Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Douglas Costa steelt show met geniale assist bij vijfklapper Juventus

Laatste update:

Juventus heeft in een vriendschappelijke wedstrijd op het eigen trainingscomplex met ruime cijfers gewonnen van het bescheiden Novara: 5-0. Cristiano Ronaldo tekende voor de eerste treffer van La Vecchia Signora en Douglas Costa baarde opzien met een schitterende assist op Aaron Ramsey. Matthijs de Ligt ontbrak bij Juventus. De centrumverdediger is wegens een schouderblessure pas weer in november inzetbaar voor trainer Andrea Pirlo.

In de eerste echte oefenwedstrijd van Juventus in de voorbereiding op het nieuwe seizoen in de Serie A sloeg Ronaldo al na twintig minuten toe. De Portugese aanvaller combineerde met Dejan Kulusevksi, die de bal panklaar neerlegde voor Ronaldo. Laatstgenoemde plaatste de bal vervolgens van dichtbij in de hoek. Novara wist de schade in het restant van de eerste helft te beperken. Juventus raakt pas na rust echt op stoom.

Nog geen twintig minuten gespeeld in de eerste echte oefenwedstrijd van Juventus en Cristiano Ronaldo heeft zijn eerste doelpunt al in het netje liggen ?

Geplaatst door voetbalzone op Zondag 13 september 2020

Tien minuten na de hervatting verdubbelde Juventus de voorsprong. De ingevallen Costa legde de bal vanaf rechts met buitenkant links op schitterende wijze neer bij de tweede paal. De inkomende Ramsey was trefzeker met een knal in de verre hoek. Het applaus was terecht voor de geniale actie van Costa. Hiermee was het verzet gebroken van Novara, dat Marko Pjaca in de 66ste minuut de 3-0 voor Juventus zag aantekenen,

In de blessuretijd van het oefenduel gaf invaller Manolo Portanova zijn visitekaartje af met twee doelpunten. Juventus opereerde tegen Novara in een 3-5-2-systeem, met Danilo, Leonardo Bonucci en Giorgio Chiellini als verdedigers. Op het middenveld was er een basisplaats voor de van Schalke 04 gehuurde Weston McKennie. Ronaldo werd in de aanvalslinie geassisteerd door Kulusevski. De van Barcelona afkomstige Arthur Melo moest het doen met een invalbeurt.

Laat even bezinken dat Juventus Douglas Costa eigenlijk wil lozen. ??

Geplaatst door voetbalzone op Zondag 13 september 2020

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het is een propere overwinning, maar het is maar tegen Novara. Neemt niet weg dat die assist van Costa heerlijk is. Ik dacht eerst dat er weer gehyped werd door VZ maar deze is wel een pareltje. Ik ben nog niet zeker of die 3-5-2 opstelling een geruststelling is naar het nieuwe seizoen toe...Ik vraag me overigens af wanneer Dybala zich zal toevoegen aan de selectie. Het is nog maar een dikke week voor het seizoen aanvangt.

Douglas Costa is een heerlijke speler mits hij fit is en daar ga je al, hij is meerendeels gebleseerd dan dat die fit is, dat is de reden dat Juve Douglas Costa wil/wou lozen, en met zijn 7,5 miljoen per jaar hakt hij er lekker in met zijn salaris voor iemand die meerendeels gebleseerd is.

Voorderest is een 3-5-2 Conte vaak fataal geworden in de CL, maar het zal mij benieuwen wat Pirlo uit zijn hoed tovert.

Juve Per Sempre

13 september 2020 om 17:23

Ik genoot zo erg veel van hem toen hij nog bij ons speelde. Ik was eigenlijk ook echt boos toen we hem zo makkelijk lieten gaan. Maarja Gnabry en Sane hebben mij weer helemaal getroost😊. Maar inderdaad Douglas Costa is echt een heerlijke speler, als hij een heel seizoen fit zou zijn zou hij net zo goed zijn als Bernardo Silva. Misschien zelfs als Sterling.

Oefenpotje tegen Novara stelt natuurlijk niet heel veel voor maar ik zag toch wel wat leuke dingen vandaag. Mckennie viel mij positief op met zijn passing, Rabiot ook erg goed. Verder was het leuk om Caviglia en Portanova te zien spelen. Twee golazo's voor Portanova!

Conte is het vaak fataal geworden maar atalanta en atletico komen er best ver mee. Tuurlijk is ene overwinning leuk van 5-0 maar is niet tegen een dendert team. Hoop dat er nog zeker 3 spelers bijkomen. ( rechtsback spits en middenvelder ) het liefst Bellerin , Anaour, en een goeie spits. Waar hangt Dybala eigenlijk uit ?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren