Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Doelpunt Hulk met 108 km/u opmaat voor winst in kraker

Laatste update:

FC Porto heeft vrijdagavond de absolute kraker tegen Benfica naar zich toegetrokken. De nummers één en twee van het vorige seizoen bonden de strijd aan in het Estádio da Luz en maakten er een boeiend schouwspel van. Hulk zorgde op prachtige wijze voor het openingsdoelpunt, maar moest het daarna afleggen tegen de scoringsdrift van Óscar Cardozo. De Paraguayaan poetste de achterstand van Benfica compleet weg, maar werd geen matchwinner. James Rodríguez tekende als invaller namelijk voor 2-2 en Maicon zorgde laat nog voor de winnende treffer.

/

Het treffen tussen Benfica en Porto was in alle opzichten een fraai affiche. De twee grootmachten gaan nek-aan-nek in de competitie en in een volgepakt Estádio da Luz was het voor de aanwezige fans een duel om van te smullen. Na een hoekschop van Hulk in de zevende minuut wilde Benfica een aanval op gaan zetten, maar men raakte de bal kwijt en Porto speelde Hulk aan de rechterkant aan. De sterke spits controleerde de bal, zette een man weg en haalde toen snoeihard met links uit naar de rechter bovenhoek; met 108 kilometer per uur schoot hij raak.

Luttele minuten later was Porto weer aan het bouwen aan een aanval, maar ontfutselde Ezequiel Garay aanvaller Marc Janko de bal en ging de kans verloren. Na een fase waarin het wat onvriendelijk werd en Hulk (niet bestraft) en Rolando (wel bestraft) zich schuldig maakten aan overtredingen, liet Nolito een enorme kans op 1-1 liggen. Porto zakte vervolgens in, liet Benfica het spel maken en liep bijna tegen een doelpunt aan, maar Pablo Aimar kopte in de handen van Helton op een goede voorzet van Nicolás Gaitan.

/

Vervolgens ging Porto weer frontaal in de aanval, maar werd het de voet dwarsgezet door Artur bij pogingen van Janko en Álvaro Pereira. En nadat João Moutinho de lat raakte met een vrije trap, sloeg Benfica op haar beurt toe. Een schot van Pereira belandde via Axel Witsel voor de voeten van Cardozo en de topscorer van de thuisclub liet de kans niet zomaar gaan (1-1). Vlot na rust was het opnieuw Cardozo die scoorde: dit keer kopte hij een vrije schop van Aimar goed binnen. Benfica rook bloed en ging op jacht naar een derde doelpunt, maar dat kwam niet.

Met nog een half uur voor de boeg koos Porto-trainer Vitor Pereira ervoor Rodríguez erbij te zetten voor Rolando en die wissel pakte goed uit. De Colombiaan tekende al binnen vijf minuten voor de verdiende 2-2, na een scherp uitgevoerde counter. Daarna zag Janko een doelpunt afgekeurd worden wegens buitenspel, maar Porto bleef sterk op zoek naar de winnende goal. Emerson moest er aan Benfica-zijde vanaf met rood voor het neerhalen van Hulk en dat zorgde voor nog meer druk van Porto: vlak voor tijd werkte Maicon (net in buitenspelpositie) na een vrije trap van Rodríguez de 2-3 binnen.

Bekijk hier het doelpunt van Hulk:

Bekijk hier de samenvatting van Benfica - FC Porto:

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een klasbak in deze kerel. Hij moet echt naar een topclub toe

2 maart 2012 om 23:18

Dat zal komende zomer wel gebeuren, hij wilt ook eens naar een echt grote competitie lijkt me.

2 maart 2012 om 23:25

De premier league zou echt heel erg goed bij hem passen en dan een club zoals Chelsea of Spurs

2 maart 2012 om 23:41

Ik denk niet dat hij weggaat. Porto wil 100miljoen en niemand gaat dat voor hem betalen.

2 maart 2012 om 23:45

Ik ben het alleen eens met de premier league maar Chelsea en Spurs laat maar, dan zie ik hem eerder en liever naast Aguero

3 maart 2012 om 00:04

80 miljoen is afgewezen, ik zou 81 miljoen bieden, of veel minder, moet inmiddels wel lukken, want heeft Porto Defour van Standard Luik al betaald? Hebben ze in ieder geval schandalig lang mee gewacht, als hij al betaald is.

3 maart 2012 om 00:35

Ruik nogal wat frustaties in je reacties Eusebio4fr. Niet verwacht van je.
Ik zou het ook kut vinden om te verliezen door zo'n goal, maar buitenspel was minimaal en ook de grensrechter stond niet goed.

3 maart 2012 om 00:50

Ik denk dat hij heel goed zou passen bij Chelsea, aangezien Drogba dreigt te vertrekken en Torres er niet veel van bakt. Mijn suggestie is Torres te ruilen met Hulk al lijkt dat vrijwel onmogelijk! Met een eventuele bijbetaling van Abramovic natuurlijk. En misschien dat Torres daar ook ze draai terug vindt, in Portugal...

Achja lijkt mij wel een win win situatie voor beide partijen!

3 maart 2012 om 00:51

@sdholanda, die frustratie is toch terecht, en moet er even uit, is morgenvroeg wel weer over. Benfica en Porto zijn momenteel zo gelijkwaardig en dan is 3 punten door een ongeldig doelpunt misschien wel dodelijk, dat is het probleem. Ben het wel met je eens dat ze beide niet hun niveau haalden.benfica heeft de laatste duels een dip(je), daarvoor vond ik ze iets beter dan Porto, ze hebben 5 punten voor gestaan met een moeilijker programma.

3 maart 2012 om 00:57

Ja, maar zo is er bijvoorbeeld ook geen penalty gegeven na een handsbal van Garay bij een stand van 2-2. Natuurlijk als je wint, dan geef je er minder om. Maar vond het wel een moeilijke beslissing voor de grens bij de 2-3.. Ik zeg je heel eerlijk, had echt niet verwacht dat Porto hier zou winnen vanavond. Het voetbal dit jaar is zo onstabiel, niet constant en soms gewoon inspiratieloos. Ik denk dat wij Porto fans J.rodriguez zwaar mogen bedanken. Het is overigens nog niet beslist en Porto kan nog zeker niet over kampioenschap spreken met dat voetbal dat ze spelen..

3 maart 2012 om 01:46

Verwacht maar niet dat we Hulk nog jaren te zien krijgen bij Porto. Ze vragen misschien 100 miljoen maar dat is deels ook bluf. Als de speculaties maar lang genoeg aanhouden en de interesse serieus genoeg wordt gaat Hulk immers ook wel nadenken over zijn opties. Bij Porto lijkt hij zijn plafond te hebben bereikt; hij heeft daar prijzen gewonnen en zal op den duur ook wel interesse hebben in een nieuwe uitdaging. Als dat het geval is zal Porto heus wel zakken in de prijsvraag. En anders zal Hulk bij de volgende onderhandelingen wel een verdubbeling van zijn salaris vragen, en Porto heeft ook gewoon een financieel beleid te volgen...

3 maart 2012 om 01:51

@gssk040

Hij moet niet naar city om daar 1 van de spitsen te worden. En bij Chelsea en de Spurs komt die zeker aan spelen toe. Denk alleen dat er maar drie clubs zijn die het geld in kas hebben voor hem en dat zijn City, PSG en Chelsea. Hoop dat Liverpool ergens geld vandaan kan halen. Inplaats van die Caroll . Maar Chelsea kan hem goed gebruiken voor Drogba.

2 maart 2012 om 23:34

Deze mannetje is niet normaal meer, hij zou beter passen bij ac milan of real madrid..

3 maart 2012 om 00:59

Iedereen heeft het over Hulk die zelf weg wilt.. Ook als is hij 100 mil waard, het is toch de keuze voor de speler zelf om te vertrekken. En zoals Hulk al heel vaak heeft aangegeven. "ik voel me hier goed en wil hier nog langer blijven"

Het is niet voor niets dat hij zijn contract dit seizoen nog verlengt heeft tot 2016.

wat een leuke, open wedstrijd was dit zeg! een echte derby!
misschien had benfica recht op meer, maar ik heb in ieder geval genoten van een mooie pot voetbal!

en die goal van Hulk was ook geweldig!
ik snap wel dat hij zo begeerd is... wat een speler!

3 maart 2012 om 09:25

Benfica-porto is geen derby.

Wel een fantastische goal! Ben benieuwd wie deze zomer de portemonnee gaat trekken voor Hulk. Hopelijk wordt het geen Rusland want dan zal ik weinig meer van hem zien.

3 maart 2012 om 19:22

Benfica - Porto is wel een derby. Het is zoals jij waarschijnlijk denkt geen stadsderby.

Een derby kan ook verwijzen naar twee team die eeuwige rivalen van elkaar zijn. Dat was hier dus het geval.

4 maart 2012 om 08:58

Een derby is volgens alle woordenboeken een wedstrijd tussen 2 teams uit dezelfde stad of regio.
Feyenoord Ajax is toch ook geen derby?

Jammer voor benfica dat de derde goal ook nog eens buitenspel was. Benfica verdiende meer dan een nederlaag maar jammer genoeg zat dat er niet in.

Op zulke momenten ben je misschien liever geen keeper, je bent een levende schietschijf.

3 maart 2012 om 00:42

echt he. Je zou maar een voorwerp van 1 kilo met 108km tegen je aan zien vliegen. Ik zou als gek wegduiken! Zo een bal zal dwars door ons heengaan. Ben benieuwd naar de hardste trap ooit richting een goal.

3 maart 2012 om 01:30

er word wel harder geschoten maar het knappe is dat dit schot ook nog uit een moeilijke stand is zonder aanloop of iets

3 maart 2012 om 01:44

Zoek Andy Reid maar eens op van Blackburn Rovers, dat is echt een ongelooflijk schot.

Dit is natuurlijk ook een pegel van jewelste..
The Incredible Hulk

3 maart 2012 om 12:50

Nee, je bedoelt Stephen Reid.

on: Wat een goal van Hulk! Zonder aanloop en uit een vrij moeilijke hoek zo die bal raken getuigt van grote klasse!

3 maart 2012 om 16:43

Het hardste schot ooit geschoten was van Ronny (toen Sporting Portugal). Hij schoot een vrije trap van maar liefst 212! kilometer per uur. Zoek maar op Ronny free kick en dan krijg je hem wel. Die is zelfs in slow motion moeilijk te volgen!

zo wat een kracht echt ongelofelijk , mag ik van dromen om ooit z'n schot uit mn voeten te krijgen , ik denk dat hulk toe is aande volgende stap ( man u, real madrid)

2 maart 2012 om 23:19

Hulk kan zeker wel een hoger niveau aan ja

3 maart 2012 om 00:20

Ik vindt het knap dat hij zó hard kan uithalen terwijl hij de bal vrij dicht aan de voet houdt voor de dribbel. Meestal heb je een wat langere aanloop nodig om te "poeieren", maar dit is puur technisch hard geschoten. Erg knap!

3 maart 2012 om 01:58

aaah dat lijkt me geweldig 1 van die clubs dan heb je Hulk op rechts met een geweldig schot!,
en dan Rooney of C Ronaldo op links met een geweldig schot!

het liefst bij Real 3

Wereldgoal van Hulk, toch veruit de beste speler in Portugal. Hij kan de schulden van Porto aardig terugbrengen komende zomer.

2 maart 2012 om 23:24

Je hebt echt goede spelers rondlopen in de Portugese comp!
Spelers van Benfica ook, Gaitan/nolito/javi Garcia/cardozo/aimar zijn allemaal toppers.
Ik denk dat Benfica ondanks deze nederlaag echt ver kan komen in de Champions League!

3 maart 2012 om 17:44

@rooney-030,

Ja indd, er zijn meer toppers in portugal, maar je wilt toch niet echt zeggen dat zij beter zijn dan Hulk ?,

(en als iemand mij een duimpje omlaag geeft, mag die gene mij wel eens vertellen wie er in portugal beter is dan Hulk)

2 maart 2012 om 23:24

Heeft Porto serieus schulden ? Ondanks dat ze van de zomer 40 miljoen voor Falcao en 15 miljoen voor die trainer kregen ?

3 maart 2012 om 00:20

Naar het schijnt wel, die clubs leven nu ook in een crisis, net als het land zelf.

Verbaast me nog enorm dat Hulk in de Portugese competitie speelt, hij is daar gewoon veelste goed voor en die goal ongelooflijk zeg gewoon ijzerhard in de korte hoek..

Knappe overwinning overigens van Porto ze hebben het dit jaar lastig om een gat te slaan met Benfica maar de begin is er..

Één van de meest onverdiende overwinningen dit seizoen. Een gelijkspel zou al meer verdiend zijn geweest.

Meer ga ik niet zeggen... dit is te zuur.

Jesus... Aimar geblesseerd... wat doe je? Aanvaller erin. Hij leert het ook nooit, nooit, nooit...

Proença... Emerson's 1ste gele kaart... als je daar geel voor geeft, dan moet bv Djalma al lang rood hebben gehad... en natuurlijk de buitenspeldoelpunt... maarja... dat is meer de schuld van de grensrechter... Proença... dezelfde man die de 1-1 aan Porto gaf in 08/09....

Jesus... Je kon 8 punten voor Porto staan... je staat er 3 achter... gefeliciteerd man.

Zoooooooooooooooooooooooo! Dat is nog eens een goal. Die Hulk is echt een topper. Ik ben benieuwd wie hem gaat kopen zal wel veel geld kosten denk ik zo.

2 maart 2012 om 23:49

100 miljoen ragen ze ervoor. Dat zal wel echt kloppen want een bod van 80 miljoen van City werd zonder tijfels afgeslagen, dus ik denk dat t 100 miljoen moet worden.dat zullen niet veel clubs voor hem willen/kunnen betalen.

James Rodriguez is een Colombiaan, voetbalzone ;

er was een rode kaart en een buitenspeldoelpunt voor nodig. Begrijp ook niet dat Jesus Aimar eruit haalt voor Rodriges als je 2-1 voor staat. Hij maakt te laatste tijd teveel tactische fouten. gaat te veel op de aanval spelen waardoor je telkens de deksel op je neus krijgt.
Ik moet maar hoop putten uit het feit dat Porto tot het einde van het seizoen een zwaarder programma heeft dan Benfica.

3 maart 2012 om 00:36

Rode kaart was wel terecht ..

3 maart 2012 om 14:42

Ja klopt is gewoon een stomme aktie van emmerson. Toch denk ik dat Porto niet had gewonnen als het 11 tegen 11 was gebleven

wat een ongelooflijk mooie goal van Hulk!
Deed me aan Adriano denken,
Met alle respect voor Oporto... Hulk moet nu naar een absolute topclub. Het liefst in Engeland!!

Helaas voor Benfica want ze speelden heel erg goed.
Vooral Aimar! Hij heeft nogsteeds zoveel kwaliteit. Hij zou makkelijk voor een Eu-topclub kunnen spelen..

2 maart 2012 om 23:28

Adriano? Van Inter? Dat was een fenomeen. Geweldig schot had die man maar een mentaliteit van Jan Lul.

2 maart 2012 om 23:46

Ben benieuwd hoe jij zou herstellen na je vaders dood.

On: Geweldig voor Porto, al had ik verwacht dat Benfica zou winnen als ik ze zo goed zie spelen in de CL.
Cardozo, Hulk, Aimar, Rodriguez, Luisao zijn allemaal spelers die hoger kunnen als Portugal maar het voelt als thuis en ze spelen elk jaar Europees en krjigen goed geld.

3 maart 2012 om 00:00

Ben benieuwd hoe jij zou herstellen na je vaders dood.

Wtf slaat dit dan op?

On:

Mooie overwinning van Porto hopelijk worden ze kampioen en schiet Janko er nog wat in.

3 maart 2012 om 01:06

@ Imit

Hij doelt op het feit dat Adriano's vader is overleden jaren geleden.

@ gozert R

Tuurlijk, het is hartstikke erg als je vader overlijdt. Maar om dan rare fratsen uit te halen lijkt me onnodig (vuisten stompen in iemands gezicht, je vriendin vastbinden aan een boom als voorbeelden). Ik ken zat mensen die een familielid zijn verloren en zich verdrietig voelden, maar daarna normaal gedroegen. Het is geen geheim dat de mentaliteit van Adriano heel zwak is.

On: Wat een wereld doelpunt. Ik ben benieuwd wanneer hij nou eens vertrekt naar een top club buiten Portugal. Ik denk dat Chelsea wel wat is voor hem. Torres verkopen en dan Mata op de linkerflank, Sturridge in de spits (zoals hij het liefst speelt) en Hulk op rechts. Dan heb je een heel dodelijke aanval.

Wat een geweldige wedstrijd.
Heb genoten van begin tot eind.

Hulk is ook echt gewoon een baas. Hij scoort bijna van overal en hij schiet ze ook(net als hier) keihard in. Prachtig.

Eigenlijk zou hij het beste zijn voor Real, denk ik.

Ronaldo ene kant; Hulk op de andere. Beiden zijn all-round-players en zijn gewoon perfect; alleen is Ronaldo nog wel beter ja maar dat komt ook door de competitie.

Ozil ertussen en Benzema in de spits.. dat is toch echt dodelijk..

Die opstelling is echt dodelijk kwa scorend vermogen alleen al.

Ilker
Arbeloa
Ramos
Pepe/Carval
Marcello
Diar/Sah/Khe
Alonso
Hulk
Ozil
Ronaldo
Benzema
2 maart 2012 om 23:32

Wat een aanval om van te smullen, dit zou perfect zijn natuurlijk.maar dan is het weer zonde vn Di Maria die ik goed vind spelen.

2 maart 2012 om 23:34

En waar laat je Kaka/di Maria/higuain ?

2 maart 2012 om 23:41

Ja ik denk als je Hulk haalt dat je zowizo 1 laat gaan. Ik denk dan Higuain omdat er veel belangstelling voor hem is en die clubs hebben allemaal enorm veel geld.
Psg,juventus en Chelsea willen hem maar al te graag.

Ozil speelt natuurlijk niet alles en Hulk/ronaldo ook niet.. Ik vind Di Maria ook een hele goede speler hoor, ik ben een fan van hem maar het zou er toch anders zien met Hulk erbij

Prachtig doelpunt! Wat een speler! Moet echt naar een topclub in de zomer!

Lol, 108 KM per uur? Daar Leek het niet op, maar schijn bedriegt :P

Goede wedstrijd, maar verdiende niet echt een winnaar.
Maar ja FC Porto heeft zich toch teruggevochten na een 2-1 achterstand met een heel erg goede ingevallen J. Rodriguez. Ik snap ook niet waarom deze J. Rodriguez niet vanaf het begin meespeelde.
Voor de rest vond ik Janko deze wedstrijd niet echt opvallen natuurlijk had hij die (buitenspel)kans wel goed afgemaakt, maar voor de rest zag je hem bijna niet.
En ik vind die Porto/trainer maar vreemd juichen.

Ik ben van mening dat Jorge Jesus en Oscar Cardozo niet in dit elftal thuishoren.
Kijk Porto, ze worden Europees kampioen, en behouden hun team.
Benfica? Gelijk spelers verkopen, zoals onder andere Ramires en David Luiz. Rond de 50 miljoen ontvangen, en in wat heb je geïnvesteerd? Sjezus, gaat de laatste weken alleen maar achteruit, ik hoop dat ze Zenit uitschakelen maar dat gaat nog moeilijk worden, Jesus moet hard aan de bak! Eindigt al vaak achter Porto, vandaag speelden ze nog thuis en verliezen ze het ook! Ik denk dat het kampioenschap nu al beslist is.

2 maart 2012 om 23:34

Wat lul jij nou man, Cardozo is de clubtopscorer van Benfica en de topscorer van Portugal, hij is hun beste spits en na Aimar de beste speler, jij hebt duidelijk geen verstand van voetbal

2 maart 2012 om 23:35

Vind die Cardozo eigenlijk een matige spits. Mag ik tegenwoordig mijn mening ook niet uiten? Als hij zijn kansen benutte, kon het een makkelijke overwinning worden voor Benfica.

2 maart 2012 om 23:40

Prima, zoals jij wilt, een matige spits die vaak clubtopscorer is, die nu topscorer is van Portugal met de beste statistieken in de hele Portugese competitie..

124(83) bij Benfica!! Topscorer van de champions league van Benfica met 4 goals..

Ja kerel, echt supermatig.. Ga maar ook roepen dat je Messi matig vind bij Barca en dat je Ronaldo matig vind bij Real, lijkt me wel wat voor jou

Ps: Hij maakte er gewoon 2, kan hij er wat aan doen dat die verdedigers 3 doorlaten..

3 maart 2012 om 00:15

Lol, dan mag er beter gescout worden, bijv. Falcao. Vergelijk Cardozo en Falcao, dan zie je dat het niks anders dan terecht is dat Porto zo vreselijk goed was vorig seizoen. Als ik Aimar achter me had, zou ik 1 op 1 lopen hoor. Dat zou Cardozo ook moeten doen eigenlijk maar tjah, zoals vanavond al bewezen is, mag hij wel wat vaker scoren. Mist alsnog teveel kansen, ik ga bijna zeggen dat ik Janko al beter vind.

En niet te vergeten, wanneer Aimar weggaat of stopt met voetbal, zullen zijn cijfers drastisch kelderen. Mark my words. En dit is een topic tussen Benfica-porto, hoezo dwaal je af van het onderwerp en ga je naar Messi/ronaldo toe?

3 maart 2012 om 00:29

Janko is een klasse minder dan Cardozo, dat was vanavond toch wel duidelijk, Janko totaal niet gezien, had geen schijn van kans tegen Luisao.

3 maart 2012 om 12:38

hij scoort in ieder geval meer dan de overgehypte v Wolfswinkel met 4 veldgoals en 3 penalties en 2 gemiste penalties in de competitie ;

3 maart 2012 om 13:55

Chengizz, je vertelt onzin! Weet je waarom? Omdat Cardozo ook in Paraguay de beste spits is!! En dat met Helson Valdez,santa Cruz en Lucas Barrios!! Daar heb je geen Aimar die hem de balletjes hoeft te geven

3 maart 2012 om 01:32

Ramirez?kom op man.. ga met de tijd mee, diespeelt al 2 seizoen ofzo niet meer bij Benfica ? :S en Porto heeft het team niet behouden... Guarin, Falcao, en Ruben Micael zijnweg..?

3 maart 2012 om 03:20

Hahahaha, ik viel toch van mijn stoel toen ik je reactie las. Oscar Cardozo, de beste spits in Portugal hoort niet bij dit Benfica thuis? Gaat het wel goed? Het is niet de schuld van Jesús, dat Porto gewoon te goed is voor de rest van de Portugal. Als je ook kunt vertellen waarom je vindt dat deze heren er niet thuishoren kom je een stuk verder. Respect voor Porto dat ze een verloren wedstrijd toch weten te winnen, het symbool van een kampioensteam!

Die 2-3, met 2 man duidelijk buitenspel, dat kan een eerlijke grensrechter toch niet ontgaan zijn !!!! Benfica heeft wel een veel makkelijker schema nog, dus er is nog volop hoop, hoewel Benfica Europees nog speelt, Porto is allang door de mand gevallen Europees, die hebben het in die zin weer makkelijker. Als die klasbak Hulk weg gaat, wordt Benfica de komende jaren kampioen, mind my words.

2 maart 2012 om 23:32

Tsjah, die Proenca was wel een bagger scheids hoor, evenals de grensrechters.
Maar als Hulk weggaat, heb je nog James en dan weer Rodriguez en dan weer die, die die.
Maar jullie als Benfica zijnde zijn wel bijna gelukkig. Porto is verlost van Falcao, Villas-boas en binnenkort waarschijnlijk Hulk. Nou, als jullie dan geen kampioen worden ..

2 maart 2012 om 23:50

Gaat ook echt wel gebeuren, kampioen worden, Benfica heeft ook veel minder schulden, verdienen dit jaar Europees ook veel meer geld, raken geen spelers kwijt, Man U kan Gaitan niet betalen bijvoorbeeld.

2 maart 2012 om 23:33

Porto wint praktisch elke wedstrijd tot het einde van het seizoen en Benfica gaat nog verschillende punten laten liggen.

En Benfica wordt nooit meer kampioen tot Pinto da Costa sterft.

Mind my words.

3 maart 2012 om 01:33

Portomoet ook nog Sporting uit en Braga uit volges mij .. dus alles kan nog..

3 maart 2012 om 01:45

Sporting thuis, Braga en Maritimo uit. Maakt niet uit. Ook al verliest Porto een paar punten, Benfica verliest er meer. Benfica moet alle wedstrijden winnen en Porto moet 2 wedstrijden niet winnen.

Gebeurt nooit. Ik heb dit verhaal al gelezen.

Ja die moet de keeper natuurlijk hebben, korte hoek.....

Nee even zonder grappen 108 km/h, als je dan een bal op je af ziet komen dan duik je misschien ook liever eroverheen

wat een enorme knal zeg, prachtig doelpunt. Tijd dat Hulk naar engeland verhuisd dat we hem vaker in actie kunnen zien

Daaaamnnnn!! zelfs in herhaling zag het er bangelijk snel uit!!

Deze spelers is zo goed he. Hij heeft alles om een top speler te zijn. Hij is super snel, heeft een super goed en hard schot (voor de mensen die het hier niet mee eens zijn verwijs ik door naar het filmpje), scoort makkelijk, heeft altijd dreiging naar de goal toe, is niet egoïstisch. Jammer dat deze speler een prijskaartje van 100 mil. om zijn nek heeft hangen, anders zou hij het clubs voor het uitkiezen hebben. Hij kan nou ook naar goede clubs, maar dit zijn meestal de rijkste kijk naar chelsea, man city dat soort clubs.

2 woorden : p r a c h t i g e g o al..

wat een knal was dit zeg.. Respect voor Hulk, alleen zie ik hem niet zo snel naar een topclub vertrekken.. Porto vraagt namelijk 100 miljoen kan je net zo goed Neymar en Hazard halen.. Maar goed, een goeie speler die bij één van de topclubs hoort.

- Manchester united
- Real Madrid

porto kampioen dus, goed voor mijn seizoens weddenschappen.
porto was destijds een gokje tussen p en b qoute gelijk, maar ja porto heeft de laaaste jaren wat meer faam en naam dus daarom gekozen oor porto zonder vrijwel enige kennis van de portuguse competitie , leuke verdubelaar dus.

maar terecht of ~~

Ongelofelijk dat ze voor Thehulk voor een prikkie in Tokyo hebben opgehaald!

3 maart 2012 om 01:03

Is negentien miljoen euro een 'prikkie'?

3 maart 2012 om 01:10

Vergeleken met de prijs die ze vast en zeker ooit voor hem zullen ontvangen.. ja!

3 maart 2012 om 01:34

19 ? Hulk wasgekocht vantokyo Verde voor 5 mil..

3 maart 2012 om 02:19

5,5 miljoen was de initiële prijs, maar slechts voor de helft van de transferrechten. Door alle variabelen en de rest van de transferrechten heeft Hulk FC Porto nu negentien miljoen euro gekost. Dat cijfer dateert van vorig jaar, dus kan opgelopen zijn.

@forza Milan. Dat ben ik met je eens. Al moet FC Porto natuurlijk niet te hoog van de toren blazen met de vraagprijs van 100 miljoen euro.

Ja dit soort schoten zou je moeten verbieden. Dit is niet meer normaal man.. Wat een kracht zit er toch achter die schoten van hem, jammer dat we hem nog niet kunnen bewonderen bij een Engelse club. Ben benieuwd of hij dat niveau aan kan.

Die Hulk heeft jammer genoeg een club die 100 miljoen voor hem wilt, maar als Hulk zijnde ga je daar toch iets aan bespreken bij je club. Die Hulk wilt denk ik graag hogerop en als je dan een deal met je club kunt sluiten dat hij voor een heel mooi bedrag weg mag dan is dat toch ook wel goed. 50 miljoen zou al weer dichter bij de werkelijke waarde komen, al vind ik dat nog te hoog voor een speler die goed speeld in Portugal.

On de wedstijd:
Leuke wedstrijd maar eigenlijk de enige leuk wedstrijd die er is in de Portugese competitie. 3 clubs hebben het voor het zeggen en vooral Porto wint vaak de competitie. Ze winnen gewoon alle wedstrijden en moeten een keer echt aan de bak tegen Benfica of Sporting. Beetje jammer van die competitie.

3 maart 2012 om 00:12

Pas geleden nog verloren van middenmoter Gil Vicente, 3-0.
Sporting komt ook wel weer bij de top, en ken je Braga ?
Vorig jaar Uefacupfinalist, en kunnen dit jaar maar zo kampioen worden.
Dat zijn sowieso al 4 klasseteams, en de onderste heeft meer punten dan de onderste in Nederland, Excelsior. Genoeg leuke wedstrijden kan ik je verzekeren.

3 maart 2012 om 00:33

Het zal best kunnen wezen dat er er leuke wedstrijden tussen zitten, maar het is al vaak genoeg gebeurt dat Porto of Benfica kampioen werd en dat de nummer 3 dan op meer dan 10 punten achter hen kwamen. Dat maakt de competitie toch niet intressant vind ik. En wat je zegt over die 3-0 verlies, kijk dat zul je altijd wel een keertje hebben dat ze een mindere dag hebben en een keer verliezen maar dat verlies zorgt er niet voor dat lagere ploegen echt kans gaan maken om kampioen te worden.

Mijn mening blijft dat ik het een matige competitie vindt.

3 maart 2012 om 00:55

Klopt dat ze toen verloren hadden zat eraan te komen. Of het nu was tegen Gil Vicente of Academica. na 700 dagen hadden ze hun eerste verlies in de competitie geboekt. dusja zo erg was het niet.

Wat een schot zeg, werelddoelpunt! Je ziet dat hij het niveau in Portugal ontgroeid is en klaar is voor een hogere stap, ik ben benieuwd welke club bereid is om 100 miljoen euro op tafel te gooien.

Kan iemand mij vertellen waarom Hulk niet voor het Braziliaanse elftal uitkomt?????

3 maart 2012 om 00:15

@sab80

Hij heeft 20 minuten gespeeld in de laatste friendly tegen Bosnie deze week en is al wat langer bij de selectie. Op het WK 2014 zal hij ook te zien zijn lijkt mij zo.

Hulk is snel technisch en een gevaarlijke linker been , zou goed passen bij Chelsea of Bayern Munchen en Badr Hari zegt hij weegt 100 kilo maar die man is erg snel denk niet dat hij 100 kilo weegt en is Hulk zijn bijnaam of heet hij echt zo? hij lijkt echt op dat tekenfilm serie The Hulk :D

3 maart 2012 om 00:17

Zijn echte naam is Givanildo Vieira de Souza, aka Hulk [omdat ie lijkt op de figuur Hulk van de film die jij bedoelt]

Maar zij zal zowiezo meer dan 90 kilo wegen, gezien zijn lengte en spiermassa.

3 maart 2012 om 00:21

Volgens goal.com weegt hulk slechts 76 kilo.

3 maart 2012 om 00:34

Meen je dat ,zou me enorm verbazen ,dan zo breed,en een rechte loopje heeft hij ,ik geloof niet dat hij 76 kil weegt !

3 maart 2012 om 01:13

Zou me heel erg verbazen mocht hij 76 kilo wegen. Ik weeg ook zoiets, ben dan wel 1,94 m, maar kom niet eens in de buurt qua spiermassa van Hulk.

3 maart 2012 om 01:20

Heel veel van die sites zijn niet betrouwbaar !

3 maart 2012 om 00:33

Kijk zijn postuur en hoe hij loop ,is echt abnormaal !

Man, ik zat hier dus en ben net terug. Zat precies achter de plek waar vandaan Hulk schoot, echt ongelooflijk, we moesten 2 keer kijken om te beseffen wat er was gebeurd, wat een ziek schot! Verder geweldige sfeer en Benfica laat het toch echt zelf liggen zeg, echt super zonde, had wel zin in een feestje op Marques de Pombal aan het eind van het seizoen, maar die kans wordt alsmaar kleiner helaas.

Wat een angstig hard schot zeg.. allemachtig, zelden zo'n knal gezien....

Allereerst respect voor James Rodriguez. Hij kwam vanochtend aan op vliegveld met een slaapkop. Wat een liefde voor je club heb je dan als je daarvoor terugvliegt. Hij maakte het verschil ook in het spelletje van Porto.

Porto speelde sterk vandaag. Voor deze classico vond ik het nog een sportieve wedstrijd. Vooral als je kijkt zoals het er normaal er aan toe gaat.

Porto staat nu 3 punten voor + doelsaldo in het voordeel. Nu vast blijven houden. Erg spannend tot het eind!

Omg, wat is hulk toch een goeie speler nou dat bewijst die wel na deze prachtige goal. Ik hoop dat hij na dit seizoen in 1 van de beste clubs ter wereld speelt, want dat verdient die gewoon!

"the Hulk" doet zijn naam eer aan. Wat een schot, wat een kracht zit er in hem. Een bulldozer met ongelofelijk veel techniek. Hij moet echt een stap hogerop.

Monsterlijk gewoon,hij koos en schoot waar hij de bal wilde hebben.
Hulk ben ik allang van overtuigd alleen wil porto natuurlijk hun beste speler niet zomaar laten gaan.

Was een mooie wedstrijd, het enige wat Benfica niet had was een man die met een indivudele actie een wedstrijd kan beslissen en die man heet : Hulk

Grappig dat mensen zeggen dat het buitenspel is. Eeuwige discussie. De aanvaller buigt naar het doel want wil de bal inkoppen, de verdediger buigt van het doel af en dus krijg j edat beide hoofden ver uit elkaar liggen maar de voeten stonden wel gelijk. Twijfel is doorgaan, er protesteerde ook niemand bij Benfica, dus gewoon een goed doelpunt omdat het dus geen buitenspel was. Hoe dan ook.....ik hoop dat Braga kan profiteren, dat is echt de leukste ploeg van Portugal. Zo knap hoe die zich al jaren staande houden in de top van de Portugese Liga.

Die man is echt gek.
Zo'n blok beton is het, technisch, en een kiezelhard schot. Wat zat deze er lekker in, dan voel je je als keeper toch ook nutteloos ;

Dat er nog überhaupt een keeper is die probeert om die bal van Hulk te stoppen. Wat een held ben je dan. Vanuit die hoek zo keihard de bal in het doel schoppen, er zijn maar weinig voetballers die dat kunnen. Hulk is er één van, hij doet zijn naam eer aan.

wooww, wat een goal! Wss de mooiste van de afgelopen weken die ik heb gezien, wat een pegel! Snap wel +/- dat Porto 100mln voor hem wilt, zeker als je ziet wat hij hier doet en als je bedenkt dat bv pottenbakker Carrol 40mln was. Dan heb je idd een Hulk die minstens 2.5x beter is, maa ook 2.5x duurder is. Overigens is Cardozo ook zeker niet slecht. Vraag me af of deze spelers na de zomer nog in Portugal spelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren