Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dost en acht anderen mogen vertrekken bij VfL Wolfsburg

Laatste update:

VfL Wolfsburg zet de deur deze zomer wijd open voor meerdere spelers. De Volkswagen-club is volgens BILD van plan liefst negen man van de hand te doen en onder hen bevindt zich ook Bas Dost. De spits heeft er al vier seizoenen opzitten in Duitsland en heeft nog maar een contract tot volgend jaar zomer.

/

Josuha Guilavogui staat op een lijstje bij AS Roma, André Schürrle lijkt aan de slag te gaan bij Borussia Dortmund en Luiz Gustavo en Ricardo Rodríguez willen graag weg. Dat laatste begrijpt VfL Wolfsburg en de club wil meewerken, zolang andere partijen bereid zijn de minimale afkoopsom van 25 miljoen euro voor zowel Luiz Gustavo als Rodríguez te betalen. Het aantal vertrekkende spelers komt daarmee dan op vier.

De 27-jarige Dost is nummer vijf die mogelijk uitgeleide wordt gedaan, mits zich een club met belangstelling meldt in Wolfsburg. In 84 wedstrijden maakte Dost vooralsnog 36 doelpunten in de Bundesliga en Wolfsburg wil hem een jaar voor het einde van zijn verbintenis verhandelen. Ook Vieirinha, Daniel Caligiuri, Diego Benaglio en Max Kruse kunnen hun spullen pakken en hun heil elders zoeken. De club wacht af wie belangstelling tonen en de overbodige spelers overnemen.

Denk je dat Bas Dost deze zomer vertrekt bij VfL Wolfsburg?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is het geld daarop? Kruse en Vierinha moeten weg en ook Benaglio. Daarnaast Gustavo en Rodiguez zo makkelijk laten gaan voor 25 miljoen, spreekt niet echt van ambities.

15 juli 2016 om 08:01

Volgens mij heeft Volkswagen deels de kraan dicht gegooid na het dieselschandaal.

15 juli 2016 om 08:34

Zouden er dan valse beloftes zijn gedaan naar Bruma toe want in de VI vertelde Jeffrey laatst dat Wolfsburg heel veel ambitie had en dat ze een topteam wilden bouwen.

15 juli 2016 om 10:05

Alleen rodriguez en gustavo is apart. De overige spelers zijn geen sterren..

15 juli 2016 om 11:27

Die hebben beide volgens mij een afkoopclausule van 25 mil dus dat ze mee willen werken is een understatement, ze moeten wel.

15 juli 2016 om 12:30

VW heeft er nooit heel veel geld in gestopt. Tot frustratie van Wolfsburg, gezien de gorte mogelijkheden dan. Na het dieselschandaal is er niks veranderd, ook bij VW zelf niet overigens. Zijn na het schandaal zelf meer VW verkocht

Verder niet heel gek dit toch. Op Gustavo en Roderiquez zijnzonde, maar hebben ambitie. De restis goed te vervangen en niet directe toppers. alleen va de Keeper is ook zonde, nog steeds een betrouwbare doelman!

15 juli 2016 om 23:38

Wat vreemd, dat is volledig langs mij heen gegaan. Dat vw zelfs meer auto's verkocht had, na het grote schandaal.

Blijft weinig over van Wolfsburg op deze manier.. Jammer voor Bruma.

15 juli 2016 om 08:01

Volgens BILD....

15 juli 2016 om 08:34

Bild is qua transfers anders behoorlijk betrouwbaar hoor.

Zou ik een betere optie voor Ajax vinden dan Huntelaar. Als Zivko weggaat is dat weer mooi in balans en kan Dolberg verhuurd worden. Ik verwacht dat Cassierra toch nog wel wat moet wennen

15 juli 2016 om 08:43

Ja en dan? Milik, Dost en Cassierra voor één positie lijkt me wel heel erg veel van het goede. Dat is toch pure vernietiging van drie goede spitsen?

15 juli 2016 om 08:54

Milik blijft niet langer dan een jaar meer. Lijkt mij slim om vooruit te kijken. Er valt nu toch ook 1 spits weg... eigenlijk 2 als je je bedenkt dat Cassierra nog niet rijp genoeg is

15 juli 2016 om 09:33

Dost wil niet terug naar Nederland

15 juli 2016 om 10:12

Welke spits valt dan weg? Afgelopen seizoen was Milik de enige echte centrumspits. Cassiera zal idd nog moeten rijpen en dat geldt ook voor Dollberg. Maar het is niet logisch om Dost of Milik op de bank te zetten. Sowieso laat je Milik niet blijven als je van plan bent hem om de bank te zetten achter Dost.

15 juli 2016 om 10:43

En al helemaal niet naar Ajax. Heeft hij al vaker aangegeven in interviews. Door hoe hij destijds is behandeld toen er sprake was van een transfer.

Kruse is blijkbaar weer aangeboden bij Borussia MG maar ik betwijfel of dit uberhaupt gebeuren gaat. Is bij WOB het dubbele gaan verdienen en heeft een zeer matig seizoen achter de rug. Voor het geld zal onze poker-koning wel naar Engeland verkassen.

VW kan/mag er niet meer zoveel geld in pompen vandaar de uitverkoop.

15 juli 2016 om 10:41

Schürrle (20-25 miljoen), Rodriguez (25) en Draxler (30-35) als grote vissen verkopen en je bent 80 miljoen verder. Dat lijkt me op zich wel voldoende voor één zomer toch, zou je eventueel nog voor een kleine 20 miljoen vervangers kunnen halen en dan maak je alsnog 60 miljoen winst. Vind het raar dat ineens negen spelers in de etalage zouden staan. De drie spelers die ik noem zijn op zich wel vervangbaar op een iets lager niveau en dan houd je de rest van het team zelfs in tact.

15 juli 2016 om 11:50

Draxler is absoluut niet te koop, verzekerde sportief directeur Klaus Allofs tegen Sport1.

15 juli 2016 om 12:45

Salarissen

Daar komt nog bij dat naast dat BvB aan Schurle trekt Arsenal bereid is veel te betalen voor Draxler. Als geldnood de reden is, dan staat er volgend jaar een half nieuw elftal.

Josuha Guilavogui staat ook op het lijstje van AS Monaco

Zonde voor Bruma!
Ben bang als ze hun allemaal hebben verkocht ze z'n slecht team hebben dat niemand meer naar Wolfsburg wil komen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren