Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Slot laat Szymanski weer starten en heeft voor één iemand slecht nieuws

Laatste update:

De opstelling van Feyenoord voor het duel met Shakhtar Donetsk is bekend. Arne Slot kiest ervoor Sebastian Szymanski in de basis te posteren, wat ten koste gaat van Javairô Dilrosun. Voor de rest begint Feyenoord met de vertrouwde namen in Warschau, waar de wedstrijd wordt gespeeld vanwege de oorlog in Oekraïne. De wedstrijd begint om 21.00 uur en is te zien op Veronica en ESPN 2.

Slot slachtoffert slechts Dilrosun, die bij afwezigheid van Szymanski op 10 kwam te staan, maar daar geen onuitwisbare indruk wist achter te laten. Szymanski is de voorste man op een driemans middenveld dat verder bestaat uit Mats Wieffer en aanvoerder Orkun Kökçü. Het trio in de voorhoede bestaat wederom uit (v.l.n.r.) Oussama Idrissi, Santiago Giménez en Alireza Jahanbakhsh. De achterhoede wordt gevormd door Quilindschy Hartman, Dávid Hancko, Lutsharel Geertruida en Marcus Pedersen, terwijl Timon Wellenreuther het doel verdedigt.

Shakhtar werkt met vertrouwen toe naar het duel met Feyenoord. De ploeg van Igor Jovicevic wist zondag met maar liefst 0-7 te winnen van FC Metalist 1925 Kharkiv, mede dankzij een treffer van voormalig Ajacied Lassina Traoré. Tegen Feyenoord moet Shakhtar moet Yukhym Konoplya, Bogdan Mykhaylichenko, Valeriy Bondar, Eduard Kozik en Mykola Matvienko missen. “Zelfs met die spelers was het een zware wedstrijd geworden”, relativeerde Jovicevic woensdag dat gemis. Dat Shakhtar in de achtste finale staat, leek in de vorige ronde tegen Stade Rennes lange tijd ver weg. Na de 2-1 zege in Warschau moest er in Frankrijk een verlenging aan te pas komen na een 1-0 eindstand. In die verlenging kwam Rennes op 2-0, waarna een eigen doelpunt in minuut 119 leidde tot een strafschoppenserie, die werd gewonnen voor Shakhtar.

Feyenoord hoefde de tussenronde niet te spelen, waardoor het zich kon focussen op de Eredivisie. De ploeg van Slot leidt daarin de dans en maakt bovendien nog volop kans op het winnen van de TOTO KNVB Beker. Slot kondigde woensdag aan dat Sebastian Szymanski in de basis staat. De middenvelder was enige tijd geblesseerd, maar is inmiddels hersteld en fit genoeg om in zijn thuisland te starten. Een hele wedstrijd zit er echter niet in, zo bevestigde Slot, die ook wist te melden dat de recent herstelde Gernot Trauner op de bank begint. Quinten Timber, Justin Bijlow en Patrik Wålemark zijn de enigen die niet van de partij zijn in Polen, waardoor Slot kampt met luxeproblemen. Feyenoord is dit kalenderjaar nog ongeslagen in uitwedstrijden, al is de ploeg er dit seizoen nog niet in geslaagd om een Europees uitduel te winnen.

Opstelling Shakhtar Donetsk: Trubin; Taylor, Matviyenko, Rakitskyy, Topalov; Stepanenko; Zubkov, Bondarenko, Sudakov, Kryskiv; Traoré.

Opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Pedersen, Geertruida, Hancko, Hartman; Wieffer, Kökçü, Szymanski; Jahanbakhsh, Giménez, Idrissi.

Shakhtar Donetsk - Feyenoord:

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lijkt me de beste opstelling op het moment, alleen over Ali en Dilrosun zou je nog kunnen twijfelen maar Ali heeft het redelijk goed gedaan de laatste tijd. Zet hem op Feyenoord!

9 maart 2023 om 19:51

Op dit moment wel. Zou de komende weken graag Trauner weer centraal hebben en Geert rechts.

9 maart 2023 om 20:37

Vind je van mij hij dilrosun wel
Op de plek van alireza zetten heeft al 4 wedstrijden geen bal
Geraakt

Blij dat Szymanski weer terug is. Belangrijke creatieve speler die nooit echt door het ijs zakt (in tegenstelling tot Dilrosun). Verder een mooie opstelling zo. Ben benieuwd straks!

Prima opstelling zo. Tis alleen weer afwachten welke Idrissi en Alireza we vanavond krijgen.

9 maart 2023 om 19:51

Idrissi vind ik wel echt prima in vorm de laatste 3/4 wedstrijden. Alireza kan het gewoon niet meer lijkt het wel, vond hem bij AZ echt top maar valt echt tegen.

9 maart 2023 om 20:00

1 goeie voorzet per wedstrijd en een bal die er met alle geluk van de wereld in gaat. Is dat tegenwoordig prima in vorm? Iedere fan zit zich de hele wedstrijd te ergeren omdat hij er niks van bakt.

9 maart 2023 om 20:22

Bij Alireza zit het qua prestaties tussen de 5 of 6. Bij Idrissi tussen de 3 en 7. Beiden niet om over naar huis te schrijven op hun eigen manier

Denk echt dat dit een makkie gaat worden voor Feyenoord. Sjaktar is niks meer van over joh. Spelen alleen nog maar c garnituur spelers.

9 maart 2023 om 19:52

Ook ik hoop dat feyenoord wint maar je klinkt nu wel een beetje respectloos, weet je wie ze allemaal verslagen hebben en staan 2de in hun competitie met maar 1 nederlaag.
Nee makkelijk wordt het niet

9 maart 2023 om 20:00

Ja, klopt. maarrrr, beste speler verkocht deze winter bij een elftal dat sowieso al heel veel kwaliteit heeft ingeleverd ivm de oorlog. En Feyenoord heeft gewoon een sterkere ploeg denk ik. Overigens hoop ik niet dat ze winnen maar dat terzijde.

9 maart 2023 om 20:04

Deze winter in de CL Real op 1-1 gehouden en 1-4 bij RB Leipzig gewonnen; zijn echt geen koekenbakkers hoor.

9 maart 2023 om 20:16

Precies en Rennes uitgeschakeld

9 maart 2023 om 19:55

Zoveel verschil zit er niet met het Sjakhtar wat Real Madrid op 1-1 hield. Mudryk is wel een groot gemis voor hun (gelukkig), maar ik zou ze niet zo snel onderschatten.

9 maart 2023 om 19:58

NEe tuurlijk niet onderschatten, maar feyenoord heeft gewoon meer kwaliteit. Gaat goed komen dit.

9 maart 2023 om 20:21

Dit is alsnog een sterke ploeg, zeker als je ziet dat ze Rennes uit hebben geschakeld. Wat gewoon erg knap is.

Vanavond gaan we de echte kracht van feyenoord zien of niet? 89e minuut of dominerende voetbal en shaktar van de mat spelen met 2 of 3 goals, de terechte nummer 1 van Nederland of gewoon meer geluk op arbitrale gebied en alles wat in hun voordeel valt, succes vanavond in ieder geval jullie moeten de puntjes nu binnen harken voor nederland

9 maart 2023 om 19:56

Mooi verhaal

9 maart 2023 om 22:21

Bedankt

Prima opstelling! Mooi dat Szymanski terug is, die is behoorlijk onmisbaar gebleken. Zou zelf met Paixao beginnen in plaats van Idrissi, maar veel doen ze niet onder voor elkaar.
Heel benieuwd naar de wedstrijd, Sjakhtar is volgens mij de meest onderschatte ploeg in de Europa League momenteel. Zal niet veel voor elkaar onder doen.

Ik blijft de keuze van Idrissi gewoon niet snappen. Ook nu totaal geen snelheid voorin wat je deze wedstrijd gewoon nodig hebt.

9 maart 2023 om 20:02

Slot had het van het weekend uitgelegd: Er gaat nog een hoop mis maar Idrissi probeert wel altijd en laat wat meer durf zien. Ik snap je punt betreft snelheid en vooral met zo’n potje. Ik verwacht dat Fey afwachtender gaat spelen dus er ligt dan ruimte achter de verdediging, kan Dilrosun met z’n versnelling in z’n versnelling (😜) mooi gebruik van maken. Alleen hij laat dat toch ook nog weinig zien ?!
Beetje kiezen tussen wat wil je, met Alireza heb je werklust, Dilrosun snelheid, Idrissi “dreiging” en Paixao “verrassing”.

9 maart 2023 om 20:12

Die dreiging zie ik niet bij Idrissi. Wil een actie inzetten en pass de bal daarna weer terug naar Hartman. Een Dilrosun en Paixao brengen dat wel. Die zijn ook zeker niet geweldig hoor maar doen het na mijn mening beter dan Idrissi.

9 maart 2023 om 20:52

Ben dit met Arsenal eens.
Idrissi en alireza zijn de laatste weken verschrikkelijk slecht veel balverlies acties lukken niet.
Nu maakt doe een goal maar met alle respect niet echt zijn verdienste.
Tis gewoon wekelijks irriteren.
Ze lopen beide zoveel
Centraal dat op de flanken geen oplossing meer ligt.

Bij Slot lijken de opstellingen en wissels nagenoeg altijd logisch. "Keep it simple" en er weer opknallen tot het laastste fluitsignaal.

Yes!! Szymanski is zo belangrijk, heel fijn dat die terug is! Dilro invallen op de flanken, daar komt die veel beter tot z’n recht dan op 10, dat was echt niks!

9 maart 2023 om 20:07

Hij komt op 10 te vaak met de rug naar de goal, niet z’n kwaliteit . In omschakeling kan het wel nuttig zijn alleen Fey speelt vaker op de helft van de tegenstander dus heb je daar weinig aan. Dan beter iemand die makkelijker met gezicht naar de goal kan spelen. Laatste twee potjes dook hij vaak ook van de zijkant op, dus uit positie.

Hopen dat Wellenreuther een beetje stabiel is. Tegen Groningen keepte hij toch al beter dan in zijn eerste wedstrijden.

Die Jahanbahks is en blijft een blind paard

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren