Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Doorbraak onder Van Gaal levert uitnodiging van bondscoach Hodgson op

Laatste update:

Jesse Lingard breekt langzaam maar zeker door bij Manchester United. Dit seizoen speelde de 22-jarige vleugelspeler vier wedstrijden in de Premier League in en de laatste wedstrijd, op 7 november tegen West Bromwich Albion (2-0), had hij een basisplaats. Het heeft hem nu zelfs een oproep voor de nationale ploeg opgeleverd.

/

De Engelse voetbalbond FA meldt dat Lingard is opgeroepen voor het oefenduel met Frankrijk, dinsdag. Twee spelers hebben zich bij bondscoach Roy Hodgson afgemeld voor dat duel. Michael Carrick liep een blessure op bij het oefenduel met Spanje en hij is inmiddels teruggekeerd naar Manchester United.

Ook Premier League-revelatie Jamie Vardy is vertrokken bij the Three Lions. Vardy kon door een blessure niet in actie komen tegen Spanje en hij laat de wedstrijd tegen Frankrijk dus ook schieten. Voor Lingard is het de eerste keer dat hij zich mag melden bij de nationale ploeg; wel speelde hij in het verleden voor Engeland Onder-21 en Engeland Onder-17. Overigens speelde Lingard dit seizoen ook al twee wedstrijden in de Champions League en een wedstrijd in de Capital One Cup.

Is Jesse Lingard goed genoeg voor de nationale ploeg?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vind het nog te vroeg om te zeggen. Laat hem eerst maar een heel seizoen uitblinken ..

15 november 2015 om 11:58

Een heel seizoen uitblinken? Lukt (bijna) niemand

16 november 2015 om 15:33

@Pauleta-#9 en indeluren: Je moet het niet te letterlijk nemen. Ik bedoel te zeggen dat hij nog maar een paar wedstrijden speelt in de basis. Als hij nu een heel seizoen in de basis kan starten en goede wedstrijden speelt, dan vind ik het meer dan terecht dat hij wordt opgenomen in het Engels elftal.

15 november 2015 om 13:47

Je kan in een competitie als de BPL niet een heel seizoen uitblinken. Dat is nog nooit een speler gelukt. Behalve Ronaldo dan maar dat is dan ook niet een normale speler meer.
Dit is geen Eredivisie waarin een speler zich kan neer zetten als de aller beste zoals Memphis dat vorig seizoen deed. In de BPL rouleer je met spelers aangezien er zo belachelijk veel wedstrijden zijn en wanneer je er dan staat is het wel zaak dat je uitblinkt in 75 van die wedstrijden. Dat doet hij dan ook. Op dit moment is hij een van de beste jonge mannen die Engeland heeft en daarbij is er verder ook niet veel soeps.

15 november 2015 om 17:25

Dennis Bergkamp?

15 november 2015 om 23:50

Hodgson wil hem gewoon eens meemaken, hoe hij is als mens, als speler en hoe hij in de groep ligt. Het is een oefenwedstrijd die nergens over gaat. Misschien bekijkt hij hem op de trainingen of laat hij hem invallen tijdens de wedstrijd. Dit is gewoon normale gang van zaken en hij maakt een aardige indruk in zijn wedstrijden.

Die Hodgson laat onmetelijk veel spelers debuteren zeg, dat zijn heftige cijfers. En dan hebben wij kritiek op Blind..

15 november 2015 om 12:38

Dat was inderdaad ook mijn eerste gedachte toen ik het artikel las. Het kan op zich geen kwaad om jonge talenten op de training of in een oefenduel zelf aan het werk te zien, hun potentiele kwaliteit te bepalen en zijn persoonlijkheid en karakter te checken binnen je selectie. Dan weet een bondscoach wasr hij aan toe is.

15 november 2015 om 13:36

Ja maar hodgson heeft wel bijna altijd een vaste as/kern tot zijn beschikking. Een goede mix van ervaring en talenten. Spelers als hart, jagielka, baines, milner, carrick, rooney aangevuld met walker, stones, smalling, jones, barkley, delle ali, harry kane, sterling, rose. En dan zal ik vast nog wel een paar niet opgenoemd hebben maarja veelal spelers uit de premier league die goed spelen.

15 november 2015 om 14:09

Het verschil is ook dat Hodgson tegelijkertijd wel resultaten haalt. Als je ongeslagen de kwalificatie reeks speelt dan zou kritiek ook ongepast zijn denk je niet?

15 november 2015 om 14:43

Ja wij hebben kritiek op Blind ja. Vreemd he, Hodgson wint alle wedstrijden en Blind won er geen enkele...

Goed voor Depay om wat concurrentie op die plek te hebben. Hopelijk brengt het het beste weer bij hem naar boven.

15 november 2015 om 13:38

Of het zorgt voor het tegenovergestelde effect. Meneer Depay vind zich al zo een hoge pief, en heeft ster allures van hier tot Tokyo, die kan ook denken bekijk het maar van gaal, die gaat dan waan iedeeen krijgen van als je mij niet basis zet ga ik naar real Madrid of Barcelona, niet wetende dat die clubs hem helemaal niet willen.

15 november 2015 om 13:56

Waar haal je dit vandaan? Aangezien van gaal zelf zegt dat depay op voetbalgebied heel hard werkt. Jij baseert nu zijn gehele persoonlijkheid op zijn gesprekken met de media en een hoed. Naar clubs toe is depay altijd keurig geweest met bijvoorbeeld het kampioen willen worden met psv voor vertrek.

Belachelijk, heeft nog geen 5 basisplaatsen gehad.

15 november 2015 om 12:29

Dat zeg jij als ajax fan? Wat denk je van Tete en Riedewald? 900 minuten bij Ajax meespelen vind ik veel minder dan 8 wedstrijden bij united!

15 november 2015 om 12:43

900 minuten = 900:90=10 wedstrijden.... Volgens mij is 10 wedstrijden nog altijd meer dan 8 wedstrijden ook op een lager niveau. Daarnaast tel je voor het gemak de Europese westrijden van Tete en Riedewald niet mee.

15 november 2015 om 12:57

Riedewald en Tete spelen het hele seizoen al oo hoog jiveau in de Eredivisie waar Ajax eerste staat, meeste spelers van het Nederlands elftal soelen op dit moment ook gewoon in de Eredivisie en daar behoren zij tot de betere. Relatief is dat voor Lingard de Premier League, en daar is hij niet een van de beteren op zijn positie.

15 november 2015 om 19:50

De eredivisie hoog niveau ben je dronken

Wat een overdreven gedoe rondom Lingard zeg. Heeft net een paar leuke wedstrijden gespeeld en wordt meteen opgeroepen. Het is een redelijke buitenspeler, meer niet. De overschatting en hype rondom deze jongen werpt zijn vruchten maar weer eens af.

15 november 2015 om 12:46

Het woord testmatch zegt het al. Waarom zou je zo'n talent niet testen in een wedstrijd zonder echte belangen?

15 november 2015 om 13:39

De Engelsen zijn daar altijd goed in geweest, zoals het hypen van Depay toen hij naar united kwam.

Wel erg vroeg. Als hij nou 20 wedstrijden heeft gespeeld in de Bpl.. maar hij staat er nu 3x op rij in. Maargoed, oefenwedstrijd.,..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren