Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Djuricic wijst briefschrijvende Russen af: ‘Misschien in de zomer wel’

Laatste update:
/

Filip Djuricic heeft bedankt om naar CSKA Moskou te vertrekken. De Russen schreven volgens Vecernji Novosti tot drie keer toe een aangetekende brief naar sc Heerenveen en pleegden veel telefoontjes naar Friesland om de concrete interesse te laten blijken. De middenvelder annex aanvaller zei echter eerder al een winterse transfer uit te sluiten en heeft dat de Moskouse club ook laten weten.

“CSKA? Wat ik tegen de Russen gezegd heb? Heel kort: Op het moment ben ik niet bereid om van club te veranderen. Misschien in de zomer”, tekent de Servische krant op uit de mond van de Johan Cruijff van de Balkan. De twintigjarige Djuricic, die reeds acht interlands speelde, onttrekt zich dit seizoen enigszins aan de malaise van Heerenveen. In achttien competitiewedstrijden trof hij viermaal doel en vijf keer bereidde hij een treffer voor. Tegen Vitesse (2-1 winst) was hij op bijzonder fraaie wijze nog trefzeker.

In een eerder stadium werden ook PSV, Borussia Mönchengladbach, AC Milan, FC Twente, Liverpool, Manchester United, Zenit Sint-Petersburg, Spartak Moskou en Lokomotiv Moskou gelinkt aan Djuricic. Het eerder genoemde medium schrijft dat ook Ajax, Valencia en Sevilla het jeugdproduct van Rode Ster Belgrado nu op de korrel hebben. De vraagprijs van de Friezen ligt rond vijf miljoen euro.

Bekijk hier het fraaie doelpunt van Djuricic tegen Vitesse:

Filip Djuricic moet voor een Nederlandse topclub gaan spelen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Cska zal het wel weer ontkennen
Zou mooi voor Heerenveen zijn als hij in ieder geval tot het einde v/h seizoen blijft in Friesland.

30 december 2012 om 00:08

Je doelt op Spartak Moskou met Frank de Boer? Voor de helderheid, Spartak heeft De Boer nooit benaderd. Dat heeft een tussenpersoon gedaan die niets met Spartaka te maken heeft.

30 december 2012 om 00:22

"cska zal het wel weer ontkennen"
Ik doel niet op spartak, maar op Cska zoals het er staat.

30 december 2012 om 00:45

Wanneer heeft Cska iets ontkend dan? Want anders is het woord 'weer' totaal overbodig. Geef dus nou maar gewoon toe dat jij op Spartak doelde, want we zijn heus niet achterlijk.

30 december 2012 om 01:25

Ik doelde niet op Spartak dat kun je toch nadat ik het tweemaal heb gezegd toch wel begrijpen? Cska bedoel ik. Mbt. Vitesse stond namelijk laatst nog iets over het ontkennen van Cska omtrent Bony.

30 december 2012 om 12:03

Dat hij geadviseerd werd door een makelaar? Dat is een andere situatie. Het gaat hierom dat ze Djuricic zelf hebben benaderd. Dus nogmaals: het woordje 'weer' is dus overbodig, tenzij je de vergelijking wil maken met Spartak en De Boer.

30 december 2012 om 00:15

Leonid Slutsky zei al dat Cska bezig was met een middenvelder die ook op de vleugels kan spelen, dus ik denk dat hij op Djuricic doelde.

30 december 2012 om 00:24

Hij past wel in het Russische cultuur dus zou het voor hem niet moeilijk worden om zich aan te passen bij Cska. Ik denk dat de ploeg met de meeste geld met hem vandoor gaat in de zomer, maar de vraag is wie er eerst met een bod komt.

30 december 2012 om 00:51

Serviërs kunnen zich snel aanpassen in Rusland ja, maar je hebt ook types zoals Zoran Tosic die nu al een jaar of 2 in Rusland zit die a: de taal nog steeds niet machtig is en b: wisselvallig presteert. Ik schat Djuricic sowieso een stuk hoger in als Tosic.

30 december 2012 om 07:31

Ik denk dat je niet zo op die taal moet letten.. Russisch lijkt mij een zeer moeilijke taal om te leren, maar de Russische competitie word ook steeds meer "multiculti", dus als de spelers engels spreken moeten ze zich normaal gesproken toch kunnen redden..

Spreken Guus, Samba en Eto'o ook vloeiend Russisch ?

Of kunnen Honda, Musa of Boussouffa (die schrijf ik zeker verkeerd) ook al meedoen aan de Russische versie van lingo...

30 december 2012 om 12:18

De namen die jij opnoemt kunnen allen geen Russisch. Maar als je er voor kiest om in Rusland te wonen zal je de taal toch machtig moeten zijn. Nou hoef het niet per se goed te zijn om met Lingo mee te mogen doen, maar je mag toch wel verwachten dat ze de taal leren. Chidi Odiah heeft dat ook gedaan en spreekt nu vloeiend Russisch.

Erg goede speler uiteraard. Ik hoop eigenlijk niet dat hij naar Rusland gaat. Ik denk wel dat het niveau in Rusland prima is en de competitie is groeiende maar puur om het feit dat ik deze competitie niet volg en ook lastig te volgen is in Nederland. Prima speler, misschien eerst nog een stap naar NL of Portugese top..

30 december 2012 om 00:15

Is Portugal wel makkelijk te volgen dan?

30 december 2012 om 02:38

@ Koni:

Ja, Portugal is makkelijker te volgen, zelfs sport1 zendt wedstrijden uit.

@ mondvlakkerig:

Duss..?? Ik geeft toch Mijn mening, daarvoor is deze site bedoelt.

30 december 2012 om 15:59

We spreken elkaar nog wel als Sport 1 de rechten van de Premjer Liga bezit.

30 december 2012 om 00:16

als je dan een reden moet bedenken is de enigste reden dat JIJ het niet kan volgen... dat denken de mensen in rusland ook over nederland..

maar inderdaad zal leuk zijn als die nog in NL blijft

30 december 2012 om 01:05

@mondvlakkerig

Zoek maar is op sovsport.ru staat een speciale pagina over de nederlandse competitie

Als ik die lijst met clubs zie zou ik nog wel meer vragen

30 december 2012 om 00:13

Hij is goed maar niet overdrijven broertje

30 december 2012 om 00:17

Hij heeft nog maar 1 jaar contract na dit seizoen.

30 december 2012 om 00:17

Dan heb je kans dat ze je uitlachen en wachten tot de zomer waarin die transfervrij is..

30 december 2012 om 00:17

of heeft die heirna nog een jaar contract?

30 december 2012 om 00:45

hij heeft nog een contract voor seizoen 13/14 en heeft zelf aangegeven weg te willen in de zomer hij wil Heerenveen verlaten met een goed gevoel en dat houd in dat Heerenveen ook nog geld voor hem kreeg.

De club heeft zoveel voor me gedaan als ze me in de zomer verkopen kan ik op die manier nog iets voor de club terug doen

30 december 2012 om 00:20

en dat accepteert Djuricic en zaakwaarnemer ook echt.
Wanneer Heerenveen te veel vraagt heb je heibel in de groep de 2e helft van de competitie, zonder dat je een cent ziet.

30 december 2012 om 00:46

waarom ze mogen van fillip de hoofdprijs vragen in de winter in de zomer ligt het anders hij wil nu namelijk niet weg tenzij beide partijen Hij en Heerenveen tevreden zijn met het geboden totaal pakket

30 december 2012 om 00:58

de hoofdprijs is een loze term. Is de hoofdprijs 10 miljoen? of 20 miljoen?

het gaat om een marktconforme prijs. Zit heerenveen daarboven kan je er gif op innemen dat Djuricic en zijn zaakwaarnemer moeilijk gaan doen om die prijs naar beneden te krijgen, om geen transfer mis te lopen

Mocht dit waar zijn, dan zou ik dat echt jammer vinden. Ben de laatste tijd gecharmeerd van Djuricic. Hij is de grootste reden om naar dit armoedige Heerenveen te kijken. Met hem aan de bal gebeurd er altijd iets leuks.

Maar goed, Elm wilden we in de winter ook al hebben en is ook uiteindelijk in de zomer gekomen. Het is nu hopen op hetzelfde scenario.

30 december 2012 om 15:24

Op basis van een andere reden dan geld. Wat trouwens vrij belangrijk is in het armoedige Servie zal hij naar Rusland willen. Als pure voetballiefhebber wil je toch niet naar die competitie?

30 december 2012 om 15:58

Waarom niet? Het is een prima competitie waarin de titelstrijd spannend is, aanvallend gespeeld wordt(aanvallender als in landen als Engeland en Italië waar heel VZ hun helden naartoe praat), dus ik begrijp niet waarom je zo neerbuigend doet over de Russische competitie. Jaloezie? Dat zou niet hoeven hoor. Als je gewoon de moeite neemt om het te volgen kun je je helden ook in Rusland zien schitteren.

30 december 2012 om 16:15

Ik denk dat veel mensen (in jouw optiek) neerbuigend doen over de Russische competitie omdat deze compleet bij elkaar gekocht lijkt te worden. Verder is het minder gemakkelijk om wedstrijden uit deze competitie te kijken en hebben clubs uit Italie en Engeland zich meer gevestigd in de Europese top

30 december 2012 om 16:27

Volgens mij heeft Engeland zich aan de top gevestigd door alles te kopen wat los en vast zit. In Rusland valt dat buiten het salaris van Eto'o en de bedragen wat voor Hulk en Witsel betaald werden best wel mee. Bij de Moskouse clubs bijvoorbeeld liggen de recordbedragen lager als wat Ajax voor Sulejmani betaalde.

31 december 2012 om 18:13

Ik ben totaal niet jaloers. Russische stadions zijn altijd leeg en kil. Daarnaast is heerst er veel corruptie en ben je niet zeker van je leven. Er zijn genoeg incidenten waar spelers even "tot orde" geroepen zijn door de grote jongens met wapens. Daarnaast spelen de verschrikkelijke velden, omstandigheden en temperaturen ook een rol.

Maar zoals ik al zei maakt het netto-salaris, het zwarte handgeld en de bonussen veel goed. Persoonlijk zou ik ook wel even willen cashen in Rusland of Saudi Arabië, maar jij doet net of mensen voor hun lol daar naartoe gaan.

Het is dan ook ironisch dat jij de meest incidentele transfer uit de eredivisie erbij pakt om jouw "gelijk" te bewijzen. Dat terwijl niks gezegd mag worden over Hulk, Eto'o en Witsel. Je zet jezelf een beetje voor gek in je kruistocht voor het russisch voetbal.

Natuurlijk ligt het niveau hoger dan de eredivisie. Persoonlijk denk ik dat het tussen de eredivisie en de Bundesliga inzit, maar je moet niet gaan doen of het bij de top 5 hoort. Daarnaast weten wij ook dat Rusland alleen aantrekt van wegen het geld, want Rusland is nooit een groot voetballand geweest. Italië, Engeland, Spanje en Duitsland wel. Dat is ook goed te zien aan de historie van de bepalende clubs in Europa

In Turkije zouden ze ook Filip Djuricic goed kunnen gebruiken en vooral Fener en Gala missen een creatieve middenvelder en is nog eens erg jong. Voor Djuricic zelf zou het beste zijn om naar PSV of Twente te gaan want daar missen ze op dit moment een spelmaker, had liever bij Feyenoord gezien maar helaas is dat op dit moment niet mogelijk.

Sta er eens bij stil: Djuricic is nog maar 20 jaar! Ongelofelijk, wat een mooie toekomst staat hem nog te wachten.

Ik vind het erg goed dat hij een winterse transfer naar Rusland afwijst. Hij kan veel beter krijgen.

30 december 2012 om 01:04

? Beter krijgen....dan moet hij wel naar Barcelona of Madrid gaan. Cska is een grote club met een rijke historie in een wereldstad in een topcompetitie. Sorry maar als Braca of Madrid niet komen dan is Cska een prachtig alternatief!

30 december 2012 om 01:27

Er zit ook nog genoeg tussen Madrid/barca en Cska. Djuricic kan zeker beter dan Cska krijgen als hij geduld heeft.

Grootste talent van Heerenveen in de afgelopen jaren. Hij moet niet naar Rusland, maar ook niet naar een Nederlandse topclub.

30 december 2012 om 11:00

Niet naar Rusland gaan is enig zins te begrijpen, maar waarom moet die niet naar een Nederlandse topclub gaan. Ik zie hem graag nog hier zichzelf verder ontwikkelen door bijvoorbeeld Europees voetbal te spelen bij één van de Nederlandse topclubs. Het ziet er nu niet zo uit dat Heerenveen dat nog gaat halen. Als hij meteen naar een grote club zou gaan vraag ik me af hoe het met hem afloopt.

30 december 2012 om 13:54

Het is beter voor de naamsbekendheid van Heerenveen als hij direct naar het buitenland gaat. Dan staat hij bekend als het talentje uit Heerenveen en niet als het talentje van PSV of iets dergelijks.

30 december 2012 om 16:17

Maar voor Djuricic zelf kon het nog wel eens een goede stap zijn om eerst naar een grotere club in Nederland te gaan. Daar kan bijvoorbeeld Europees worden gespeeld en het niveau zal iets hoger liggen, terwijl het wel een kleinere stap is om te maken dan wanneer hij naar het buitenland zou gaan

Deze jongen gaat zeker naar een Russische club. Serviers hebben een band met Russen en het geld is er goed, dus makkelijk rekensommetje, Zou hem ook wel willen zien bij Cska, mooie club.

30 december 2012 om 01:08

@zooman

Russn en Serviërs liggen elkaar inderdaad.. CSKA is ook bevriend met Partizan Belgrado.. En het geld is in Rusland goed maar het moet niet overtrokken worden.. Niet elke buitenlander of goede speler verdiend hetzelfde als een Messi daar.. Als je bekijkt dat Honda ook 'maar' 1,3 mil per jaar verdiend.. Terwijl hij toch zeker goed is ook voor CSKA

Zou zonde zijn als hij naar Rusland zou gaan. Ik hoop toch dat hij naar een Nederlandse topclub gaat, en dan het liefst naar Psv. Ik vind het echt een geweldige speler. Maar goed, als ze daar in Rusland met de olieroebels gaan smijten is het maar afwachten of zo'n jongen dat kan weerstaan. Al heeft hij destijds wel voor Heerenveen gekozen, boven een hoop andere clubs.

30 december 2012 om 02:03

Psv heeft toivonen nog.die vertrekt hooguit in de zomer pas.ik denk dat djuricic nl gaat verlaten als clubs als cska hem graag wilt hebben.

Goede voetballer, goed voor ons dat niet naar Rusland gaat. Kunnen we nog even van hem genieten. Hoop dat Munsterman hem ophaalt aan het eind van dit seizoen.

Laat deze jongen eerst naar PSV of Twente gaan alsjeblieft.

30 december 2012 om 03:57

Mwah, het kan ook goed uitpakken om geen tussenstap te maken. Zie maar naar Honda en Musa. Zeker van de laatstgenoemde had ik niet verwacht dat ie zo zou presteren.

30 december 2012 om 08:46

Volgens mij kan die jongen met gemak de Nederlandse top overslaan.

30 december 2012 om 14:54

En Vitesse dan?

30 december 2012 om 17:50

Hoop dat Ajax hem voor een paar miljoen ophaalt. Eriksen lijkt al met z'n hoofd in Engeland, al zegt hij van niet. Het lijkt een beetje een spelletje om vervolgens in de zomer te zeggen dat hij wilt vertrekken en niet gaat bijtekenen. Eriksen out, Djuricic in. Dan hoef je een keer een jaar eens niet gigantisch veel terug te gaan in kwaliteit op het veld.

kom lekker naar twente. het mes moet in de selectie. plus die matige trainer moet weg. verbeek aanstellen. verder wisgerhof, douglas, rosales, kuiper, cornelisse, brama, michylov en chadli laten vertrekken. dit alles zal de club ruim 20 miljoen opleveren inclusief salaris.
een gedeelte van dit geld investeren in nieuwe spelers. padt als nieuwe keeper aantrekken van aa gent. jonge nederlandse keeper met veel ervaring op het hoge niveau. vd hoorn als cv aantrekken. verhaegh is transfervrij. duarte bij de buurman weg kapen en natuurlijk djuricic dan aatrekken.
staat denk ik wel een aardig elftal.

padt
verhaegh
vd Hoorn
bjelland
schilder
fer
djuricic
Duarte
tadic
castaignos
quetteroz

Hij moet nog een tussenstap in Nederland maken. Misschien bij Ajax als vervanger van eriksen?

Goed nieuws voor Heerenveen, zou heel erg lastig kunnen worden mocht hij vertrekken.

30 december 2012 om 11:03

Dan zou het dit seizoen inderdaad erg lastig worden ja. Maar ik verbaas me toch steeds weer in die goede scouts bij Heerenveen. Ik weet dan ook wel zeker dat ze een goede vervanger zullen vinden. Kijk bijvoorbeeld al naar de aankoop Finnbogason van dit seizoen.

Een tussenstap zou het meest voor de hand liggen. Leuke club in Duitsland, Spanje, of de NL top 3.

Zonde van zijn talent om naar Rusland te gaan. Eerst een mooie carriere maken en daarna pas een extra zakcentje gaan verdienen. Nu moet hij nog een tussenstap maken bij een nederlandse topclub en afhankelijk van hoe hij zich ontwikkelt kan hij naar een club in de spaanse competitie. Ik denk niet dat hij geschikt is voor veel andere competities.

Ik heb liever dat Duricic naar het buitenland gaat, zodat Heerenveen niet tegen de wonderkoning hoeft te spelen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren