Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dortmund en scorende Huntelaar bieden Bayern kans uit te lopen

Laatste update:

De achtervolgers van Bayern München hebben dinsdag allemaal punten gemorst. Borussia Dortmund bleef op 1-1 steken tegen het lager aangeslagen Fortuna Düsseldorf, terwijl Huub Stevens er met Schalke 04 niet in slaagde te winnen van zijn ex-werkgever Hamburger SV. De thuisclub, zonder Rafael van der Vaart, boekte een 3-1 zege. Klaas-Jan Huntelaar benutte wel een strafschop, maar kon niet meer betekenen dan dat. Eintracht Frankfurt tenslotte, de verrassende nummer vier, ging op eigen veld onderuit. Bayern München speelt zelf woensdagavond.

/

Borussia Dortmund - Fortuna Düsseldorf 1-1
Het geduld van de aanval van Borussia Dortmund werd lange tijd op proef gesteld, maar vlak voor rust viel de verdiende openingstreffer. Na voorbereidend werk van Lukasz Piszcek combineerden Kevin Grosskreutz en Jakub Blaszczykowski en schoot de Pool de 1-0 achter Fabian Giefer. Fortuna Düsseldorf, dat vorige week verrassend van Hamburger SV had gewonnen, maakte in defensief opzicht een goede indruk, maar had voor rust te weinig stootkracht om ook aanvallend iets te kunnen laten zien. Jürgen Klopp, die voor de 150e keer bij een competitieduel van BVB op de bank zat, keek goedkeurend toe hoe zijn ploeg vlak voor rust toesloeg.

Na dik vijftig minuten spelen zorgde Fortuna Düsseldorf voor het eerste gevaar voor het doel van Roman Weidenfeller. Ivan Paurevic kreeg de bal na een vrije trap van Ken Ilsö, maar mikte naast het doel van die Borussen. Enkele minuten later verprutsten de bezoekers opnieuw een kans, toen Marcel Schmelzer alleen in het doel stond maar de inzet van Stefan Reisinger ongelukkig door Ilsö werd geblokt. Fortuna Düsseldorf werd almaar sterker en in de 78e minuut viel de 1-1. Na een voorzet van Thomas Kruse kopte Reisinger van dichtbij binnen. Dat was tevens de eindstand, daar Borussia Dortmund ook niet van de rode kaart voor Paurevic vlak voor tijd kon profiteren.

/

Hamburger SV - Schalke 04 3-1
Zonder Van der Vaart en Ibrahim Afellay, maar mét Huntelaar startten HSV en Schalke dinsdag aan hun duel. Het werd geen hoogdravende eerste helft: na een half uur ging het tempo behoorlijk omlaag en beide teams wisten geen echt grote kansen te creëren. Tolgay Arslan redde een keer op de lijn na een kopbal van Chinedu Obasi en Huntelaar mikte voorlangs bij een redelijke mogelijkheid. Na rust hoefden de fans niet lang meer te wachten op een goal. Roman Neustädter leverde de bal in bij HSV en uit de daaropvolgende uitbraak joeg Beister de bal met links de verre hoek in.

En dik tien minuten daarna was het weer raak, toen Artjoms Rudnevs de bal ontving na een goede actie van Beister. De Letse spits draaide zich om, bleef oog in oog met Lars Unnerstall rustig en mikte raak in de linkerhoek: zijn vierde treffer van het seizoen. Stevens had tegen zijn oude club toen al een wissel doorgevoerd en zorgde met Julian Draxler direct voor een tweede nieuwkomer. Ook Jefferson Farfán kwam er snel in. Huntelaar maakte het vervolgens spannend, door vanaf de penaltystip de 2-1 aan te tekenen na een vreemde handsbal van invaller Tomás Rincón. HSV kreeg echter ook nog een strafschop en die werd door Milan Badelj succesvol de linkerhoek ingetrapt.

/

Eintracht Frankfurt - FSV Mainz 05 1-3
Het moeilijk te kloppen Eintracht had het dinsdag vrij lastig tegen FSV Mainz. Doelman Kevin Trapp moest die Adler al snel te hulp schieten en maakte een schot van Andreas Ivanschitz onschadelijk. Diezelfde Ivanschitz boekte na ruim een kwartier van zo’n tien meter afstand alsnog succes na een één-twee met Shawn Parker. Parker zorgde met de rust in zicht vervolgens eigenhandig voor de verdubbeling, door tussen drie man in de bal raak te volleren. De score liep na rust verder op tot 0-3 via een vrijstaande Nikolce Noveski, alvorens Adam Szálai een eigen doelpunt maakte en Eintracht een dienst bewees. Die Nullfünfer eindigden het duel met een man minder, na tweemaal geel voor Julian Baumgartlinger.

Hannover 96 - SpVgg Greuther Fürth 2-0
De thuisploeg speelde geen denderende eerste helft, maar ging wel met een minimale voorsprong de rust in. Mame Biram Diouf verzilverde een rebound, nadat doelman Max Grün een inzet van Didier Ya Konan half had gekeerd: 1-0. Na de vroege openingsgoal waren de bezoekers beter, maar dat resulteerde niet in de gelijkmaker. Het tweede bedrijf kende een levendig begin, met kansen over en weer, maar al snel daalde het tempo. In de 69e minuut verdubbelden die Niedersachsen de voordelige marge. Uit een vrije trap van Jan Schlaudraff kopte Mario Eggimann de 2-0 tegen de touwen. Door de zege nesteld Hannover 96 zich steviger in de subtop.

Zijn Borussia Dortmund en Schalke 04 wel in staat Bayern van de titel af te houden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een ploeg waar ik veel sympathie voor krijg is Hannover.
Hun derde wedstrijd op 5 dagen tijd en dan nog op die manier winnen.

Ze hebben zelfs eerlijke spelers hahaha
Stindl zet vergissing Duitse bond over schorsing recht
Lars Stindl, middenvelder bij Hannover 96, liet zelf aan de Duitse voetbalbond (dfl) weten dat hij vorige zaterdag tegen Bayern München (5-0 verlies) zijn vijfde gele kaart had geslikt, en niet zijn vierde zoals ze bij de DFL hadden genoteerd.

Adler is een geweldige doelman. Schalke de mindere ploeg. Voorin is het niks op het moment. Huntelaar niet in topvorm en de rest is onzichtbaar.

27 november 2012 om 22:06

Adler was voor zijn langdurige blessure de eerste keeper van Duitsland.
Volgens mij is hij het nog altijd, maar Neuer is uiteraard ook uitzonderlijk goed.

Scorende Huntelaar...daar is dan ook alles mee gezegd...een strafschop in 2de instantie binnenschieten hoor ik...dat moet dan naar Arsenal?

27 november 2012 om 22:01

Tjah, in de Bundesliga krijgt hij ze er allang niet meer zo gemakkelijk in. 5 doelpunten in 14 wedstrijden waaronder dan dit doelpunt.

27 november 2012 om 22:02

In de CL doet hij het wel aardig, maar hij maakt echt geen doelpunten wat hem onderscheidt van een andere spits, simpele intikkers.

27 november 2012 om 22:04

Raul is weg. het was dankzij hem dat Huntelaar zoveel vrijheid kreeg voor het doel verleden jaar. Dan kon hij meer scoren want Raul kan op zijn eigen de verdediging ontwrichten.
Nu kan je duidelijk zien dat Huntelaar geen echte killer is als hij niemand om zich heeft om het vuile werk op te knappen zodat hij meer vrijheid krijgt.
Nu moet hij scoren onder druk en dan ie je dat het hem niet zo goed lukt.

27 november 2012 om 22:19

Als Walcott blijft, kan dat bij Arsenal ook nog wel lukken, die trekt ook altijd wel twee verdedigers met zich mee.

27 november 2012 om 23:01

Huntelaar staat nu in z'n eentje tegen 2 (soms 3 verdedigers) met Raul had hij meer ondersteuning bij hem. Maar dan nog had hij in de competitie meer kunnen scoren, hij maakt de kansen niet af die hij vorig jaar wel scoorde.

Intikkers is echt onzin. Ik heb hem dit seizoen bar weinig intikker zien maken.

27 november 2012 om 22:02

Wat een drama.... de man mist een pingel....
Vervolgen zeg je: "daar is dan ook alles mee gezegt" waarna je in je volgende zin aangeeft de wedstrijd niet een gekeken te hebben... 'hoor ik'....

Beetje vaag vind je niet?...

27 november 2012 om 22:39

Hoe HSV de penalty tegen kreeg was ook wel heel lullig, haha.

28 november 2012 om 00:00

Pfff laten we hopen dat het een onzin-gerucht is. Van Pires Henry Bergkamp en Ljungberg naar Huntelaar, Gervinho, Ramsey en Walcott. Wie bedenkt zoiets.

Ongelooflijk echt ongelooflijk hoe Schalke zich de laatste weken manifesteerd
Van Leverkusen kan je nog verliezen en Eintracht Frankfurt doet het erg goed dit seizoen
Maar dit is een wanprestatie
Degene die verantwoordelijk is dat is Huub Stevens
Hij blijft maar vertrouwen houden in een waardeloze keeper Unnerstall
Hij stelt ineens Obasi en Pukki op die nou niet echt van toegevoegde waarde zijn
Naar mijn inziens mag Huubke zich wel is gaan verantwoorden voor zn prestaties en desnoods eruit gegooid worden
Nationale schande is dit .....

27 november 2012 om 22:03

Ik snap het ook niet.. Waarom speelde Draxler vandaag niet dan? Of Matip? Waardeloze coach die niks presteert bij Schalke..

27 november 2012 om 22:09

teert op zijn verleden en zijn zogenaamde harde imago. Met dit materiaal en ook geld moet je meer presteren. Maar we staan nu al 13 punten achter op Bayern. Prutserr die Stevens

27 november 2012 om 22:12

Dan ben je niet goed op de hoogte, Huub Stevens heeft namelijk met Schalke in zijn eerste periode als coach daar de Uefa Cup en twee keer de DFB Pokal gewonnen, dat is toch niet niks. Om hem na een slechte periode gelijk als waardeloze coach te bestempelen is niet realistisch.

27 november 2012 om 22:12

Vorig jaar was het nog minder rond deze tijd.. Terwijl Schalke gewoon bij de 20 beste clubs van Europa hoort in mijn ogen..

Draxler een van de grootste talenten van Europa in mijn ogen
Huntelaar mits in vorm ook een van de betere spitsen
Farfan, noem mij maar eens 10 betere rechtsbuitens?
Papadopoulos een van de betere jongere centrale verdedigers van Europa
Dat geldt ook voor Matip
Fuchs prima linksback die zelfs even in de belangstelling stond van Barcelona
Höwedes=aanvoerder en basisspeler van die Manschaft
Affellay hoeft weinig uitleg denk ik
Neudstädter een van de betere controleurs van de Bundesliga
En dan heb je nog Jones, Uchida, Höger, Holtby Obasi, Pukki, Barnetta en Kolaniserac.. Alleen heeft Schalke erg matige keepers in mijn ogen en een matige coach..

27 november 2012 om 22:16

dank u wel. Ik heb niets toe te voegen aan dit geschreven stukje over mijn club!

27 november 2012 om 22:18

@ Fr94

Huub kan de spelers niet meer motiveren
De chemie is weg
Dan is de beste optie een nieuwe trainer

27 november 2012 om 22:24

Ze staan nog altijd derde, bovendien zijn ze makkelijk door naar de knock-outfase van de Cl(grote kans dat ze groepswinnaar worden). Ik vind de trainer ontslaan vaak een kortzichtige beslissing, de kans dat de volgende trainer het beter doet is helemaal niet zo groot.

Edit: was iets vergeten

27 november 2012 om 22:26

Farfan is een goede rechtsbuiten hoor, maar er zijn zeker wel betere. Ik noem een: Alexis, Hulk, Di Maria, Robben, Navas, Valencia, Nani enzovoorts

27 november 2012 om 22:30

Alsof het vorige week zo lekker liep met Draxler en Matip in de basis.. Waren samen met Uchida de slechtste van het veld. Geloof dat dat alweer vergeten is? Of tegen Leverkusen, met het droomcentrum Papadopoulos/matip en Höwedes op de back positie. Daar brachten grote mannen als Holtby en Draxler ook niks.
Of de winstpartij tegen Werder? Gaan we daar ook alles op naam van deze heren zetten? Of waren het toch meerendeel spelers die vandaag ook speelde die toen een prima pot speelden.

Enige juiste kritiekpunt mijns inziens is de keuze voor de keeper.. Vind Fährmann beter dan Unnerstall, maar verder maakt Huub redelijk logische keuzes.

27 november 2012 om 22:35

nou obasi die nog nooit in de basis heeft gestaan dit seizoen, of zelfs bij de bank!! En nu opeens in de basis!! En als je keer op keer Unnerstall in de goal zet en deze keer op keer punten kost dan mag je dat de trainer aanrekenen!

27 november 2012 om 22:09

lars fehlerstall is de naam! !

Light het gewoon aan mij of speelt Schalke wel heel slecht sinds dat Afellay geblesseerd is ??
Ik vond ze wel lekker spelen maar na het uitvallen van Afellay lijkt het alleen bergafwaarts te gaan met Schalke :/

28 november 2012 om 01:25

Hou op, schei uit man. Afellay is als iedereen fit is niet eens basisspeler bij Schalke. Draxler, Holtby en Farfan hebben daar de voorkeur.

Lars Fehlerstall is de nieuwe naam op duitse facebookforums! Wat is die slecht zeg die keeper van ons! Daarbij waren we sowieso slecht! Geen passie!

De eerste helft was duidelijk voor Dortmund. Rustig afwachten tot de goede kans, en die kwamen er genoeg. Dat er slechts één in ging was puur geluk voor Fortuna. Maar wat was Dortmund zwak in de tweede helft, en bovendien, wat was de scheidsrechter slecht! Paurevic krijgt gewoon een elleboog van Santana, wordt niet bestraft. Subotic gaat een aantal keer kei hard door (bijvoorbeeld op Lamberts) en krijgt slechts één keer geel. Had er zeker ook wel vanaf gekund..

Vond Fortuna daarentegen de tweede helft leuk spelen. Zeker die Kruse, heeft geloof ik iets van 20 x buitenspel gestaan, maar de 21e keer was het mooi een goal. Extra sneer nog richting Subotic, want als hij niet zo nodig Lamberts alweer een schop wilde verkopen had hij gewoon in het centrum gestaan waardoor Schmelzer hem had kunnen dekken ipv twee man..

Als Bayern van Freiburg wint en daarna ook Dortmund pakt is de titel zo goed als zeker een feit..

bayern is gewoon constanter dan schalke en dortmund bayern heeft gewoon een fantastische selectie vooral nu gomez terug is... schalke en dortmund staan gewoon knap 2 de en 3de ga er van uit dat aan het eind van het seizoen ook de eindstand is

27 november 2012 om 22:47

Leverkusen speelt ook heel goed voetbal momenteel.
Gevaarlijke outsider voor de derde plaats

Toch gek dat Dortmund dan ineens thuis gelijk speelt tegen zo'n tegenstander. Eerst spelen ze City en Ajax van de mat en maken ze zeer grote indruk tegen Real en dan kunnen ze niet winnen thuis tegen zo'n club. Vreemd.

Je merkt toch dat Gotze een groot gemis is op het middenveld. Hij is echt de motor van Dortmund ! Zijn rol is zo belangrijk in het spel van Bvb. Je zag het vanavond weer . Hij is de Iniesta/xavi van Barca.

Ik had een gelijkspel van Borussia Dortmund tegen Fortuna Dusseldorf niet echt aan zien komen.
Dat Schalke 04 verloor bij HSV kan ik me nog wel voorstellen, maar met 3-1, dat dan weer niet.
Eintracht Frankfurt verloor thuis van Mainz, ook dat zag ik niet echt aankomen, maar is geen schande.

Indien Bayern wint bij Freiburg vandaag wordt het 11 punten verschil in het voordeel van Bayern tegen Bvb, de nr.2.

Ik denk wel dat Bayern Munchen kampioen wordt van Duitsland. Ze zijn ontzettend gemotiveerd en doen het heel goed dit seizoen tot dusver.
Ik vlak BvB niet uit, omdat het een hele goede ploeg heeft, en FC Bayern vast nog wel een dipje krijgt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren