Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Door mijn bijdrage in de trainingen voelde het ook als mijn landstitel’

Laatste update:

AC Milan werd vorig seizoen kampioen van Italië. De aanvallers van i Rossoneri waren erg belangrijk, want Zlatan Ibrahimovic, Alexandre Pato en Robinho namen per persoon veertien treffers voor hun rekening. Toch is Nicola Legrottaglie van mening dat we de Scudetto ook als zijn succes kunnen beschouwen.

/

“Ik speelde slechts zes maanden voor AC Milan en maakte alleen tegen Lazio mijn opwachting, maar ik vind dat het ook mijn titel is”, geeft de 35-jarige verdediger, inmiddels actief voor Catania, aan tegenover La Gazzetta dello Sport. “Dat komt door mijn bijdrage in de trainingen.”

De streng gelovige Legrottaglie neemt het zaterdag met Catania op tegen zijn oude club en hij weet op wie hij moet letten. “Milan heeft in elke linie toppers, maar Ibrahimovic is bijzonder lastig te verdedigen. Ik ken hem eigenlijk niet zo goed, maar hij is de sterkste atleet van de Serie A”, verzekert hij.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

hij heeft 1 wedstrijd gespeeld en die niet eens afgemaakt door een blessure... Hij mag wel zeggen dat hij op trainingen mee heeft gedaan hahaha maar hij heeft geen punten gepakt voor AC Milan. Hij is ook niet zo goed dat anderen veel beter worden door hem of iets in die richting. Hij is niet slecht, dat zeer zeker.

31 maart 2012 om 00:32

Dus je moet punten voor je club pakken, zodat je jezelf kampioen kan noemen? Ach... Schei uit. Die man behoorde tot het eerste elftal. Ook al had hij niets gespeeld dan nog kan hij zich kampioen noemen. Hoe weet jij dat anderen niet beter worden door hem? Wie weet heeft hij jongere verdedigers geholpen, want hij heeft wel ervaring als verdediger. Je traint ook elke dag met ze toch? Jij mag je als supporter ook geen kampioen noemen van Italie, want je hebt geen punten gepakt. Alleen Seedorf, Abiati en zo mogen dat

31 maart 2012 om 00:39

Woww wat is dit voor reactie... rustig aan man hahaha.. Ik wil er alleen mee zeggen dat hij er niet zo trots op hoeft te zijn aangezien het niet echt een grote prestatie was. Iedereen in de hele selectie word kampioen genoemd maar om dit zo te zeggen vind ik jammer... want hij was vroeger een goede verdediger.

Edit: Niet aanvallend bedoeld? waarom staan er dingen als schei uit etc. erin, nergens voor nodig lijkt mij in een gezonde discussie.

31 maart 2012 om 07:02

Mijn reactie was ook niet zo aanvallend bedoeld man haha.

Hij maakte deel uit van de selectie (weliswaar 6 maanden) van Ac Milan die kampioen werden dus is het ook zijn landstitel lijkt me.
Kampioen wordt je niet alleen met je basiself, maar ook met de bankspeler dus ik vind het zijn goed recht dat het ook zijn (lands)titel is.

Wat een kapsones, je hoort de 3e keeper toch ook niet zeggen dat hij een belangrijk aandeel heeft gehad in het kampioenschap.

31 maart 2012 om 03:17

Als PSV kampioen wordt is Sinouh anders de eerste die met de schaal aan komt rennen volgens mij...
Ontopic: Gelijk heeft hij, een ervaren verdediger die ook nog eens streng gelovig is zal heus wel inspirerende teksten kennen.
Ondanks dat ik me niet Christelijk voel, staat er in de Bijbel genoeg spul wat motiveert.

Leuk voor hem, het is opzich wel een teamprestatie. Natuurlijk heeft er altijd één of meer een grotere aandeel dan anderen, maar toch is en blijft het een teamprestatie

On: met Legrottaglie geef ik Catania weinig kans vanavond tegen AC Milan, maar in Italie weet je het natuurlijk nooit. Misschien een stuntje vanavond van Catania.

Natuurlijk is het ook zijn landstitel als hij dat seizoen ook voor milan speelde, of hij veel heeft bijgedragen aan het behalen van die landstitel is natuurlijk wat anders

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren