Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dramatische diagnose voor Lassina Traoré na botsing met Denzel Dumfries

Laatste update:

Lassina Traoré komt de rest van het seizoen en mogelijk ook het begin van het volgende niet in actie, zo meldt Shakhtar Donetsk op zijn website. De twintigjarige spits, die afgelopen zomer voor tien miljoen euro overkwam van Ajax, liep in de Champions League-wedstrijd tegen Internazionale (0-0) een zware knieblessure op na een ongelukkige botsing met Denzel Dumfries.

Traoré kwam vorige week dinsdag in een duel met de rechtervleugelverdediger van Inter ongelukkig met zijn been onder diens lichaam terecht. De Burkinees moest per brancard van het veld en blijkt zijn kniebanden ernstig te hebben beschadigd. "De blessure is echt ernstig", laat clubarts Artur Hlushchenko weten. "Er is schade aan het kniegewricht en over twee weken wordt hij geopereerd, wanneer de zwelling is afgenomen."

Het herstel van Traoré zal naar verwachting negen tot twaalf maanden in beslag gaan nemen, zo stelt Hlushchenko. Een enorme klap voor de centrumspits, die erg sterk was begonnen aan zijn avontuur in Oekraïne. Traoré maakte in veertien officiële wedstrijden al negen doelpunten en heeft in de competitie zelfs een moyenne van zes goals in zeven duels.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ah nooit fijn om tegen een tank aan te lopen. Jammer want was toch aan de lopende band aan het scoren. Het is hem niet gegund. Wens Traore veel sterkte en hopen dat ie sterker terugkomt. Vreselijke blessure.

6 oktober 2021 om 17:39

Sinds wanneer is Dumfries een tank?

6 oktober 2021 om 17:51

Dacht ik nou ook, is namelijk geen tank maar een, bulldozer

6 oktober 2021 om 19:32

Tank? Gok dat traore stukkie gespierder en breder is

Oei, net wanneer hij zijn draai begon te vinden gebeurd er dit.
Zag er overigens heel lelijk uit wat met de knie gebeurde.

Zuur voor die jongen. Wist niet dat hij zo'n goede start doormaakte bij shaktar

Wat zonde zeg, dumfries kon er ook niets aan doen. Dit is echt een klap voor zijn carrière en het is nog maar afwachten of hij ooit weer het niveau kan aantikken wat hij heeft laten zien.

Don't fries the Denzel. Vreselijke blessure verder. Hopelijk komt ie snel weer op de been.

Ook sportief van dumfries dat hij bij hem bleef staan om te kijken hoe het ging.

6 oktober 2021 om 19:00

Deed ie dat of ben je sarcastisch?

Toch een wijze les dat je misschien niet élke bal koste wat kost moet willen hebben. Hij kon weten dat hij zichzelf ernstig in gevaar bracht om alsnog voor die bal te gaan.

6 oktober 2021 om 18:05

Dit is gewoon ongelukkig. Bij letterlijk elk duel tussen 2 spelers is er een minieme kans dat het helemaal verkeerd valt. Laat dat nou net hier gebeuren. Domme pech.

6 oktober 2021 om 18:15

Beetje vreemde reactie... 2 spelers die gewoon voor de bal gaan, daar is niets mis mee. Dit gebeurd 10 keer per wedstrijd alleen heeft Traore de pech dat het dit keer heel verkeerd afloopt.

6 oktober 2021 om 20:23

Weet je wel hoe die botsing precies ging dan? Als je goed kijkt dan zie je dat Traoré te laat en onnodig nog voor een bal gaat die hij toch niet meer kan pakken waardoor Dumfries verstrengelt raakt in zijn knie. Als ik een prof was dan zou ik voor elke bal gaan, maar dit deed Traoré te gretig. Ik weet 100% zeker dat hij op zijn 30ste niet zo voor die bal was gegaan. Er was niks te winnen behalve problemen.

6 oktober 2021 om 21:29

Als hij kon weten dat hij hier ernstig geblesseerd zou raken, zoals jij zegt, zou hij natuurlijk inhouden. Want welke speler (prof of amateur) wil nu voor 9-12 maanden geblesseerd zijn?

6 oktober 2021 om 19:02

Vreemde reactie. Iemand die slachtoffer wordt van een seksueel misdrijf of mishandeling heeft het ook aan zichzelf te danken? Had hij of zij maar niet zo gekleed en/of zo laat daar en daar in zijn of haar eentje moeten lopen? Ja, die vergelijking is extreem maar dat is jouw reactie ook. Hij kon weten dat ie zichzelf in gevaar bracht…

Heel zuur zeg.. een jaar eruit. Hoop dat hij er sterk uit zal komen en zn vorm daarna weer kan vinden.

En dan moeten wij het doen met een stuntelende Haler. Hoop dat het goed met hem komt

Blind paard die Dumfries. Zal geen opzet geweest zijn maar bijzonder lomp. Typisch geval van bewijsdrift gekoppeld aan beperkte capaciteiten. Dan krijg je dit soort botsingen.

6 oktober 2021 om 20:23

Geen opzet, eerder dommigheid, dat resulteert in dit soort reacties.

7 oktober 2021 om 15:11

Hij wil gewoon bij die bal en dit was de manier waarop hij de meeste kans had dat te doen. Dat Traoré zijn been uitschuift maakt het allemaal erg ongelukkig, maar ik zou dit toch niet lomp willen noemen. Gewoon van beide kanten een logische beweging, soms heb je gewoon pech.

Triest hoor om zo bij je nieuwe club te beginnen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren