Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dreun voor Arsenal: ervaren verdediger maandenlang uitgeschakeld

Laatste update:

Arsenal heeft een flinke tegenvaller te verwerken gekregen in aanloop naar de seizoensouverture van volgende week in de Premier League. De Londenaren laten vrijdagavond via de officiële kanalen namelijk weten dat Sead Kolasinac acht tot tien weken is uitgeschakeld met een knieblessure.

De 25-jarige linkervleugelverdediger uit Bosnië en Herzegovina viel woensdagavond in de oefenwedstrijd tegen Chelsea geblesseerd uit en blijkt een kwetsuur te hebben opgelopen aan zijn linkerknie. Kolasinac moet de eerste twee maanden van het nieuwe Premier League-seizoen daardoor hoe dan ook aan zich voorbij laten gaan.

De langdurige afwezigheid van Kolasinac is een streep door de rekening voor Arsenal-manager Unai Emery. De verdediger was het afgelopen seizoen onder Arsène Wenger weliswaar lang niet altijd een basisspeler, maar doordat Nacho Monreal na zijn deelname met Spanje aan het WK langer met vakantie was, kon Kolasinac in de voorbereiding op de nodige minuten rekenen. Ainsley Maitland-Niles verving de ex-speler van onder meer Schalke 04 tegen Chelsea als invaller.

Arsenal begint het nieuwe seizoen in de Premier League volgende week zondag met een thuiswedstrijd tegen landskampioen Manchester City. Aankomende zaterdag spelen the Gunners nog vriendschappelijk tegen Lazio.

Een mokerslag voor Arsenal

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Linkervleugel verdediger toch?

Volgens mij is Kolasinac een linker vleugelverdediger.

Wel een pittige tegenvaller voor Arsenal. Dan moet je zometeen tegen City met een jeugdspeler. Dan heb ik toch liever een Kolasinac daar staan. Of is Monreal inmiddels weer volledig fit?

3 augustus 2018 om 22:36

Maitland Niles kan dat meer dan behoren invullen.

Met monreal heb je een prima vervanger. (Indien dit)

3 augustus 2018 om 22:35

Fit*

Qua niveau niet zo goed en dit betekent meer speeltijd voor Maitland-Niles, wat zeer positief is.

Echter, de.LB-positie is nu wel dun bezet. Alleen Monreal, die een WK heeft "gespeeld" en AMN dus, tegen wie werd gezegd dat hij zich kon richten op een plek op het middenveld.

3 augustus 2018 om 23:14

Smith Rowe kan prima de rol invullen en vind ik naar behoren spelen in de voorbereiding. Jong, maar daardoor ook vormbaar. Monreal als ervaring nodig is.

Sinds wanneer is een 25-jarige speler ervaren?

3 augustus 2018 om 22:54

Als die bij ajax had gezeten was het een routinier geweest😜

3 augustus 2018 om 23:24

Dat ligt aan zn carrière. Pogba is 25 maar toch best ervaren. Net als n varane

Dreun? Sorry, maar was hij niet gewoon een bankspeler?

4 augustus 2018 om 04:53

Vorig seizoen wel, dit seizoen heb ik geen idee, nieuwe coach nieuwe kansen.

Het seizoen is nog niet begonnen of we hebben de eerste blessure alweer te pakken. Balen, had wel verwacht dat hij onomstreden zou worden dit seizoen. Werd 2 jaar geleden uitgeroepen tot beste linksback van de bundesliga.(boven alaba en rodriguez) Desalnietemin denk ik dat AMN het prima daar gaat doen. OFT: ben echt benieuwd naar torreira!

Vind 'een mokerslag' een beetje overdreven. Natuurlijk jammer maar niet onmisbaar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren