Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Doelpuntenmaker van NAC Breda keert terug naar Frankrijk

Laatste update:

Thierry Ambrose is terug in Frankrijk. De aanvaller speelde in de jeugdopleiding van AJ Auxerre en na uitstapjes bij Manchester City en NAC Breda gaat de 21-jarige Ambrose nu op huurbasis aan de slag bij RC Lens in de Ligue 2.

“We wilden meer kwaliteit en concurrentie hebben. Thierry heeft een erg goed seizoen gehad bij NAC. Hij scoorde talloze goals en gaf meerdere assists. Hij is nog een jonge speler, maar heeft veel potentie. We zijn erg tevreden over zijn komst”, aldus sportief directeur Eric Roy op de website van les Artésiens.

Ambrose, voormalig jeugdinternational van Frankrijk, speelde het afgelopen seizoen op huurbasis voor De Parel van het Zuiden. In 31 wedstrijden kwam hij tot 10 doelpunten en 6 assists en zijn contract bij Manchester City loopt nog tot de zomer van 2020 door.

Ambrose leek aanvankelijk nog op weg naar Girondins Bordeaux en ook OGC Nice werd genoemd, maar het talent gaat dus aan de slag in Stade Bollaert-Delelis. Lens eindigde vorig seizoen op de veertiende plaats en wil zo snel mogelijk terugkeren naar de Ligue 1.

Een geschikte club voor Thierry Ambrose?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prachtige club Lens met geweldige fans! Hopelijk zien we Lens volgend seizoen weer in de Ligue 1, daar waar ze thuishoren

26 juli 2018 om 23:16

Klopt, eind jaren 90 zelfs op doelsaldo kampioen geworden. Met leuke spelers als Foé, Smicer Warmuz en Eloi. En Dehu die een jaar daarna naar FC Barcelona ging.

Wat een ontzettend overschatte speler

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren