Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Donny van de Beek en Estelle Bergkamp voor tweede keer ouders geworden

Laatste update:

Topspelers, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, X of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen van de voetbalwereld. In deze editie van VZ Social aandacht voor Donny van de Beek, die voor de tweede keer vader is geworden.

Van de Beek deelt zaterdagmiddag mooi nieuws via Instagram. Op donderdag is zijn vriendin Estelle Bergkamp, dochter van Dennis Bergkamp, bevallen van een zoontje: Navy van de Beek. Het is het tweede kind van het stel.

Onder de Instagram-post worden Donny en Estelle gefeliciteerd door honderden mensen, waaronder een aantal voormalig ploeggenoten van de middenvelder. Onder meer Davy Klaassen, Ryan Gravenberch en Perr Schuurs reageren met een felicitatie.

Navy is dus het tweede kind voor Donny en Estelle. In april 2022 werd hun dochter Lomée al geboren. Van de Beek heeft sinds 2019 een relatie met de 26-jarige Estelle Bergkamp, die in Londen werd geboren toen haar vader jaren geleden voor Arsenal uitkwam.

De middenvelder heeft het de laatste jaren niet makkelijk op sportief gebied. Bij Manchester United wist hij, mede door blessureleed, niet te imponeren. Dit seizoen speelt hij op huurbasis bij Eintracht Frankfurt, maar ook daar is hij niet altijd verzekerd van een basisplaats. Daarnaast heeft de Duitse club hem niet ingeschreven voor wedstrijden in de Conference League.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gefeliciteerd Donny, toch nog raak geschoten

Nou dat is wel echt een leuke naam. Nu maar hopen dat de hele familie binnenkort in Amsterdam is te bewonderen.

Hij schiet alleen nog thuis raak

24 februari 2024 om 20:48

Uiteindelijk is daar waar het echt telt.

24 februari 2024 om 23:35

Ja toch...Gelukkig voor hem, is ie dat niet verleerd.

Gefeliciteerd Donny, doet ie t toch nog ergens goed!

De marine van de beek, haha. Ik dacht juist dat ze meer op zee opereerden.

25% Bergkamp DNA jongens, dat wordt smullen op het WK van 2046. (Als ie niet voor U.K. kiest)

24 februari 2024 om 20:37

Duitsland kan ook

24 februari 2024 om 21:33

Bergkampf, nee toch.

Wat!? Hebben ze pas sinds 2019 een relatie en nu al twee kids? Het is dat ze de naam bergkamp heeft anders zou ik echt denken dat ze zich save legt op deze manier

24 februari 2024 om 20:45

Dat noemen we met recht 'doorpakken'

24 februari 2024 om 21:54

Was ik gelukkig niet de enige die dat dacht.

24 februari 2024 om 22:07

Als je beide financieel onafhankelijk bent, dan hoef je ook minder lang te wachten om iets op te bouwen en huis te kopen etc. Niet gek dat ze er dan veel sneller aan toe zijn

24 februari 2024 om 22:41

Tja ze zijn natuurlijk wel miljonair. Dan gaan zulke dingen natuurlijk veel sneller dan bij alle andere mensen. De keuze om een kind te willen is natuurlijk niet niks. Financieel komt er heel veel bij kijken en dat vervalt bij mensen die al heel veel verdienen.

Hij scoort erop los, naast het veld dan gesproken

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren