Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Dit Manchester United is net als een oude man die de liefde bedrijft’

Laatste update:

Manager Ole Gunnar Solskjaer zei onlangs dat hij wil dat Manchester United net als koploper Liverpool aanvallend en dominant voetbal gaat spelen. Oud-speler Eric Cantona hecht echter weinig waarde aan de woorden van de Noorse keuzeheer van the Red Devils. De oud-aanvaller, tussen 1992 en 1997 actief op Old Trafford, is namelijk totaal niet onder de indruk van het spel van zijn voormalige werkgever.

Het doet Cantona veel pijn dat Manchester United in de laatste jaren zover is weggezakt. ”De club heeft een speciale plaats in mijn hart”, zegt de Fransman in een interview met Otro. Om er gelijk duidelijk aan toe te voegen. ”Maar het huidige Manchester United is net als een oude man die de liefde bedrijft. Je doet je uiterste best, maar op het einde is iedereen flink teleurgesteld. Daarmee doel ik overigens niet op mezelf, het is bedoeld als metafoor.”

Solskjær: 'Rentree Paul Pogba was vandaag het enige lichtpuntje'

Cantona, die met Manchester United viermaal de landstitel veroverde in Engeland, is ondanks zijn zorgen ook optimistisch over de toekomst van the Mancunians. ”Ze zullen weer terugkeren op topniveau, want het is de grootste club ter wereld.” In competitieverband maakt Manchester United echter een teleurstellend seizoen door. De formatie van Solskjaer bezet de achtste plaats in de Premier League, met een achterstand van 24 punten op lijstaanvoerder Liverpool.

Solskjaer wil de selectie van Manchester United in het nieuwe kalenderjaar een impuls geven. Volgens de manager uit Noorwegen moet er in elke linie minstens een speler bij. In de Engelse media is Erling Braut Haaland meermaals gelinkt aan de recordkampioen van Engeland, al wisten enkele Italiaanse kranten dinsdag te melden dat Juventus de beste papieren heeft om de aanvaller van Red Bull Salzburg in te lijven. De Manchester Evening News schoof Hakim Ziyech maandag naar voren als mogelijke aanwinst, al is het niet bekend of de spelmaker van Ajax op het lijstje staat van Solskjaer.

Zie jij Manchester United ook op korte termijn terugkeren in de absolute top?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als ze daar terugwillen naar de top moeten ze er op directie niveau flink de bezem doorhalen. Mensen met voetbal verstand zouden daar niet misstaan. Naar mijn idee is er daar een flink tekort aan lange termijnvisie. Beter over vijf jaar weer terug aan de top met een visie dan elke keer een coach op straat gooien en weer hetzelfde krampachtige paniekvoetbal met een nieuwe coach spelen. Geef iemand de tijd om daar op weer wat op poten te zetten en ze zijn zo weer wereldtop

25 december 2019 om 10:49

Er is zeker een technisch directeur nodig, want woodward is alleen goed in geld binnenhalen, niet in het uitgeven van geld.

25 december 2019 om 16:53

Hoe bedoel je daar is een tekort aan lange termijnvisie. Volgens mij en vele andere United fans is daar juist een lange termijnvisie. Solskjaer zei na de wedstrijd tegen Watford nog dat dit seizoen het meest word gebruikt om het team voor volgend seizoen te maken. Daarnaast kon United vorige zomer weer met miljoenen smijten maar kiezen ze voor een team met Britse spelers. Daarom zijn Maguire AWB en Dan James gekomen. Ze wouden ook nog Sancho en Maddison halen maar die stonden niet open voor een transfer, daarom wachten ze op hun. Verder geven ze Ole de tijd omdat ze weten dat het team niet goed genoeg is en geven ze hem de tijd om zijn spelers te halen.

Op t middenveld mogen er minstens 2 spelers bij. Ik denk dan zelf aan marc roca en een sander berge of eventueel een william carvalho - afhankelijk van hoe je wilt spelen. En in de punt van de aanval zie ik toch echt liever belotti komen dan een hautland die het net een paar maanden leuk doet. Belotti is completer en past naar mijn inziens beter bij dit united - en hij is natuurlijk ook nog een goedkoper. Daarnaast moet er ook nog een topaankoop komen in de vorm van sancho en een centrale verdediger in de vorm van upamecano. Zal uiteraard een flinke duit geld kosten van zo een, gok ik, 290 miljoen - 100 voor sancho, 40 voor roca, 30 voor sander berge en 60 voor belotti en upamecano elk. Mja, dat kan je uitstrijken over 2 transferperiodes - aankomende winter en zomer - en deels bekostigen met de verkoop van smalling, jones, rojo, bailly, pereira, matic, young, sanchez, dalot, mata en fred waar je totaal echt wel rond de 150 miljoen uit moet kunnen halen + nog alle salarisbesparingen. Met die aankopen staat united er volgend seizoen weer op en top bij om mee te doen voor t kampioenschap.

25 december 2019 om 11:01

Denk dus echt niet dat belotti goedkoper is dan haaland. Haaland kost rond de 30 miljoen. Belotti kostte vroeger 100, de hype is nu voorbij dus denk ook rond de 60. Wel goede transfers verder denk ik. Fred doet het nu wel redelijk en bailly is ook nog best goed.

25 december 2019 om 12:52

@arsenal890, kost die haaland echt 30 miljoen, want je zou eerder denken dat hij 100 miljoen moet kosten als je de berichtgeving moet geloven? Bailly is wel redelijk, maar die is gemaakt van glas. Dan zie ik liever lindelof en tuanzebe als backups en dan maguire met upamecano als basis.

25 december 2019 om 11:38

Met de verkoop van de spelers die jij opnoemt mag United al blij zijn met 100 miljoen. Bovendien bestaat ook nog de FFP regel dus kan Man United niet zomaar weer gaan strooien met geld na afgelopen zomer. 290 miljoen kunnen zij zich nu echt niet permitteren.

25 december 2019 om 12:58

@ArsenalFaneh, nja ik gok dat je voor bailly smalling rojo en jones echt nog wel 50 a 60 miljoen kan vangen - 20 voor smalling, 10 a 12 voor rojo en jones en 15 a 20 voor bailly. Daarnaast kan je voor pereira echt wel 18 miljoen vangen, voor fred 25 a 30, mata 10, matic 5 a 8, young 3, dalot 15 en dan sanchez 12 ofzo. Dan zit je toch wel rond de 150. Maar goed 100 miljoen zou ook goed genoeg zijn. En nee 290 miljoen in 1 transferperiode is niet haalbaar, maar wel in 2 periodes. Daarnaast heeft united netto ook maar 60 miljoen uitgegeven afgelopen zomer, want de opbrengsten van lukaku vergoedden bijna de gehele transfer van maguire. Daarnaast heeft united zo een beetje de grootste omzet van alle clubs en genereert het dat geld allemaal zelf zonder 1 of andere lening of schuld zoals je bij andere clubs wel ziet. Geld is echt niet het probleem bij united, helemaal niet wanneer je nog 100 a 150 miljoen binnenhaalt aan verkopen.

25 december 2019 om 13:37

Zou Pogba verkopen. Bruno Fernandes halen en Neves . Verder alle middelmaat spelers verkopen. Rojo, Alexis Sanchez,

Er zitten helaas de verkeerde mensen in het bestuur. Sinds Moyes zijn er geen spelers gekomen die het team beter maakten of zelf beter zijn geworden. Zelfs De Gea is de laatste tijd niet meer de wereldkeeper die hij 2-3 jaar geleden was. Iemand als Rashford heeft veel potentie maar hij kan het ook niet alleen. Solskjaer heeft nog te weinig bewezen om zo’n club uit de afgrond te trekken. Er moet een trainer komen die de spelers en team beter maakt (kijk wat Klopp doet met spelers die hij van Southampton, Newcastle, Roma en Hoffenheim haalt) en een TD die verstand heeft van zaken.

25 december 2019 om 14:53

Firmino is door Rodgers gehaald en niet door Klopp. Firmino was er dus al toen Klopp kwam.

Vroeg of laat zal Man U wel weer terugkomen aan de top, daarvoor heeft het geld genoeg . Sinds Fergusson weg is, is het echter een bestuurlijke chaos daar. On de paar jaar een totaal andere trainer die weer honderden miljoenen uitgeeft aan totaal andere spelers. Gevolg is dat je 10 jaar later zit met een ratjetoe aan spelers en geen speelstijl . Eerst maar eens bestuurlijk de boel op orde brengen . Wat is je visie , hoe wil je spelen , welke trainer past daarbij en welke spelers gaan we dan kopen . Klinkt allemaal enorm abc, maar toch gaat Man U al meer dan een decenium niet meer volgens dit basisprincipes te werk

Zelf benoemde grootste club ter wereld.
Feit is gewoon dat Man Utd moeite heeft gekregen op het veld toen er meerdere concurrenten kwamen dan Arsenal. Chelsea, Man City eerst daarna Liverpool en Spurs.
De Premiership is in de breedte veel sterkter geworden, spelers hebben meer keuzes dan in de jaren 90 en begin 00 toen konden eigenlijk arsenal en man it'd kiezen wie ze wilden das nu wel afgelopen. En dan laat ik de buitenlandse grootmachten nog even buiten beschouwing.
Dat gezegd hebbende met dit elftal moet je beter presteren

25 december 2019 om 13:02

Niks zelf benoemds aan. United is nu eenmaal de grootste club ter wereld als het gaat om fans en omzet. De enige twee clubs die met united om die titel kunnen strijden zijn real en barca, maar dat zijn koopclubs met enorme schulden. United is net als bayern een gezonde club die al het geld zelf genereert.

25 december 2019 om 13:29

Manchester United heeft geen schulden???? Hahahaha zoek dat maar eens even op.

25 december 2019 om 13:41

Dat neemt niet weg dat Manchester United gewoon flinke schulden heeft. In 2016-2018 stonden ze nog bovenaan met een totale schuld van 561 miljoen euro. Hoeveel die nu precies is, ik heb geen idee. Manchester United is al een aantal jaren ook gewoon een koopclub. Verder is het gegeven dat een club z'n geld zelf genereert nogal relatief. Manchester United is ook afhankelijk van investeerders, sponsoren en noem het allemaal maar op. Om dan nog maar te zwijgen over de tv gelden. Manchester United is echt geen haar beter of slechter dan Real Madrid en Barcelona in dat opzicht...

25 december 2019 om 14:22

ik denk dat hij vooral doelt op het feit dat man utd nooit zelf schulden heeft gemaakt. De enige schuld die openstaat is toen de nieuwe eigenaars hun eigen lening voor het kopen van man utd op man utd zelf hebben gezet.daar zijn de supporters ook nooit tevreden over geweest.

25 december 2019 om 13:38

Dat is wel wat overdreven. De concurrentiestrijd is altijd wel hevig geweest en tot het vertrek van Ferguson is het uitgavepatroon nooit heel hoog geweest. Het is overigens ook aantoonbaar het beleid, want de uitgaven van de afgelopen 6 jaar zijn vergelijkbaar met die van City en die laatstgenoemde heeft toch een aanzienlijk sterkere selectie.

26 december 2019 om 13:49

Vriend je komt precies net kijken. In de jaren 90 was man u niet enkel tegen arsenal. Ja liverpool won niet veel maar stonden toen wel sterk net als aston villa. De kracht vam Ferguson was net dat hij zich kon aanpassen aan elke nieuwe topploeg die even kwam kijken. Get your facts right!

ik denk dat United in opbouw is en nu kijkt naar de langere termijn met al die jonge talentvolle spelers. ze hebben al te vaak gearriveerde spelers gekocht en dat beleid werkte ook niet echt voorgaande jaren. misschien gooien ze het nu gewoon over een andere boeg en dat duurt dan even

25 december 2019 om 13:22

Solskjaer roept het ook wekelijks. Wat het wel moeilijk maakt is dat de ervaren of goed draaiende spelers vaak dwars door de ondergrens gaan. Spelers zoals McGuire, De Gea, Rashford, AWB spelen vaak heel goed tegen de top maar tegen de kleine/defensieve ploegen zakken ze door het ijs om wat voor reden dan ook.

Op lange termijn iets opbouwen geloof ik allen maar in als je stapjes vooruit maakt. United moet dit seizoen haast CL halen om stappen vooruit te kunnen maken. Ze moeten spelers halen van het niveau Fernandes, Dias etc. Als je dan straks aan komt met spelers van het niveau Lingard of Maddison (die het super doet) ga je niet vooruit. Er moeten nu juist 3 toppers bij tussen de 24 en 27 jaar die de rust in het elftal brengen en constant presteren zodat talenten als Laird, Williams, Tuanzebe, Garner en Greenwood kunnen groeien en langzaam de super talenten zoals Shortire en Mejbri kunnen komen op jonge leeftijd ipv wat Greenwood nu meemaakt

25 december 2019 om 16:57

Ja maar United wilt graag een kern met Britse spelers, daarom is Bruno Fernandes niet gekomen want die stond zelf ook gewoon open voor een vertrek. Ze hebben dan liever Maddison, waarom vind jij Bruno minder dan Maddison?

25 december 2019 om 21:13

Nee juist niet, doe mij maar Bruno. Ouder, meer ervaring en vooral een voorbeeld op het veld. Een leider waarop je kan bouwen. Dat bedoel ik ook, United moet leiders kopen. Een Bruno Fernandes een Ruben Dias, Neves of spelers in die categorie. Voorop in de strijd en altijd een dikke voldoende

Ze moeten heel veel vernieuwen als ze terug willen keren. Ze hebben wat talenten, maar de routiniers daar zijn slecht. Pogba past daar niet, die moeten ze verkopen nu clubs nog zo gek zijn om er veel voor te geven. Young is ook niet goed genoeg maar gaat al weg. Matic is niet goed genoeg. Maguire is ook niet goed genoeg, maar daar hebben ze nogal de buidel voor getrokken. Lingard, Rojo, Shaw zijn het ook niet. Mata is ook wel geweest en vaak ook net niet.martial vind ik een twijfelgeval, geen Europese top maar soms doet ie het goed. Zij moeten echt flink vernieuwen. Types als De Ligt, Lautaro, Maddison, Haaland... aangevuld met routine. alleen waarom zouden sommige van die spelers naar United gaan? Ze spelen nergens om en het gaat even duren voordat ze weer in de top meedraaien.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren