie had dat gedacht van driesje

19 mei 2020 om 17:04

Ho ho ho. Je vergeet Hamsik! Wat een legende was dat. Heeft me jaarlijks verrast met dat schot van hem.

Lijkt me het beste voor dries Mertens, hij kan topscoorder aller tijden worden en zich dus onsterfelijk maken in Napels. Verder is 4 miljoen niet niks

Beste keuze. Ze zijn daar dol op Dries, en dat is wederzijds. Mooi daar afsluiten en nog een job krijgen bij de club nadien. Sluit ook niet uit dat hij daar blijft wonen. En geef hem eens ongelijk.

19 mei 2020 om 07:52

Het is in je nadagen wel handig om op een plek te zijn waar je wat krediet hebt. En bovendien zou je minder komen te spelen dan wil je toch lekker met je vrije tijd doorbrengen in Italië en niet in het koude Engeland....

19 mei 2020 om 14:15

Ik denk dat heel veel mensen hem ongelijk zouden geven hoor. Ik vind het zelf een prachtige streek maar om er te wonen, dat weet ik zo nog niet. Een stad geregeerd door de maffia lijkt me sowieso redelijk onvoorspelbaar en daarnaast is Napels niet voor niets bekend als de afvalhoofdstad van Europa. De straten liggen daar gewoon vol. Als je net buiten de stad een villa hebt is het natuurlijk iets aangenamer wonen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren